Filmzene

Több
21 éve 9 hónapja #98069 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Filmzene
Tudtok nekem mondani pontos(!) címet, ahonnan le lehet tölteni a zenét, jó minőségben, és lehetlőleg audio formátumban. Ha ilyen nincs, jó az mp3 is...

A remény hal meg utoljára

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #97870 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Filmzene

Lord Maul írta: Reinatha: így van.. sajnos a CD-ről a Helm Szurdok alatt hallható zene nagy része lemaradt. Pl. az olimpikon uruk alatt hallható brutálmjuzik, vagy a Lego boardozása alatti király Szövetség-téma.. szerencsére a Haldír halála/Aragorn létrás mutatványa ott van az Isengard Unleashed elején.

Az hianyzott volna meg, hogy Haldir halalat kihagyjak!!! :cyclops:
Tenyleg, a Legsie-mutatvany alatti resz sincs ott 8O . Ez csak most tudatosul bennem, hogy irtad!! Nah, mostmar tutira nem veszem meg a very special edition cd-t, akarmilyen plusz digital stuff van is rajta. Hiszen a LENYEG meg nincs :cry: ...

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #97865 Írta: Reinatha

Ghargoqurk írta: Igen igazad van Reinatha. Akkor is az a zene megy De természetesen a cd-n az sincs rajta és erre még csak most döbbentem rá hogy akkor ezek szerint két helyen is kihagyták és mostmár marha ideg vagyok. A legjobb zene.... :rmad2:

Nah, akkor tenyleg csak ELKEPZELNI lehet azokat a tundes jeleneteket a cd-t hallgatvan. Es ez felettebb szomoru. Na meg duhito is egyben!! Miert PONT ezeket a reszeket nem tettek ra??? :shake: Szerintem messze az egyik legszebb es legfelemelobb jelenet Haldirek bevonulasa - ha nem az abszolut top!! Tokeletes zenei alafestes az ugyanilyen kaliberu kepsorokhoz!! HHRRRR!!!

Több
21 éve 9 hónapja #97860 Írta: Lord Maul
Lord Maul válaszolt a következő témában: Filmzene
Reinatha: így van.. sajnos a CD-ről a Helm Szurdok alatt hallható zene nagy része lemaradt. Pl. az olimpikon uruk alatt hallható brutálmjuzik, vagy a Lego boardozása alatti király Szövetség-téma.. szerencsére a Haldír halála/Aragorn létrás mutatványa ott van az Isengard Unleashed elején.

We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!

Több
21 éve 9 hónapja #97859 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: Filmzene
Igen igazad van Reinatha. Akkor is az a zene megy De természetesen a cd-n az sincs rajta és erre még csak most döbbentem rá hogy akkor ezek szerint két helyen is kihagyták és mostmár marha ideg vagyok. A legjobb zene.... :rmad2:

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum

Több
21 éve 9 hónapja #97856 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Filmzene
Én még az 1. résznél sem figyeltem, a kórus mit énekel..fel sem tűnt..

Több
21 éve 9 hónapja #97853 Írta: Reinatha

Reinatha: amiket írtál az Aragorn "öltözködése" alatt hallható, illetve az ostrom kezdetekor (ez utóbbi szintén egy "harcias" Lothlórien-változat).

Koszonom szepen az infot neked is. (Pedig lelki szemeim elott mar latni veltem Haldirekat) :cry: ...

Több
21 éve 9 hónapja #97845 Írta: Reinatha

Ghargoqurk írta:
Most megnéztem azt a kettőt amit monddtál és arra jutottam ( a filmet már elégszer láttam), hogy ami 1:52-nél kezdődik az tényleg annak a témának az elje és szerintem ott kéne jönnie a tündés résznek, de nincs ott. Ami meg 3:14-nél kezdődik az a csata kezdetével együtt induló zene és abba már nincs beleszőve sajnos a tünde dallam. Ugyhogy ugylátszik sajnos azt a konkrét részt (ami talán az egész filmben a legjobb dallam szvsz) kihagyták a cd-ből

Akkor azert olyan furcsa, hogy az 1:52-nel kezdodo valahogy nem ugy er veget, ahogyan kellene 8O ... Akkor tenyleg kimaradt a tunde bevonulas :triste: ...
Van az a resz, amikor az orkok mar betortek a robbantas utan es Aragorn ellenuk vezeti a kardot ranto tundeket: nem biztos, hogy jol emlekszem, de mintha akkor is felhangzana ez a tema. (Most nincs energiam tesztelni ismet a cd-t, ugyhogy mondjatok meg pliz, igy van-e valoban. Koszi!!)

Több
21 éve 9 hónapja #97840 Írta: Lord Maul

Áfonya írta: Komolyan?

Komolyan. :) A "forleas"-t tisztán lehet érteni a végén.

We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!

Több
21 éve 9 hónapja #97839 Írta: Lord Maul

Ghargoqurk írta: Lord Maul: Látom ezek szerint te is nagyon vágod hogy melyik hangjegyhez milyen képkocka tartozik. Valahogy én is így vagyok vele de mostmár marhára felbosszant hogy a Fotr cd-ről is az egyik kedvenc dallamom hiányzott és erről is...

Ja, kellene Ultimate Edition soundtrack, mint ami a SW-okból van.. Howard Shore zenéjének minden egyes hangjáért kár!

Több
21 éve 9 hónapja #97829 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Filmzene

Lord Maul írta:

Penngaladiel írta:

Áfonya írta: A vicc egyébként az, hogy amikor elolvastam a "The Missing" szövegét, nekem elsőre Éowyn ugrott be, és nem Arwen... ([size=9:2hk55ado]De persze miért ne lenne még ez is Arwen, halleluja...[/size]:roll:)

Nekem is, de a CD borítón egyértelműsítik, mert a képen Arwen van a szöveg mellett.

Áfi: nem véletlenül Eowyn ugrott be, a "Missing" vers szerintem az a kórus, ami akkor van, amikor Gimli mondja Eowyn-nek, hogy Aragorn elesett.

Komolyan? Most, hogy mondod... :hein: Azért furcsálltam én, hogy Arwennek óangol szöveget nyomjanak... meg Éownyhoz tényleg sokkal jobban illik.

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
21 éve 9 hónapja #97824 Írta: Ghargoqurk
Lord Maul: Látom ezek szerint te is nagyon vágod hogy melyik hangjegyhez milyen képkocka tartozik. Valahogy én is így vagyok vele de mostmár marhára felbosszant hogy a Fotr cd-ről is az egyik kedvenc dallamom hiányzott és erről is...

Több
21 éve 9 hónapja #97820 Írta: Lord Maul
Ghargogurk: tényleg nagy kár, hogy nincs rajta a CD-n.. Lothlórien énektéma, alatta a szitáros, lassú, misztikus zene helyett dobok.. király! :)

Reinatha: amiket írtál az Aragorn "öltözködése" alatt hallható, illetve az ostrom kezdetekor (ez utóbbi szintén egy "harcias" Lothlórien-változat).

Több
21 éve 9 hónapja #97783 Írta: Ghargoqurk
Reinatha!

Most megnéztem azt a kettőt amit monddtál és arra jutottam ( a filmet már elégszer láttam), hogy ami 1:52-nél kezdődik az tényleg annak a témának az elje és szerintem ott kéne jönnie a tündés résznek, de nincs ott. Ami meg 3:14-nél kezdődik az a csata kezdetével együtt induló zene és abba már nincs beleszőve sajnos a tünde dallam. Ugyhogy ugylátszik sajnos azt a konkrét részt (ami talán az egész filmben a legjobb dallam szvsz) kihagyták a cd-ből

Több
21 éve 9 hónapja #97768 Írta: Reinatha

Ghargoqurk írta: Nem tudom tudna-e valaki segíteni, csak két kérdésem lenne.
Az egyik hogy a cd-n rajta van-e az a szám amikor Haldír és a tündék bevonulnak a várba. Csak mert egyelőre még nem igazán volt időm tüzetesen végighallgatni és nem talákoztam vele.

Az a tema megszolal a The Hornburg-ban 1:52-nel :arrow: ja, meg most ahogy hallgatom , 3:14-nel is. Hogy pontosan melyik a tunde bevonulas, passz... Nem emlekszem, hogy bevonulasuk elott is megszolal-e ez a tema. (Bar valoszinu, hogy igen, mert en a 3:14-nel kezdodot jobban el tudnam kepzelni a tunde bevonulashoz - hosszabb es hangsulyosabb...Aztan ki tudja, meg kell figyelni egyszer a film alatt, hogy elobb is felcsendul-e az ominozus resz.)

Több
21 éve 9 hónapja #97762 Írta: shark
shark válaszolt a következő témában: Filmzene

1.Foundations of stone
2.The taming of Sméagol
3.The riders of Rohan
4.The passage of the marshes
5.The Uruk-hai
6.The King of The Golden Hall
7.The Black Gate is closed
8.Evenstar featuring Isabel Bayrakdarian
9.The white rider
10.Treebeard
11.The leave taking
12.Helm's Deep
13.The forbidden pool
14.Breath of life featuring Sheila Chandra
15.The Hornburg
16.Forth Eorlingas featuring Ben Del Maestro
17.Isengard unleashed featuring Elizabeth Fraser and Ben Del Maestro
18.Samwise the brave
19.Gollum's Song performed by Emiliana Torrini

én is köszönöm Lili remélem valahonnan le tudom szedni :P

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu

Több
21 éve 9 hónapja #97749 Írta: Lord Maul

Telumehtar írta: Jah és igen rajta van a az a zene a CDn..hogy meik azt nem tudnám megmondani

Nincs rajta.

Több
21 éve 9 hónapja #97746 Írta: Lord Maul

Penngaladiel írta:

Áfonya írta: A vicc egyébként az, hogy amikor elolvastam a "The Missing" szövegét, nekem elsőre Éowyn ugrott be, és nem Arwen... ([size=9:3n6vummm]De persze miért ne lenne még ez is Arwen, halleluja...[/size]:roll:)

Nekem is, de a CD borítón egyértelműsítik, mert a képen Arwen van a szöveg mellett.

Áfi: nem véletlenül Eowyn ugrott be, a "Missing" vers szerintem az a kórus, ami akkor van, amikor Gimli mondja Eowyn-nek, hogy Aragorn elesett.

Helm's Deep track a CD-n. Higgyetek nekem, amióta megjelent majdnem minden nap meghallgatom. :)

Több
21 éve 9 hónapja #97727 Írta: Ghargoqurk
Köszi Telumehtar. Boccs de nem volt időm végignézni a fórumot hogy írtátok-e már? Nem tudom milyen film ez a Requiem de akkor jó zenéje van...

Több
21 éve 9 hónapja #97720 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Filmzene

hódica írta: Végre megvan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira jó!!!!!!! :D :D :D :D

Nem tudom, hogy melyik dalnak mi a címe, mert az nincs meg, szal. v,ki megadná nekem a számok címét? :lol: :lol: :lol:
köszi, előre is :wink: :P

Itt vannak a számcímek:
:arrow:
1.Foundations of stone
2.The taming of Sméagol
3.The riders of Rohan
4.The passage of the marshes
5.The Uruk-hai
6.The King of The Golden Hall
7.The Black Gate is closed
8.Evenstar featuring Isabel Bayrakdarian
9.The white rider
10.Treebeard
11.The leave taking
12.Helm's Deep
13.The forbidden pool
14.Breath of life featuring Sheila Chandra
15.The Hornburg
16.Forth Eorlingas featuring Ben Del Maestro
17.Isengard unleashed featuring Elizabeth Fraser and Ben Del Maestro
18.Samwise the brave
19.Gollum's Song performed by Emiliana Torrini

Több
21 éve 9 hónapja #97716 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Filmzene
Hmm... :roll: Mint ahogy azt már leírtuk jóegynéhányszor a Trailerekben nem a TTT zenéje ment...hanem a Requiem for a Dream (bocs nem tom leírni :oops: ) cimű film zenéje ;)
Jah és igen rajta van a az a zene a CDn..hogy meik azt nem tudnám megmondani

Több
21 éve 9 hónapja #97706 Írta: Ghargoqurk
Nem tudom tudna-e valaki segíteni, csak két kérdésem lenne.
Az egyik hogy a cd-n rajta van-e az a szám amikor Haldír és a tündék bevonulnak a várba. Csak mert egyelőre még nem igazán volt időm tüzetesen végighallgatni és nem talákoztam vele.
A másik hogy a tv-s meg lehet hogy a mozis bemutatóban is egy olyan zene ment ( nekem marhára tetszett) ami nincs benne se a filmben, és szintén azt sem találtam a cd-n sem. :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #97702 Írta: Reinatha
Sziasztok!

Lehet, volt rola szo, de azert megkerdezem:
mi a kulonbseg a very special (kek borkoteses, 20 szamot tartalmazo) TTT cd es a normal (19 szam, Legsie a boriton) verzio kozt?

Azt tudom, hogy a FAREWELL TO LORIEN a bonus a specialon. Az is ra van irva, hogy 'lyrics and poems' reszt is tartalmaz a cd-rom resze illetve 'digital trading card'-o(ka)t. Volt valakinek alkalma arra, hogy osszehasonlitsa a kettot?

Maskeppen: konkretan mennyivel nyujt tobbet a 20 szamos szuperextra cd??
Koszi, ha valaki valaszol ra!!

Több
21 éve 9 hónapja #97558 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Filmzene
Végre megvan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira jó!!!!!!! :D :D :D :D

Nem tudom, hogy melyik dalnak mi a címe, mert az nincs meg, szal. v,ki megadná nekem a számok címét? :lol: :lol: :lol:
köszi, előre is :wink: :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #97060 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Filmzene
Köszi a szövegeket, hálám örökké fog üldözni, úgy hogy fuss gyorsan! :D

A remény hal meg utoljára

Több
21 éve 9 hónapja #97014 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Filmzene
Narie: a Breath Of Life (14).
A The Leave Taking az azt hiszem, amikor Arwen "elvileg" elhajózik, és utána Galadriel nagybeszéde jön, miközben Elrond az ablakon néz ki... :roll: :wink:

Niph! Köszi a szöveget! Amúgy az Evenstarnál abszolút nem ismerem fel, hogy az a szövegnél a The Missing. :?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #96919 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Filmzene
Nem tudjátok,hogy Aragorn "haldoklása" alatt melyik zene megy?
És a The Leave Taking hol van a filmben? :oops: :oops:
Köszi elôre is!!!!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 9 hónapja #96848 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Filmzene
Nekem az még csak-csak leesett, hogy a The Great River elején az "Ai! Laurië..." kezdetü dal megy, de a többi hasonlónak egyáltalán nem tudtam kivenni a szövegét. A Foundations of Stone-ban hasonló férfikórus van, mint a The Bridge of Kazad Dúm-ban, annak itt a szövege:
www.lordoftherings-soundtrack.co ... hp?l=abyss
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 9 hónapja #96828 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Filmzene

Áfonya írta: Az enyémen ugyan nem... :D
Nekem a "the Ents", a "Gollum's Song" és a "The Missing"' egymás alá van írva egy oldalon, fekete háttérrel, és a kép alján Gollam csücsül. :) Pennie, neked melyik borítójú van meg?

Nekem a spéci kiadás, amin a Búcsú Lórientől is rajta van. A Media Marktokban lehet(ett?) kapni.

Több
21 éve 9 hónapja #96817 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Ezt nem mondjátok!! 8O Nekem az ilyenek nem esnek le! Nekem csak az esik le, hogy szép a zene ;)

Ulmo: Ring-bearernek megvannak a FotR kottái/szövegei, lehet, hogy a Khazad-dumos is megvan neki... :roll:

I feel complete when I feel sick inside

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.781 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére