Filmzene

Több
21 éve 10 hónapja #85415 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Filmzene
És nem tudja valaki csak simán a kottáját elküldeni? mert nekem LG-m lesz, és szvsz arra nem jó a nokiás izé.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #85407 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Filmzene
19 szám van a zenén, plusz van egy búnusz trackes verzió (Farewell to Lórien a bővített DVD-ről). Nekem is megvan az In Dreams Nokiára, el tudom küldeni.
:wink: :wink: :wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #85364 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Filmzene
Ithil: elküldenéd nekem is????Előre is köki:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 10 hónapja #85354 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Filmzene
Minerva: Szerintem csak azon a helyen fogyott el ahol Narië vette...szóval még biztos lehet :P Egyébként Celeborn-os nincs :(

Több
21 éve 10 hónapja #85345 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene
Nincs több aragornos borítóval??? :bawling: Akkor celebornossal? :tongue:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #85307 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Filmzene
hódica: nekem megvan nokiára az In dreams. Küldöm priviben

A zenét énis megkapom karácsonyra. HURRÁ! :hello: Remélem vmi jó borítóval veszik meg! :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #85295 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Filmzene
Én is szerettem volna ma megvenni,de a boltban csak megrendelni tudtam,így jövőhéten kapom meg vmikor... :cry: :(
Azért remélem remélem lesz Frodós borítóval... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #85294 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Filmzene
Én ha minden igaz pénteken vagy szombaton veszem meg :D :D :D

OFF: pár hónapja be volt ide linkelve az In dreams csengőhangként Nokiára. Nincs meg v.kinek, vagy nem emlékszik v.ki, hogy ki linkelte be??? :roll: :? ON

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #85293 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Filmzene
Gyerekek!
Hol lehet kapni a filmzenét? Ma bejártam a fáél várost és sehol nem tudtak róla!
Segítseteeeeeek!!!!! :confused2:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #85280 Írta: Telumehtar
Én nem a Frodó+Samusra gondoltam hanem a Pippin+Trufásra...vagy olyan is van??? :oops:

Több
21 éve 10 hónapja #85277 Írta: Haldír Lórien
Haldír Lórien válaszolt a következő témában: Filmzene

Telumehtar írta: :? Nem értem...hogy--hogy van szinte minden szereplönek speciális boritója...(még Gimlinek és Arwennek is) csak a 2 hobbitnak nincsen? :evil: Mééért???

[size=9:1b83x6g9]Egyébként mennyibe kerül???[/size]

Énis megvettem!!! :dance: És volt két hobbitos is.
Ja,és mindkét oldalán van kép!!!!
A zene :itscool: FENOMENÁLIS

Emlékezünk, hull szívre jel
E fák alatt, távoli tájon,
Nyugati Tenger, csillagod látom!

Több
21 éve 10 hónapja #85260 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene
Az első rész zenéjét én kétféle borítóval láttam üzletben. Volt még több fajta is :hein:

Telu: [size=9:3jtop7mk]4800 Ft volt a Westend egyik pici boltjában[/size] :)

Több
21 éve 10 hónapja #85255 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Filmzene

Narië írta: Ellentétben az elôzô résszel,többféle borítóval is kapható

Kiadták azt is több borítóval, de boltban megvenni nem lehetett, csak nyerni :(

Több
21 éve 10 hónapja #85252 Írta: Telumehtar
:? Nem értem...hogy--hogy van szinte minden szereplönek speciális boritója...(még Gimlinek és Arwennek is) csak a 2 hobbitnak nincsen? :evil: Mééért???

[size=9:2brc826g]Egyébként mennyibe kerül???[/size]

Több
21 éve 10 hónapja #85250 Írta: Ulmo
MEGVAN! Megszereztem! :dance: :bounce: :dance:

Igaz, nem spéci borítós változat, csak a film posztere van az elején, de maga a CD tele van extrákkal!
Egy rakat kép van rajta, linkek a speciális webtartalomhoz, ugyanúgy, mint az első filmzenénél! :itscool:

Több
21 éve 10 hónapja #85223 Írta: ainu
ainu válaszolt a következő témában: Filmzene
Te istennő!!!
Leborultam a monitor előtt a tiszteletedre!
Most viszont sajnos mennem kell, mert nemsokára nyitnak a boltok. Csak lehet már kapni itt is! :hello:

Több
21 éve 10 hónapja #85218 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Filmzene
Na,nagy hírem van.(hálisten nem kacsa,mint a filmkönyvnél...utólag is bocsi...)Most már TÉNYLEG megjelenet a filmzene.Tegnap teljesen véletlenül (anyámmal,hálisten :lol: ) betévedtem egy lemezboltban,és mondta a srác,hogy már kijött.Ellentétben az elôzô résszel,többféle borítóval is kapható,asszem van
  • Gollam
  • Arwen
  • Frodó és Samu
  • Aragorn (RULEZ!!Sikerült elcsípnem belôle az utolsót :) )
  • Gandalf
  • Éowyn (?)
  • Legsie
  • Gimli
Nincsen sajnos Enya,kb.16 szám van rajta,hogy milyen,azt nemtudom,mert csak a Jézuska hozza... :? :P De szerintem nagyon érdemes megvenni... :mrgreen: :itscool: :up:
Na jó keresést!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #85173 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: Filmzene
Hódica: Senki sem tökéletes! :D

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
21 éve 10 hónapja #85153 Írta: hódica

Estel Adániel írta:

hódica írta: www.soundtrack.net/features/article/?id=100 :arrow: ez elvileg egy "élménybeszámoló", de olyan picik a betűk, hogy nem tudom elolvasni :evil:

Hmm... az Explorer Főmenü/View/Text Size/Largest-et próbáltad már? ;)

kösszi. :oops: :? :roll:
hát igen...ilyen béna vagyok én :oops: :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #85098 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Filmzene

hódica írta: www.soundtrack.net/features/article/?id=100 :arrow: ez elvileg egy "élménybeszámoló", de olyan picik a betűk, hogy nem tudom elolvasni :evil:

Hmm... az Explorer Főmenü/View/Text Size/Largest-et próbáltad már? ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 10 hónapja #85093 Írta: Ulmo
Idézet egy e-mailből, amit ma kaptam, Két Torony filmzene:

A Warner Music Hungary írta: Elméletileg 2-án kellett volna megjelennie a CD-nek, de nem érkezett be az áru. Megnéztem a raktár-programot, ma számlázták ki az első CD-ket, tehát holnaptól lesz kapható az üzletekben.
Üdv:
Szilágyi Andrea

Ezek szerint nálunk is 10-én jelenik meg 8O Jól titkolták...

Több
21 éve 10 hónapja #85090 Írta: Niphredil/Szméagol
Lord Maul: egyetértek, mellesleg nekem a Trebeard is nagyon tecc, ahogy visszatér benne Völgyzugoly és Lórien témája. És minden énekes szám gyönyru! Gollum's Song abszolút rúlzik, monhat akárki akármit. A May It be egy dolog, ez meg egy másik. És mindketto :cool2: :!: Sztem Gollum's simán van oly jó, mint az Enya-dal. Csak más.

:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 10 hónapja #85027 Írta: Lord Maul
Lord Maul válaszolt a következő témában: Filmzene
Én már nem bírtam volna várni, de mindenképpen megveszem a lemezt, mert az ilyen zenét vétek mp3 minőségben hallgatni. :)

We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!

Több
21 éve 10 hónapja #85025 Írta: Telumehtar
hódica linkjéhez: A zenecímekre kattintva letölthető mindegyik számból ugy fél perc...de szentem érdemesebb kivárni ;)

Több
21 éve 10 hónapja #85024 Írta: hódica
Hát igen, vannak szerencsések, akik már hallották, és vannak, akik még csak ácsingóznak utánna :roll: :? :cry:

www.soundtrack.net/features/article/?id=100 :arrow: ez elvileg egy "élménybeszámoló", de olyan picik a betűk, hogy nem tudom elolvasni :evil:

Több
21 éve 10 hónapja #84999 Írta: Lord Maul
Lord Maul válaszolt a következő témában: Filmzene
Sajnos tényleg nem lehet még kapni a filmzenét. :S

Pedig fenomenálisan király! :) Hornburg végén a Lothlórien-énektéma dühös indulóvá áthangolva, valami hatalmas... :) A rohírok témája ("Riders of Rohan" és végig a lemezen) egy újabb gyönyörű téma, sőt, talán az új kedvencem a "Másodkor" (The Prophecy) téma mellett. Gollam szompolygása/tragédiája is érezhető az ő témájából.

Szóval Shore nagyot alkotott, jók az új témák, és a régiek variációi, szép énekes számok vannak benne, mondjuk a Gollum-nóta nem lesz egy új May It Be (ami engem mondjuk nagyon nem érdekel :) ), röviden ez egy 10/10 album, és kötelező darab!! A Fellowship album azért még mindig előnyben nálam a Nazgúlos témák miatt (The Black Rider, At The Sign of The Prancing Pony mind felett!), de lesz még egy Shore lemez sok Gondor/Mordor/Nazgúl témával... előre is borzongok ha rágondolok. :)

We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!

Több
21 éve 10 hónapja #84650 Írta: Niphredil/Szméagol
Esz calász! (na jó, én azért nem panaszkodhatom) tavaly már dec. elejétol kapható volt! :evil: :evil: :evil:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 10 hónapja #84480 Írta: A Fák Úrnője
De hát itt nincs is olyan, hogy dec. 2-án jelenik meg! 8O Vagy igen, és az én szemem rossz? :oops: Mindegy, akkor is átverteeek!!! :x

Több
21 éve 11 hónapja #84433 Írta: hódica
Hát ez szar... :twisted: :evil:
Miért írták, hogy dec.2, ha nem is akkor jelenik meg????? :twisted: :x

www.warnermusic.hu/kiadvanyok.asp?album=494

Több
21 éve 11 hónapja #84327 Írta: A Fák Úrnője
Te mázlista! Ugye igent mondtál? (mellesleg végig rohantam az egész városon, de télleg sehol se tudnak semmit a filmzenéről... :cry: Átvágtak...)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.827 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére