Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szméagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Nóli i linantea írta: Attila, Szméagol: ugye nem gondoljátok komolyan hogy ezen problémáztok? A film első 10 másodpercéről van szó. Az előtte levő trailerek és reklámok nem zavarnak titeket? Szerintem beszéljetek a fogalmazókkal hogy tiltsák be az összeset.
Örüljetek annak hogy lesz film, vagy ha ennyire problémásnak találjátok, ne nézzétek meg.
Nem problémáztamm, csak elmondtam a véleményemet a dologról. Ez nem azt jelenti, hogy nem várom a filmet, csak azt, hogy ez a kis apróság nekem nem tetszene.
A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Maedhros
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Különben én is filmeket kötök a logókhoz. Az MGM oroszlánjához pl. a régi Tarzan-filmeket. A Paramounthoz a Keresztapákat, a Fox-logó után pedig eleve csalódást okoz, ha nem Star Wars jön utána. A Miramax után Tarantino jöjjön
A régi TOHO cég logója után pedig fekete-fehér szamurájfilm a megfelelő folytatás, lehetőleg Toshiro Mifunéval a főszerepben.
I Love still lives and grows strong
Where I cannot enter
What hope is there in my own dark world for me?
- Ben
- Nem elérhető
Sőt, a Clone Wars animációs film, ill. sorozat is minden bizonnyal nagyon gáz lesz és veszteséggel fog zárni, mert azokat is a Warner fogja szponzorálni - glom a nyitójelentben köztársasági cirkálók helyett Warner-pajzsok röpködnek majd az űrben. Szerintem meg se nézem egyiket se.Alyr Arkhon írta: Meg egyébként is gondoljátok bele, mennyire gáz már a 20th century fox intrója is, nem?
És aaaaannyira lerontja a Star Wars hangulatát, mi?
(flame on. Alyr, van egy olyan érzésem, hogy ahhoz lassacskán nem szükségeltetik semmiféle aláírásgyűjtés - bocsánat... flame off.)
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Annyira megalapozott az érvetek mint némely elbolrult amcsiké akik a Két Torony cím ellen tiltakoztak.
Azt viszont vegyétek számításba, ha az ilyen marhaságok miatt nem lesz film, a rajongók úgy szét fognak cincálni titeket, hogy csipesszel kell össszeszedni a darabjaitokat.
Nekem is megdobban a szívem, ha a newline logóját látom, de most akkor meg fog akkoris ha jön az oroszlán. Az MGM meg végre kijöhet a csődből egy ilyen filmmel.
Meg egyébként is gondoljátok bele, mennyire gáz már a 20th century fox intrója is, nem?
És aaaaannyira lerontja a Star Wars hangulatát, mi?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Thereon
- Nem elérhető
Ben: de most képzeld el, ha Aslan-t tennék be logoba.
Hát hallottál te már Liam Neeson-t bömbölni? Tényleg katasztrófa.
(elnézést )
Thereon, a vándorló varázsló
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Attila írta: Viszont ha az oroszlán fog ordítani, számomra 1 pontot veszteni fog a listámon.
már bocs, de neked akkor nem is Tolkien adja meg az alaphangulatot hanem a filmstúdió? :hömmm:
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- cortez71
- Nem elérhető
Amikor nincsenek érvek, akkor jön az inkább hagyjuk... álláspontAttila írta: OFF
Ez egy szubjektív vélemény volt, és ennyi. Az általad felsorolt filmek...inkább hagyjuk.
ON
BtW, mivel MGM-Warner koprodukció lesz a film, szerintem meg se nézd. Biztos rossz lesz, nem úgy, mint az istenkirály NLC-s filmek
Nem gondoltam volna, hogy a filmsznobizmusnak is vannak még általam nem ismert fokozatai...
- Attila
- Nem elérhető
Ez egy szubjektív vélemény volt, és ennyi. Az általad felsorolt filmek...inkább hagyjuk.
ON
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- cortez71
- Nem elérhető
Több olyan NLC-s filmet tudnék mondani, ami logó ide, logó oda, bűnrossz alkotás.Attila írta:
Nóli i linantea írta: Attila, Szméagol: ugye nem gondoljátok komolyan hogy ezen problémáztok? A film első 10 másodpercéről van szó. Az előtte levő trailerek és reklámok nem zavarnak titeket? Szerintem beszéljetek a fogalmazókkal hogy tiltsák be az összeset.
Örüljetek annak hogy lesz film, vagy ha ennyire problémásnak találjátok, ne nézzétek meg.
Nem, csak tudod, ha elkezdődik egy NLC-s film, akkor bennem az van, ohgy igen a GYU is milyen jó volt, ez is milyen jó lesz. Viszont ha az oroszlán fog ordítani, számomra 1 pontot veszteni fog a listámon.
Az MGM égisze alatt viszont rengeteg, mára klasszikussá vált mű látható. Komolyan mondod, hogy ha MGM-es a film, akkor nálad 9/10-nél kezdődik az osztályozás? Végülis igen, mekkora sz.r film volt már a Vámpírok bálja meg az összes James Bond... A jó, a rossz és a csúfról már nem is beszélve, végülis iMDB szerint csak a közízlés által negyedik legjobbnak tartott alkotás.
- Ben
- Nem elérhető
Katasztrófa, igazán... (elnézést)Attila írta: Nem, csak tudod, ha elkezdődik egy NLC-s film, akkor bennem az van, ohgy igen a GYU is milyen jó volt, ez is milyen jó lesz. Viszont ha az oroszlán fog ordítani, számomra 1 pontot veszteni fog a listámon.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Attila
- Nem elérhető
Nem, csak tudod, ha elkezdődik egy NLC-s film, akkor bennem az van, ohgy igen a GYU is milyen jó volt, ez is milyen jó lesz. Viszont ha az oroszlán fog ordítani, számomra 1 pontot veszteni fog a listámon.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Balázs
- Nem elérhető
A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Szméagol
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Gandalf írta: Úgy tűnik, ha végre lesz film A Hobbitból, akkor annak az elején egy MGM-oroszlán üvölt majd és egy WB-pajzs emelkedik elő a felhők közül...
További variációk:
- az oroszlán a pajzson fog üvölteni, fölötte felhős lesz az ég
- az oroszlán üvölt, erre a felhős égből a fejére szakad egy pajzs
- az oroszlán egy pajzsot tart maga elé, és szégyenlősen mögé bújik
- egy pajzs fog üvölteni, az oroszlán meg bután néz
Mindegyiktől hót komolytalan lesz a film.
Egyetértek... pedig a WB pajzs feldobná... az, ha jó a szín és aláfestő zene választás, általában meghatározza az egész film hangulatát... de ha jön a retro oroszlán, akkor azt gondolom, jé, ez a Tom és Jerry, csak Tom kissé be van rekedve.
A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.
- Ulmo
- Nem elérhető
Gandalf írta: Úgy tűnik, ha végre lesz film A Hobbitból, akkor annak az elején egy MGM-oroszlán üvölt majd és egy WB-pajzs emelkedik elő a felhők közül...
További variációk:
- az oroszlán a pajzson fog üvölteni, fölötte felhős lesz az ég
- az oroszlán üvölt, erre a felhős égből a fejére szakad egy pajzs
- az oroszlán egy pajzsot tart maga elé, és szégyenlősen mögé bújik
- egy pajzs fog üvölteni, az oroszlán meg bután néz
Mindegyiktől hót komolytalan lesz a film.
- Gandalf
- Nem elérhető
Nem mintha ennek bármilyen köze volna a Time Warner döntéséhez, az oroszlán dec. 18. óta eléggé valószínű toldalék.
- Attila
- Nem elérhető
Gandalf írta: A Warner Brothers magába olvasztotta a New Line Cinemát, előbbi fog ezentúl nagy filmeket csinálni, utóbbi csak alcégként független kisfilmekkel foglalkozik majd.
Úgy tűnik, ha végre lesz film A Hobbitból, akkor annak az elején egy MGM-oroszlán üvölt majd és egy WB-pajzs emelkedik elő a felhők közül...
Forrás: TimeWarner.com
:bawling::bawling: Nem fogja ez az egész filmet (legalább is egy kicsit)komolytalanná tenni az MGM oroszlán miatt???
- Gandalf
- Nem elérhető
Úgy tűnik, ha végre lesz film A Hobbitból, akkor annak az elején egy MGM-oroszlán üvölt majd és egy WB-pajzs emelkedik elő a felhők közül...
Forrás: TimeWarner.com
- Maedhros
- Nem elérhető
Acho írta: Maedhros: " This video has been removed due to terms of use violation." Véletlenül nincs fent máshol? :reménykedik:
Ami a filmügyet illeti: a legjobb az lenne, ha az örökösök kapnának pénzt, és meg lehetne csinálni a filme(ke)t.
Itt fent van, csak ez kicsit hosszabb részlet, a végén van a szám.
És a jelenet
I Love still lives and grows strong
Where I cannot enter
What hope is there in my own dark world for me?
- Caladril
- Nem elérhető
Békesség a harag fölött
Becsület a gyűlőlet fölött
Erő a félelem fölött.
- Thereon
- Nem elérhető
Attila írta:
Ulmo írta: Mutass nekem egy entet a Hobbitban. A könyvben.
Rosszul fogalmaztam, a háttérben álló fától eljutottam az entekig. (valóban nincs a hobbitban ent ez tény. Kecske képoszta effect. Akkor betesszük a köztes részbe.
Erről az Elijah Woodos castingról eszembe jutott egy video:
youtube.com/watch?v=ur2GzE9BFdo
Csak annyit mondok, hogy érdemes végignézni.
Thereon, a vándorló varázsló
- Attila
- Nem elérhető
Ulmo írta: Mutass nekem egy entet a Hobbitban. A könyvben.
Rosszul fogalmaztam, a háttérben álló fától eljutottam az entekig. (valóban nincs a hobbitban ent ez tény. Kecske képoszta effect. Akkor betesszük a köztes részbe.
- Ulmo
- Nem elérhető
Attila írta:
Nibeniel írta:
Attila írta:
Caladril írta: Sziasztok!!!
Most olvastam, hogy Eljah Wood szerepelni szeretne a Hobbit című filmben, amit nemsoká kezdenek forgatni Tolkien műve alapján.Egy ciki van...Frodó nem szerepel a műben...Fel is tették az ifjú színésznek a kérdést amire ő azt mondta,hogy nem baj attól még játszhatna más hobbitott, ,mert hiányzik neki a stáb és az egész hercehurca....
nem is tudom...
Háttérben álló fa???
Azzal nem lehetne szövege...én inkább az egyik trollt ajánlanám...
No és az entek???
Mutass nekem egy entet a Hobbitban. A könyvben.
- Attila
- Nem elérhető
Nibeniel írta:
Attila írta:
Most olvastam, hogy Eljah Wood szerepelni szeretne a Hobbit című filmben, amit nemsoká kezdenek forgatni Tolkien műve alapján.Egy ciki van...Frodó nem szerepel a műben...Fel is tették az ifjú színésznek a kérdést amire ő azt mondta,hogy nem baj attól még játszhatna más hobbitott, ,mert hiányzik neki a stáb és az egész hercehurca....
nem is tudom...
Háttérben álló fa???
No és az entek???
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Nibeniel
- Nem elérhető
Attila írta:
nem is tudom...
Háttérben álló fa???
- Kar_sa
- Nem elérhető
Kārātārānen a áirâë...
- Attila
- Nem elérhető
nem is tudom...
Háttérben álló fa???
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ez kábé olyan mint az Earendil trailerben XDCaladril írta: Egy ciki van...Frodó nem szerepel a műben...
If I promise not to kill you, can I have a hug?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.