Filmzene

Több
21 éve 10 hónapja #87423 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Filmzene
A borítók nem semmik, de nekem tuti nem kéne ilyen...
a zene:hááát.....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #87379 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Filmzene
Anyám borogass 8O ...

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #87340 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Filmzene
Nem tudom,gondolom csak külföldön kapható ilyen extra spéci kiadásban,és az ára is borsos lehet.

I make my own luck.

Több
21 éve 10 hónapja #87309 Írta: ipszilon
ipszilon válaszolt a következő témában: Filmzene
:o nem rossz. mennyi egy ilyen?

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.

Több
21 éve 10 hónapja #87305 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Filmzene
Micsoda borítók!Csak az a tudat nyugtat meg,hogy a zene legalább ugyanaz :) : www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=3009
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=3010
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=3011
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=3012

I make my own luck.

Több
21 éve 10 hónapja #87234 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Filmzene
Végre sikerült letölteni a Gollum's songot.... :D :D :D
Első hallásre kicsit furi volt, de most így 30x-ra már nagyon tetszik. A szövege is király, és ennek a csajnak is jó a hangja :wink: :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #87124 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene
Anyum megvette nekem a filmzenét! Meglepetés!! :bouce:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #87123 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene
Szívesen :)
Egy gondom van: a "The Call" c. versnek miért hiányzik az első két sora :hein: ("Where is the horse and the rider / Where is the horn that was blowing?")
Az első előzetesben és a könyvben is szerepel ez a két sor.

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #87122 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Filmzene
Köszi!
Húúúú, ezek a dalszövegek nagyon ott vannak a szeren! Rendkívül ütősre sikerültek!
S ezek a fordítások! Khuzdul, Quenya, Óangol... mmm! :tongue:

Több
21 éve 10 hónapja #87112 Írta: Ulmo

ipszilon írta: Na, a Gollam zenéjének a videóját nem érdemes letölteni, a legnagyobb méretben is nagyon rossz a minősége, és semmi új jelenet nincs benne, ugyanazok, mint a mozibemutatóban, csak más sorrendben, de a tv előzetest töltsétek le, az szinte csak új részeket tartalmaz. király. kár, hogy csak 30 mp.

ipszilon: nem akarlak elkeseríteni, de ez nem a hivatalos klip. Az még el sem készült.

Gandalf: nézd meg a dalszöveget itt:

www.lordoftherings-soundtrack.com/ile/lyrics.php

A listából válaszd a Gollum's songot.

Több
21 éve 10 hónapja #87111 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Filmzene
Nem tudja valaki, hol lehet elolvasni a Gollum's Song szövegét?

Több
21 éve 10 hónapja #87062 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Filmzene
A kazetta mikor fog pontosan megjelenni? Jaj, de várom! nem sikerül vm.-ért letölteni a Gollum's songot! :?

(Off: köszi, gyerekek, igen 15 vagyok.)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #87041 Írta: ipszilon
de, lehet. hogy lehet ide képet betenni?

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.

Több
21 éve 10 hónapja #87039 Írta: Minerva
Nem inkább a theonering.net?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #87037 Írta: ipszilon
hát, azt nemtom hogy kell ide képet betenni, de www.theonering.com és ott legfelül az a hosszú kép. de ez a kép látogatásonként változik, szal lehet nem ez fog neked pont bejönni, de próbálgass.

Több
21 éve 10 hónapja #87036 Írta: Minerva
Azért néha vegyél levegőt is :) És tedd be a képet légyszi! Köszi. :)

Több
21 éve 10 hónapja #87035 Írta: ipszilon
Na, a Gollam zenéjének a videóját nem érdemes letölteni, a legnagyobb méretben is nagyon rossz a minősége, és semmi új jelenet nincs benne, ugyanazok, mint a mozibemutatóban, csak más sorrendben, de a tv előzetest töltsétek le, az szinte csak új részeket tartalmaz. király. kár, hogy csak 30 mp.

Több
21 éve 10 hónapja #87033 Írta: ipszilon
genya, kurbli jó képet láttam. Gollam be van öltözvre mikulásnak, a nazgulok, meg húzzák a szánt. nagyon lol... :lol:

Több
21 éve 10 hónapja #87032 Írta: ipszilon
sikerült letölteni, csak kell hozzá letöltésvezérlő

Több
21 éve 10 hónapja #87030 Írta: ipszilon

Narië írta: A Gollum's song videója leszedhetô a theonering.netrôl.
link itt:
img-nex.theonering.net/movies/go ... d_High.mov

őőő... nekem nem hoz be semmit ez az oldal. biztos, hogy jó? és ez videó is, vagy csa a zene?

Több
21 éve 10 hónapja #87008 Írta: Minerva
Na, azért 'Liana sem rossz... Először kicsit furcsa, de meg lehet szokni. :)

Több
21 éve 10 hónapja #87001 Írta: Ragoran

Lord Maul írta:

Ragoran írta: Narië:Ki énekel ebben? 8O

Emiliana Torrini. Izlandi illetőségű (bár félig olasz) :) , érdekes dolog, a FOTR albumon rengeteg a kelta hatás, ott Enya szerepelt, a Riders of Rohan skandináv témájával fémjelzett lemezre északi szólista kellett. :)

Hát megint-csak köcc! :wink:
Szvsz maradtak volna Enyánál.... :twisted: :oops: :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #87000 Írta: Lord Maul
Lord Maul válaszolt a következő témában: Filmzene

Ragoran írta: Narië:Ki énekel ebben? 8O

Emiliana Torrini. Izlandi illetőségű (bár félig olasz) :) , érdekes dolog, a FOTR albumon rengeteg a kelta hatás, ott Enya szerepelt, a Riders of Rohan skandináv témájával fémjelzett lemezre északi szólista kellett. :)

We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!

Több
21 éve 10 hónapja #86995 Írta: Ragoran
Narië:Ki énekel ebben? 8O

Több
21 éve 10 hónapja #86977 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Filmzene
A Gollum's song videója leszedhetô a theonering.netrôl.
link itt:
img-nex.theonering.net/movies/go ... d_High.mov

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #86970 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Filmzene
Ami igaz, az igaz... De a SW zenék úgy tökéletesek, ahogy vannak! 8)
Shore rúlz!
channels.netscape.com/ns/music/c ... oc=MU-STYL
Asszem vannak részletek a zenéből, meg hasonló finomságok...
P.S.:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #86940 Írta: Lord Maul
Nem bántom én Williams Mestert, csak annyira bennem van a tüske az Episode II miatt... hogy adhatta a nevét ehhez? Nem értem.. (nem a csodás, szuper Ep II zenére gondolok, hanem az átollózásokra, Yoda téma a droidgyár alatt, stb. :( )

A Harry Potter második részről érdemben nem nyilatkozom, mert csak egyszer láttam a filmet, a zenét még nem hallottam a maga valójában, de ami feltűnt az a sok átollózás, ami engem idegesít. Ha már "berögzült" a kicsi agyamba hogy a zene melyik képsorhoz tartozik, akkor roppant idegesítő tud lenni, ha ezt megbolygatják. :) A másik negatívum meg az volt, hogy Lucius Malfoy látványa jól hallhatóan ugyanazt a dallamsort idézi fel Williams Maestroban, mint szegény Ani sötét oldalra sodródása. Stb. :)

A HP és a BK :) zenéje egyébként az egyik kedvencem, már csak azért is, mert a kviddics meccs elején rögtön magamat hallom ahogy támadok - Darth Maul Attacks!! Na de komolyan nagyon jó az album.. KEVIN!!! De komolyan. :)

De ha kétségeim lennének, egy Birodalom, Baljós, vagy Schindler album még mindig eloszlatja ezeket. :) Meg a másik bajom Williams-szel, hogy nem ő hangszerel.. márpedig a hangszerelés csodákra képes, és nagyon fontos dolog, lásd Shore.

[size=9:vkseqwq0]P.S.: Akkor is Danny Elfman a királyh!![/size]

We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!

Több
21 éve 10 hónapja #86924 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Filmzene
Lord Maul: azért ne mondjunk rosszakat az öreg Williams mesterre! Tény, hogy a HP zene néha tényleg teljesen olyan, mintha a SW EpII.-t hallaná az ember, de a mester zenéi szerintem mindig is hasonlítottak egy kicsit egymásra...
A TTT zenéjét nem lehet eléggé dícsérni, az én egyik kedvencem jelenleg az Isengard Unleashed. Ha a jelenet csak feleannyira jó lesz, mint a zene... 8)
[size=9:1aim9orl]Mellesleg a Duel of the Fates kicsit hasonlít az Iniana Jones 2. zene egyik részére. Persze Király![/size]
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #86910 Írta: Lord Maul

Niphredil/Szméagol írta: Minek ilyesmiről vitázni? Előbb hallgassátok meg a zenét, és aztán kérdezzétek, miért nem énekel Enya. Azután valószínűleg már nem is akarjátok... Nagyon jók voltak a dalok a FotR zenén, és a TTT-én is vannak legalább olyan csodálatosak, az ír hölgy nélkül is!
:wink:

Nagyon nagy igazság.. nekem egyáltalán nem hiányzik, a TTT lemezen szereplő szólisták meg khmm.. jobbak Enya néninél. :)

Shore Mester pedig egyenesen fenomenális, ez a lemez már jobban bejön, mint a Fellowship... nagyon, de nagyon jó. Hangszerelés a tetőfokon, Shore egy isten, na. :)

Valaki említette a Harry Potter zenéjét: nekem tetszik, de egy az egyben átollózni az első részből a zenéket elég igénytelen megoldás. A többi meg mintha Reszkessetek betörők, vagy Star Wars Episode I ill. II lenne helyenként. Williams Mester kezd nálam a "jó iparos" kategóriába tendálni. :? Azért a Duel of the Fates még mindig csúcs! :)

Több
21 éve 10 hónapja #86903 Írta: Ulmo
Úgy néz ki, mindenhonnan leszedték a Requiemet, semelyik link nem működik. Kár érte :(

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.812 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére