Filmzene

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24691 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Filmzene
Na majd kinövöm!!(a CD nélküli boldog életet):-))))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24690 Írta: Anonymous
Én má hatmillió heéyről töltöttem le részleteket, és nem bírtam ki, hogy ne vegyem emg, minek köszönhetően ikeresen lenulláztam a pénzem...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24689 Írta: Anonymous
Én itten egyedül és összevissza szokok kószálni, ritkaság számba megy, ha akkor vagyok itt amikor a többiek.<br> Radagast: Én egyenlőre jól megvagyok CD nélkül is, de azért kösz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24688 Írta: Anonymous
tudom :) ) direkt azért írtam :) )<br> mikor otthon voltam a hétvégén, egész nap a zenei csatornákat néztem, és olyan sokszor adták a May it be-t, hogy már majdnem meguntam :) <br> apropo: meg tudná mondani vki, hogy mita jelent az hogy May it be??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24687 Írta: Anonymous
Nekem is megvan, pont most hallgatom a May it be-t:-)<br> De ez az egyedül Kószál marha stílusos volt, azt ugye tudod...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24686 Írta: Anonymous
Ragoran ha a filmzene erdekel segithetek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24685 Írta: Anonymous
szegény Ragoran, úgy látom egyedül kószálsz itt a végtelen topicmezőkön...<br> nekem megvan cd-n, de mire megyek vele? 1. kölcsönadtam, 2. nincs hangfal a géphez... úgyhogy marad az utca zaja meg az emlékezet<br> meg a képzelet

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24684 Írta: Anonymous
Nekem meg sehogy!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24683 Írta: Anonymous
Hello mindenkinek!<br> Nekem szintugy az a véleményem Enyárol mit nektek. De nekm CD-n van meg.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24682 Írta: Anonymous
Akkor ezek szerint ez országos jelenség. Pesten az egyik Fotex Records üzletet kétszer is végigjártam, sehol nem találtam a filmzenét. Mikor közvetlenül az eladótól kértem, azonnal a kezembe adta! Ennyire féltenék, hogy nem merik kitenni a pultra?<br> A Viva+ listáján mintha a 4. helyen láttam volna a May It Be klipjét. Az nem olyan rossz,csak ritkán lehet látni. Ennél azért többet érdemelne.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24681 Írta: Anonymous
Szegeden is csak a Plazaban kaptam meg a kazit!!nyugi Eglarcarien,itt is hasonló a színvonal!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24680 Írta: Anonymous
Én nagyon szeretem Enya zenéjét, a May it be szerintem is gyönyörű, csak az a kár, hogy nem nagyon játsszák a rádióban, a filmzenét pedig még semmilyen hanghordozón nem láttam a boltokban... Szombathely...színvonal!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24679 Írta: Anonymous
Nemcsak hogy nagyon ász, de a May it be-ben még kimondottan szép is! Pedig már biztos nem fiatal...<br> De akkor szép, és kedves arca van..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24678 Írta: Anonymous
Én is kérdezem amit thoma!!!<br> Enya nagyon ász!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24677 Írta: Anonymous
Szeretnék hozzájutni a filmzene, de leginkább a May it be és a Concerning Hobbits kottájához vagy midi-jéhez. Nem tudjátok, fellelhető-e valahol a neten?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24676 Írta: Anonymous
Meg is van: quenya nyelven ez azt jelenti: közép.<br> Nos vegyük úgy hogy ő az emberek és a tündék közt középen áll...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24675 Írta: Anonymous
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem már az első Enya számnál (Oinoco flow, kb.1992) az ugrott be, hogy ha valaha a GYU- ból film lesz, ilyen zene illene hozzá.<br> Én kifelyezetten öülök, hogy éppen ő csinált néhány csodás zenét a filmhez, igazán 'tündés' lett. Vajon Enya mit jelent tündéül? Béármely tünde nyelven...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24674 Írta: Anonymous
(a Legolas topikban vannak a linkek, amikről a 13:58-as hozzászólásban beszéltem...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24673 Írta: Anonymous
Vic,<br> <br> bejön CD nélkül is, de elég lassú, és szinte semmi magyarázó szöveg nincs...<br> <br> A werkfilmeket meg a másik topikban belinkeltem direktben, mert az ember megszaggatja magát, amíg a QuickTime plugin leránt 22 megát (ISDN ide vagy oda).<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24672 Írta: Anonymous
HAHÓ MINDENKI!!<br> <br> <br> Akinek van LOTR filmzenei CD-je, az ugye már megnézte a rejtett html fájlt, ami bonusként van rajta a CD-n?????<br> <br> Én most láttam csak, eddig nem hallgattam a zenét úgy, hogy be lett volna kapcsolva a net közben, ezért nem jött be a honlap :) ))<br> <br> Gyerekek, gyönyörű képek, videoklippek, trailerek, Enya plusszok, hihetlen, mindenki nézze meg.<br> Nos, ez az elérhetősége ennek a honlapnak, de nem tudom, hogy CD nélkül is elindul-e (titkos honlap):<br> <br> lotr.repriserec.com/bonus_conten ... ecret.html

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25031 Írta: Anonymous
Az nagyon jó, hogy a témák mindig előjönnek. Mindig tudod, hogy most épp hobbitok szerepelnek, vagy nazgulok.<br> Apropó hobbitok. Ma a film alatt Hobbits kekszet rágcsáltam. Nagyon finom. Lehet, hogy van benne egy kis lembas is? :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25030 Írta: Anonymous
meg volt az Aníronban az a rész, ami olyan hobbitos... nem tudtam miért, most meg olyan jo, hogy oda tudom képzelni, ahogy Trufa és Pippin beszaladnak a Tanácsba:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25029 Írta: Anonymous
Én úgy néztem a filmet, hogy figyeltem, hol milyen a zene, hogy amikor otthon meghallagatom, akkor előjöjjenek a jelenetek. Kár, hogy nem háromórás a CD, de azért így is szinte tökéletesen végig tudom futtatni magamban a filmet. Vasudvard árulása a képpel együtt nagyon-nagyon jó.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25028 Írta: Anonymous
tényleg, némelyik szám eddig nem tetszett (pl Vasudvard árulása), de most tetszik:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25027 Írta: Anonymous
:) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25026 Írta: Anonymous
Legolas, Gimli és Aragorn elkezdenek futni...<br> Frodóék fölmennek arra a hegyre... beszélgetnek... na vége a számnak...na és vége a filmnek... <br> elvagyok:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25025 Írta: Anonymous
most éppen Frodó beugrik a csónakba, és fut le a partra Samu...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25024 Írta: Anonymous
ja! annyira jo, hogy most tudom, hol mi történik éppen! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25023 Írta: Anonymous
most, így 3 film után ismét végighallgattam a Cd-t, és olyan számok is tetszenek, amik előtte nem, mert már tudom társítani! a Bridge of Khazad-Dúm nagyon jó! annál a résznél sírtam a filmben:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25022 Írta: Anonymous
Szia!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.856 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére