Vélemények, kritikák

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23196 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Sziasztok.En is lattam ejfelkor a GYU-at,es holnap is megyek.Ezt nem lehet elegszer megnezni!!!! Es meg se ereztem azt a 3 orat! Egyet sajnalok csak, valahogy Samu szerepere nem a megfelelo szineszt talaltak meg,mintha kicsit jellegtelen lenne. De ez az egyetlen hibaja ennek a konyvhoz melto filmnek!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23195 Írta: Anonymous
Holnapra le kell adnom egy 8 oldalas dolgozatot már a 6-nál tartok csak semmi kedvem hozzá. Inkább ideugrottam.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23194 Írta: Anonymous
Én is, csak újra kellett nyomni a szervert.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23193 Írta: Anonymous
Én is itt vagyok, csak felvettem két telefont...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23192 Írta: Anonymous
boreger: Pedig már úgy beleéltem magam... :( =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23189 Írta: Anonymous
Mások is örülnek neki :) <br> Én nem tudom, hogyan lehet utálni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23190 Írta: Anonymous
Boreger! Hová tűntél???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23191 Írta: Anonymous
Dwin: bocs, nem eladó... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23188 Írta: Anonymous
Én meg számvitel vizsgázok, amíg mások nézik majd a GyU-t a moziban. Ja és örömmel hallom, hogy SW rajongó is vagy! :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23187 Írta: Anonymous
És itt vagyok :) <br> Míg mások a moziban :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23186 Írta: Anonymous
Elolvastam a leveled :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23185 Írta: Anonymous
Szia Vic!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23183 Írta: Anonymous
Szasztok!<br> Eddig tartott, amíg regisztráltattam magam az IMDb.com-on és 10-essel szavaztam látatlanban a filmre. (remélem, hogy 2 nap múlva így is fogom gondolni :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23184 Írta: Anonymous
Ja és irígyellek a jegyed miatt! Nem eladó???? :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23182 Írta: Anonymous
:) )))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23181 Írta: Anonymous
Nekem még van marketing, meg statisztika. :( =<br> A filmre meg vasárnap mindenképp megyek, de lehet, hogy ma is, ha sikerül jegyet szereznem valamelyik előadásra, de úgy hallottam, hogy már tgnapelőtt sem lehetett jegyet kapni egyikre sem.<br> Az egyik szinttársam meg tegnap egész este azzal b****gatott, hogy van két jegye. Mondtam neki, hogy adja oda az egyiket. Elviszem a filmre a barátnőjét, így ő is jól jár meg én is. :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23180 Írta: Anonymous
Kösz! már csak 1 van hátra. Neked?<br> Láttad már a filmet? Én ma nézem 3/4 5-kor.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23179 Írta: Anonymous
Hogy mennek a vizsgáid??? Ha még tartanak, akkor egy hatalmas kalappal. Akkorával, mint Gandalfé!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23177 Írta: Anonymous
én is :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23178 Írta: Anonymous
mármint felőled :) Szia Dwin!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23176 Írta: Anonymous
Szia boreger! De régen hallottam felőled!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23175 Írta: Anonymous
én is :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23174 Írta: Anonymous
Én is sajnálom, hogy Bombadil kimaradt. :( =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23173 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> <br> Én kb 5 évvel ezelőtt olvastam a könyvet, úgyhogy szinte a sztori is új volt. 00.15 kor néztem meg a feliratos verziót....éss... egyszerüen hihetetlen...a dolog hibátlan, minden képzeletemet felülmúlta...1- 10 es listán 11es.<br> nem akarom lelőni a poénokat, ezért negatívumként csak annyit jegyeznék meg, hogy egy igen furcsa színes egyéniség kimaradt belőle amit sajnáltam.<br> Nem hiszem el hogy ezt a filmet ilyen jól meg lehetett csinálni!<br> Greek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23172 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Bécsben láttam a filmet, másfél óra után egy 20perces szünetet tartanak, valszeg ezért különböznek a vetítési időtartamok. Bevallom, valóban nem tájékozódtam a filmről előzőleg, nem szokásom, szeretem iszta fejjel nézni a filmeket. Gondolkodom viszont, h elolvasom a könyve(ke)t, talán így jobban megértem a lelkesedést. Mint említettem a megjelenítés tökéletes, valóban egy más világba kalauzol el, de maga a történet nem elég fordulatos, számomra egysíkú. Az amerikai listavezetésről én csak annyit mondanék-ismét nem sértésként-, hogy ők a legnagyobb mértékben a reklám áldozatai, és 80%ban a film monumentalitása, és látványa számít. (Gondoljunk csak a Pearl Harbor-ra, Titanicra..).<br> Nektek jó mozizást, remélem nem csalódtok, és kiváncsian várom a ti véleményeteket..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23171 Írta: Anonymous
gyerekek, én ma megyek 22.45-ko...meg szombatra is már megvan a jegy......nagyon várom már!!...drukkoljatok=))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23170 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Előre is köszi. És jó mozizást!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23169 Írta: Anonymous
Nem csodálom, hogy az akció-jelenetekről áradoznak. Engem már a trailerekben bemutatott részletek is a székhez szögeztek. Olvastam, hogy rengeteget gyúrtak a színészek a megfelelően olajozott mozgás kidolgozása végett. Úgy lászik nem hiába. <br> Nekem holnap lesz a NAP! Utána nem hiszem, hogy leszek olyan állapotban, hogy a netre tudok jönni (szerintem legalább háromfelé hasadt tudattal fogok pörögni), de vasárnap jövök, és osztályozok. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23168 Írta: Anonymous
Nem fogjátok elhinni, de én is hozzá tudok szólni a dologhoz, pedig csak szombaton megyek a moziba. Most reggel beszéltem az egyik kollegámmal (micsoda véletlenek), aki az éjféli premierre ment el. Ő nem olvasta a könyvet, de mégis áradozott róla, főleg az Aragorn-Boromir-Legolas trió akciójelenetei miatt, a két haverja viszont olvasta is a könyvet, és ők is meg voltak elégedve vele. (+ ajándék posztert is kaptak)<br> Viszont keveselték Arwent a színen - erre én csak ezt tudom írni: :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23167 Írta: Anonymous
Vic, kizarolag a filmelmenyre alapoza: 9.5. Eddig egy film sem valt ennyire valosagga, nem volt ennyire katartikus hatassal ram. Az erzelmek minden skalajan vegigmentem, es a vegen nehez volt felebredni a valosagra. (Es ez az egyetlen film a Csillagok Haboruja 3. resz ota, amit tobbszor visszamentem megnezni a moziba - azt csak 3x). Azert nem 10, mert nehany ponton a rendezo meglatasaval nem ertettem teljesen egyet.<br> Ha minden szempontot figyelembe veve atlagolnek, talan kicsit alacsonyabb lenne a pontszam, de meg igy is messze ez vezeti a Top 10 listamat!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.638 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére