Filmzene

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24806 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Filmzene
Az már félsiker... Lehet reménykedni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24805 Írta: Anonymous
Ulmo: Most kaptam meg. Próbálkozom vele. Valami zene már megy...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24804 Írta: Anonymous
Brisa: A legutóbbi mailt is megkaptad? Próbáltam szabatosan leírni mindent! Nagy kár, ha nem megy...<br> Addig is egy weblap:<br> lotr.repriserec.com/bonus_conten ... ecret.html <br> Tele van minden középföldi jóval.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24803 Írta: Anonymous
Ulmo: Megkaptam, de nem megy! Pedig már lyukas az oldalam a kíváncsiságtól. Írtam egy válasz-emilt. Mit csináljak, hogy lejátsza?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #25036 Írta: Anonymous
hello!!!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24802 Írta: Anonymous
Brisa: most küldtem valamit a mailcímedre. Remélem belefért a postaládádba, és remélhetőleg tetszeni fog!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24801 Írta: Anonymous
Nyulhopsz! Lehet egy nagy kérésem? Át tudnád nekem írni ezt az Enya albumot? *kutyus szemekkel néz* Köszi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24800 Írta: Anonymous
Megvan vkinek az I Can't Belive It's Not... c. Enya album? Nekem igen. Azon rajta van egy Lothlorien c. szám!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24799 Írta: Anonymous
Ja, és a Media Marktban megtaláljátok az albumot.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24798 Írta: Anonymous
Képzeljétek, megvan a kazi! Most is azt hallgatom. Szupi! :) <br> Legalább századszorra hallgatom már a May It Be-t, de szívem még mindig megszakad közben. Tudja valaki, mirol beszélek? :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #25035 Írta: Anonymous
Én is így voltam vele. Még karácsony előtt vettem meg a kazettát (eredetileg a filmkönyvet akartam kérni a tesómtól ajándékba, de véletlenül megláttam a kazettát, és nem tudtam ellenállni), otthon betettem a magnóba, és kezdődhetett a varázslat. Mert a zene egyszerűen varázslatos. A kedvencem az, amikor a hobbitok énekelnek, a May It Be előtt. <br> A zene alapján már előre tudtam, hogy a film felülmúlja majd a várakozásaimat.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #25034 Írta: Anonymous
kriszman: :) <br> Én már akkor sejtettem, mit jelent a filmzene egy-egy motívuma, amikor még nem is láttam.<br> Szerintem tuti. de nagyon. Jobban.<br> Megvan a kazetta és a CD is...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #25033 Írta: Anonymous
Hali! Nem tudom, olvasta-e valaki a márciusi Cinemában megjelent értékelést a filmzenéről... tudom, hogy szubjektív vélemény, de engem akkor is felháborított, amikor azt olvastam, hogy: Ez a zene körülbelül annyira illik a filmhez, mint egy körfűrész a karácsonfadíszbarákcsoláshoz. Ki engedte meg HS-nak, hogy ilyen elképesztő kotyvalékot hozzon össze? Szerintem fantasztikusan elkapta a hangulatot, és csak csatlakozni tudok azokhoz, akik szinte pillanatról pillanatra látják, hogy mi történik a filmben, miközben pörög a zene... én már a szobatársaim agyára megyek, mert állandóan ezt hallgatom... míg nem volt meg a CD, és sokáig még azután is, minden nap kértem Enya számát a rádióban... már odáig eljutottam ,hogy egy nap a moderátor kérés nélkül lejátszotta...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24797 Írta: Anonymous
Én a filmzenét karácsonyra kaptam meg, és a mai napig mindennap végighallgatom! Azt imádom benne, hogy jó énekelni a kórusos/szóló részeket, és ki is tudom mindet kivéve a The Treason Of Isengard-ot, mert az naon magas.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24796 Írta: Anonymous
Majd legközeleb...Már mennem kell Szia!! (sztok)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24795 Írta: Anonymous
OK

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24794 Írta: Anonymous
Ejnye Molten, most látom, hogy te még nem jártál a Bemutatkozás topikban! Látogass el oda, kérlek, és mutatkozz be. Kíváncsiak vagyunk rád!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24793 Írta: Anonymous
:-) ) ' már piruok' :-) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24792 Írta: Anonymous
Igazad van! Én amúgy szinte mindig kazit veszek. Most azonban valahogy nem esett le. Hiába öregszem... :) <br> Holnap rohanok megvenni! Puszi az orrod hegyére az okos beszólásért! :) <br> Juhé! :D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24791 Írta: Anonymous
Brisa: Sz.tem kazin jobban megéri, mert olcsóbb, és ugyanaz, de te tudod...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24790 Írta: Anonymous
Még nekem sincs meg a CD, de már majd' meghalok érte. Muszáj lesz valahogy összeszednem 5000Ft-ot! (Az én szülinapom túl messze van. - Szeptember.) <br> Fru: Amúgy szerintem minden nagyobb lemezboltban megtalálod.<br> Aieless és Nyulhopsz: Minden tiszteletem a tiétek! (Amúgy én sem olvasok éppen lassan.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24789 Írta: Anonymous
Én most csütörtökön vettem meg az Auchanba!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24788 Írta: Anonymous
Én már megkaptam. / Győr

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24787 Írta: Anonymous
Á, ez jó ötlet! Én is megkérem a családot, hogy vegye meg nekem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24786 Írta: Anonymous
mégis vannak előnyei ennek az ünnepnek:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24784 Írta: Anonymous
MEGKAPTAM A SZÜLINAPOMRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24785 Írta: Anonymous
Hol lehet kapni Bp.-en???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24783 Írta: Anonymous
Megvettétek már a Gyűrűk ura zenéjét? Ha igen, hol? Már mindenhol megnéztem, de nem találtam sehol. Szerintem Enya fantasztikusan énekli a May it be-t. Nagyon eltalálták a könyv hangulatát.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24782 Írta: Anonymous
Na, gyerekek, nekem meg mostanában annyira nem volt időm, hogy..jaj, be se merem vallani, mer lincselés lesz...najó. Szóval én még az első részen rágódok két hónapja...de ezt úgy kell elképzelni, hogy hazaérek suliból, eszem, tanulok, de a hazaérés este nyolc, és ha minden jól megy féél éjféll körül el is kezdhetek olvasni...hát ezért haladok ebben a rakétta tempóban.<br> Hétvégén is magolok...vagy már annyira tompa az agyam, hogy olvasni se tudok, és a magyar vizuális média értékes műsorát bámulom, úgymint heti hetes csárliangyalai meg iylenek..<br> Najó, nem mentegetőzöm.<br> Enya rulez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #24781 Írta: Anonymous
Amúgy úgy nézem eltértünk a témától:)))<br> ENYA RULEZ!!! most visszatértem:))

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.856 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére