Filmzene

Több
22 éve 6 hónapja #53758 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Filmzene
Manó: A Cross Borns Cd-ket a Duna Plázában meg lehet venni az aluljáró részben és az 3800Ft. Ez a két CD-ára. :wink:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #53732 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene

manó írta: A kérdésemet a Cross Borns-ra értettem.Azt hol lehet megszerezni?

Én láttam a Tescóban, bár nem pontosan ezt. De le is lehet tölteni innen. :D
A filmzenét viszont sajnos leszedték, az már nem elérhető. :cry:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #53702 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Filmzene
Nem tudom, mivel kaptam. De sztem nagyobb CD boltokban meglehet... bár nem valoszinű

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
22 éve 6 hónapja #53700 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Filmzene
A kérdésemet a Cross Borns-ra értettem.Azt hol lehet megszerezni?

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 6 hónapja #53699 Írta: manó
És azt honnan lehet megszerezni? Egyszerű CD boltban? Én is kíváncsi lennék rá,bár pénz se ártana hozzá,ami nekem per pillanat nincs :( Mint mindig :?
Ma azzal szórakoztam hogy kinyitottam a szobámban az erkélyajtót és az ablakot és bömböltettem az én édes,drága,gyönyörű LOTR zenémet :) hogy a szomszédok is hallják.Remélem hallották.Művelődjenek egy kicsit :wink:

Több
22 éve 6 hónapja #53685 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Filmzene
Hello mindenkinek!! Én még új vagyok itt,és ahogy olvasgattam a fórumot úgy láttam,hogy szinte mindenkinek a "17"-es szám a kedvence.Én se mondhatok mást egyszerűen csodás! Szeretem még a May it be-t a Many meetings-et + az ÖSSZESET!! :mrgreen:

Több
22 éve 6 hónapja #53624 Írta: Sesy
Szandy: igen, tetszik! köcci! (bár még mindig röhögök pár részén :)

Több
22 éve 6 hónapja #53521 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Filmzene
Sesy: Örülök, hogy tetszik a Cross Borns. :D Ha még nem halottátok akkor ajánlom, hogy szerezzétek, meg mert nagyon jó.

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
22 éve 6 hónapja - 22 éve 6 hónapja #53509 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Filmzene
Átírtam a szöveget magyarra úgy, hogy énekelhető legyen. Tessék dalrafakadni! (Bejelöltem a hajlításokat, remélem érthetőek...)

Mikor jön a hideg tél
napot takar el az éj
Utunk keserű esőn
vezet át a homályban (magyartalan, de kijön)

A neved
álmomban még mindig hallom ----> ez a sor még gáz
és veled
megi-hi-nt együtt lehetek

Mikor hegyek dőlnek le
napok vége köszönt be
> meg ez
a sötétben szól egy hang
elhív engem
odamegyek
oda s vissza...

:roll:

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 6 hónapja #53494 Írta: Sesy
Ez olyan jo:

Most csendben fekszik, az álnok Zsákos, Fullánk kardja, az övben rejtve vár, szegény árva fejünk, most elviszi őket, a halott mocsáron át!
Sompolyogtunk, settenkedtünk, és éhesek vagyunk. Jaj szegény kis Gollam. Hideg ujjak szoritják. Rossz gazda torkát. És ujra miénk lesz, miénk lesz a Drágaszág! | Utunk nem tart örökké, és Gollam jo, egyszer mint minden hobbit, ó hajhaliho, mezőn szalad kék ég alatt, egyszer talán, az eljövendő uj nap hajnalán! | De nem tehetünk, hisz igéret köti, de a Banya, a Banya majd megsegít. És a barlang mélyén majd holtan fekszik. A rut hobbitot eltemetik. Falujában elfelejtik!
De csak csendben, tervünk legyen rejtve! Sompolygásunk véget ér... te csak halgass következő hajnal, ugy utoljára midnenért!

Gollam dala :lol: :lol: :lol:

Több
22 éve 6 hónapja #53464 Írta: Sesy
Most hallgatom a Cross Bornstól a Kalandozások Középfölén-t! Bmi jó rockopera :)

Több
22 éve 6 hónapja #53340 Írta: manó
Hogy erre nem jöttem rá... :)
De télleg mivel Enya ír.
Már a neve is elég fura (nekem legalábbis) Eithne NiBhraonáin...

Több
22 éve 6 hónapja #53338 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Filmzene
Aiya Manó!

Megtaláltam a neten: ír nyelven van :)

www.poplyrics.net/waiguo/enya/037.htm

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
22 éve 6 hónapja #53334 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Filmzene

manó írta: Éist le mo chroí
Go brónach a choích
Tá mé cailte gan tú
's do bhean cheile.

Ez milyen nyelven van?

Aiya!

Az az egy biztos, hogy nem quenya..., hogy sinda-e, annak még utána kéne néznem. :? Első ránézésre nekem nem annak látszik, de a sindát nem ismerem túl jól, így aztán lehet-lehet...

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
22 éve 6 hónapja #53301 Írta: Sesy
When a cold of winter comes
Starless night will cover day
In the veiling of the sun
We will walk in bitter rain

But in Dreams
I still (can-t énekel) hear your name
And in Dreams
We will meet again

When the seas and mountains fall
And we come to end off days
In the dark I hear a call
Calling me there
I will go there
And back again...

Magyarul meg:
Mikor jön a hideg tél
És csillagtalan éjszaka takarja a napot
A nap fányolában
Mi vándorlunk a keserű esőben

De az álmokban
Még mindig hallom a neved
És az álokban
Mi ujra találkozunk

Mikor a tengerek és hegyek ledőlnek
És mi jövünk a napok végén
A sötétből hallok egy hivást
Oda hívnak engem
És én el megyek oda
Majd ujra vissza...

Bocs, elég tré fordítás :oops: :) :) :)

Több
22 éve 6 hónapja #53219 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Filmzene
Thaurwathiwen: nekem is küldd el kérlek a Breaking of the Fellowship szövegét. :roll: :D

Több
22 éve 6 hónapja #53143 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Filmzene
Nekem a Breaking of the Fellowship, a May It Be és az Aníron van meg. Ha vki akarja elküldhetem neki.
Csak szóljon az akinek kell és az is akinek megvan a Lothlórien és a Bridge of Khazad-dum szövege, és küldje el nekem.
nazgúl: Küldöm a Breaking of the Fellowship szövegét, ha kell még.

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 6 hónapja #53119 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Filmzene
Juj, valaki küldje el nekem a szövegeket lécccccci!!! (Aníron+May it be megvan)

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 6 hónapja #53048 Írta: Felegar
Felegar válaszolt a következő témában: Filmzene
Nem tudom láttátok -e, de Buz Luhrmann Romeo + Juliet című filmjében is volt egy néger kissrác, aki énekelt. Az is remek volt :D !
Ha már felvették a TTT zenéjét, lehet, hogy rajta lesz megint. De ha nem, kérdés, hogy nem változik e meg a hangja addig... :?:

Nemo me impune lacessit!
Felegar, a Kék

Több
22 éve 6 hónapja #53022 Írta: Sesy
Fiu? :( (((
Utálok tévedni! Mindegy, a lényeg, hogy gyönyörű hangja van! Remélem a TTT-ben is fog énekelni!

Több
22 éve 6 hónapja #52965 Írta: manó
Én az In Dreams-re először azt hittem hogy egy nő énekli.Aztán mikor már többet hallgattam,akkor jöttem rá hogy ez egy gyerek.
Aztán rájöttem hogy a borító belsején le van írva... :roll: :oops:

Több
22 éve 6 hónapja #52963 Írta: manó
Dez!
Amit írtam az Enya Sepherd Moons című lemezéről van.Az utolsó szám legeleje.

Akkor Enya tényleg "tolkienes" ? :)
Valami olyat olvastam hogy Enya visszacsempészte a mai világba a tündéreket. Már nem tudom pontosanb hogy volt... Mind1
De amit leírtam az quenyául van?

Több
22 éve 6 hónapja #52952 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Filmzene
Tényleg egy kisfiú adja elő. hihetetlen hangja van :!: Amikor először meghallottam nagyon furcsának éreztem, de mire véget ért a szám, már a hideg futkározott a hátamon a gyönyörűségtől.

Szerintem a Lothlorienes dal szövege nem teljesen az, amit énekelnek. Talán nem az egész van rajt a CD-n. :?:

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 6 hónapja #52949 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Filmzene
Sesy!

Azért gondolom, hogy fiú énekli, mivel a kazetta belső borítóján fel van tüntetve a dalszöveg mellett az előadó. S ha emlékeim nem csalnak meg, akkor az előadó fiú.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
22 éve 6 hónapja #52931 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Filmzene
manó: honnan való az az idézet amire rákérdeztél?

Olyan szép, hogy Enya az albumai végén gael nyelven köszöni meg a segítséget a barátjának! (vagy valami ilyesmi) :D :D

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
22 éve 6 hónapja #52917 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Filmzene
Az Aníron-t lehet követni, de a Lothlórienest nem nagyon. :?

Több
22 éve 6 hónapja #52913 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Filmzene
Felegar: szerintem nem vagy hülye, mert én se tom követni...

(bár ha én sem tudom követni az lehet hogy azért van, mert én tényleg hülye vagyok :P )

Több
22 éve 6 hónapja #52911 Írta: Felegar
Felegar válaszolt a következő témában: Filmzene
Sesy Olórea: A The Breaking of the Fellowship -et egy Edward Ross nevű fiú adja elő...
Nem tudom hogy vagytok vele, de én nem tudom követni a dalszöveget a legtöbb számnál. Hallgatom, figyelek, de nem ismerem fel a szavakat. Csak én vagyok ilyen bamba? :cry: :oops:
Nekem a "Lothlorien" és a "17-es" a kedvencem...

Nemo me impune lacessit!
Felegar, a Kék

Több
22 éve 6 hónapja #52894 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Igen, vki írta is régebben, hogy Enya neve középet jelent, és azt is, hogy ő félúton van a tündék és emberek közt... ez olyan szép... :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 6 hónapja #52887 Írta: Sesy
Már az is érdekes, hogy Enya a neve, ugyanis Középfölde quenyául Ambarenya... :oops: :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.811 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére