Filmzene

Több
22 éve 1 hónapja #74677 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene

Narië írta: Hát igen....még ô sem lehet tökéletes :twisted:
Különben a hangja sztem jó,de ne az éneklésben kamatoztassa :wink:
Most lehet hogy olyat fogok kérdezni,amit már sokan elôttem,de azt a zenét,ami a FOTR elôzetes alatt volt,honnan lehet leszedni?mert a filmzene albumon nincs rajta :evil:

Melyik előzetesre gondolsz? Amelyik a legelsők között volt? (Ha arra, amelyikre én, akkor) sztem az alatt még azért van más zene, mert akkor Howard Shore még nem volt teljesen kész a filmzenével, és az csak egy ideiglenes zene volt, amit az alá beraktak, ezért sztem nem is igazán lehet beszerezni (ez nem 100 %, csak szerintem!!!)

I feel complete when I feel sick inside

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #74642 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Filmzene
Biztos!Elvégre Howard Shore Oscart kapott a filmzenéért,csak nem fogja PJ leváltani....

Narië

No more blood for oil!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #74392 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Filmzene
Szerintem 100%! legalábbis nagyon remélem!!!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #74327 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Filmzene
Lehet, hogy már milliószor kitárgyaltátok, akkor bocsi, be Enya ugye a TTT-ben is fog énekelni???? :roll: :) Gondolom HS lesz a zeneszerző, ugye??? :oops: :lol:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #74306 Írta: Augustíne
Jujjuj! Az gáz! nekem régen a kedvenc kazimat szintén begyűrte: szét tudtam volna verni 1 fejszével... :evil:

Több
22 éve 1 hónapja #74302 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene
Naire: nem tudom. :oops:
Képzeljétek, a Cross Borns kazimat begyűrte a ki****ott magnó, és sehol nem lehet újat kapni! Ráadásul most Cd-n szeretném! :rmad2:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #74277 Írta: Augustíne
Igen!? Még nem is vettem észre! :oops:

Több
22 éve 1 hónapja #74273 Írta: Narië
Hát igen....még ô sem lehet tökéletes :twisted:
Különben a hangja sztem jó,de ne az éneklésben kamatoztassa :wink:
Most lehet hogy olyat fogok kérdezni,amit már sokan előttem,de azt a zenét,ami a FOTR előzetes alatt volt,honnan lehet leszedni?mert a filmzene albumon nincs rajta :evil:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74265 Írta: Augustíne
Nics valami gyönyörű hangja, azt meg kell hagyni, de azért én még ugyanúgy szeretem. Nem lehet mindenki mindenben tökéletes! :) :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #74067 Írta: Narië

Minerva írta: Parancsolj:
specialrealms.com/VM/viggosounds.html
[size=9:mlltg5uc](Szerintem nem a legjobb...)[/size]

Hú....fél óráig gondolkoztam azon,hogy meghalgassam v. sem....Egy ütem után feladtam...Inkább nem romolom le a magamban épített képet Róla.... :wink:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74056 Írta: Esticsillag
Esticsillag válaszolt a következő témában: Filmzene
Sziasztok!
Képzeljétek, hogy jártam: nálunk a tescoban most volt ilyen leárazás, és egyszer csak a keresgélés közepette találtam egy Enya CD-t tök olcsón.
És ami a legjobb volt, hogy a cimek között ott volt a May it be meg az Aniron.Persze rögtön megvettük.Akkor ért a meglepetés, a mikor belehallgattam; nem Enya, hanem egy másik csaj énekelt rajta, és tök szar volt!!!Azt hittem hogy felrobbanok! :rmad2:
Na sebaj azóta már beszereztem az igazit!De figyelmeztetek mindenkit, hogy jól nézze meg eztán amit megvesz, mert egyre több a silány utánzat!

Üdv.

"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."

Több
22 éve 2 hónapja #73644 Írta: Augustíne
Nagyon köszi Min!!! Kb. fél percig bírtam hallgatni! Bocs, Vig! :? :dead:

Több
22 éve 2 hónapja #73519 Írta: Minerva
Parancsolj:
specialrealms.com/VM/viggosounds.html
[size=9:1te1ibmr](Szerintem nem a legjobb...)[/size]

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #73495 Írta: Augustíne
Bocs, hogy ide írom, de a talin beszélgettünk Viggo CD-jéről, és nem tudjátok, hogy hol lehetne meghallgatni?

Több
22 éve 2 hónapja #73475 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene
A Kazaa-val vigyázzatok, azon terjed egy elég veszélyes vírus mostanában.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 2 hónapja #73322 Írta: Minerva
bandi! Hálám sírig üldöz! (Csak utol ne érjen! :twisted: :lol: )

Több
22 éve 2 hónapja #73303 Írta: bandi
bandi válaszolt a következő témában: Filmzene

Minerva írta: Jaj, de jó, bandi!
Nem tudsz egy linket, hol lehet letölteni ezeket?

Én még a Blind G. dalokat a napsterről szedtem le ami már megszünt. :(
De az audiogalaxyn kell lennie ha még az működik.
www.audiogalaxy.com
Ha ez nem jó, akkor még ott a kazaa .
www.kazaa.com
Ezek mind a napsterhez hasonló fájlmegosztó programok.
az mmp.fw.hu-n megnéztem ott nem igazán van pedig régebben felrakták az összes albumukat.
ha pedig eszedbe jutna az az erkölcstelen, vérlázító ötlet hogy megvedd az eredeti audio CD-t, azt a headbanger-ben teheted meg. 8)
Cím:Bp, Pannónia út 1. A határ úti metrómegállóval szemben.
Az albumok elég drágák 4850 Ft. mind a nightfall in the M.earth. és a tales from the twilight world (ezen van a lord of the rings.)
www.headbanger.hu .

Több
22 éve 2 hónapja #73241 Írta: Minerva
Igen, nekem is nagyon tecc! Frodó: "the Land so dark, where I have to go..." Szipp! :cry: :itscool:

Több
22 éve 2 hónapja #73239 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Filmzene
Én is meghallgattam ezt a Blind Guardian számot, nagyon jó! :itscool:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 2 hónapja #73235 Írta: Minerva
Jaj, de jó, bandi!
Nem tudsz egy linket, hol lehet letölteni ezeket?

Több
22 éve 2 hónapja #73137 Írta: bandi
bandi válaszolt a következő témában: Filmzene

Minerva írta: Ismeritek a Blind Guardian: The Lord of the Rings c. számát?

Persze hogy ismerem.A Blind G. egyik legjobb lírai dala.
Végül is a szám a gyűrűk versének megzenésítése de ezt nagyon jól megoldották.
Azonban vannak a Blind G.-nek más A Gyűrűk Urához kapcsolódó feldolgozásai is.
Pl: A Nightfall in the Middleearth című album. Nem tudom volt e már szó itt róla én azért elmondom a véleményemet.
Az album a szilmarilok történetét dolgozza föl.A dalok közt nagyon szinvonalas átvezető szövegek vannak amik megdobják a hangulatot. Melkor hangját nagyon eltalálták. :twisted:
A dalok közt van lassú lírai (the eldar) és van keményebb hangzású (Curse Of Feanor ->ez a kedvencem) szerzemény.

Több
22 éve 2 hónapja #72672 Írta: Augustíne
Ja, köszi!!! :)

Több
22 éve 2 hónapja #72630 Írta: Sil

Augustíne írta: Milyen tábor? Bocs, hogy semmit nme tudok, de most jöttem haza. :oops:

A 2. MTT tábor, Szegeden múlt hétvégén. Bővebben - élménybeszámolók és képek - a Közösségek-nél.

Tears unnumbered

Több
22 éve 2 hónapja #72586 Írta: Augustíne
Milyen tábor? Bocs, hogy semmit nme tudok, de most jöttem haza. :oops:

Több
22 éve 2 hónapja #72077 Írta: Sil
Elanor: Ne viccelj, tábor Cross Borns nélkül? Az olyan lenne, mint a kávé Completta nélkül! :twisted: Persze, hogy visszük. Most már sok mindenkinek van. Én viszek átvett változatot is (ma csináltam), hogy ne menjen tönkre az eredeti.

Nem kell valakinek (aki jön a táborba) eredeti Cross Borns-kazi 1500-ért? Van még 1 db. a boltban, ahol vettem... Ha kell valakinek, dobjon meg egy SMS-sel a 0620/397-5267 számra please, és indulás előtt megveszem holnap.

Minerva: Nem ismerem. :cry:

Tears unnumbered

Több
22 éve 2 hónapja #72064 Írta: Elanor
Aki jön a táborba, és megvan neki a Cross Borns kazi, az el tudná hozni??? Mert kíváncsi lennék azokra a számokra is, amik nekem nincsenek meg.

Több
22 éve 2 hónapja #72053 Írta: Minerva
Ismeritek a Blind Guardian: The Lord of the Rings c. számát?

Imááááááááád... *sóhaj*

Több
22 éve 2 hónapja #71918 Írta: Sil

Narië írta:

Augustíne írta: És hol vetted?

Én egyszer még a Maut lemezboltban is láttam a Tales Of a Winter Nightot.A CD csak 1500 ft volt!De valahogy kimaradt az életembôl :( ...
Kérdezd meg az eladót,és ha nincs majd hozatnak!!Mindenki tök jó fej ott,vagyis hajrá!

Én itthon vettem, Baján, egy metálboltban. Egy hónapba telt, mert a kiadótól közvetlenül szerzik be (úgy olcsóbb), és hát a kiadó nem állt a helyzet magaslatán. Már az előző tábor előtt megrendeltem, de mindig csak ígérgették. A Tales of a Winter Night ennek a korábbi, angol nyelvű változata, azt év elején láttam a pécsi Tescóban.

Tears unnumbered

Több
22 éve 2 hónapja #71753 Írta: Elanor
Nagyon szívesen, máskor is!! ;)

Több
22 éve 2 hónapja #71621 Írta: Minerva
Basszus! Leszedték! Most én sem találom! :twisted: :twisted:
Jaj, majd elfelejtem: szeretném megköszönni mki nevében Elanornak, h annyit hallgathattuk a kaziját. Azóta már nekem is megvan. :lol: Pusszi!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.842 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére