Filmzene

Több
22 éve 5 hónapja #59628 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene

Cicafül írta: kattints Sil hozzászólására! :wink:
(nekem bejött, de nem játsza le... :( ) Nem baj, a 77smsről egy GYUs csengéssel vígasztalódtam :lol:

Én még nem próbáltam, remélem, azért működik. Sajnos, nem vagyok westeles, és Nokiám sincs, így kénytelen vagyok ilyen dallamszerkesztős csengőhangokat keresni. :cry:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #59623 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Filmzene
kattints Sil hozzászólására! :wink:
(nekem bejött, de nem játsza le... :( ) Nem baj, a 77smsről egy GYUs csengéssel vígasztalódtam :lol:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #59621 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Filmzene
Sil: milyen oldalt???
mi a cím???

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #59615 Írta: Sil

Tears unnumbered

Több
22 éve 5 hónapja #59566 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Filmzene
Leana: Azért köszi, majd ma megkeresem. :D :D

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
22 éve 5 hónapja #59340 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Filmzene
Én Pannonos vagyok :(
De lekottáztam magamnak csak az meg nem fér ki a hangszerkesztőben :evil:

Több
22 éve 5 hónapja #59274 Írta: naughty
NAGYON ÉDIK VAGYTOK, KÖSZI!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #59163 Írta: Leana
Leana válaszolt a következő témában: Filmzene
Szandy: Nem tudom, csak tipp, hogy ott lehet valamelyik.

"All we have to decide is what to do with the time that's given to us." (Gandalf)

Több
22 éve 5 hónapja #59160 Írta: Telella
Telella válaszolt a következő témában: Filmzene
!Hobbit!: A May it be jó lesz? :A www.777sms.hu -n(westeles) a csengőhangok közül kiválaszod a filmzenét, azon belül a Gyűrűk Ura (van még ezen kivül kettő másik GyU-s, de sztem azok nem olyan jók), ezt elküldöd magadnak smsben. (Kb az egész 120 Ft)

Nagy célhoz hosszan vezet az út.

Telella

Több
22 éve 5 hónapja #59156 Írta: Nefadar
Leana: Melyik dalnak a csengőhangja?

Nefi

Több
22 éve 5 hónapja #59154 Írta: Leana
!Hobbit!, naughty: A www.extra.hu/csengohang/ oldalon egy csomó kotta van. Ha van türelmetek végigböngészni, talán megtaláljátok a GyU-t is.

"All we have to decide is what to do with the time that's given to us." (Gandalf)

Több
22 éve 5 hónapja #59133 Írta: naughty
HÁÁÁÁT!!!! :?
SAJNA ITT NINCS SEMMI GYU-S!!!!

ESETLEG VALAKI TUD VMILYEN HELYET...?????

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #59131 Írta: naughty
HOBBIT:
ha pannonos vagy, akkor a www.pannongsm.hu lapon vannak csengőhangok "kottái" , amit be tudsz írni a telcsidbe, ha dallamszerkesztés van rajta!!!
elvileg sms-ben is el tudják küldeni, de nekem még eddig nem sikerült!

de gondolom a westel/vodafon honlapján is vannak ilyenek!

most megnézem,hogy van -e valami GYU-s ottan!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #58721 Írta: Nefadar
Ulmo: Ma fogom megnézni őket, mert még nem volt időm, de átfutottam és ahogy néztem rengeteg van rajta. Szerintem mentegetni is fogok róla.

Nefi

Több
22 éve 5 hónapja #58720 Írta: Nimdraug
Nimdraug válaszolt a következő témában: Filmzene
Sziasztok!

Freste: nem tudjátok hol lehet leszedni a GYU zenéjét csengődallamban? a talin vkinek így csörrent meg a mobilja, és hát szeretném énis azt, vagy vmeik másikat letölteni...

Még az RTL KLUB Honlapján ( www.rtlklub.hu ) a TE-SMS témában is van, de ahoz emeltdíjas SMS-t kell küldeni.

Több
22 éve 5 hónapja #58611 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Filmzene
8O Tyűha, Ulmo, én is nagyon köszi!!! :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 5 hónapja #58569 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene
Szandy: szívesen. Neked és a többieknek is ajánlom ezt az oldat, különösen az Auditoriumot (hurrá, nem gépeltem el :D ), itt van néhány rész a Gy.U.-ból, amit Tolkien olvas fel. Gollam verse annyira aranyos!

Több
22 éve 5 hónapja #58545 Írta: Nefadar
Ulmo: Köszi

Nefi

Több
22 éve 5 hónapja #58530 Írta: Sil

Fereste írta: nem tudjátok hol lehet leszedni a GYU zenéjét csengődallamban? a talin vkinek így csörrent meg a mobilja, és hát szeretném énis azt, vagy vmeik másikat letölteni...

Azt már én is kerestem. Még decemberben, amikor megvettem a filmzenét, megpróbáltam magamnak megírni, de nem sikerült. Azóta keresem. De ha jól emlékszem, láttam a 777sms-en, Westeles Nokiára. Sajnos, nekem nem ilyen van. :(

Tears unnumbered

Több
22 éve 5 hónapja #58418 Írta: Eleven
Eleven válaszolt a következő témában: Filmzene
Cross Borns az nagyon jo, nekem nagyon tetszett. A LOTR filmzeneje is nagyon tetszik. Habar leginkabb a filmet neznem helyette :D

Több
22 éve 5 hónapja #58408 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Filmzene
nem tudjátok hol lehet leszedni a GYU zenéjét csengődallamban? a talin vkinek így csörrent meg a mobilja, és hát szeretném énis azt, vagy vmeik másikat letölteni...

Több
22 éve 5 hónapja #58120 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Filmzene
Nem tudja valaki, a May it Be-nek honnan tölthető le a TELJES (nem csak annyi, mint ami a klippben van!) verziója, elejétől a legvégéig?
Ha igen, kérem, írja meg nekem! Köszi! :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #57956 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene
Szandy: próbálkozz a www.tolkien-archives.com oldallal, ott is az Auditoirum menüponttal a bal oldalon.

Több
22 éve 5 hónapja #57948 Írta: Nefadar
Tud valaki Lotr-ral kapcsolatos oldalat ahhonan dalokat lehet leszedni, a filmzene és a Cross Borns nem kell mert megvannak. :D

Nefi

Több
22 éve 5 hónapja #57830 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Filmzene
Én a múltkor innen letöltöttem a Lórienes, meg a Hobbitos zenét, de nem tudtam rendesen meghallgazni, úgy recsegett a hang!!!! :evil: :( Kár..... A filmzenét meg még mindig nem vettem meg. Nem jutottam még el a Westendig. :(
Fru :)

Több
22 éve 5 hónapja #57825 Írta: Leana

Elanor írta: Én is nagyon kíváncsi lennék rá...

És esetleg azt nem tudja vki, hogy le lehet-e tölteni vhonnan???

Az Audiogalaxy.com-on keresztül le lehet tölteni három számot, de idővel lehet, hogy több is megjelenik majd rajta. De lehet próbálkozni a Napsteren és más mp3-cserélgetős programokkal is.

Több
22 éve 5 hónapja #57818 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Minerva:

ezen az oldalon még fönn van: mmp.freeweb.hu/

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 5 hónapja #57777 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene
Uppsz, ez nagy lett... bocsi... :oops:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #57775 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene
LESZEDTÉK A CROSS BORNST?????????????????????????????
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GGGGGGGGGGGGGGGGGG HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: PEDIG MÉG CSAK NÉGY SZÁMOT TUDTAM LESZEDNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:cry: :cry: :cry: :cry:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #57696 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Filmzene
Akkor nem én vagyok a hülye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
boldogságom 6ártalan...

De tényleg,milyen a Gyu-s verses CD???
érdemes megvenni?

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.311 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére