Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 10 hónapja #89542 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Na igen :evil: Ez az RTL Klub :evil:
A werkfilmet is lehetetlen időpontban adták :evil:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #89510 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
ma lesz a Stella moziklubban az RTL-en a TTT de ne sokmindenre számítsatok, mert 5film lesz és az egész cucc csak félórás. hát, ez van...

Gyöngycem (voltam valaha)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #89405 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én ezt a hasonlítgatást utálom... ebben pl azt modnták, hogy Tolkien bztosan az anyjáról mintázta Galadrielt. Persze, lehet, ki tudja, de nem tudhatjuk, szóval sztem butaság ilyeneket állítani...

Meg a végén amikor elkezdtek a szerepjátékokról beszélni...hát nem tudom... kapcsolódik ugyan Tolkienhoz, de sztem egy ilyen műsorba nem kellett volna ennyit beszélni róluk.

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #89398 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A Discoveryn kicsit erőltetett volt sztem :? Néha mintha már azt se tudták volna mit mondjanak és vmi hüleséget bevágtak helyette :x
Viszont Tolkienről mondtak egy-két dolgot :)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89387 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Frodó, a Gyűrűhordozó és hű barátja, Samu Mordor földje felé tart, hogy a tűzbe hajítsa terhét: ám egy újabb veszéllyel kell szembenézniük - felbukkan Szgollam, aki magának követeli a kincset. Eközben a szövetség még élő tagjai a Kósza vezetésével újabb harcokba keverednek.

Jó-valszeg csak véletlen hiba,és a Kósza sem olyan vicces bejelentés,mint amilyennek én látom...(csak erről az jut eszembe,hogy a Gyűrűkúrában Aragornt eccerűen csak Kószának hívták,és erre itt is...Sssssssssssszgollam...)[/quote]

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #89362 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
nincs MTV-nk :evil: :evil: :evil: elvették :!: :evil: :evil: jó hogy csak most! ha lemaradtam volna a werkfilmről... :? :x :evil:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #89357 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Elanor:huhh! Tök véletlenül néztem ide... Nagyot segítettél! Hantale len!! :hello:
Area:Szintén köcc, későn van, de megpróbálom felvetetni... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #89309 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Elanor írta:

Ring-bearer írta: Asszem január 1-jén lesz a Discoveryn egy elemzés a Gyűrűk Ura és Harry Poterről! HP úgy tudom 6-kor kezdődik a GyU 7-kor, de nem emlékszem a dátumra!

Csak emlékeztetőül. :)

:dance: jajjdejó :!: :!: :!: gondolkoztam,most jöjjek fel avagy majd este-jól döntöttem,köci,Elanor :!: :dance:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #89308 Írta: Erda niire (Area)
CSütörtök RTL klub 22:45 Stella Moziklub, benne Így készült A Gyűrű Ura
asszem ez az első részről szól, de kitudja...

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 10 hónapja #89297 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Elanor:huh...köszi, már teljesen elfelejtettem :D

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89295 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ring-bearer írta: Asszem január 1-jén lesz a Discoveryn egy elemzés a Gyűrűk Ura és Harry Poterről! HP úgy tudom 6-kor kezdődik a GyU 7-kor, de nem emlékszem a dátumra!

Csak emlékeztetőül. :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #89183 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hát nem lemaradtam az MTv-s bemutatóról? :bawling: :bawling: meséljetek! milyen volt?
Vasárnap vagy szombati napon volt? :oops:

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 10 hónapja #89179 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

zsoffija írta: ieneken én már fenn sem akadok... :wink:

Igazad van,ez a jó hozzáállás!!!!!
Különben:BÚÉK!!!!!!!!!!!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #89113 Írta: zsoffija
Szerintem nincs mit probrémázni... :shake: :wink: :wink: :wink: Jól áll neki a szőke haj... :wink: -istenem,most szőkék lesznek a gondoriak :!: :twisted: hajeveredés meg úgysem lenne-Faramirnak visz.lag rövid a haja/asszem/...
ieneken én már fenn sem akadok... :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #89014 Írta: Niké
Niké válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ja... bocsi :oops: :lol: :look: :roll: :oops: :oops:

Több
21 éve 10 hónapja #89013 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Niké, pont ezen problémázik a társaság :P 8) :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #89010 Írta: Niké
Niké válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Bocs nem akarok kötekedni de Faramirnak a filmben nem is fekete a haja...
Vagy valamit félreértettem volna :hein:

Több
21 éve 10 hónapja #88990 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Namarie írta: Faramir a könyvben fekete hajjal rendelkezik. Bravó! Ezek után tényleg érdekel, hogy hogy fog összekeveredni Faramir fekete haja Eowyn szőke hajával. :?

Én is e miatt aggódom...Faramir és Éowyn az egyik kedvenc szereplőim, és olyan szép az a jelenet... :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #88906 Írta: zsoffija

Narië írta: És mellékesen a Faramirt játszó David Wenhamnak eredetileg iss fekete a haja...

pojén... :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #88887 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
És a BBC-n láttátok a Tolkien: Master of Middle-Earth c. műsort szombaton vagy vasárnap?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 10 hónapja #88886 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Penngaladiel írta:

Narië írta: Bill F.:Nkem is furcsa volt elôször Elromd hozzáállása A&A-hoz,de tudod,így hálivúdosabb... :? :? :?

És segít az embernek Smith ügynökre asszociálni :evil2:

Mondjuk ha láttátok volna a Priscilla, a sivatag királynője c. filmet, akkor Elrondról nem Smith ügynök ugrana be elsőre, hanem Mitzie, a transzvesztita. Rá jobban hasonlít. :twisted:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 10 hónapja #88884 Írta: Elryn
Elryn válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

hódica írta: nem vagyok kibékülve a haja szinével...miért nem lehet fekete, könyörgöm :x :x :twisted:

Azért nem fekete a haja, mert Gongorban a szőkésbarna, hullámos, vállig érő haj és enyhe borosta v. körszakál volt a divat. Punktum.

"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"

Több
21 éve 10 hónapja #88870 Írta: Ery
Ja! Áthozta az emberutálatát. :wink:

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #88865 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Narië írta: Bill F.:Nkem is furcsa volt elôször Elromd hozzáállása A&A-hoz,de tudod,így hálivúdosabb... :? :? :?

És segít az embernek Smith ügynökre asszociálni :evil2:

Több
21 éve 10 hónapja #88858 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
És mellékesen a Faramirt játszó David Wenhamnak eredetileg iss fekete a haja...

Bill F.:Nkem is furcsa volt elôször Elromd hozzáállása A&A-hoz,de tudod,így hálivúdosabb... :? :? :?

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #88845 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
off: Faramirt passzították a szőke Boromirhoz, minekutána Faramir a könyvben fekete hajjal rendelkezik. Bravó! Ezek után tényleg érdekel, hogy hogy fog összekeveredni Faramir fekete haja Eowyn szőke hajával. :? Ellentétes jellemű testvérek, tehát beleférne. Meg paróka is van a világon.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 10 hónapja #88844 Írta: Bill F.
Bill F. válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Sziasztok, hobbitbaratok!
En is lattam az elozetest (a Harry Potter elott- latom az is szoba kerult; a film atlagos, a konyv jo), es tenyleg van egy-ket felreforditas. A film kiralynak igerkezik, engem csak az zavart, hogy Elrond szerepe nagyon megnott (legalabbis az elozetes alapjan). Igazabol az a gond, hogy az Arwen-Aragorn szerelemhez valo viszonyulasa alapjan inkabb Thingolra, Luthien apjara hasonlit, mint a Gyuruk Ura Elrondjara.
Remelem jo lesz a "Feher Gandalf felfedi kiletet"-jelenet; amikor eloszor olvastam a konyvet, legalabb otszor elolvastam azt a reszt.
Mi van a szaz tundevel es a szaz torppel a Helm-szurdoknal? En csak egyre-egyre emlekszem- lehet, hogy rosszul...
Egy ember kivetelevel senkit sem ismerek kozuletek, de csutortokon ott leszek, ugyhogy lehet, hogy a jovo heten mar jobb lesz a helyzet.

Vannak balladak, amelyek nem vegzodnek tragediaval. Ezeket hivjuk vigballadaknak.

Több
21 éve 10 hónapja #88781 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Elanor írta: Eleven: ez tetszik! ;)

Iowa: először szinkronosan nézed meg :arrow: ez a premierre vonatkozik?

Hát igen, az a jelenet is érdekes volt, amit Gandalf mondott...meg volt még néhány ilyen, sőt én sztem eddig nem is láttam olyan jelenetet, ami pontosan így lett volna a könyvben... :roll:

Igen arra.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #88751 Írta: Penngaladiel

hódica írta: Mondjuk Faramir elég gázos amikor ott a karddal piszkálja a Gyűrűt, meg én még mindig nem vagyok kibékülve a haja szinével...miért nem lehet fekete, könyörgöm :x :x :twisted:

Azért nem fekete, mert Boromir testvére, akit viszont a szőke Sean Bean játszik, akit mellesleg direkt akart PJ erre a szerepre. Faramirt meg hozzá passzították :P :wink: 8)

Több
21 éve 10 hónapja #88749 Írta: Ery
Lili, hidd el nem sokat vesztesz. Egy rövidke örömért nem éri meg.

Καναπή!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.806 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére