Filmzene

Több
22 éve 5 hónapja #61186 Írta: Tar-Ancalime
Tar-Ancalime válaszolt a következő témában: Filmzene
Emberek!Nem tudná vki leírni annak a dalnak a szövegét,ami a May it be előtt hangzik el??(1 kisfiu énekli vagy kislány?)Örülnék neki!Sőt még jobb lenne,ha vki fordítást is mellékelne hozzá(angol tudásom még eléggé "csíra"...)Köszi előre is!

"A képzelet fontosabb,mint a tudás."
Albert Einstein

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #60853 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Filmzene
Köszi Minerva! Már dolgozom rajta! :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #60850 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Filmzene
NA EZ TÖK JÓ!!!
JOBB, MINT A MAY IT BE!!
ugye ez akkor van ,amikor GAndalffal menek,a Megyében???

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #60847 Írta: naughty
KÖSZI SIL!!!!
BEÍROM MINDJÁRT!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #60723 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene
Undómiel, keresd a 777sms.hu-n- a csengőhangokat... a hármas számú a Khazad-dum hídja.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #60522 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene

Ithil Iarfeniel írta: Átírtam Nokiára az In Dreams-t:
8#a1 8c2 4d2 4f2 4d2 4c2 2#a1 16- 8d2 8f2 4g2 4#a2 4a2 4f2 2d2 4c2 16- 8#a1 8c2 4d2 4f2 4d2 4c2 2#a1 16- 8d2 8f2 2g2 8g2 8f2 8d2 2c2
A szünteket nem muszáj beleírni, szerintem anélkül is jó.

Na, ez jobb. Akkor ez alapján az Ericsson:
#a +c +D +F +D +C #A p p +d +f +G +#A +A +F +D +C p p #a +c +D +F +D +C #A p +d +f +G p +g +F +D +C p
Nem tökéletes, de a nagyon hosszú hangokat nem tudom megoldani.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 5 hónapja #60514 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Filmzene
Átírtam Nokiára az In Dreams-t:
8#a1 8c2 4d2 4f2 4d2 4c2 2#a1 16- 8d2 8f2 4g2 4#a2 4a2 4f2 2d2 4c2 16- 8#a1 8c2 4d2 4f2 4d2 4c2 2#a1 16- 8d2 8f2 2g2 8g2 8f2 8d2 2c2
A szünteket nem muszáj beleírni, szerintem anélkül is jó.

Több
22 éve 5 hónapja #60511 Írta: Sil

naughty írta: IGEN, IGEN, NEKEM IS ERICSSONOM VAN, ÚGYHOGY LÉBBI SEGÍTSETEK!!!
ez egyébként a may it be dallama, mert az már megvan nekem, úgyhogy , ha akarod Sil beírom ide!!

Nekem már nagyjából sikerült, és az In Dreamsnek tűnik többé-kevésbé. Ha kijavítottam, beírom. Bár az a baj, hogy Ericssonon csak rövid meg hosszú hang van, ebben meg 3-féle hosszúságú szerepel.

Tears unnumbered

Több
22 éve 5 hónapja #60493 Írta: naughty
:oops: :oops: :oops: :oops:
bocs, nem lébbi,hanem LÉCCI!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #60491 Írta: naughty
IGEN, IGEN, NEKEM IS ERICSSONOM VAN, ÚGYHOGY LÉBBI SEGÍTSETEK!!!
ez egyébként a may it be dallama, mert az már megvan nekem, úgyhogy , ha akarod Sil beírom ide!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #60423 Írta: Sil

Nyulhopsz! írta: Én a motorolámra írtam meg az In Dreams-t!

B2 C#2 D#4 F#4 D#4 C#4 B6 R2 D#2 F#2 G#4 B+4 A+#4 F#4 D#6 C#2 R2 B2 C#2D#4 F#4 D#4 C#4 B6 R2 D#2 F#2 G#6 R2 G#2 F#2 D#2 C#6

Át szeretném kódolni az én Ericssonomra. Mit jelentenek a számok? A hang hosszát? És mi az R, a szünet?

Tears unnumbered

Több
22 éve 5 hónapja #60210 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Filmzene
Én a motorolámra írtam meg az In Dreams-t!

B2 C#2 D#4 F#4 D#4 C#4 B6 R2 D#2 F#2 G#4 B+4 A+#4 F#4 D#6 C#2 R2 B2 C#2D#4 F#4 D#4 C#4 B6 R2 D#2 F#2 G#6 R2 G#2 F#2 D#2 C#6

Több
22 éve 5 hónapja #60059 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Filmzene
Nem tom majd vmelyikkel kipróbálom és remélem Nokia3210-en le tudom majd játszani.

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
22 éve 5 hónapja #59861 Írta: Ithil Iarfeniël
Tempó?? 8O Nem tudom.
Nekem csak ezt kell beírni.

Több
22 éve 5 hónapja #59819 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Filmzene

Ithil Iarfeniel írta: Naszóval:
2g1 4a1 4a1 2c2 2g1 2c2 4d2 2c2 2b1 2b1 4b1 2c2 2g1 2g1 2f1 4e1 2f1 4f1 2g1 2g1 4- 4e1 2g1 4a1 4a1 2c2 2g1 2c2 4d2 2c2 2b1 2b1 4b1 2c2 2g1 4g1 2a1 2g1 2f1 2g1 2g1 2g1
8O hogy néz ki!
lehet hogy még tökéletesítésre szorul :roll:
Remélem tetszeni fog! :D

A Tempo mi? Mert azt nem adtad meg.

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
22 éve 5 hónapja #59715 Írta: Undómiel
Köszönöm szépen! Mindjárt beírom, de biztos nagyon jó lesz!!! :D Találd majd ki, hogy háláljam meg!!!

Több
22 éve 5 hónapja #59704 Írta: Ithil Iarfeniël
Naszóval:
2g1 4a1 4a1 2c2 2g1 2c2 4d2 2c2 2b1 2b1 4b1 2c2 2g1 2g1 2f1 4e1 2f1 4f1 2g1 2g1 4- 4e1 2g1 4a1 4a1 2c2 2g1 2c2 4d2 2c2 2b1 2b1 4b1 2c2 2g1 4g1 2a1 2g1 2f1 2g1 2g1 2g1
8O hogy néz ki!
lehet hogy még tökéletesítésre szorul :roll:
Remélem tetszeni fog! :D

Több
22 éve 5 hónapja #59688 Írta: naughty
ÉN VÉGIGNÉZTEM AZ ÖSSSZES HANDOK LISTÁJÁT,DE NEM TALÁLTAM!!
de még nézd meg a Bee-ben!!! lehet,hogy ott lesz!! :D

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #59680 Írta: Undómiel
Köszi Kincseim, hogy dolgoztok értem! Én is végignéztem az ÖHL-t, de nem találtam sehol!!! :cry: Ithil Iarfeniel! Szintén Győrből! Lennél szíves beírni a csengőhangot Nokiára! Mert nekem is az van! De csak ha az idődbe belefér! Nagyon hálás lennék!!!

Több
22 éve 5 hónapja #59676 Írta: naughty
ÉN VÉGIGNÉZTEM AZ ÖSSSZES HANDOK LISTÁJÁT,DE NEM TALÁLTAM!!
de még nézd meg a Bee-ben!!! lehet,hogy ott lesz!! :D

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #59674 Írta: Ithil Iarfeniël
Lelassítottam, de így se az igazi. Azér elmentem hátha jó lesz vmire. :wink:
Undómiel:én pannonra nem találtam :(

Több
22 éve 5 hónapja #59670 Írta: Undómiel
Aki pannonos és a pgsm.hu-ról töltött le GYU-s csengőhangot, megmondaná nekem, hol keressem, mert egyszerűen sehol sem találom!!!

Több
22 éve 5 hónapja #59662 Írta: naughty
TEGYETEK BELE TÖBB SZÜNETET , AKKOR NEM LESZ ILYEN GYORS!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #59659 Írta: Ithil Iarfeniël
Ha kell vkinek a Nokiás (May it be) amit én kreáltam szívesen beírom.

Több
22 éve 5 hónapja #59658 Írta: Sil

Ithil Iarfeniel írta: SIKERÜLT!
csak az a baj hogy nem hasonlít mert túl gyors :(

De Nokián lehet állítani a sebességet, nem?

Tears unnumbered

Több
22 éve 5 hónapja #59654 Írta: Ithil Iarfeniël
SIKERÜLT!
csak az a baj hogy nem hasonlít mert túl gyors :(

Több
22 éve 5 hónapja #59652 Írta: naughty
KÖSZÖNÖM , MEGVAN AZ ERICCSON KÓD!!
ISTENEK VAGYTOK!!!
MINDJÁRT BEÍROM!!! :D :D :D

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #59645 Írta: Ithil Iarfeniël
Nokia 3310-sem van.
Megpróbálom, asszem már értem, köszi. :)

Több
22 éve 5 hónapja #59636 Írta: Sil

Ithil Iarfeniel írta: Hova kell azokat aszámokat beírni?? :oops:
Nekem a hangszerkesztőbe tök más kódok vannak.

Milyen telefonod van? Itt van Nokiára, Ericssonra és Alcatelre. A kódnál itt úgy tűnik, a lenyomandó billentyűket adja meg. Ha így sem megy, a Generic oszlopban részletesen le van írva, hogy bármilyen telefonra át lehessen írni.

Tears unnumbered

Több
22 éve 5 hónapja #59631 Írta: Ithil Iarfeniël
Hova kell azokat aszámokat beírni?? :oops:
Nekem a hangszerkesztőbe tök más kódok vannak.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.071 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére