Vélemények, kritikák

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23352 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
talán leforgatták, aztán mégis kivágták. Az egyik videóban olyan jelenet is volt, hogy Frodó leugrik Gandalf mellől a szekérről, átugrik Zsáklak kerítésén és beszalad a házba. Ez is kimaradt. (csodálkoztam is, mikor a filmben jóval a Zsáklak előtt leugrott a kocsiról) :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23349 Írta: Anonymous
akkor miért vannak olyan képek...??

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23347 Írta: Anonymous
hát ha jol számoltam, akkor csak 2 óra 40 perc volt...<br> és olyan rész van benne, hogy Frodó a fán csücsül és pipázik?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23348 Írta: Anonymous
nincs!!! :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23345 Írta: Anonymous
akkor jó! mert valahogy a film rövidebb volt pár perccel a kiírt időnél...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23346 Írta: Anonymous
??? komolyan?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23343 Írta: Anonymous
figyeljetek, a filmben van olyan rész, hogy Frodó a Pajkos Póniban elolvassa Gandalf levelét?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23344 Írta: Anonymous
nincs

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23342 Írta: Anonymous
Szerintem amit változtattak, azt jól oldották meg, bár az is igaz, hogy a változtatások egy része nem volt szükségszerű.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23341 Írta: Anonymous
Ne feldjük, hogy maga Tolkien is belátta, változtatások kellenek a filmben. (Még évtizeddel ezelőtt)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23340 Írta: Anonymous
Ezt hogy érted?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23339 Írta: Anonymous
hat en meg nem lattam ,de ugyerzem nagyon ossze kell szoritani a fogamat...biztos jo a film ,de en azthiszem maradok az 1. korban :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23338 Írta: Anonymous
amugy én sem igazán értem, hogy egy kis odafigyeléssel, miért nem lehetett volna egy a storyhoz hűbb, Filmet készíteni, mikor az szinte semmi plusszba nem került volna.Pl. a fekete lovasok emberölése kellett ahhoz, hogy láthassuk, hogy mennyire gonoszok, vagy pl, ha már akciónál tarunk, a farkasokkal lejátszódó jelenetet miért kellett teljes egészében kihagyni, mikor ott aztán gandalf nagyot alkothatott volna?Az szerintem iszonyú látványos lett volna, ha kigyullad az amugy fákkal is borított hegyoldal....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23337 Írta: Anonymous
A www.solaria.hu komplett dossziét állított össze a filmből. Tegnap óta csemegéket is közöl. Például gandalf dalának szövegét, vagy Galandriel bevezető tünde szavainak kiejtés szerinti leírását és fordítását. A szerkesztő írta, hogy még van néhány tünde szöveg a tarsolyában.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23336 Írta: Anonymous
Látom kirobbant egy kis vita. Pusztán az volt a kérésem, hogy mindenki hallgassa meg a másikat és tartsa tiszteletben a másik véleményét. <br> Tudjátok -ahogy egy filmben hallottam - a vélemény olyan, mint a segg, mindenkinek van belőle. Hozzáteszem, hogy általában vitázással nem tudja senki sem megváltoztatni a másikét.<br> Tolerancia, nem vagyunk egyformák.<br> Ennyi volt mára a tanítás:)))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23335 Írta: Anonymous
Tegnap láttam a filmet Aynával és Moltennel szerintem jó volt de azért rengeteg volt az eltérés én is azon akadtam ki nagyon hogy Aragorn elengette Fródót...szerintem ez lehetetlen lett volna ...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23334 Írta: Anonymous
Egy teljes regenyt nem lehet ugy megfilmesiteni hogy minden egyes reszlet bekeruljon.Ezt megertem,de a tobbi reszletet amit beletesznek miert kell megvaltoztatni????? Ez az amit egyaltalan nem ertek,pl a vege. ARAGORN:Elengedlek Frodo! na hat ez vegkepp kikeszitett. Ezt miert kellett megvaltoztatni rovidebb se lett a story vele meg szerintem igy mas is.<br> A Film eleje Szauron elso jelenete a kepen, mint egy elcseszett babjatekos, a harcmezon mar minden rendben van vele.Bar nem ertem hogy a gyuru hatalmat miert a reptetessel kell szimbolizalni? Na meg az atomvillanas mikor levagjak az ujjait tok elcseszett(jol nez ki,de nem illik oda).<br> A megye elhagyasa,hat ez is erdekesre sikeredett.<br> A lidercek se oltek meg senkit mikozben Frodot kerestek.<br> Zsizsik gazda ha mar szerepet kapott a filmben,miert a gyerekkori esemenyeket kellett beletenni. <br> Pajkos Poni masik erdekes hely. Majdnem minden jelenet teljesen mas mint a konyv,a vegeredmeny ua de miert kellettt atirni az egeszet?<br> Na meg ami vegkepp felcseszett Arwen a harcos/magus hercegno! na ez kesz volt..<br> Irhatnam meg egesznap az elteresek ami megvaltoztatja az egesz LOTR feelinget.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23333 Írta: Anonymous
Fikazas? Nevezd aminek akarod.<br> <br> En nem vagyok a film ellensege. A keszitok hatalmas faba vagtak a fejszejuket. Ezt tisztelem. Komolyan! Iszonyu sok gondjuk lehetet, mire mindent letrehoztak. <br> <br> Es akkor most ismetlem: NINCS VARAZSA!<br> <br> Vagy csak en vagyok depi? Vagy tulvarakoztam?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23332 Írta: Anonymous
En sem ugatom le (nagyon). De nem az igazi. En csalodtam. <br> <br> Pl.: szamomra egy kicsit meredek dolog, hogy mar kukoricapelyhes dobozokon is Frodo kepe talalhato. Oke, vegulis penzert csinaltak, de miert kell ilyen bort lerantani egy filmrol? Meg be sem futott a film es mar elarasztanak minden nyavajaval. Ez igy nem oke. Egyaltalan hogyan egyezhet bele egy producer ilyenekbe? Szerintem ezzel csak letaszitja a filmet a tobbi penzorientalt filmek koze. Tehat azert keszitettek a filmet, mert meg akartak mutatni mire kepesek, ok hogyan kepzelik el ezt a fantasztikus tortenetet. Vagy csak iszonyu sok lovet akarnak bezsebelni?<br> <br> Tenyleg kritika, amit irtam, a harcjelenetek nagyon kiralyak, de a tobbi... Elmaradt a varazslat. <br> <br> Haverokkal neztuk meg a filmet, mindeki gyuruk ura manias es ... A film kozben asitoztak. Ez pedig egyet jelent -> valami nem stimmel a filmmel. (Mar lattam oket, ugy is filmet nezni, hogy eszre sem vettek lejart a vetitesiido. Szerintem ok nagyot csalodtak)<br> Lehet hogy mi tobbet vartunk a filmtol?<br> <br> Igen, valoban nem lehet teljesen konyv alapu, de nem hozhatunk letre olyant, ami nem fedi a valosagot es egy reklamozuk, hogy ez a FILM.<br> <br> Szoval! :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23855 Írta: Anonymous
Mint Luke Skywalker új fénykardot? Egy újabb hasonlóság...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23331 Írta: Anonymous
Én elmentem. További jó beszélgetést!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23854 Írta: Anonymous
Ez engem is érdekelne, nyilván faragott magának egyet... :( (

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23330 Írta: Anonymous
Lamorak:Teljesen egyetértek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23329 Írta: Anonymous
Persze, de a megalapozatlan kritikákat szokták errefelé fikázásnak nevezni a szó teljes pejoratív értelmével egyetemben.A vélemény meg nem sérthetetlen, de meg kell adni a módját annak, hogy ezt az illető tudomására hozzuk, és ezt nem feltétlenül rád értem...hanem általánosságban mondom..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23853 Írta: Anonymous
morzsa:honnan szerzett másik botot?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23328 Írta: Anonymous
Kösz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23327 Írta: Anonymous
Igen, igen, de ezzel az erővel nem fogsz tudni visszavágni a megalapozatlan és módszertanilag hibás kritikáknak, amit pedig meg kell tenni. Attól, hogy valaki elmondja a 'sajét véleményét', még nem szent és sérthetetlen; nyilván mindenki elismeri, hogy vannak olyan vélemények, amik marhaságok, és ezek nem éppen tisztelendők.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23326 Írta: Anonymous
csatlakozom Eia-hoz...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23325 Írta: Anonymous
Lamorak:Ki-ki a maga természete szerint.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23324 Írta: Anonymous
Vélemény és kritika közt van különbség. Az adott írás _kritikai_ következtetéseket akart levonni (valóban szubjektív) véleményekből, az alapvető idevonatkozó kritikai fogalmak helyes kezelése nélkül. Én sem 'ugattam le', csak elmondtam, mi ezzel a megközelítéssel a baj. Ha beszélünk, bezséljünk komolyan.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.688 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére