Filmzene

Több
22 éve 4 hónapja #63681 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Filmzene
Manó:nem arról beszélsz amikor a 11es-ben Enyának végetér az énbeklése és utána?
Ezeket a csengőhangokat hol találom meg?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #63598 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Filmzene
Ezek kicsit nagyon hibásak...
Elmentettem magamnak mindegyiket, majd átírom magamtól a mobilomra kicsit kijavítva.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #63391 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Filmzene
Bocs ha már ezt mondta valaki,de a 777 sms-en van May it be csengőhang,Concerning hobbits, és még egy aminek nemtom a címét mert az a CD-n sok számban benne van,de a 11-esben biztos benne van.

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 4 hónapja #63162 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene
Nokiára nincs meg az Amon hen? :D :D Konkrétan 3210-esre gondoltam... :D (Küldjetek el, ha fársaztó vagyok... :D )

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 4 hónapja #63152 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Na, én meg a szomszédnak kölcsön adtam a filmet CD-n, és kb két hónap múlva kaptam vissza! Ja, és most a A Két Torony is náluk van (mármint a könyv :) ), és még mindig nem adták vissza, pedig szeretném már olvasni megint...

Hmmm...ez mintha egy picit OFF lett volna... :oops:

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #63108 Írta: manó

Hobbitleány írta: Képzeljétek, kölcsönadtam egy lánynak a GYU filmzenéjét CD-n, és nem adta vissza!!!!

Talán kérd vissza tőle!
Nem adja? Jelentsd fel! Vagy azt nem lehet? Akkor verd ki belőle!!!
Senki!!! Senki nem tulajdoníthatja el büntetlenül egy másik ember LOTR filmzenéjét!

Több
22 éve 4 hónapja #63103 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Filmzene
Bizony, bizony... az ilyesmi előfordul... :(
Én már azon a héten felmásoltam kazettára is, amikor megkaptam... meg a gépemre is felírtam MP3 formátumban. Az eredetit nem szabad kölcsönadni... egyszer majdnem elhagytam, mert az egyik egyetemi gépen hallgattam, és este, amikor jöttem el, bennefelejtettem a meghajtóban. Másnap reggel én voltam az első, aki belépett abba a terembe, és szerencsére ott volt, ahol hagytam. :o :D
De attól kezdve nagyon odafigyeltem rá...

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 4 hónapja #63094 Írta: Hobbitleány
Hobbitleány válaszolt a következő témában: Filmzene
Képzeljétek, kölcsönadtam egy lánynak a GYU filmzenéjét CD-n, és nem adta vissza!!!!

-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.

Több
22 éve 4 hónapja #62630 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene
Vic: Azt az üres ablakosat írtam át Siemensesre. Az utolsó előtti oszlopban van egy olyan, hogy Generic Code, az megadja a hangokat, és az alapján át lehet írni bármilyen telefonra.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 4 hónapja #62160 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Filmzene
Sil: köszi, köszi és még egyszer köszi... :D :D :D

Több
22 éve 4 hónapja #62159 Írta: Vic
OFF: Sil: nagyon köszi a tippet, majd próbálgatom én is otthon, de úgy tűnik, hogy a C35 le fogja tudni játszani. Viszont az a problémám, hogy bár ez egy nagyon jó honlap, pont az Enya (Lord Of The Rings) - May It Be csengetésénél a Siemens ablaka üres, azaz nincs feltüntetve a kód. Úgyhogy én még mindig Enyát keresnék, akinek van más ötlete, please írja meg!

Több
22 éve 4 hónapja #62158 Írta: Sil
Megpróbáltam a korábban már megadott oldal alapján a May It Be-t átírni Siemensre. Enjoy! (Nem tudom, működik-e, mert nincs Siemensem, nem tudom kipróbálni.)
Ais2 (1/16) C3 (1/16) D3 (1/4) C3 (1/16) D3 (1/8) F3 (1/8) G3 (1/4) P (1/8) G3 (1/8) F3 (1/4) D3 (1/8) Ais2 (1/8) C3 (1/4) P (1/8) D3 (1/16) F3 (1/16) G3 (1/4) F3 (1/16) G3 (1/8) Ais3 (1/8) F3 (1/4) P (1/8) D3 (1/16) F3 (1/16) G3 (1/4) F3 (1/4) D3 (1/4) C3 (1/8) D3 (1/8) F3 (1/4)

Tears unnumbered

Több
22 éve 4 hónapja #62157 Írta: Tar-Ancalime
Tar-Ancalime válaszolt a következő témában: Filmzene
Jaj most meg nem bírom bekottázni-utálom ezt a telefont... :x

"A képzelet fontosabb,mint a tudás."
Albert Einstein

Több
22 éve 4 hónapja #62153 Írta: Tar-Ancalime
Sil:köszi!!!!
A telefon típusa egész konkrétan c35i-le tudja játszani???!ugye igen... :o :!: :?:

Albert Einstein

Több
22 éve 4 hónapja #62151 Írta: Sil
Vic, Tar-Ancalime:
Itt vannak SW dallamok is, és Siemensre is.
A Siemensen belül nem mindegy, pontosan milyen típusú a telefon?

Tears unnumbered

Több
22 éve 4 hónapja #62137 Írta: Tar-Ancalime
Vis:léci,kottázd be-előre is köszönöm!!!!

Albert Einstein

Több
22 éve 4 hónapja - 22 éve 4 hónapja #62109 Írta: Vic

Tar-Ancalime írta:
Vic,nekem is Sic35öm van,de hiába kerestem,nem találtam olyan SWs csengőhangot,ami siemens kompatibilis lett volna egyszóval a telefonom egyszerűen nem ismerte fel!!!Te honnan szedted a tiédet?könyörgöm áruld el!egészen konkrétan a mos esleys kocsmajelenetre vadászom(már hónapok óta)de bármilyen más SWs dallam megteszi....köszi!!

Hát, én nem találtam, hanem gyártottam. 8) :wink: Sajátkezűleg. Ennek ellenére baromi jó. 8) De ez a birodalmi fanfár, nem a kocsmajelenet sajna. Ha érdekel, szívesen bepötyögöm majd, ha lesz egy kis időm. De nem ide, mert az már nagyon OFF lenne, hanem mondjuk a beszélgetős topicba. 8) De ha gondolod, elküldhetem priviben is.

Több
22 éve 4 hónapja #62041 Írta: manó
De ez a legjobb avatar! :D

Több
22 éve 4 hónapja #62040 Írta: manó
Az én telefonomra nem lehet csengőhangot írni :cry:

Több
22 éve 4 hónapja #62037 Írta: Tar-Ancalime
ja és köszi mindenkinek a dalszöveget,aki fáradt vele!!!

Albert Einstein

Több
22 éve 4 hónapja #61933 Írta: Tar-Ancalime

Vic írta: Csatlakozom az előttem szólóhoz.. 8) Nekem ugyan SW birodalmi fanfárom van a Siemensen, de azért kipróbálnám a LOTR-ot is, ha nem jelent gondot berakni Nektek ide... 8)
Plíííííz....

Vic,nekem is Sic35öm van,de hiába kerestem,nem találtam olyan SWs csengőhangot,ami siemens kompatibilis lett volna egyszóval a telefonom egyszerűen nem ismerte fel!!!Te honnan szedted a tiédet?könyörgöm áruld el!egészen konkrétan a mos esleys kocsmajelenetre vadászom(már hónapok óta)de bármilyen más SWs dallam megteszi....köszi!!

Albert Einstein

Több
22 éve 4 hónapja #61869 Írta: Vic
Nagyon köszi a segítséget, de nekem Siemens C35i-m van. :cry:

Több
22 éve 4 hónapja #61841 Írta: Leana
Leana válaszolt a következő témában: Filmzene

"All we have to decide is what to do with the time that's given to us." (Gandalf)

Több
22 éve 5 hónapja #61621 Írta: Vic
Csatlakozom az előttem szólóhoz.. 8) Nekem ugyan SW birodalmi fanfárom van a Siemensen, de azért kipróbálnám a LOTR-ot is, ha nem jelent gondot berakni Nektek ide... 8)
Plíííííz....

Több
22 éve 5 hónapja #61318 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Filmzene
Tudom már túl vagytok rajta, de ma kaptam új telcsit. Nem tudnátok segíteni, hogy Siemensen hogy hangzik a dolog? Bármelyik jó May it be vagy In Dreams egyaránt. Előre is köszi.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Több
22 éve 5 hónapja #61294 Írta: Sil
Más: Crossborns dalszövegek:
www.tar.hu/frameset.phtml?path=/crossborns/
Alul az Albumok, dalszövegek menüpont, aztán a Tales of a Winter Night. (Érdekes, néhol nem stimmelnek a szövegek, pedig ez a hivatalos honlapjuk. Még elég kezdetleges.)

Tears unnumbered

Több
22 éve 5 hónapja #61291 Írta: Sil

Tar-Ancalime írta: Emberek!Nem tudná vki leírni annak a dalnak a szövegét,ami a May it be előtt hangzik el??(1 kisfiu énekli vagy kislány?)Örülnék neki!Sőt még jobb lenne,ha vki fordítást is mellékelne hozzá(angol tudásom még eléggé "csíra"...)Köszi előre is!

Amúgy kisfiú. Volt a hivatalos honlapon egy videó róla (valami olyasmi, hogy The Music of Middle-Earth), abban lehetett látni. Sajnos, már úgy tűnik, leszedték, nem találom sehol. :cry:

Tears unnumbered

Több
22 éve 5 hónapja #61269 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene
Hogy ne csak én legyek reklámozva (Brisa: kötök veled egy menedzseri szerződést :wink: )

In Dreams Nazgúl változatában:

Mikor jön a hideg tél
napot takar el az éj
Utunk keserű esőn
vezet át a homályban (magyartalan, de kijön)

A neved
álmomban még mindig hallom ----> ez a sor még gáz
és veled
megi-hi-nt együtt lehetek

Mikor hegyek dőlnek le
napok vége köszönt be
> meg ez
a sötétben szól egy hang
elhív engem
odamegyek
oda s vissza...

És Sesy fordítása:

Mikor jön a hideg tél
És csillagtalan éjszaka takarja a napot
A nap fányolában
Mi vándorlunk a keserű esőben

De az álmokban
Még mindig hallom a neved
És az álokban
Mi ujra találkozunk

Mikor a tengerek és hegyek ledőlnek
És mi jövünk a napok végén
A sötétből hallok egy hivást
Oda hívnak engem
És én el megyek oda
Majd ujra vissza...

Több
22 éve 5 hónapja #61243 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Filmzene
Íme a fordítás:

Ulmo írta: Akkor itt az 'In Dreams' (Nazgúl ugyan már megcsinálta egyszer ápr. 21-én, de remélhetőleg nem fog megharagudni :wink: )

Az Álmokban

Mikor jön a fagyos tél,
És elborít a sötétség,
A homályos nap alatt
Szürke esőt ont ránk az ég.

De álmomban
Még hallom neved
És álmomban
Találkozom majd veled.

S ha az ég a földre hull
És a világvége jő
Egy hang a sötététen túl
Szólít engem
Odamegyek
S visszatérek.

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #61198 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Filmzene
Tar-Ancalime:az In dreams-re gondolsz?
Annak itt a szövege:

When a cold of winter comes
Starless night will cover day
In the veiling of the sun
We will walk in bitter rain

But in Dreams
I still hear your name
And in Dreams
We will meet again

When the seas and mountains fall
And we come to end of days
In the dark I hear a call
Calling me there
I will go there
And back again

Sajna lefordítani én se tudom,de vki már lefordította itt,úgyhogy nézz szét a régebbi hozzászólások között! :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.832 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére