Filmzene

Több
21 éve 9 hónapja #91233 Írta: virágocska
virágocska válaszolt a következő témában: Filmzene
Egy töketlen kritikus egyszer azt irta a filmzeneröl, hogy tul harsany.... :evil: Egy masik töketlen meg azt, hogy ir kocsmadalok vannak a cdn... :twisted: Hat ennyit roluk!

I was there 3000 years ago.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #91206 Írta: ipszilon
ipszilon válaszolt a következő témában: Filmzene
gina: két féle kiadás készült a cd-ből. az egyiken 19 szám van, és olcsó(bb). a másik pedig tartalmazza azokat a számokat, amelyeket felsoroltál, és bőrkötéses asszem. az már drágább. netről le lehet tölteni azt a 3-at. a requiemet: www.operationsombrero.com/previe ... erture.mp3 -ről, de asszem kell hozzá letöltés vezérlő (flashget, getright...) a farewell-t, azt küldték nekem, a forgotten tales-ről meg csak hallottam, de még nem hallottam. ha vhonnan sikerült megszerezni, pls szólj. cső

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #91187 Írta: Erendil
Erendil válaszolt a következő témában: Filmzene
Aki kérte,elküldtem!Hódica,majd neked is,csak idő kéne...

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!

Több
21 éve 9 hónapja #91176 Írta: gina
gina válaszolt a következő témában: Filmzene
sziasztok!
bocsi,hogy hülye vagyok,de vmit nagyon nem értek. :oops: most melyik zenék vannak rajta a cd-n?a requiem,forgotten tale,farewell to lorien??amelyik nincs rajta azt honnan lehet megszerezni?
bocs mindenkitől... :oops: :oops:

Több
21 éve 9 hónapja #91011 Írta: Nici
Nici válaszolt a következő témában: Filmzene
Hód: küld el nekem is lécci! Neked van meg az egész TTT zenéje? Mert ha megvan igazán behozhatnád és másnapra leírnám! Lécci! Hozd be!

Több
21 éve 9 hónapja #90953 Írta: ipszilon
hódica: az első rész trailerének a zenéje nincs meg? légyszi legyen meg, mert, már mindenütt kerestem, vagy 100 embert megkérdeztem, de senkinek sincs meg. itt is kérdeztem már, de nem válaszoltqatok. amúgy lord maul ebben a topicban már több mint egy hónapja leírta a címet, ahonnan le lehet tölteni a requiemet.

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.

Több
21 éve 9 hónapja #90951 Írta: ipszilon
én is el tudom küldeni, most ha vmelyikőtöket érdekli. a requiem van meg meg a farewell to lorien, szólj melyik kell, és gyere fel mircel, vagy icq-n átküldöm, mert emailben nem lehet ennyit.

Több
21 éve 9 hónapja #90930 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Filmzene
Engem is érdekel!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #90924 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Filmzene

Erendil írta: Megvan a Trailer filmzenéjeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imádom az internetet,itt mindent megtalálok.Akinek kell,elküldöm emilben!Csodálatos! :hello:

a Requiem?????? 8O :?: :eek2:
nekem is el tudod küldeni? :lol: :lol:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #90922 Írta: ipszilon
na, akinek kell, az szóljon ls vmikor jöjjön fel mircre és akkor ott átküldöm. mert mailen kicsit hosszú lenne. vagy lehet icq is. nekem mind1.

Több
21 éve 9 hónapja #90881 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Filmzene
y: Hát nem sokat hallottam róla... :wink:
Erendil: 1000 hála, h elküldted, csak sajna még nem kaptam +. :?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #90806 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene
A Farewell to Lórien engem is érdekelne. :wink:

A CrossBorns koncert nagyon Aragorn volt. :wink: Határozottan fejlődnek, és fantasztikus volt a hangzás. Már nagyon várom a Dreamland-et. Ezer köszönet Minervának, amiért meghitelezte a multimédiás CD-t (= Átok és Eskü?). Tényleg rajta van az 5 album minden száma mp3-ban, meg a videoklip is. És csak 1000 Ft. :wink: És rajta van az új kedvencem, az Átok és Eskü is. Már legalább 20-szor meghallgattam. :wink: Itt a szövege:

A semmi bársonyából hangok szőnek álmot
Erős akarattal egy szép új világot.
És a fényből és tűzből egy új világ
A nagy vízen túl vár reád.

Ha elhallgat a dal, újra támad a csend.
A bárd keze a lanton tétován pihen
És a sírok feletti szél sárkányról mesél
Aki a föld mélyéből egy napon útra kél.

Az ékkövek népe még nyugatra tekint
Pedig új tornyok állnak a nagy víz partjain
Nincs már igaz szó, átok tépi szét
Szörnyű eskü kíséri a csillagok gyermekét.

Refr.:
Reng most a föld, támad a szél
Hosszú az éj, az iszonyat szárnyra kél.

Tengernyi kiontott vér s a dúlt csarnok mélyén
Szunnyad a sárkány, szörnyű álma mély.
És a rejtett völgyben vizek ura felel,
Hatalmas fák ölén új életet nevel.

Refr.:
Reng most a föld, támad a szél
Hosszú az éj, az iszonyat szárnyra kél.

Ébred a sárkány... Tűzzel jön el... Nem szól a dal...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 9 hónapja #90624 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Filmzene
Erendííííl!
Léccilécci küldd el nekem is! Én is beírtam keresőbe, de semmi használható... :cry:
Örök hálám, ha elküldöd.
Köszipuszi!!! 8) :wink: :D

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
21 éve 9 hónapja #90613 Írta: Erendil
A Trailer filmzenét el is küldtem! A prmierre nem jövök... :(

Több
21 éve 9 hónapja #90542 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene
A Farewell to Lothlórien a filmzene speciális kiadásának bónusz száma. Gratula, hogy megtaláltad! :itscool: Én is meghallgatnám!

Több
21 éve 9 hónapja #90531 Írta: ipszilon
jaj, meg van egy forgotten tales - the lord of the rings zeneis. ti hallottatok erről vmit?

Több
21 éve 9 hónapja #90530 Írta: ipszilon
tökjó, tegnap szereztem egy bónusz zenét. farewell to lothlorien. meg kazaaval istaláltam egy tök újat, az nem olyan jó. de a farewell, az rohadt jó :!:

Több
21 éve 9 hónapja #90474 Írta: Augustíne
Aha! Te jössz a premierre?
Melyiket gondoltad? A trailer zenéjét, vagy a CD-t? /mert az utóbbi +van... / :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #90470 Írta: Erendil
Nyugi Augustíne,maj megnézed...gondolj arra hogy akkor majd milyen jó lesz! :hello: Megpróbáljam a zenét belepréselni egy emilbe?

Több
21 éve 9 hónapja #90444 Írta: Augustíne
Jahj! anniyra teszik a trailer zenéje! mindig tök ideg leszek, ha eszembe jut, hogy nincs rajta a CD-n!!! :evil: :rmad2:
A Juventuson kb. minden 1/2 órában leadják a reklámot! :D Akkor meg azért kapok idegrohmot, mert még nem láttam a TTT-t! :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #90217 Írta: Erendil
Nem tudom mekkora,de ha letöltöd a winmx programot,és baírod a keresőjébe hogy The Two towers,előbb utóbb megtalálod!Azt hallgatom...de jó... :lol:

Több
21 éve 10 hónapja #90213 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Filmzene
De hát miért kell elüntetni, ami népszerű? Hogy levédeti, azt értem, de az előzőt..

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 10 hónapja #90210 Írta: Ulmo
szintén OFF: Namarie: természetesen nem rád, hanem a "rongyosra beszélem a számat" dolgora vonatkozott. ON

Az érdekes, ha a Requiem valahol megtalálható. A szerző ugyanis mindenhonnan levetette, túlságosan népszerű zene lett :)

Több
21 éve 10 hónapja #90205 Írta: Namarie
Off:Olyan, Ulmo, hogy másfél héten keresztül naponta hatan legalább nyolcszor kérdezik meg ugyanazt, és az utolsó napon azok, akiknek a legtöbbször mondtad el, majd még ugyanazon a napon más dologra kb tízen kérdeznek rá, este, amikor már alig élsz, és a kezedben tartott virággal egész egyszerűen fejbe akarod vágni a kérdezőt?

Vagy a hülyeségeimre vonatkozott a tapasztalat? :P

Több
21 éve 10 hónapja #90202 Írta: Ulmo
Namarie: köszi, el tudom képzelni, vannak tapasztalataim :)
Erendil: arra a 6 megás apróságra gondolsz? Nekem legalábbis az van meg. Az nem minden postafiókba fér bele!

Több
21 éve 10 hónapja #90199 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene
Erendil: hol találtad??????????????????????????????

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #90197 Írta: Namarie
Off:Ne pirulj Ulmo, rájöttem, csak rájöttem, hogy mégse tudok olvasni. :oops: Előzetest írtál, nem trailert. Ha meg megint hülyeséget írtam, én kérek elnézést. Amúgy értem, hogy bedühödtél, én is utálom, amikor huszadjára mondok el valamit, lassan, tagoltan, érthetően, és még mindig nem fogják fel. Ha akarod, a beszélgetésben írok erre egy ékes példát.

Több
21 éve 10 hónapja #90196 Írta: Erendil
Megvan a Trailer filmzenéjeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imádom az internetet,itt mindent megtalálok.Akinek kell,elküldöm emilben!Csodálatos! :hello:

Több
21 éve 10 hónapja #90194 Írta: Ulmo
OK, bocsánat, kicsit elvetettem a sulykot :oops: . De ez akkor sem a trailer címe (van egyáltalán címe a Gy.U. előzeteseknek?)

Több
21 éve 10 hónapja #90187 Írta: Namarie
Ulmo, drága! Tudom, értem, tudok olvasni, előtte is értettem, mielőtt leírtam volna, azért fogalmaztam úgy, hogy "Ha az egyik trailer címe". De ha csak a trailer címe, már akkor is utal valamire. Mielőtt megnyuvasztasz, azt is tudom, hogy nincs köze se a filmhez, se CD- hez. :D

Off: nem sértődtem meg, nevetek. Remélem, Te sem, mert nem olyan szándékkal írtam. Félreérthető voltam, elnézést érte.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.834 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére