- Köszönetek: 0
Filmzene
- ÉSzAH
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Persze itt is csak azt tudom felhozni mentségükként, amit a film egészére vontakozólag. Azokat az elvárásokat, melyeket a rajongók állítottak az első rész után, szinte lehetetlen lett volna teljesíteni. Biztos, hogy az elvárásaink is túlzóak voltak.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Antares
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ha fővárosi vagy, megtalálod a Headbanger nevű boltban, de nézz utána előbb a headbanger.hu-n. Ezen a weboldalon még meg is rendelheted! Ha mégsincs meg nekik, keresd a Metal Hammer Zenebarlangban. Ne haragudj, de pontos címmel most nem tudok szolgálni, de a napokban utánanézek, ha érdekel!
Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Hunnai
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ha jól emléxem, még a balrogos részre mondtam a film alatt, hogy eszméletlen. (vagy Fangornnál :hein: már nem tudom... :eek4: )
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- erwianne
- Nem elérhető
- Narië
- Nem elérhető
Hol lehet beszerezni?Mert én már a fél országot körbejártam,de sehol sem találtamOlosta írta: Ajánlom figyelmetekbe a Blind Guardian nevu´´ együttes Nightfall In Middle Earth c. albumát, arról is legfo´´bbként a The Eldar c. számot!
Nagyon tuti!!!
Gondolom egy régebbi album,de nem lehet vhogy netrôl leszedni?
- Varda Tintallë
- Nem elérhető
Ugorj be pl. egy Media Markt-ba, ott biztosan találsz. Én is ott vettem.
Namárie!
Varda Tintallë
I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
- Esticsillag
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Csak el szertném mondani, hogy nagyon nagyon teccett a Két Torony zenéje!!!!!!!!!!
Nem tudjátok, meg lehet kapni valahol, vagy várjak türelmesen amíg megérkezik??! :closed:
Üdv.
"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."
- Olosta
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
Csak az a baj, hogy nem mindig passzol össze a zene, és ahol épp tartok a könyvben
Gondolj bele: Concerning Hobbits+Minas Tirith ostroma Najó, ez csak vicc volt.
I feel complete when I feel sick inside
- Telcontar
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
- Ulmo
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
- hódica
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
Csak néhány példa: amikor az entek vonulnak Vasudvard felé, és sorra lépnek ki az erdőből 8O 8O 8O az a zene!!!! Nem tudok rá szavakat...
Vagy Gandalf és a balrog zuhanása, az se semmi!!
Meg a végén: Samwise The Brave.... ez volt az egyik kedvencem, amikor még nem láttam a filmet, csak hallottam a zenét a film hatására mégjobban szeeretem
De az összes zene annyira gyönyörű, és ha a könyvek és a filmek világát össze akarjuk hasonlítani, akkor a film egyik hatalmas előnye a zene!!
I feel complete when I feel sick inside
- Narië
- Nem elérhető
- zsoffija
- Nem elérhető
És a Gollum's song a végén:gyönyörű...(minden nap meghallgatom a letöltött változatát,hála érte nagyon! )
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Augustíne
- Nem elérhető
Erendil: nem kaptam +...
ORLANDO 4ever!!!!
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
:wink.
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Ulmo
- Nem elérhető
Niphredil/Szméagol írta: szóval a TTT zene a CD-n megint jól le lett kurtítva. Nincs az a zene, amikor a tündék elindulnak Völgyzugolyból, meg még sorolhatnám. Ki kéne adni egy bövített filmzene-lemezt.
Biztos nincs rajta az a zene :hein: A Leave taking szám pont erre a részre utal.
Telving: azért vannak nagyon jó részek a film zenéjében: a fehér lovas-téma, a rohírok témája (az a hegedűs rész), a zene, ami alatt az entek Vasudvardba vonulnak, meg az Evenstar zene Arwen jelenetei alatt. És persze a vége-főcím: Gollam dala.
- Telving
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Hát,Oscart szerintem nem kap.Sok rész egy az egyben a Fotr.Mondjuk az alapmotívumok jó,hogy maradtak.Az egész valahogy nem ér fel a látványoz,ez pedig a FoTRben így volt.Nagyon nem hagyták kibontakozni Howard urat,én legalább is így éreztem.
Viszont az Edorasnál felcsendülő hegedűjátékos rész,az nagyon kafa.Meg a tündék bevonulása Helmbe.Ott megborzongtam.Gyönyörűek a tündés jelenetek és ebben nagy szerepe van a zenének.(emlékezzünk csak a a extraDVDre a FoTRben a tündék nyugatra vonulása alatt is csodálatos volt a zene,szinte elborul az ember.)Most ennyi.Ha valkinek van hozzáfűzni valója az fűzze hozzá.Kíváncsi vagyok másnak hogy jöttek le ezek a dolgok.
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
- hódica
- Nem elérhető
ipszilon írta: hódica: az első rész trailerének a zenéje nincs meg?
nincsen meg...csak a filmzene van meg kazin(de az In dreams fele + a May it be lemaradt :rmad2: :bawling: )
[size=9:3kkjheq5](miért, mi volt a trailer zenéje? :look: )[/size]
Erendil:köszi előre is :hello:
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Mellesleg senki Steven Tyler-rajongót nem akartam megbántani, de elég érdekesen nézne ki, ha ő énekelne valami LotR filmzenét (bár lehet, hogy jó lenne!).
I've seen the moon
And the first sunrise
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Igen, de nem egészen. A Cross Borns nevű tatabányai metálegyüttes egyik albuma. A Cross Borns az, akiknek a koncertjével zárult a jan.3-ai rendezvény. Van egy olyan albumuk, aminek a címe A Gyűrűk Ura - Kalandozás Középföldén. Ez az, ami miatt a fél fórum Cross Borns rajongó.ipszilon írta: mijez az átok és eskü? vmi gyűrűk ura?
Az Átok és Eskü multimédiás CD egy újabb albumuk, ezen csak 4 szám van, az Átok és Eskü (nagyon jó, ez az új kedvencem, olyan, mint egy képeskönyv, Glaurungról szól, de a Szilmarilok többi történetére is vannak benne utalások), a Tőr a sötétben (a Gyűrűk Ura album egyik legjobb száma) koncertfelvétele, és 2 szám a The Stone nevű együttestől.
De ha az ember berakja a számítógépbe, rajta van mp3-ban az összes eddig megjelent albumuk minden száma (Tales of a Winter Night, In Time of War, stb.), a Bátrak diadala c. számhoz készült videoklip, képernyővédő, a zenekar története, képek, stb, stb. 1000 Ft-ért nagyon megéri.
A Cross Borns hivatalos honlapja: crossborns.lapja.hu
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- ipszilon
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- virágocska
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
I was there 3000 years ago.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.