Filmzene

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25040 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Filmzene
herald of death: a halál hírnöke<br> maiar: maiák

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25039 Írta: Anonymous
sziasztok!!a 'The Prophecy' cimű résznél a 'Hearld of Death' mit jelent magyarul??és a 'Lament for Gandalf'-ban a 'Maiar'??segítsetek!a kottáról sajnos nem tudok semmit!<br> <br> üdv,<br> Kyra

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24832 Írta: Anonymous
Érdekes, én is épp most írom át a feliratozást. Nekem ugyan nem szövegfájl volt, de lehet letölteni mindenféle kis feliratozóprogramokat is a netről.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24831 Írta: Anonymous
Brisa: ugyan nem ebbe a fórumba tartozik, de elmesélem (talán nem vágnak kupán:)) A film felirata az én verziómon egyszerűen szerkeszthető szövegfájl, a Jegyzettömbbel is átírható. Benne van az idő, amikor a felirat a képernyőn van, és maga a szöveg. Azért írom át, mert rühellem a magyar változatban az elf és törpe szavakat, plusz van sok elgépelés, félrefordítás, mintha hallás után készült volna a szöveg. <br> A film egyébként teljes, még a stáblista is végig rajta van, és a May It Be ott szól alatta. Rongyosra fogom nézni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24830 Írta: Anonymous
Ulmo: Csodállak, mondtam már? Csak úgy módosítod a szöveget?<br> Minden érdekel! Csak még gép nincs hozzá!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24829 Írta: Anonymous
Brisa: Köszi, olvastam a mailedet, elszomorított, dehát a Filmért mindent (én most módosítom a film magyar feliratait, mert szörnyűek!)<br> Amit legelőször küldtem neked (egy swf fájl), azóta megvan futtatható progi formájában, semmi speciális dolog nem kell hozzá, nézhető. Ha érdelek, elküldöm.<br> Kellemes dolog tetőtérben lakni, az én szobám is ott van, és néha tényleg benéz a Hold.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24828 Írta: Anonymous
Ja, és Ulmo: írtam emilt neked. Igen szomorú dolgok vannak benne. (Amelyek - többek között - megakadályozták, hogy szombaton újra élvezhessem a társaságotokat.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24827 Írta: Anonymous
Én speciel a belvárosban lakom egy 3 ermeletes ház tetőterében. A Hold sokszor benéz az ablakomon, és az Orion is rendszeresen szokott integetni... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24826 Írta: Anonymous
Érdekes, megérne egy próbát. De hol van olyan hely, ahol világítanak a csillagok? Nehéz dolog egy nagyvárosban ilyen helyet találni. Az Aniron után pedig a Journey In The Dark is jöhet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24825 Írta: Anonymous
Ezt kiprobálom ma! Elég ha megnyomom a replyt! Bár lehet hogy az In dreamssel csinálom meg ezt, bár az nem tünmdéül van... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24824 Írta: Anonymous
Nekem a két Enya-szám tetszik a legjobban!<br> Ínyenceknek: Hallgassátok meg az Aníriont sötétben, amikor csak a hold és a csillagok világítanak! Lenyűgöző! Esküszöm, ha egy csillagfényes este egy erdő kellős közepén hallanám, biztos, hogy látnék egy tündét. :) <br> (Az élvezet hosszantartása céljából én egy üres kazira többször átmásoltam az Aníriont.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24823 Írta: Anonymous
A többi is jó.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24822 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Halgattátok már a Flight to Ford-ot, vagy a Council of Elrond-ot?<br> Szerintem ezek nagyon jók. <br> (A másodikban Enya énekel)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24821 Írta: Anonymous
Nekem mondju elejétől a végéig tetszik az album, de a legjobban talán a Bridge of Khazad-dum, May It Be, Concerning Hobbits dalokat szeretem. És a Journey In The Dark azon részét, ahol a filmben Gandalf bevilágítja a nagy csarnokot.<br> Nagyon együtt él a zene a Filmmel. Márc 24-én kap majd díjat? Mindenképpen megérdemelné.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24820 Írta: Anonymous
Ez érdekes! Az én kedvencem a Many Meetings, a May it be után :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25038 Írta: Anonymous
Valaki nem tudja, hol lehet megszerezni a zene kottáját?<br> Egyébként szuper a zene.Bár sokan azt mondják, hogy az egész szintetizátorral van összebarkácsolva.Én ebben nem hiszek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25037 Írta: Anonymous
Alyr:o)<br> Én aznap kaptam meg a cd-t, amikor először néztem meg a filmet... amint hazaértem a koleszba. Azóta nyúzom. Csoda, hogy még bírja! <br> A filmkönyvre én is pályázom, és most, hogy végre megjött az ösztöndíj - megváltás végre normális kaját enni, nem pedig azokat a félkész borzalmakat -, már rohanok is a könyvesboltba! ...aztán böjtölök a következő hónapig :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24819 Írta: Anonymous
Az a ''héjja'' az Ere, vagyis ''mikor, amikor'', ha jol tudom :) <br> <br> Nekem a főfő kedvencem a The Breakinf of the Fellowship!<br> Utána a Bridge of Khazad-dum, Concerning hobbits, Amon Hen, May it be. <br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24818 Írta: Anonymous
A kedvenceim: <br> Concerning Hobbits<br> Bridge of the Khazad-dum<br> Breaking of the Fellowship<br> Aniron<br> Treason of Isengard<br> May It Be

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24817 Írta: Anonymous
Ulmo: Most olvastam az emiledet. Válaszoltam is rá. Csütörtöktol nem leszek net-közelben. Szombat este jövök vissza, ha minden igaz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24816 Írta: Anonymous
Brisa: postafiókodat nézd meg, a továbbiakat emilben.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24815 Írta: Anonymous
Ulmo: Megint próbáltam, de most sem enged be.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24814 Írta: Anonymous
Az én kedvenceim a Concerning hobbits (mindig meghat:)) a Black Rider, a Breaking of the Fship, a khazad Dum is baromi jó... <br> Nagyon tetszik a hobbitok és megható jelenetek dallama:)) (amire énekelnek a Breaking of the Fship-ben), de ami még szerintem tökjó, az a Fekete Lovasok témája, tudjátok, az a ,,héjjjjjja'':)))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24813 Írta: Anonymous
Ja-ja! Velem is így van! És igazából a B.O.T.Fs. is csak azután lett a kedvencem, miután láttam a filmet. Pont emiatt!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24812 Írta: Anonymous
Detto. Azzal a különbséggel, hogy a Bridge of Khazad Dum a legjobb! miközben halgatom, látom magamelőtt a filmet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24811 Írta: Anonymous
Az én kedvenc számaim: <br> Concerning Hobbits<br> The Ring Goes South<br> The Bridge Of Khazad Dum<br> The Breaking Of The Fellowship<br> May It Be<br> <br> De a kedvencem a Breaking Of The Fs.!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24810 Írta: Anonymous
hogy ma is írjon valaki valamit: szeritem nagyon jó a zene, Nagggyon! illik a könyv hangulatához. szerintem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24809 Írta: Anonymous
Oké! Szép álmokat! Én is megyek. Majd még próbálkozom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24808 Írta: Anonymous
Brisa: Akkor ott valami gáz van. Én most is azt az oldalt nézem.<br> De legalább a képek megvannak ugye? A többit egyelőre képzeld hozzá. Később megoldjuk, most sajnos mennem kell.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24807 Írta: Anonymous
Ulmo: Végrehajtottam az utasításaidat, de csak ezt kapom:<br> The page cannot be found

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.212 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére