Filmzene

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24780 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Filmzene
Alapítunk gyorsolvasó klubot, Nyulhopsz?:))) mondjuk, én nem is olyan gyorsan (kb. 1,5 oldal/perc), hanem inkább kitartóan olvasok (5 órát is egyfolytában:))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24779 Írta: Anonymous
Ugye A GyU-ról beszélsz, Aieless? Affranc, én aszittem vagesz vagyok a 6 napommal! Mondjuk azé nem maradtam fel hú de sokáig olvasni...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24778 Írta: Anonymous
Brisa: ez durvanak t?nhet, de MIND A HÁRMAT olvastam ki 4 nap alatt:))))))<br> Na jó, az is igaz, hogy szünet volt, alig ettem és éjjeli kett?kig olvastam:))) Reggel hétkor keltem a könyvvel....<br> Mindezek ellenére nem voltam felületes - ehhez nagy gyakorlat kell ám!:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24777 Írta: Anonymous
Éppen most láttam először a May It Be másik verzióját a Viván... amiben kevesebb Enya és több filmrészlet van...fuh, annyira jó! Kár hogy ezt nem adják többször! :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24776 Írta: Anonymous
Ezer köszi, Shalina! (Nagyon szép neved van! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24775 Írta: Anonymous
Ha egy icipicit lejjebb nézel az oldalon, megtalálod.<br> (febr. 21. 00:36)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24774 Írta: Anonymous
Nem tudja véletlenül valaki, hol találom meg a May It Be szövegét?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24773 Írta: Anonymous
Robin: Olvasd el a könyvet. Utána dönts. A könyv elott én is úgy gondoltam, ahogy te. A filmbol pont a fontos részletek maradtak ki (mint a GYU-ból, csak sokkal drasztikusabban).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24772 Írta: Anonymous
Az elso részt 4 nap alatt olvastad ki? Akkor én el sem merem mondani, hogy nekem meddig tartott.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24771 Írta: Anonymous
Brisa: hogy mondhatsz ilyet?A Hé év Tibetben filmváltozata nem jó?!Nekem nagyon tetszett!A könyvhöz sajnos meg nem jutottam hozzá...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24770 Írta: Anonymous
Én direkt örülnék, ha még kétszer, háromszor végtelenszer ilyen hosszú lenne!!!!! Így is csak 4 napig tartott!!!!!!!!!<br> Amúgy én 13 évesen már igen durva dolgokat olvastam:))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24769 Írta: Anonymous
Egy nagyon híres pszichológus profersszor mondta nekem a regényrol: Úgy nyúlik a történet, mint egy rágógumi. Az egész sztorit le lehetne írni egy könyvben. No, persze én megvédtem Tolkient. Az unalmasságot esetleg ez okozhatja - mármint a <br>ágógumi-stílus - egyeseknél. Én úgy gondoltam, hogy ez foleg a gyerkocökre igaz. <br> Örülök, hogy olvasol. Ajánlhatok neked egy jó regényt? Olvasd el a Hét év Tibetben c. könyvet (Heinrich Harrer). Ha a GYU tetszett ez is tetszeni fog. Lényegében csak egy a különbség közöttük, hogy Harrer története igaz, megtörtént. (A filmváltoza nem jó!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24768 Írta: Anonymous
További jó szórakozást mindenkinek! Később még benézek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24767 Írta: Anonymous
Tiszta haszon lenne. Én kb. 10 éve kaptam a könyvet, és azonnal átrágtam magam rajta. Jó, ha ezek a könyvek szoktatják rá / vissza a gyerekeket az olvasásra, és nem a képregények (és Gy.U. mellett persze dalszövegeket is kell olvasni:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24766 Írta: Anonymous
Én rengeteg könyvet olvastam már, és szerintem a GyU-val az a baj, hogy rövid! :) És egyáltalán nem találtam unalmasnak, sőt :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24765 Írta: Anonymous
Pont fordítva: a GYU felnotteknek szól! Most derült ki számomra, hogy 13 éves gyerekek is olvassák. Teljesen ledöbbentem ettol. Már a terjedelem miatt sem gondoltam, hogy a kezükbe veszik a gyerekek, hát még a lassan zajló (már-már unalmas) történések és a bonyolult nevek miatt.<br> Én még csak most kezdem látni, hogy mennyire nem számít a kor itt sem, akár a Harry Potternél. Tök jó lenne, ha az ilyen könyvek rávennék a srácokat arra, hogy többet olvassanak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24764 Írta: Anonymous
Gondolod, hogy itt számít a kor? Hiába mondják, hogy a Gy.U. egy mese, nagyon sok felnőtt is szereti.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24763 Írta: Anonymous
Na végre egy ember, aki idosebb nálam! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24762 Írta: Anonymous
Brisa: 27 vagyok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24761 Írta: Anonymous
Azért ezen nem csodálkoznék, ismerve Tolkient.<br> Hagy kérdezzem meg: te hány éves vagy Ulmo?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24760 Írta: Anonymous
Lehet, hogy az írekben (vagy a keltákban) van valami tündés. Egyébként az ír zeneaz utóbbi években kezd elterjedni, talán ennek is köszönheti Enya a sikerét. <br> Nemrég letöltöttem egy vele készült 8 perces interjút, ami a filmzenéről szól. Megjegyezte, hogy a tünde nyelv mennyire hasonlít a gael kelta nyelvre. (újabb tünde kapcsolat:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24759 Írta: Anonymous
Akkor már ketten vagyunk: én is erre gondoltam. Enya külseje, mozgása és a hangja olyan finom és szép, mint egy tündéé.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24758 Írta: Anonymous
Ebben lehet valami. Én is gondoltam rá, hogy szerepelnie kellett volna a filmben, jó lett volna egy tünde szerepében.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24757 Írta: Anonymous
Enya minden dala jellegében olyan, mint a GYU-é. Én nagyon szeretem, ahogy az énekesno hangja szinte egybefonódik a zenével. Olyan tündés... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24756 Írta: Anonymous
Én sajnos csak néhány szerzeménxét ismerem. Az Only Time (szintén filmzene) hangulatában nagyon hasonlít a May It Be-re. Nagyon szép lírai zenék.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24755 Írta: Anonymous
Enya többi albumát is ismeritek?<br> (Nagyon örülök, hogy o gyozött a díj-kiosztón!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24754 Írta: Anonymous
Gandalf: a May It Be-re gondolsz? Az tényleg jó.<br> Idézet az [origo]-ról:<br> Enya sikeresen legyőzte Britney Spearst és Didot a legtöbb lemezt eladó női énekes kategóriájában a szerdán éjjel átadott World Music Awards díjkiosztóján.<br> Gratulálok neki, csak így tovább!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24753 Írta: Anonymous
Tök jó a szám! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24752 Írta: Anonymous
Mondjanak az újságok, amit akarnak, jelölték Oscarra vagy nem? Na ugye.<br> Egyébként szerintem nem lett volna John Williams olyan jó, mert én személy szerint kissé már unom, vhogy olyan hasonló zenék születnek t?le. Jók, de hasonlók. A GyU pedig másmilyen.<br> Egyébként a Cinema szerintem színvonalas, csak általában azt hiszik, hogy ?k az atyaúristen, és aki vmi rosszat mond rájuk, azt magas lóról lefikázzák (velem már megesett:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24751 Írta: Anonymous
A Cinema nem feltétlenül szennylap, de nagyon sok kritikájával nem értek egyet én sem.Viszont minőségi lap.Igaz, mostanában a Vox jobb.A film egyébként pozitív kritikát kapott.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.785 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére