Vélemények, kritikák

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23240 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Hello!<br> Szenzációs volt a film, még most is a hatása alatt vagyok!<br> A 10- es skálán 9.9999999- et kap nálam. Óriási volt az egész, a balrogra különösen kíváncsi voltam, irtózatosan jól sikerült.<br> Arwennek és a Nazgúloknak kicsit sok szerepe volt, de ezt nagyon jól megoldották! A zene nagyon jó volt, és a tájakat baromi jól kiválasztották!<br> Elijah nagyon aranyos volt, és a végén egy kicsit el is sírtam magam. A színészek alakítása (nem tudok mit írni) zseniális volt. A történetet egy kicsit megváltoztatták, de nagyon odaillő volt a szöveg! Viszont aki nem GY.U.-rajongó, lehet, hogy egy kicsit nehezen érthető volt a szöveg.<br> Pl. nem mutatták, hogy Aragorn megkapja a Narsílt, és azzal öli a sok orkot, így azt hihették, hogy egy szuperhős.<br> Szarumánnak volt egy mondata, ami szerintem egy kicsit hibás:<br> A nazgulok Szent Iván éjjelén elhagyták Minas Morgúlt!<br> Honnan ismerik Szent Ivánt?<br> Na és Gandalf egy kicsit talán ügyetlen volt a zsáklakban.<br> Azt hittem egy kicsit több időt szentelnek a Másodkorra, de az fantasztikus volt.<br> Nálam a BALROG a csúcs.<br> Ezektől eltekintve fantasztikus film, minden eddigit felülmúl, és a Gyűrűk Ura könyvhöz méltó film!!!!!!!!!!!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23241 Írta: Anonymous
tényleg hangos volt, de elég lett volna, ha lejjebb veszik a hangerőt... asszem :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23239 Írta: Anonymous
valaki a film végén elkáromkodta magát mögöttem, hogy miért itt van vége... mellettem meg egy pasi megkérdezte a csajt, hogy a könyvben is igy van e a vége, erre a csaj odaszol: nem, a könyvben megsemmisítik a Gyűrűt...<br> az senkinek nem tünt fel, hogy ez az első része :) ))<br> ja a zene egy kicsit hangos volt, nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23237 Írta: Anonymous
Ja és Galadriel nem tetszett.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23238 Írta: Anonymous
Csak egyszer? :) )))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23234 Írta: Anonymous
Szerintem Gandalf ugyanolyan volt mint konzveben. Pipint is ugy leszolta mikor a csontvazzal zajt csapott mint a konyvben. <br> Nekem Boromir szerepe teccett a legjobban...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23235 Írta: Anonymous
Nálunk volt egy csapat bunkó, akiket szerintem most engedtek kimenőre az elmegyógyintézetből és végigpofázták a filmet. A végén meg az egyik fölkiabált a másiknak, hogy 'Samuu' de ilyen gúnyosan. Egy kanál vízbe meg tudtam volna fojtani. <br> Ez volt a legnegatívabb az egész filmben. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23236 Írta: Anonymous
azért Szauron és a nazgúlok elég jóra sikerültek nem? na meg a balrog... muszáj megnéznem mégegyszer:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23232 Írta: Anonymous
ja! az egyetlen jelenet, ami nem tetszett, az az volt, amikor Gandalf és Szarumán harcoltak. az elég béna volt... ahogy ott pörgötte Gandalfot a padlón aztán felrepítette a plafonra... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23233 Írta: Anonymous
najó... nálam a film még nem éri el a 10-et. (ahhoz meg kell néznem még egyszer). Szerintem kicsit kevés volt benne a 'szép' és a remény,és túl sok a 'csúf' és a gonosz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23230 Írta: Anonymous
Az Aragorn&Arwen szerelmi jelenet szinte semmi!<br> Azt nagyon bírtam, hogy többször is sírva fakadtak, az olyan szép volt! (igaz, mögöttem egy csaj mindig akkor röhögött... meg rám borítottak egy zacskó pattogatottkukoricát:)))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23231 Írta: Anonymous
Sajnos a film nálam csak kilencest kap a tizes skálán. MERT TÚL RÖVID VOLT!!!!!!!!! :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23229 Írta: Anonymous
Még, még, még írjatok valamit... KÉRLEK!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23228 Írta: Anonymous
én még nem tértem magamhoz teljesen... :) ))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23227 Írta: Anonymous
Először is: a film a 10-es skálám biztodan 10-est kap nálam. <br> Először is, negyed ürával később kezdődött csak a vetítés, mivel annyian voltak, hogy a jegyszedőknek ennyi idpbe telt, amig mindenkit beengedtek. Nekem volt a legjobb helyem, mindent láttam, és senki nem üpt előttem. <br> A film legeleje nagyon jó, amikor elmesélik, hogyan vágta le Isildur Szauron ujját és vele a Gyűrűt, utűna a Megye... az annyira Megye, hogy jobb nem is lehetne!<br> Az összes helyszín gyönyörű volt, a szinészek meg ugy játszottak, hogy az ember nem is gondolta volna. Még Liv Tyler sem volt olyan rossz - igaz, hogy nem szerepelt valami sokat:)<br> Voltak a filmnek tök jó poénjai (az elején Gandalf beüti a fejét a Zsáklak egyik gerendájába, Pippin hülyeségei stb:)<br> Az is egy pirospont, hogy a szövegek sokszor megegyseztek a könyv szövegével. <br> Minden szereplő tökéletes volt: Frodó arcán látszott, mire gondol, Samu igazán Samus volt (csak a szinkronhangja zavart), Pippin és Trufa vidámak voltak és neveletlenek, Aragorn igazán méltó a szerepre, Boromir alakitása remek volt (főleg a végén, amikor elakarja Frodótól venni a Gyűrűt) Gandalf egy kicsit tul kedves lett, Legolas igazi tünde, Gimli jó makacs törp uraság:) A film legvége, amikor feloszlik a Szövetség, az gyönyörű, Boromir halála is, és az is, amikor Samu Frodó után ugrik a vízbe, és majdnem megfullad. Khazad-dum meg egyszerűen....<br> KIHAGYHATATLAN!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23844 Írta: Anonymous
:-) <br> Akkor a lényeg csakbenne van!:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23843 Írta: Anonymous
Hali Mindenkinek!<br> <br> Darin írta: hiányolni kezdtem azt a jelenetet, amiről már egy csomó kép fönn van a neten, újságokban stb., azaz amikor Galadriel megpuszilja Frodó feje búbját. Vagy annyira hülye lennék, hogy nem vettem észre? (remélem nem...)<br> <br> Hülye persze nem vagy, de a jelenet benne van a movie-ban: akkor szentimentálkodnak, amikor Galadriel odaadja az ajándékát Frodónak. Annyi a csalás, hogy a neten megjelen&#337; képek más szögb&#337;l mutatják az eseményt. (Oldalról, a filmen meg Frodó mell&#337;l, félig alulról: csak a feje búbja látszik.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23842 Írta: Anonymous
Majdnem... és már 5 ember azt monda, amit én: nincs benne.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23841 Írta: Anonymous
Majdnem????:-))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23839 Írta: Anonymous
Lehet,hogy teljesen nemvoltál magadnál?:-))<br> Az tényleg nemvolt benne?<br> Én még nemláttam,de ami késik nem múlik!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23840 Írta: Anonymous
Láttam.<br> A pontom 8. Majdnem tökéletes.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23838 Írta: Anonymous
Akkor ide figyeljetek: láttam és a pontom 9,9.<br> Semmi sem lehet tökéletes, de ha úgy vesszük, akkor ez az.<br> Nem volt a filmben zavaró tényező, de hiányolni kezdtem azt a jelenetet, amiről már egy csomó kép fönn van a neten, újságokban stb., azaz amikor Galadriel megpuszilja Frodó feje búbját. Vagy annyira hülye lennék, hogy nem vettem észre? (remélem nem...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23226 Írta: Anonymous
A FILM NAGYON JÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23225 Írta: Anonymous
Jaja, min egy fel oraval....eletem lexebb harom oraja lesz...remelem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23224 Írta: Anonymous
Éjjen!!!!!!!!! Hosszabb mint a Kókleeer!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23837 Írta: Anonymous
Olyan kegyetlen vagy!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23836 Írta: Anonymous
Raddens: Ezaz. :) ) <br> Mostantól pedig tényleg csak azok írjanak ide vagy az Akik már látták a filmet topicba, akik osztályoznak, véleményük van a filmről stb. O.K.?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23835 Írta: Anonymous
Látatlanban 10.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23834 Írta: Anonymous
Nem az fő, hogy ki találta ki, hanem az, hogy tényleg lehetőleg egy helyen meg lehessen találni a véleményeket :) ) <br> Remélem, hogy aki kijön a moziból, megtalálja ezt a topicot, vagy a másikat és először abban írja le, mit gondol a filmről.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #23833 Írta: Anonymous
Vic: Elszedték az ötleted!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.556 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére