Filmzene

Több
21 éve 11 hónapja #82513 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene
hódica: hivatalos infok szerint 2002. dec 10-én jelenik meg a TTT zenéje. De nem nálunk :(

Estel: a Carmina Burana-ból a kórus részt lehetett hallani egy-két előzetesben (jellemzően a mordori sereg felvonulásakor a Morannonnál).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #82497 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Filmzene
Van már arra vonatkozó infó, hogy nálunk mikor jelenik meg a TTT soundtrack???? :roll: :look:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #82472 Írta: kiscsávó
kiscsávó válaszolt a következő témában: Filmzene

Ulmo írta: Valószínűleg a Carmina Burana-ra gondolsz.

Na ez nem lehetetlen. Ugye a Carmina Burana nem csak abból a zenéből áll, amire Kokó szokott volt bejönni?

Több
21 éve 11 hónapja #82330 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Filmzene
Na, a Carina Burana az, amelyiket én egyik előzetes alatt sem hallottam... Biztos vagy benne? Ha igen, melyik része?

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 11 hónapja #82313 Írta: Ulmo

kiscsávó írta: A 2 lemezes DVD-n található elő-előzetes 1-ben hallható egyebek között, miután a kéz elkapja a gyűrűt, utána masírozik a nagy tömeg a dombokon, akkor megy ez a zene - olyan kórusos.

És a Szövetség c. TV reklám alatt is ez megy, majdnem végig.

Valószínűleg a Carmina Burana-ra gondolsz. Egyébként ha megfigyeled, az előzetesek alatt nem a film saját zenéjét szokták adni. A Két Torony előzetese alatt általában a Gyűrű Szövetségének a zenéje szól. Meg a legutóbbiban egy "Requiem for a Dream" c. szám.

Több
21 éve 11 hónapja #82296 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Filmzene
Sajna a FOTR filmzene-CD is jóval kevesebb annál, mint ami a filmben - no meg persze az azóta plusz félórával kibővített változatában - elhangzott, ráadásul az előzetesek zenéje nem is hangzott el később egyikben sem. Azt nem tudom biztosan, hogy "semmi-köze-hozzá" zenék voltak, vagy azokat is Howard Shore írta, de attól tartok, nehéz lesz őket megtalálni hanghordozón... :?
De azért ne add fel a keresést, ha jól emékszem, a TTT előzetesekben a nem az előző film zenéjéből való részletek címe és előadója is megtalálható valahol az interneten... "bár az utat nem ismerem" hozzájuk. ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 11 hónapja #82292 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: Filmzene
Kiscsávó: Az az igazság, nem egszen tiszta, miről van szó... talán mások majd tudnak segíteni. Én sajnos nem. :roll:

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
21 éve 11 hónapja #82290 Írta: kiscsávó
kiscsávó válaszolt a következő témában: Filmzene
Mármost van ugyebár a Gyűrű Szövegsége filmzene. Keresek egy zenét, ami az előzetesekben benne volt, de se a filmben nem hallottam, se a CD-n nincs rajta, pedig ezért az egy számért vettem meg.

A 2 lemezes DVD-n található elő-előzetes 1-ben hallható egyebek között, miután a kéz elkapja a gyűrűt, utána masírozik a nagy tömeg a dombokon, akkor megy ez a zene - olyan kórusos.

És a Szövetség c. TV reklám alatt is ez megy, majdnem végig.

Ha bárki tudja, hogy miféle-kiféle zene ez, légyszi írjon már ide a fórumra.

Vagy ez is amolyan "csak előzeteshez használt zene, a filmhez semmi köze" típusú eset? Mint pl. a Gladiátor előzeteséhez a Conan a barbár zenéjét volt pofájuk használni.

Több
21 éve 11 hónapja #82217 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene
:bawling:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 11 hónapja #82157 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Filmzene
Jajj de kár!Egyik ismerôsöm volt,és azt mondta hogy naggyon állat volt!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 11 hónapja #82060 Írta: Minerva
Én baromarc elmentem, de csak 10-kor kezdődött, a barátnőim meg haza akartak jönni, erre 9-kor hazajöttünk. :bawling: Mihhhéért hagytam magam ledumálni??? :bawling:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 11 hónapja #82056 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Talán kicsit off: ki volt a CB koncerten? Én sajna nem tudtam elmenni... :(
Milyen volt??

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 11 hónapja #81916 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Filmzene
A két toronyból zenerészleteket lehet letölteni:
www.soundtrack.net/features/article/?id=100

I make my own luck.

Több
21 éve 11 hónapja #81902 Írta: Ulmo
Itt van némi info a TTT zenéjében éneklő művészekről:

www.theonering.net/perl/newsview/8/1036194904

Több
22 éve 5 napja #81859 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Filmzene
Az amazon.com-ra felkerült a TTT filmzenei CD-je. Ha hinni lehet nekik, december 10-től lehet majd megvenni (ott....)

www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... 92-2920928
és
www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... 92-2920928

Több
22 éve 5 napja #81828 Írta: Minerva
OFF: Elanor: elvileg Rayan, Gollam és Estel jelentette biztosra, hogy jön. A talit inkább a találkozásokban szervezzük... Ott már megkérdeztem, de a kutya sem reagált rá. :bawling:

Több
22 éve 6 napja #81707 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Nincs vmi fejlemény CB koncert ügyben? Hogy mennénk, mikor indulnánk, ki jönne, stb...?
Mert végülis már csak kb másfél hét van addig.

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 1 hete #81192 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene

naughty írta: Plííz !!!! nem tudja valaki az In dreams Siemens kódját????:cry: :cry:

Hétfőre megcsinálom, jó? Már egyszer május 30 körül beírtam Ericssonra, de átírom neked Siemensre a Nokiásat.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 1 hete #80990 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Filmzene

Ulmo írta:

Area írta: Ulmo: ott nem lehet letölteni, csak meghallgatni. Legalább is nekem. :cry:

Azt hiszem, a megjegyzést Gandalfnak szántad, de én is megpróbálok segíteni. Itt a link a May It Be-hez, Völgyzugolyon:
volgyzugoly.stop.hu/letoltes/zen ... _it_be.mp3
Kattints a hivatkozásra jobb gombbal, majd válaszd a menüből a Cél mentése más néven... opciót.

(Gandalf: ugye nem gond, hogy így is beszúrtam?)

Itt a válasz. Jobb gombbal katt és Cél mentése más néven! Így lementheted a vincsidre!

Több
22 éve 1 hete #80945 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Filmzene
Megnézni a www.lordoftherings-soundtrack.com -on is lehet. /Azt hiszem./

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hete #80833 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Filmzene
Boldog szülinapot, így megkésve is neki! :P :P (az a 2 Oscar meg a minimum :wink: )[/quote]
Csatlakozom! :cheers:
Remélem még nyolc napon belül vagyok :wink:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
22 éve 2 hete #80705 Írta: Ulmo

Area írta: Ulmo: ott nem lehet letölteni, csak meghallgatni. Legalább is nekem. :cry:

Azt hiszem, a megjegyzést Gandalfnak szántad, de én is megpróbálok segíteni. Itt a link a May It Be-hez, Völgyzugolyon:
volgyzugoly.stop.hu/letoltes/zen ... _it_be.mp3
Kattints a hivatkozásra jobb gombbal, majd válaszd a menüből a Cél mentése más néven... opciót.

(Gandalf: ugye nem gond, hogy így is beszúrtam?)

Több
22 éve 2 hete #80656 Írta: Minerva
1pár dalszövcsi... Blind Guardian Rulz!
Blind Guardian - Lord of the Rings

There are signs on the ring
which make me feel so down
there's one to enslave all rings
to find them all in time
and drive them into darkness
forever they'll be bound

Three for the Kings
of the elves high in light
nine to the mortal
which cry

I'll keep the Ring of sorrow
I'll keep the Ring till I die
Slow down and I sail on the river
Slow down and I walk to the hill

And there's now way out
Mordor
dark land under Sauron's spell
threatened a long time
threatened a long time
Seven rings to the dwarves
in their halls made of stone
into the valley
I feel down

One ring to the dark lord's hand
sitting on his throne
in a land so dark
where I have to go

I'll keep the Ring
I'll keep the Ring
Till I die
Slow down and I sail on the river
Slow down and I walk to the hill
Lord of the rings

The Bard's Song - The Hobbit by Blind Guardian

Out in the distance
There's so much gold
The treasure that I've found
Is more than enough
Far to be the hill we've to go
Over the mountain and seas
To the old hill
Where the old dragon sleeps

Blind in the dark dungeon's night
So God please take me away from here
And Gollum shows the way right out

(Solo)

I'm alive

The dying dragon brought trouble and pain
And horror to the halls of stone
I'll take the mighty stone
And leave the dwarves behind
Ice and fire and forest we passed
And horror in the halls of stone
Trolls in the dark
The dawn took them all

Caught in the wood
By the wooden kings' men
But now I'm alone
'Cause I've made up my mind
By the spell of gold
The king under the mountain
Will risk the great war
Oh what a fool
He's losing control

So I am trying to find a way
Blind in the dark dungeon's night
Then darkness comes from the northern side
And Thorin clears his mind

Több
22 éve 2 hete - 22 éve 1 hete #80650 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Filmzene
Gandalf: ott nem lehet letölteni, csak meghallgatni. Legalább is nekem. :cry:

'Is there anybody out there?'

Több
22 éve 2 hete #80625 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Filmzene
Anyám, de jó!!! Hogy én is mennyit kerestem!!! :dance:

Több
22 éve 2 hete #80618 Írta: Gandalf

Több
22 éve 2 hete #80435 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Filmzene

Ulmo írta: Ma van Howard Shore, a Gyűrűk Ura zeneszerzőjének 56. születésnapja.
Eru éltesse sokáig! :cheers:
És még legalább 2 Oscart neki!

Boldog szülinapot, így megkésve is neki! :P :P (az a 2 Oscar meg a minimum :wink: )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 2 hete #80388 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Filmzene
Egy időben fent volt a neten, de amikor legutóbb kerestem, már nem volt meg. Próbálj a számcímek alapján keresgélni, hátha... Nekem megvan MP3-ban az egész, de a netre nem tehetem föl, mert azonnal megszüntetnék a regisztrációmat. De ha Pesten jársz és hozol CD-t, megoldhatjuk a dolgot.

Több
22 éve 2 hete #80384 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Filmzene
Ki tudná megmondani nekem, hol lehet teljes egészében letölteni a filmzenét? És Enyától a May it be-t?

'Is there anybody out there?'

Több
22 éve 2 hete #80360 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Filmzene
BOLDOG SZ.NAPOOOOT!!! :) (igaz kicsit megkésve...) Én is jövök - elvileg. :roll:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.842 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére