A sötét oldal
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Szerintem az nem ő, eddig olyan egyértelmű volt számomra, ha megláttam... dehát én sem vagyok 100%-auchan biztos...Alyr Arkhon írta: Az a kalóz biztos PJ?
Én nem ismerem fel 100%osan...
benne kell lennie valahol
Az első részben répát tart a kezében?
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Sil írta: PJ a filmekben:
www.ninecompanions.net/.../fotr_dreary_bree_1.JPG
www.warofthering.net/.../image180.shtml
shop.decipher.com/TCG/Card.aspx?gameID=7&cardID=3275
És igen, Royd Tolkien szerepelt a 3. részben, gondori katona volt... De ez elég off...
Az a kalóz biztos PJ?
Én nem ismerem fel 100%osan...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Morana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Köszönetek: 0
Csak törpe nép felejthet ős nagyságot
Csak elfajult kor hős elődöket
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
www.ninecompanions.net/.../fotr_dreary_bree_1.JPG
www.warofthering.net/.../image180.shtml
shop.decipher.com/TCG/Card.aspx?gameID=7&cardID=3275
És igen, Royd Tolkien szerepelt a 3. részben, gondori katona volt... De ez elég off...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Lyra írta:
a 2. részben m/kicsoda?ork ?Morana írta: Alyr PJ-t én a Helm szurdoki csatánál véltem felfedezni és biztos, hogy ő volt az! Egyébként nem tudom, hogy hallott-e arról valaki valamit, hogy Tolkien unokája is szerepel valahol a 3. részben, amolyan mellékelszereplőként. Ez tényleg igaz, hallottatok esetleg erről vagy csak kitalált hülyeség?
3.rész:Énnekem nem tűnt fel, hogy ő lenne az....
A 2. részben egy rohani harcos aki dárdát dob... (de ez elég off)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Lyra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
a 2. részben m/kicsoda?ork ?Morana írta: Alyr PJ-t én a Helm szurdoki csatánál véltem felfedezni és biztos, hogy ő volt az! Egyébként nem tudom, hogy hallott-e arról valaki valamit, hogy Tolkien unokája is szerepel valahol a 3. részben, amolyan mellékelszereplőként. Ez tényleg igaz, hallottatok esetleg erről vagy csak kitalált hülyeség?
3.rész:Énnekem nem tűnt fel, hogy ő lenne az....
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta:
Én még CSAK 4× láttam, de hétvégén megyek megint, ha minden igaz...majd figyelek kicsit jobban!Alyr Arkhon írta: Hallottam róla, de szabotázsnak beillő cselekedetként azóta nem láttam a filmet...
Én még csak 3x de március előtt nem tudom újra megnézni, úgyhogy egyelőre rádbízom...
(nekem volt egy másik tippem, de szvsz lehetetlen hogy PJ kiegyenesítse a haját)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Én még CSAK 4× láttam, de hétvégén megyek megint, ha minden igaz...majd figyelek kicsit jobban!Alyr Arkhon írta: Hallottam róla, de szabotázsnak beillő cselekedetként azóta nem láttam a filmet...
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Alyr Arkhon írta:
Tinúviel!Tinúviel! írta:
Alyr Arkhon írta: PJt az első két filmben már megtaláltuk, csak a 3.ban még nem teljesen...
Szerintem a 3.-ban amikor először mutatják a kalózhajókat, akkor ő mászkál a fedélzeten, de gondolom erről már mindenki halott és ez csak egy feltevés.......
Hallottam róla, de szabotázsnak beillő cselekedetként azóta nem láttam a filmet...
Nos, én azóta másodszor is megnéztem, és az a kalózkapitány (ha nem is egyértelműen) eléggé PJ-nek néz ki...
Our knees do not bend easily
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta:
Alyr Arkhon írta: PJt az első két filmben már megtaláltuk, csak a 3.ban még nem teljesen...
Szerintem a 3.-ban amikor először mutatják a kalózhajókat, akkor ő mászkál a fedélzeten, de gondolom erről már mindenki halott és ez csak egy feltevés.......
Hallottam róla, de szabotázsnak beillő cselekedetként azóta nem láttam a filmet...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Morana írta: Alyr PJ-t én a Helm szurdoki csatánál véltem felfedezni és biztos, hogy ő volt az! Egyébként nem tudom, hogy hallott-e arról valaki valamit, hogy Tolkien unokája is szerepel valahol a 3. részben, amolyan mellékelszereplőként. Ez tényleg igaz, hallottatok esetleg erről vagy csak kitalált hülyeség?
PJt az első két filmben már megtaláltuk, csak a 3.ban még nem teljesen...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Morana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Csak törpe nép felejthet ős nagyságot
Csak elfajult kor hős elődöket
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Supersonica írta:
Palimir írta: No Hobbit, no cry
Nagggyon jó Csak sajnos nem értem ezt a tájszólást valaki érti?
Pedig a közönség jókat szórakozott a szövegen
Jaja, igazából annyit kell tudni róluk, hogy a három reaggie srác tavalyelőtt díjnyertes volt a kosztümökben, orkokat alakítottak, és a tavalyi RingConra már mint meghívottak jöttek, ezért is volt az ex-ork sámán póló, stb. (persze felléptek orkként is, mint humoros jelenet), és ugye a németek angol kiejtése elég vicces is, és amúgy meg a záróbulinál nagyon találó volt a daluk, úgyhogy visítottunk és fetrengtünk a röhögéstől
*faints*
Nem tudná valaki lefordítani, vagy csak beírni a szövegét vagy ilyesmi?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Supersonica
- Nem elérhető
Palimir írta: No Hobbit, no cry
Jaja, igazából annyit kell tudni róluk, hogy a három reaggie srác tavalyelőtt díjnyertes volt a kosztümökben, orkokat alakítottak, és a tavalyi RingConra már mint meghívottak jöttek, ezért is volt az ex-ork sámán póló, stb. (persze felléptek orkként is, mint humoros jelenet), és ugye a németek angol kiejtése elég vicces is, és amúgy meg a záróbulinál nagyon találó volt a daluk, úgyhogy visítottunk és fetrengtünk a röhögéstől
*faints*
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
"No Hobbit, no cry"
Ez a Ring*Con záróceremóniáján volt, három ork énekelt egy dalt reggae stílusban Megvan a hangfelvétel, megpróbálom felrakni valahová, ha sikerül normális méretűre redukálnom
Íme:
rtlmail.hu/pozo/orcsreggae.mp3
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Elros írta: Találtam egy jó sötét oldalt: www.thelandofshadow.com
Teljes élvezhetőséghez macromedia flashplayer kell
Hmmm... Amikor a legutóbb láttam ennek az oldalnak az intróját még SW zene volt... de az réges-régen volt még a FotR előtt...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Holtak királya: www.warofthering.net/photoforum/ ... b-king.jpg
Zuhanó nazgul: www.warofthering.net/photoforum/ ... kb-naz.jpg
Fuj, de hosszú nyelve van: www.warofthering.net/photoforum/ ... gondor.jpg
Jó kis kép..az a buzogány....huh: www.warofthering.net/photoforum/ ... Fiona6.JPG
Mount Doom: www.warofthering.net/photoforum/ ... ntDoom.jpg
Szegény Boszorkányúrt levágták: www.warofthering.net/photoforum/ ... rotk2a.jpg
Haradiak:
www.warofthering.net/photoforum/ ... rotk3a.jpg
Isteni kép Minas Morgul-ról: www.warofthering.net/photoforum/ ... otk_1a.jpg
- Nilraen
- Nem elérhető
www.warofthering.net/photoforum/showphot...edium&cat=514&page=1
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
img22.photobucket.com/albums/v66 ... alatoH.jpg
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Elros
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Teljes élvezhetőséghez macromedia flashplayer kell
- Mornambar
- Nem elérhető
Az a hosszú ó a végin nem zavar senkit...
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Reinatha
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Reinatha írta: Alyr, meg mindig gondolhatjuk, hogy az 4 kulonbozo Esty ... Mindenesetre a Decipher-sracok szerint mindegyik mas rangu, hehehe... Mondjuk jobb kepeket is valogathattak volna...de lehet, hogy csak en akarok tul sokat ?
Amugy... itt es es itt is jelen vannak...de akkor en miert nem latom oket a filmben??!!
Ez a Gorgorothi Fejszésember... (na jó, ez úgy hangzik mint egy sorozatgyilkos) szóval csatabárdos elég ork-szerű ruhában van, nem tűnik ki a tömegből, és végképp nem néz ki festett szemű keletlakónak...
Lehet hogy a keletlakók tényleg beszóltak Szauronnak ezért egy ork felvette az egyik páncélját miután kiirtódtak? .D
Alyr, a hatterben sorakozo Keletlakokra gondoltam ...
PS: (kisse off-topic, bocs, Pen, de talan megmagyaraz par dolgot...) Amugy azert hivom oket inkabb Easterlingeknek, mert egyreszt nincsenek magyar ekezeteim es igy szinte mindent, amit lehet, ekezetmentes szoval helyettesitek (meg ha nem magyar, akkor is - a kartyakon ugyis angol alt. minden es valoszinuleg jobban ertheto, mint az ekezettelen magyar), masreszt pedig a forumozas diktalta iram miatt sokszor eleve igy fogalmazodik meg bennem - remelhetoleg meg a kozerthetoseg hatarain belul. Bocsanat, ha a nyelvorzes egyebkent dicseretes tendenciaja ellen vetek ily modon ...
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
- Mornambar
- Nem elérhető
(már bocs, ha igy visszaugrok)
Aki úgy intett a filmben?
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Penngaladiel írta:
Alyr, ugye ha kész leszel, megosztod majd velünk is azokat a pp slide show-kat?Alyr Arkhon írta: Hmmm...
Ilyeneket tudsz még linkelni?
(idézeteket a filmből)
nagyon király amikor powerpointba berakom aláfestésnek...
Nem tudom mit jelent a slide show, és ha kész leszek, megosztom, bár szvsz nem érdemes rá...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Alyr, ugye ha kész leszel, megosztod majd velünk is azokat a pp slide show-kat?Alyr Arkhon írta: Hmmm...
Ilyeneket tudsz még linkelni?
(idézeteket a filmből)
nagyon király amikor powerpointba berakom aláfestésnek...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Reinatha írta: Alyr, meg mindig gondolhatjuk, hogy az 4 kulonbozo Esty ... Mindenesetre a Decipher-sracok szerint mindegyik mas rangu, hehehe... Mondjuk jobb kepeket is valogathattak volna...de lehet, hogy csak en akarok tul sokat ?
Amugy... itt es es itt is jelen vannak...de akkor en miert nem latom oket a filmben??!!
Ez a Gorgorothi Fejszésember... (na jó, ez úgy hangzik mint egy sorozatgyilkos) szóval csatabárdos elég ork-szerű ruhában van, nem tűnik ki a tömegből, és végképp nem néz ki festett szemű keletlakónak...
Lehet hogy a keletlakók tényleg beszóltak Szauronnak ezért egy ork felvette az egyik páncélját miután kiirtódtak? .D
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Reinatha
- Nem elérhető
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.