Filmzene

Több
21 éve 10 hónapja #86891 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Filmzene
Sil:nekem se hozza be :? :roll: Pedig szivesen letölteném, olyan szép az a szám...és pont beleillik a trailerbe :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #86860 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene
Nem tudom letölteni azt a számot. :bawling:
Off: Szia Sil! :mrgreen: Miért nem írsz? Lemerültél? Off:off.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #86820 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Filmzene
én még sajna nem hallottam a 2 rész filmzenéjét :oops:

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 10 hónapja #86819 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene

Lord Maul írta:

ipszilon írta: Lord Maul! Clint Mansell Requiem for a Dream zenéjét le lehet vhonnan tölteni?

www.operationsombrero.com/previe ... erture.mp3

shaira, Augustine: itt a Requiem for a Dream. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 10 hónapja #86818 Írta: Sil

hódica írta: Én is csak gépen tudok CD-t hallgatni, így még ha lenne 5000 ft-om, akkor sem biztos, hogy merérné nekem CD-t venni... :? :roll:

Úgy nem is érdemes. Én megpróbáltam, de a gépem sehogyse hajlandó lejátszani a CD-t, akármivel próbáltam. Viszont a Gollum's Song rajta van .mov-ban, azt le lehet játszani. (Én lenyúltam a tesóm hifijét, azon megy éjjel-nappal.)

Tears unnumbered

Több
21 éve 10 hónapja #86817 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Filmzene
Minek ilyesmiről vitázni? Előbb hallgassátok meg a zenét, és aztán kérdezzétek, miért nem énekel Enya. Azután valószínűleg már nem is akarjátok... Nagyon jók voltak a dalok a FotR zenén, és a TTT-én is vannak legalább olyan csodálatosak, az ír hölgy nélkül is!
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #86806 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene
Spec én is erre gondoltam, csak valószínűleg pontatlanul fejeztem ki magam :oops:

Több
21 éve 10 hónapja #86796 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Filmzene
Ulmo, shaira: Enya ír hölgy. Származásra, három generációra visszamenve biztosan.

Több
21 éve 10 hónapja #86772 Írta: hódica

Ulmo írta: Hát Augustine, sajnos a Requiem for a Dream nincs a filmzene CD-jén, mert az nem a Két Torony zenéje :( (pedig milyen jó!)

Nem a TTT zenéje???? Ezt nem is tudtam :roll: 8O pedig már azt hittem, hogy rajta lsz a kazin, de nem... :? :cry:

Több
21 éve 10 hónapja #86743 Írta: Ulmo
shaira: szerintem erről ne nyissunk vitát. Amennyire én tudom, Enya kelta származású (bár lehet, hogy tévedek).

Több
21 éve 10 hónapja #86741 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Filmzene
Ulmo: az osztálytársammal erről annyit veszekedtünk, hogy egy tanárt is megkérdeztünk, aki most biztos azt hiszi zsidóellenes vagyok, pedig egyálltalán nem vagyok az. Jó tudom, attól még lehet valaki zsidó, mert Írországban született, de ha egyszer igazam van... :rmad2:

Több
21 éve 10 hónapja #86694 Írta: Ulmo
Hát Augustine, sajnos a Requiem for a Dream nincs a filmzene CD-jén, mert az nem a Két Torony zenéje :( (pedig milyen jó!)
Enya meg a hírek szerint azért nem énekel az új filmzenében, mert az előző lemez esetében túlságosan előtérbe tolták, és szinte csak rá épült a filmzene kampánya, a többiekről megfeledkeztek :roll: Most több énekes van a lemezen, nem annyira ismertek, mint Enya, nem fogják elnyomni egymást.
shaira: osztálytársadnak üzenem, hogy gondolkodjon, mielőtt marhaságokat beszél :nono:

Több
21 éve 10 hónapja #86685 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Filmzene
Hello hello!!!
Én a CD-t karácsonyra kapom 8) szerencsére már nem kell sokat várni...
Aug: Mi az a Requiem???? :oops: [size=9:25b8nrwn]OFF:Te is Bak vagy??? [/size]

Több
21 éve 10 hónapja #86684 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Filmzene
Affrancba! Ma majdnem +kaptam a kazit!! :? Viszont a szülinapomra már biztos +kapom!!! (Szombatra!) Láttam a metróban is a hirdetést, és majdnem elájultam, mert nem is tudtam, h megjelent!!! Benne lesz az a zene, ami a trailer közben van (a Requiem 1 álomért, ha jól értettem, nem?)? Ez most egy elég hülye kérdés volt, de tökre tetszik... :roll:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #86682 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Filmzene
Biztos volt már róla szó, csak nagy valószínűséggel lemaradtam róla. Szóval: Enya miért nem énekeli a Két Torony betétdalát?
Egyik osztálytársam azt mondta, P.J. Eny zsidó származása miatt nem akarta, hogy ő énekeljen.
(persze nem hittem neki)

Több
21 éve 10 hónapja #86679 Írta: hódica

Elanor írta: Az a baj, hogy nekem külön, a szobámban csak sima magnó van, és így nem érné meg megvenni a CD-t, bár már gondolkoztam rajta, hogy azt vetetem meg, és max átmásolom egy kazira... 8)

Én is csak gépen tudok CD-t hallgatni, így még ha lenne 5000 ft-om, akkor sem biztos, hogy merérné nekem CD-t venni... :? :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #86583 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Filmzene
Köszike,Ulmo,örök hálám!!!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #86581 Írta: Ulmo
Amikor berakod a CD-t a számítógépbe, megjelenik egy képernyő, ahol meg kell adni pár adatot, majd innentől kezdve hozzáférhetsz az interneten lévő kiegészítőkhöz: háttérképek (ugyanazok, mint a CD-n), képernyőkímélők, speciális ikonok, gyűjthető képek (nekem mindig orkokat ad :( ), és fent lesz valamikor Gollam dalának a videója. A speciális kiadáshoz még több kiegészítő van.

internet-cím: www.lordoftherings-soundtrack.com/inter ... index.html
speciális kiadás: www.lordoftherings-soundtrack.com/ile/index.html

Több
21 éve 10 hónapja #86579 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Filmzene

Ulmo írta: Akinek megvan már a CD: néztétek az interneten található kiegészítőket?

Ulmo:Ezt fejtsd ki légyszíves! :)

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #86566 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Jaj, ha csak a két ünnep közt jelenik meg, akkor nem is kaphatom meg karácsonyra a kazit???

Az a baj, hogy nekem külön, a szobámban csak sima magnó van, és így nem érné meg megvenni a CD-t, bár már gondolkoztam rajta, hogy azt vetetem meg, és max átmásolom egy kazira... 8)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #86547 Írta: Ulmo
Sesy: ugye milyen jó az a záródal? És főleg a jelenet, ami előtte van a filmben ;)

Baromi jó a Warner szállítmányozása. Először elfelejtik kiszállítani a CD-ket, aztán késik a kazettaszállítmány, legközelebb meg elfelejtenek megjelentetni valamit. :P

Akinek megvan már a CD: néztétek az interneten található kiegészítőket?

Több
21 éve 10 hónapja #86524 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Filmzene
Iszonyu jó ez a második CD! Főleg a Gollum's song, a hideg futkározik a hátamon tőle... fantasztikus! :D

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 10 hónapja #86505 Írta: hódica
Elanor: teljes mértékben 1etértek :wink:

Válaszolt a mailomra a warnermusic illetékese, és azt mondta, hogy késik No-ból a "kazettaszállítmány", de a 2 ünnep között már a boltokban lesz :wink: :D :D :D

Több
21 éve 10 hónapja #86492 Írta: Niphredil/Szméagol
Nekem semmi bajom a HP zenéjével, természetes, hogy jópár téma át van véve az 1. részből. A folytatásos filmeknél és a Trilógiáknál így szokott lenni... Az egyik ismerösöm azt mondta, hogy látta a Tescoban kazettán a zenét (persze a szhelyiben), de szerintem érdemesebb kikönyörögni CD-n, mert a kazit úgyis rongyosra hallgatnátok. Ez a zene pedig jó minőséget érdemel! Próbálkozzatok a szülőknél egy Jedi-elmetrükkel... :D :D :D

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 10 hónapja #86369 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Csatlakozom azokhoz, akiknek bejön a HP zenéje! Sztem a maga nemében nagyon jó! Persze nem lehet a GYU-hoz hasonlítani!
Mind a kettő úgy jó, ahogy van! A HP egy gyerekfilm (bár ebben néha kételkedem! 8O ), ami pörgős, fordulatokbnan gazdag (persze ez mind igaz a GYU-ra is... 8) ), és pont jól illik hozzá a zenéje. Ezzel szemben a GYU (sztem) nem csak erről szól...abban sokkal több szál fut, egy kicsit komolyabb, mélyebb értelmű :arrow: tehát a zenéje is ilyen!

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #86348 Írta: ipszilon
ipszilon válaszolt a következő témában: Filmzene
Na, hogy hódica is örüljön, elmndom az én véleményemet:

Szerintem tök unalmas, és egy csomó rész át van véve az 1. részből, ami tökre zavar, de nem gáz. Viszont az idegesít, hogy van amikor egy csomószor teljesen elkussol a zene, nekem az ilyenek nem tetszenek. Ahol én vettem 3 féle borító volt, én Arweneset vettem. Mondjuk még nem sikerűlt végighallganom, mert elaludtam kb. a 10. számnál. Mondjuk nem azé, mert annyira uncsi volt, hanem azé me fáradt voltam. 4500HUF volt.

LORD MAUL!

Válaszolj pls az előző levelemre. Köszcső

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.

Több
21 éve 10 hónapja #86345 Írta: hódica
Olyan sz*r hogy mindenki arról beszél, hogy milyen jó, meg milyen szuper, aztán nekem még meg sincsen :cry: :cry:

HP zenéjét nem kritizálni, az is nagyon király :D :!:

Több
21 éve 10 hónapja #86291 Írta: Sil
Megvan, megvan, mégis megkaptam! :dance: Természetesen Aragornos borítóval... :wink: 5400 volt itt a világ végén. (Lehet, hogy a sima borítós olcsóbb?) Ja, és a borító megfordítható, a másik felén Gimli van.

Lili írta: Miért van az,hogy én csak sima filmplakátos CD-t tudtam venni???? :( :cry:
A boltban hülyének néztek mikor megkérdeztem,hogy nincs-e másféle borítóval is... :evil: :cry: :bawling:

Engem is hülyének néztek, meg be akarták mesélni, hogy a másféle borítós, az biztos a limitált változat.

Tears unnumbered

Több
21 éve 10 hónapja #86270 Írta: Niphredil/Szméagol
Én 4 helyen néztem a zenét Szhelyen, de SEHOL SINCS! :evil: Koszegen meg foleg nem. Pedig a Gollamos borítóért ölni tudnék...
Williams Mestert ne tessék bántani, mert a HP-é is naon jó (fonixes téma rulz) meg a Mester összes zenéje :itscool: . Nekem is az az 1ik kedvencem, amit Ainu leírt (szerintem aki, ismeri, tudja melyikrol van szó). De én TTT zenét akarok látni!
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 10 hónapja #86245 Írta: ainu
ainu válaszolt a következő témában: Filmzene
Okéokoéoké! Kicsit talán tényleg! Mentségemre szolgáljon, hogy a Csillagok háborúja (Episode IV) zenéje is olyan, amibe beleborzongok még ma is, ha hallom. (Mikor Luke nézi a két lenyugvó napot a Tatuinon, és ez megy alatta: títí-tí-titití-tí títí-tititti-titititííí títití-tititti-titti-tíí-tíí tititití-titititti-titííí :D ) Szerintem ez a legjobb filmzenei téma, csak leírva furcsán fest! :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.821 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére