Vélemények, kritikák

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23293 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
A tanácsban Elrond olyan ellenszenvesnek tűnt!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23292 Írta: Anonymous
A csatajelenetekről csak annyit: Az Uruk-Hai orkos jelenetek (Mikor rohannak az erdőben) annyira tele vannak igazi harcos, elemi és állatias energiával, hogy felállt a szőr a hátamon... Az jutott eszembe, mikor a nyári edzőtáborban hajtóvadászatot rendeztünk éjszaka a danvizsgázók ellen. Csapatszellem, erő, harciasság. ISTENI!!!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23291 Írta: Anonymous
Elrond maga nagyon jó volt az első pár jelenetben amikor a korábbi történetről esik szó, nagyon karakterisztikus lett ott a figura.A Művet pedig tényleg nem lehet megfilmesíteni.De ez így is nagyon élvezhető volt.A csatajelenetek egytől egyig csúcsok... No comment.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23290 Írta: Anonymous
A film szerintem nagyszerű kiegészítés a könyv mellé. Mi kell még??? Sőt! Akinek tetszett a film, és még nem olvasta a könyvet, talán kedvet kap hozzá és gazdagabb lesz egy nagyszerű élménnyel.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23289 Írta: Anonymous
Elrond szerintem kifejezetten jó volt... (Főleg a csatajelenetben.9

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23288 Írta: Anonymous
Mintha erről beszéltünk volna már vagy fél éve folyamatosan-- hogy nem feltétlenül a szöveghez kell viszonyítani. Teljesen természetes, hogy ez 'valami, ami a regény alapján készült'. Soha senki nem mondta, hogy bármi más lesz. És nem egészen értem, mit értesz 'hiteles' alatt; én hajlamos vagyok arra, hogy a történet-cselekmény részleteit ne kérjem szóról szóra számon, mert ennek nincs értelme. Ezzel az erővel tudnillik egyetlenegy könyvet sem lehet megfilmesíteni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23287 Írta: Anonymous
Miért baj az? A tündéket ez az ügy végképp nem izgatja. Ők elhajóznak nyugatra és passz. Nem nekik lesz rossz, hanem azoknak akik ottmaradnak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23286 Írta: Anonymous
Bocsi! Elirtam. Sporthireket. 8)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23852 Írta: Anonymous
Vic: Bocs az ötletátvételért, de nem írtad oda, hogy minden jog fenntartva... :) =<br> Aragorn: Ha nem tévedek, akkor az a Troll egy Olog-Hai volt?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23285 Írta: Anonymous
Hi!<br> <br> Tegnap megneztuk a filmet. Vartuk, mint a Mikulast, azt tervezegettuk, hogy bekoltozunk a moziba...<br> Hat...<br> Ez a program elhalasztva! Ekkorat meg nem csalodtunk egy filmben sem.<br> A tortenet nem hiteles, teljesen mashogy adjak elo, kimaradtak fontos reszek, meg valtozott a tortenet. Ez nem a Gyuruk ura, hanem valami ami a regeny alapjan keszult. A rendezo maga is mondta valamelyik trailerben, hogy ezt e konyvet nem lehet megfilmesiteni. Igaza volt, neki sem sikerult. A jelenetek, a helyszinek jok, szepek. DE! A szinkron? El van cseszve. Elrond megjosolja Kozepfolde hanyatlasat olyan hangnemben, mintha a sprot hireket olvasna fel. Katasztofalis. Egy tizes skalan 5. 8( Nem a tobbi filmhez kepest, hanem a konyvhoz kepest. Felejtheto!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23284 Írta: Anonymous
JA: BOROMIR ELKÉPESZTŐEN IRGALMATLANUL JÓÓÓÓÓÓ VOOOOLT!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23283 Írta: Anonymous
Huh! Wow! Tegnap óta még mindig a 6ása alatt vagyok. Tetszett, de azért voltak benne érdekes dolgok. Ha nem olvastam volna a könyvet, akkor 9,5-10, így olyan 8,5.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23282 Írta: Anonymous
James:<br> 'Boromir az elején nem gonsoz, nem arrogáns, csak értetlen. És eszébe sem jut megkérdőjelezni Aragornt...'<br> Nézd meg újra az Elrond tanácsát a könyvben. Boromir nagyon is megkérdőjelezi Aragornt, és csak úgy vibrál a feszültség. Épp erre építí egyébként Shippey azt az érvét, hogy Tolkien hihetetlenül komplex stílushorizonotot tart kézben, és magának a beszédeknek a kontrasztjaival is tud kulturális és történelmi különbségeket és rétegeket csinálni. Ehhez képest a film jelenete még le is lett butítva (úgymond).<br> Galadriel átváltozása tul.képpen a szöveg egy részletét fogja meg, szerintem nagyon jól (ugyanazzal a hatással, ahogy Gandalf Bilbó fölé tornyosul az elején). Tényleg kihozza azt a bizonytalanságot, ami tul.képpen benne van a jelenetben: az ijedtséget, hogy Istenem, hiszen Galadriel akár el is fogadhatja, sőt el is veheti Frodótól a Gyűrűt. És ráadásul Frodó maga kínálja fel, és ő sem tudja, helyes-e vagy nem.<br> Galadriel szerintem jó, és szép, és persze nem így képzeltem, de ennek semmi köze ahhoz, hogy tetszik. Szerintem egyébként Gandalf, úgy ahogy van, a legnagyobb alakítás. Ian McKellen vszínűleg Oscart fog kapni (mindenképp megérdemelné), mert akármit is tekintünk 'hitelességnek', az ő játékában szerintem benne volt.<br> A Balrog tényleg nagyon jó. Igazából azt hiszem, Mória hídja és az utána lévő jelenet a legnagyobb az egészben-- és a legérdekesebb is a szöveg és a film összejátszatása szempontjából.<br> <br> Ami azonban nekem hiányzik egy kicsit, így meggondolva a dolgokat, az a versek. A Széltetőn sincs Gil-galad bukása, sem Lúthien; Völgyzugolyban sincs Mesék csarnoka, Móriában sincs Durin-dal. Nekem hiányzik, és az Útidal éneklése nem nagyon pótolja az összes többit.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23281 Írta: Anonymous
én tegnap este néztem meg......szerintem a legjobb kifejezés rá, hogy gyönyörű!!!<br> csodálattal néztem, hogy hogyan sikerülhetett ennyire szép környezetet varázsolni.....ez eddig minden filmet felülmúl!.....mondhat akárki akármit, a karakterek elénk tárták, hogy abban a világban kikkel találkozhatunk.....a hobbitok, törpök, tündék, orkok.....mind jól el voltak találva!!!....nekem személy szerint legolas tetszett a legjobban!....de egyébként is!!!...az egész tünde nép vmi megfoghatatlan hangulatot is tükrözött..ilyen kicsit homályos, kicsit fájdalmas,de tiszta jellemet. aztán ott volt a törpék jelleme....nagyon el volt találva!......a hobbitoké is tetszett, a kis frodó is közel került a szívemhez!....bár régebben sem állt távol......aztán ott van, ahogy liv tyler menekült a lovon frodóval....1xűen gyönyörű volt az a jelenet is!!!!.....mert vhogy olyan büszkén menekült!.....nagyon tetszett, amikor a két kis hobbit harcolni tanult és földretuszkolták tanítójukat(aragornt?).....az a 3 óra számomra úgy ment el, mintha csak másfél lett volna.....vagy még annyi sem.......és akkor előttem is a hülyegyerek asszondja:hát ez nem volt vmi nagy szám........=))).....menjen az ilyen és nézze meg a csábítás elméletét, vagy akármelyik szánalmas, fantáziát nem igénylő filmet!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23280 Írta: Anonymous
A film nagyon jó!!! De írja ki nekem valaki a film zenéjét CDre. :-) <br> <br> Dobjatok egy e-mailt ha megoldható.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23279 Írta: Anonymous
Ja, és az a jelenet, amikor Legolas beletolja az ork arcába a nyílvesszőt, utána meg ugyanazzal a lendülettel felhúzza az íjat és ugyanazzal a nyílvesszővel fejbelövi (vagy a mögötte jövőt, most pontosan nem emlékszem). Plusz a troll nyakában gubbasztva lőni! Gyerekek, hosszú íjjal (pláne tünde-íjjal) másfél méterről fejbelőni valakit... erre mondják, hogy nem péksütemény, igaz?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23278 Írta: Anonymous
A film nagyon jó, mindazonáltal csak 9-est adok neki a 10-es skálán. Ugyanis:<br> <br> Aragorn: egy kicsit túl van játszva a komor, magányos kósza; nincs benne, amikor megkapja az Andúrilt; plusz miért rohangálna númenori rövidkardokkal?!? De mindegy, összességében: jó volt<br> <br> Gandalf: nagyon jól el van találva, főleg Mória egyezik a könyvvel, de ahogy Hobbitfalván táncolt... nos, az több volt, mint röhejes!<br> <br> Legolas: tökéletes, fantasztikus. Tipikusan tünde. Ahogy a Nagy Könyvben meg van írva...<br> <br> Gimlai: úgyszintén. Ha ő nem törp, akkor senki...<br> <br> Boromir: szerintem már az elején úgy játszotta a színész, mintha a vége felé tartanánk. Boromir az elején nem gonsoz, nem arrogáns, csak értetlen. És eszébe sem jut megkérdőjelezni Aragornt...<br> <br> Hobbitok: frankó, bár néhol túl van lihegve a dolog.<br> <br> Gollam: király!<br> <br> Szarumán: pocsék. Oké, nagy hatalom, meg bezárja Gandalfot, de a harcuk... Szörnyű. Na meg hogy ő támasztja a vihart a Caradhrason! Nem értem.<br> <br> Arwen: oké, bár a szinkronhangja kritikán aluli...<br> <br> Elrond: jó, de nekem mindig a Mátrix ugrott be. Szerncsétlen egy szereplőválasztás egy kultfilm ismert karakterét adoptálni egy teljesen eltérő sztoriba, nem?<br> <br> Bilbó: jó volt, főleg a völgyzugolyi átalakulása...<br> Általánosan a filmről: a helyszínek jók, de Lothlorien pocsék lett. Kevés, nincs kihangsúlyozva a szerepe, mint utolsó békés bástya Mordor előtt... Ha a Megyét képesek voltak egy az egyben átvenni a könyvből (pedig tényleg lehetett volna egyszerűsíteni: pl. Bilbó születésnapja szerintem túl hosszú volt a többihez viszonyítva), akkor az Aranyerdőt miért nem????<br> <br> De mindent összevetve: király volt a film, a lehetőségekhez mérten, én biztos, hogy megnézem még sokszor a moziban, meg most írják az eredetit... Erre vártunk. Nem hiába.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23277 Írta: Anonymous
Én is láttam, bár ezzel, mint olvashatni volt szerencsém, nem voltam egyedül, mégis úgy érzem, le kell írnom azt, hogy mit is éltem át.Minden az elején kezdődött.Ültem, és vártam, hogy elekzdődjön a Film.És megtörtént a csoda.Amikor az első képkockák leperegtek a szemem előt, éreztem, hogy valami korszakalkotó dolognak vagyok a tanúja.És lám, igazam lett.Az előző beírásomat nem nagyon méltányoltátok, gonodolom azért nem, mert nagyon hülyének és érthetetlennek éreztétek, joggal.De kérdem tőletek, azoktól. akiknek eddig volt szerencséjük a Műhöz, tényleg túloztam? Mert szerintem nem, csak egy kissé előrelátó voltam, és ez nem varázslat, csak egyfajta megérzés.Nagyon vártam már, arra, hogy valami olyasmi hatást váltson ki belőlem, mint ez a Film.Már vagy 10 éve nem volt semmi ehhez fogható.Valami nagy született.Bensőmet átjárta valami fennséges tűz, mely minden oda nem illő gondolatot kiűzött belőlem.Együtt lélegeztem a szereplőkkel, együtt küzdöttem, mebnekülte, sírtam és nevettem.Mindezt magamban, magamnak, és azért, mert láttam valami olyasmit, amiért érdemes volt élni.Jackson, bár sok tekintetben nagyon eltért a Könyvtől, és önhatatlmúlag sokmindent megváltoztatott, hozzátett, mégis, így is a székhez paszírozott.NEm tudtam szabadulni ettől az érzéstől, mely a Film végétől egészen mostanáig nem hagy szabadulni.MA vizsgáztam, de semmi jelentősége nem volta tegnapi események tükrében.A szereplők bámulatosak, a szinkronhang nem az igazi.Tényleg boreger, te nem véletlenül a Corvin moziban láttad a Filmet, mert ott egyesek mit le nem rendeztek, de erről majd később.DE ere is ki fogok térni az 100.Vissza a témához: Nagyon el lett találva.Sok apró motívumot azért bele lehetett volna tenni, semmibe nem került volna, vagy apró dolgokat nem kellett volna feltétlenül megváltoztatni, de ez az én szubjeektív véleményem.Galadriel eszméletlen volt, Legolas szintúgy, Aragorn az Isten, a többiek ugyancsak.Van egy olyan megérzésem, hogy egyesek gondban lesznek az Oscar kiosztón...Mármint a zsűri tagjai.. :) ).Egyszóval a Film nálam vittea pálmát, annak ellenére, hogy vagy 2 órán kesresztül soroltam fel azokat a dolgokat, amik nem nyerték el a tetszésemet, mert olvastam a könyvet, igaz csak egyszer, de belátom nem kellett volna, amúgy viszont nehezebben lett olna érthető.Szóval én magamban új ISTENT avattam.Ez az én jogom, és éltem vele.Ha a további 2 rész is ekkora lesz a szememben, akkor nem is tudom....valami nagyot fogok tenni, de hogy mi az, azt még én sem tudom....Még most is előttem áll a Film összes jelenete, minden, amit láttam.<br> De: képzeljétek el ülök, és látom Aragorn és Arwen közös jelenetét Völgyzugolyban, erre egy társaság nőtegjai nekiállnak röhögni!!!Hngosan.Más: Egy bunkó tirpák, aki magára ismer, forduljon fel nekiáll beszélgetni mobilon valakivel.Egy olyan jelenet alatt,ahol a légyzümmögés is szentségtörés volt.Azt hittem leszúromAztán meg nekiálltak szablyos rendben 10 perces időközönként kijárkálni, különben a kutya sem vette volna őket észre.És ezt ők nem engedhették meg maguknak.DE nem ám.. A végére hagytam a csattanót.Vége a Filmnek, erre ki*****tt hangosan a következőket mondta az egyik fa**fej: Ezt a szart, a faszért jöttünk ide.De pöcs volt. Ezeket a szavakat mondta.Én ekkor olyaqn dühöt éreztem, esküszöm nektek, mint még talán egyszer az életemben.Ezek a tirpákok, kérdemén, minek jönnek megnézni a Filmet, ha tudják, hogy mire számíthatnak?És ha nem tetszik nekik?Kit érdekel?Miért kell a legnagyobb csöndben, mikor elgondolkoztam azon, hogy megtapsolom a Filmet egy ilyen véleményt kikiáltani a nagyvilágba?Menjenek ezek oda, ahonnan jöttek... Nagyon rosszul esett, mert ezt nem kellett volna. Ezt csak adalékként mondtam el,a Film értékelésén semmit sem változtat, szerintem megérdemli minden idők legynagyobb (fantasy) alkotása Címet, aki nem ért velem egyet, az az ő dolga.De akkor is zseniális volt.Bár van egy olyan érzésem, hogy ilyen alapanyagból, ami Tolkien tollából származik, nem lehet rosszat kihozni.Azt tudom mondani, hogy megyek, és előre megrendelem a 2002-es decemberei előadásra a jegyemet, éjfélre természetesen, és megyek 16-án még egyszer megnézem, de ha lehet, akkor feliratosan.1 kérdés ehhez.A 8.ker.-ben Pesten hol lehet megnézni így a Filmet?JA, és hozzászóláspm a fórumhoz:nagyon tetszik, hogy ilyen családias a légkör, komolyan mondom, nagyon szeretem olvasni a beírásaitokat.. Csakj így tovább.Üdv: Fari

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23276 Írta: Anonymous
Galandriel suttogása<br> <br> <br> A gyűrűk ura című film Galandriel szavaival kezdődik, mintegy bevezeti a<br> filmet. Ez a négy mondat meghatározza az egész film hangulatát. Most<br> itt közöljük ezt a négy mondatot, tünde nyelven, kiejtés szerint, és annak<br> magyar fordítását:<br> <br> <br> I ámár presztár ain… - Más lett a világ…<br> Hán máSzon ne nen… - Érzem a vízben…<br> Hán máSzon ne hai... - Érzem a földben…<br> Á hán nosztron ned vliSz… - Érzem a levegőben...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23275 Írta: Anonymous
Én is akkor néztem meg mikor boreger, és tényleg AKKORA BUNKO Kisebbségiek voltak bent, hogy legszivesebben lelöttem volna őket.<br> Szerintem Gandalf meg Szarumán harca nagyon nem kellet volna, valamint mikor Galadriel úrnő átváltozott... nagyon nem tetszett. Aragorn viszont csúcs volt, Legolassal együtt.<br> Jópofa volt Gimli: Szemem mint a sasé, fülem mint a rókáé, aztán előrefordul és 3 nyilvessző van felé :) ))))))<br> Samut nagyon leamortizálták, ellentétben Frodóval

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23851 Írta: Anonymous
A troll azért,mert ez kitenyésztett fajta és ezért nemváltozott kövé.Úgyemlékszem a könyvben is benne van.Szarumán műve.Hiába éri fény már nemárt neki.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23850 Írta: Anonymous
A bot nem ugyanaz - a masodik tetejen az agbogak maskepp allnak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23274 Írta: Anonymous
Ne haragudj, pigseye, de a tesóddal tényleg nincs minden rendben! Én még most, egy órával a film után sem ocsúdok! Káprázatos volt!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23273 Írta: Anonymous
tegnap este a hugom es az edesanyam megnezte GYUt amikro ertuk mentem hugom azt mondta hu de nagyon szar lett hmm elkezdtem gondolkozni hugom imadja a konyvet akkor tenyleg el lehet baszva ha nem teszik neki <br> na ma 13 30 kor megneztem nekem nagyon tetszett amikro hazamentem anyam megkerdezi na milyen volt mondom nagyon jo lett mondja anyam vegre megnyugodott mert neki is tetszett ezutan en csak ennyit mondtam a hugom egy hulye picsa:)))<br> de azert biztos ami biztos es jol kielvezzem a filmet este meg egyszer megneztem

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23849 Írta: Anonymous
Szerintetek hogyan került vissza a varázsbot Gandalfhoz miután Szarumán elvette tőle?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23272 Írta: Anonymous
Na akkor én vagyok egyedül aki még kap levegőt? Jó a film (nagyon jó, csak idő kellet nekem, hogy rájöjjek). De egyszeri nézésre valahogy kevés. Annak aki meg nem olvasta a könyvet egy kicsit túl tömör (és pörgős) és sok minden érthetetlen. Szerintem én azért nem vagyok elájulva a filmtől mert majdnem pont ilyennek képzeltem. Nagy meglepetés (mivel olvastam a könyvet) nem nagyon ért. Bár amikor az egyik fekete lovas hirtelen kiugratott a fa mögül akkor majdnem kiesett a szívem...Nameg a csatajelenetek még elég ütősek voltak. Főleg a csata a Végzet-hegyénél a másodkorban. Huhh. Az első 15percben csak úgy borsózott a hátam...<br> Ha megengedtek egy kritikát: Ez a Gandalf milyen gyengus? :) . Méghogy varázsló! :) . Elnyomott valami mágikus pajzsot a balrog ellen azt ki is fújt a tudománya :) . Komolyan mondom sokkal jobb lenne harcosnak. A Szarumánt is majdnem leverte :) ...Aki viszont tényleg nagyon durva az Legolas. Olyan gyorsan lő, hogy az olimpián a 100méteres síkfutókat mind háromszor fejbelőné mire azok elérik a féltávot :) ... Ja és gyászoljuk együtt Boromirt :) :( . Nekem a könyvben is az egyik kedvencem volt és itt mikor haldokolva mondja Aragornnak, hogy királyom, csak méginkább sajnáltam, hogy meghalt. :( <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23848 Írta: Anonymous
8,8 (egyelőre)<br> az egyik legjobb film, amit láttam :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23847 Írta: Anonymous
biztos nem elég fény!<br> <br> amugy a film a filmek királya!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23271 Írta: Anonymous
ez a teszt a Pestiest juniorban volt benne, és itt egy érdekes dolog:<br> <br> 8. Tudod már, hogy egy hét múlva mit csinálsz?<br> a. A szokásosat, mi mást.<br> b. Még pontosan nem, de szeretnék valami uj szakkört vagy sportot kipróbálni.<br> c. Megnézem A gyűrűk urát!<br> <br> És a c-re lehet a legtöbb pontot kapni:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23270 Írta: Anonymous
En iiiiis...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.656 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére