- Köszönetek: 0
Filmzene
- Minerva
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ulmo
- Nem elérhető
Minerva írta: Sztem az a legjobb, mior az Argonathnál hajóznak csónakon, és ott az a szöveg megy a dalban, amit Aragorn mondott magáról: itt fogok lakozni az idők végezetéig én és az utódaim, vagy vmi hasonló...
Ez igazából Elendil szövege, akkor mondta el, amikor partot ért Középföldén Númenor pusztulása után. Aragorn a koronázáskor idézte.
Újra meg kell hallgatnom az első rész zenéjét
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Minerva
- Nem elérhető
Ulmo írta: Magukban nem tetszenek a versek? Pedig szépek...
Én még nagyon kíváncsi lennék az első részből a Khazad-dum hídjának a szövegére (már ha van neki ilyen ) Az a férfikórus nagyon jó volt.
Sztem az a legjobb, mior az Argonathnál hajóznak csónakon, és ott az a szöveg megy a dalban, amit Aragorn mondott magáról: itt fogok lakozni az idők végezetéig én és az utódaim, vagy vmi hasonló...
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Áfonya
- Nem elérhető
Penngaladiel írta:
Nekem is, de a CD borítón egyértelműsítik, mert a képen Arwen van a szöveg mellett.Áfonya írta: A vicc egyébként az, hogy amikor elolvastam a "The Missing" szövegét, nekem elsőre Éowyn ugrott be, és nem Arwen... ([size=9:1uabvw42]De persze miért ne lenne még ez is Arwen, halleluja...[/size])
Az enyémen ugyan nem...
Nekem a "the Ents", a "Gollum's Song" és a "The Missing"' egymás alá van írva egy oldalon, fekete háttérrel, és a kép alján Gollam csücsül. Pennie, neked melyik borítójú van meg?
(Azt már meg sem említem, hogy a fehérvári Media Marktban egy azaz 1 db olyan CD-t találtam, aminek a borítóján a hivatalos poszter volt, a másik verzió, egy - na találjátok ki - Arwenes lett volna... :shake:)
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nekem is, de a CD borítón egyértelműsítik, mert a képen Arwen van a szöveg mellett.Áfonya írta: A vicc egyébként az, hogy amikor elolvastam a "The Missing" szövegét, nekem elsőre Éowyn ugrott be, és nem Arwen... ([size=9:3lx27p7a]De persze miért ne lenne még ez is Arwen, halleluja...[/size])
- Áfonya
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Most hallgatom:
Evenstar = The Missing
Isengard Unleashed = The Ents
Angolul egyik sem hangzik el, ezért nehéz felismerni.
Köszi Pennie! A vicc egyébként az, hogy amikor elolvastam a "The Missing" szövegét, nekem elsőre Éowyn ugrott be, és nem Arwen... ([size=9:3m2oo6za]De persze miért ne lenne még ez is Arwen, halleluja...[/size])
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Evenstar = The Missing
Isengard Unleashed = The Ents
Angolul egyik sem hangzik el, ezért nehéz felismerni.
- Ulmo
- Nem elérhető
- Áfonya
- Nem elérhető
Ulmo írta: A filmzene oldalán a Lyrics and Poerms címszó alatt szerepelnek. Lehet, hogy csak egyszerű költemények
Annyit hozzátennék, hogy az Evenstar, a Breath of Life és az Isengard Unleashed zenékben van ének, de hogy szöveg is lenne hozzájuk :hein: Nem tudni
Akkor nem értem... :bawling: Ha nincsenek benne egyik számban sem, akkor mit szédítik a szegény sindául/óangolul nem tudó népet?
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Áfonya
- Nem elérhető
Elanor írta: Na, ezt már én is szerettem volna kérdezni, csak azt hittem, hogy csak én vagyok a hülye
[size=9:o68ep6rm](Áfi: most már ketten vagyunk - bocsi )[/size]
-
Bár az Entesre van egy tippem Isengard Unleashed, esetleg????
Aha, most meghallgattam, most hogy mondod, lehet hogy tényleg az az...
Szóval akkor a sinda, ill. az óangol verziókat kell keresni, és nem az angolt...? Azért nem találtam őket akkor...
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Elanor
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Annyit hozzátennék, hogy az Evenstar, a Breath of Life és az Isengard Unleashed zenékben van ének, de hogy szöveg is lenne hozzájuk :hein: Nem tudni
- Elanor
- Nem elérhető
Áfonya írta: Csak egy aprócska kérdés... én vagyok hüle, vagy annak ellenére, hogy a borítón található két olyan szöveg, hogy "The Ents" meg "The missing", ezeket csak én nem hallom, vagy ezek HOL VANNAK?? :hein:
Na, ezt már én is szerettem volna kérdezni, csak azt hittem, hogy csak én vagyok a hülye [size=9:3jlm25ql](Áfi: most már ketten vagyunk - bocsi )[/size].
Bár az Entesre van egy tippem Isengard Unleashed, esetleg????
I feel complete when I feel sick inside
- Áfonya
- Nem elérhető
Zene füleimnek. :itscool:
Csak egy aprócska kérdés... én vagyok hüle, vagy annak ellenére, hogy a borítón található két olyan szöveg, hogy "The Ents" meg "The missing", ezeket csak én nem hallom, vagy ezek HOL VANNAK?? :hein:
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Augustíne
- Nem elérhető
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Beleg: A The Missing az, Reinatha már beírta, de ha tetszik, itt van így is:
www.lordoftherings-soundtrack.co ... ?l=missing
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Nekem az annak a a dalnak a szovege kene amit Isabel Bayrakdarian enekel (Evenstar-kent van emlegetve, legalabbis a film hivatalos oldalan levo soundtrack infonal).
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Raven
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Reinatha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Raven
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Reinatha
- Nem elérhető
THE ENTS
(Sindarin)
Earth shakes,
Stone breaks
The forest is at your door
The dark sleep is broken
The woods have awoken
The trees have gone to war
Roots rend, wood bends
The Ents have answered the call
Through branches now the wind sings
Feel the power of living things
The trees have gone to war
rithannen i geven
thangen i harn
na fennas i daur
ol dur ristannen
Eryn echuiannen
i ngelaidh dagrar
ristar thynd, cua tawar
Dambedir enyd i ganed
Si linna i waew trin ylf
Isto i dur i chuiyl
i ngelaidh dagrar
GOLLUM'S SONG
Where once was light
Now darkness falls
Where once was love
Love is no more
Don't say - goodbye
Don't say - I didn't try...
These tears we cry
Are falling rain
For all the lies
You told us
The hurt, the blame!
And we will weep
To be so alone
We are lost!
We can never go home
So in the ned
I will be - what I will be
No loyal friend
Was ever there for me
Now we say - goodbye
We say - you didn't try...
These tears you cry
Have come too late
Take back the lies
The hurt, the blame!
And you will wep
When you face the end alone
You are lost!
You can never go home
THE MISSING
(Old English)
She never watched
the morning rising,
Too busy with the
days first chores
But oft she would watch
the sun's fading
As the cold of night crept
across the moors
And in that moment
She felt the loss
Of everything that
Had been missed
So used to feeling
the spirit sink
She had not felt
her own heart's wish
Heo naefre wacode daegred
To bisig mid daegeweorcum
Ac oft heo wacode sunnanwanung
Thonne nihtciele creap geond moras
And on thaere hwile
heo dreag tha losinga
Ealra thinga the heo forleas.
Heo swa oft dreag hire sawle sincende
Heo ne cuthe hire heortan lust
PS:sajna nincsenek ekezeteim
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
- Reinatha
- Nem elérhető
THE PROPHECY
The Seer Speaks...
Yenillor morne
tulinte I quettar
tercano nuruva
Hlasta! Qyetes
Hfirimain:
The Ringspell
(The Seer Speaks...
Out of the Black Yeras
come the words
the Herald of Death
Listen - it speaks to
those who were not born to die
The Ringspell)
ANIRON
O mor henion i dhu:
Ely siriar, el sila
Ai! Aniron Undomiel
Tiro! El eria e mor.
I'lir en el luitha 'uren.
Ai! Aniron...
(From darkness I understand the night:
dreams flow, a star shines
Ah! I desire Evenstar
Look! A star rises out of the darkness
The song of the star enchants my heart
Ah! I desire...)
MAY IT BE
May it be an evening star
Shines down upon you
May it be when darkness falls
Your heart will be true
You walk a lonely road
Oh! How far you are from home
Mornie utulie (darkness has come)
Believe and you will find your way
Mornie alantie (darkness has fallen)
A promise lives within you now
May it be shadows call
Will fly away
May it be your journey on
To light the day
When the night is overcome
You may rise to find the sun
Mornie utulie (darkness has come)
Believe and you will find your way
Mornie alantie (darkness has fallen)
IN DREAMS
(a The Breaking Of The Fellowship-bol)
When the cold of winter comes
Starless night will cover day
In the veiling of the sun
We will walk in bitter rain
But in dreams
I still hear your name
And in dreams
We will meet again
When the seas and mountains fall
And we come, to end of days
In the dark I hear a call
Calling me there
I will go there
And back again
Rabyn: szukseged van meg a cd-re? Ha igen, akkor nagyon szivesen...
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
- Ery
- Nem elérhető
- Eszterprise-Estel
- Nem elérhető
A remény hal meg utoljára
- Eszterprise-Estel
- Nem elérhető
A remény hal meg utoljára
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Ha jól emlékszem, a CD-ben sem ilyen címmel szerepel, hanem The Missing címmel. Talán így megtalálodBeleg Cúthalion írta: Nem tudjatok veletlen hol talalom meg a TTT soundtrackbol az Evenstar c. dal szoveget?
Egyszeruen sehol nem talalom a neten.
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Nem tudjatok veletlen hol talalom meg a TTT soundtrackbol az Evenstar c. dal szoveget?
Egyszeruen sehol nem talalom a neten.
Koszi!
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Minerva
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.