- Köszönetek: 4
Csavardi Samu
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Aldarion írta:
Hú de fura... Tök jól néz kiSil írta: Jujj... 50 First Dates...
img17.photobucket.com/albums/v50 ... dates7.jpg
ÁHH!!!! Ez nem semmi! Honnan szedte ezt a fölsöt? És az a két gatyó??!!!! 8O 8O 8O
[size=9:ijsqwwo3]Gyémi ma egy éves forumos[/size]
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- KÁJ
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Tiszta hülyének néz a környezetem... ha csak az első alkalommal fordult volna elő ...
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy így Samu után mit tud kihozni ebből a szerepből! De nagyon jó izmai vannak! :itscool:
*****by KÁJ*****
- Aldarion
- Nem elérhető
Hú de fura... Tök jól néz kiSil írta: Jujj... 50 First Dates...
Más lett a világ
- Timona
- Nem elérhető
Sil írta: Jujj... 50 First Dates...
Te jó ég nem semmi ez a csíkos rövidgatyó 8O
Reméljük, hogy ha nem is Sean miatt, de Adam Sandler és Drew Barrymore neve által behozzák majd a filmet, de erről még nem sokat lehet hallani
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Rabyn írta: Hát valami olyasmit jelent, hogy nem valami észlény. Ismered azt a sportoló tipust akinek az agya helyén is izom van? Na kb olyanstilus a nem tul iqbajnok
Azt értettem, hogy mit jelent. Csak mosolyogtam kifejezésen, meg kiemeltem.
Hát mindenesetre nagyon érdekes lesz. 8O Csak kérdés, hogy nálunk megjelenik-e, mert tudok pár filmről, ami M.o.-n egyáltalán nem jelent meg. Amerikában február 15-én jelenik meg, de itt ki tudja. Adam Sandler és Sean Austin neve azért már elég húzós, nem?
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Timona
- Nem elérhető
Rabyn írta: Hát valami olyasmit jelent, hogy nem valami észlény. Ismered azt a sportoló tipust akinek az agya helyén is izom van? Na kb olyanstilus a nem tul iqbajnok
Igen pont igy gondoltam, most olvastam, hogy a filmben Sean egy szteroidfüggő, kétballábas testépítőt játszik [size=9:1vfz775i](50 első randi)[/size], erős váltás a bátor és hűséges Samu után, de tuti jókat röhögünk majd rajta!
Fodor Ákos
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Mi az, hogy "nem túl IQ bajnok"? Mindegy. Ez is mutatja milyen sokoldalú a mi Sean-ünk és mennyi mindent el tud játszani.
(Egyébként itt vannak a tetoválások: www.livejournal.com/community/lo ... tml#cutid1 )
- Timona
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta: Tudom, hogy ezt illene tudnom, de:
Hol van Sean tetoválása?
A tünde kilences a bokáján van, ha jól emlékszem!
Fodor Ákos
- Coralie
- Nem elérhető
Hol van Sean tetoválása?
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
www.collectormania.com/imagegall ... astin2.jpg
www.collectormania.com/imagegall ... es/sa4.jpg
a galléria:
www.collectormania.com/imagegall ... llery.html
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Rabyn
- Nem elérhető
www.bagendinn.com/sean/images/events/sb08.jpg
www.bagendinn.com/sean/images/events/sb02.jpg
www.bagendinn.com/sean/images/events/sb05.jpg
- Timona
- Nem elérhető
Kiváncsi leszek!!! Reméljük a mozikban láthatjuk majd...
Fodor Ákos
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Niphredil/Szméagol írta: Éééés, találtam pár képet belőle, amin Sean is ott feszít
Katt ide
Meg ide
Nem tudom, lehet, hogy Samuhoz nem illik, de Seanhez nagyon is. Szerintem nagyon is aranyosan néz ki, kíváncsi vagyok kit fog játszani benne pontosan. De nekem már most tetszik így is. Biztos jó lesz.
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Aldarion
- Nem elérhető
Hm... Elég fura alakot öltött. :itscool: :dance:Niphredil/Szméagol írta:
Éééés, találtam pár képet belőle, amin Sean is ott feszít
Katt ide
Meg ide
Más lett a világ
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Éééés, találtam pár képet belőle, amin Sean is ott feszít
Katt ide
Meg ide
Ha jól veszem ki, Sean Drew Barrymore testvérét alakítja. Elég ismert nevek vannak a filmben, szóval remélem, eljut M.o.-ra is.
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Gwaleriol
- Nem elérhető
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Frodo Baggins
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Szméagol írta: Áh! Hát vannak még látó emberek a világon! Ennek rendkívül örülök. Remélem legalább itt megkapja, de mondjuk Viggo is esélyes, bár... Ez esetben szerintem ő érdemelné meg jobban, bár ez közönség díj, nem? Márpedig, akkor Viggoé a díj... *sóhaj*
Az biztos, hogy ha azt nézzük a Rotk- ban Sean nyújtotta a legtöbbet (szvsz), Viggo is megérdemeelné, de én attól tartok, hogy Johnny D.(Kalózok) is elég esélyes a Best Actor cimre.
Azért reménykedni szabad és kell is , hogy Sean-nél v Viggo- nál landol a díj, ha elég sokan gondolják így még talán meg is kapják!
Fodor Ákos
- KÁJ
- Nem elérhető
Szméagol írta: ez közönség díj, nem? Márpedig, akkor Viggoé a díj... *sóhaj*
ha elég sokan(és sokat) sóhajtozunk így, akkor Seané a díj!!
[size=9:152oamhw]Bár az se lenne egy világvége, ha Viggo vinné haza, de ezt inkább a Viggos topicba írom. [/size]
*****by KÁJ*****
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Timona írta:
Tinúviel!Tinúviel! írta: Kár, hogy Sean nem kapta meg a legjobb mellékszereplőjelölést, pedig SZVSZ nagyonis megérdemelte volna! és szerintem még esélye is lett volna, hogy megnyerje, de még mennyi....
Bár az Oscar- ra nem jelölték Seant, de a Empire Awards- on igen méghozzá Viggoval együtt!!! Csak egy baj van most nem tudom kinek drukkoljak jobban!
[size=9:7zjdo5n4](Bővebben a jelölések a Díjak topicban megtekinthetők)[/size]
Áh! Hát vannak még látó emberek a világon! Ennek rendkívül örülök. Remélem legalább itt megkapja, de mondjuk Viggo is esélyes, bár... Ez esetben szerintem ő érdemelné meg jobban, bár ez közönség díj, nem? Márpedig, akkor Viggoé a díj... *sóhaj*
- Lauren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Timona
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta: Kár, hogy Sean nem kapta meg a legjobb mellékszereplőjelölést, pedig SZVSZ nagyonis megérdemelte volna! és szerintem még esélye is lett volna, hogy megnyerje, de még mennyi....
Bár az Oscar- ra nem jelölték Seant, de a Empire Awards- on igen méghozzá Viggoval együtt!!! Csak egy baj van most nem tudom kinek drukkoljak jobban!
[size=9:15h5myll](Bővebben a jelölések a Díjak topicban megtekinthetők)[/size]
Fodor Ákos
- Ringbearer
- Nem elérhető
Bescannneltem egy ausztrál újságot, Seanról is van 2 szép
nagy kép. Interjút lefordíthatná valaki!
kep.tar.hu/ringnemmaci/index.phtml?aid=27624121&pid=4306403
kep.tar.hu/ringnemmaci/index.phtml?aid=27624121&pid=4306404
"Be the change you want to see." Gandhi
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Timona
- Nem elérhető
Niphredil/Szméagol írta: A képek fantasztikusak!
De szegény Sean nem kapott Oscar-jelölést! Szvsz megérdemelte volna...
Sajnálatos, hogy egyik szinész sem kapott jelölést, még Ian sem, pedig neki több esélyt adtak a találgatások során, de Sean biztos, hogy jobban megérdemelte volna. :bawling: :crap: Nagy kár, hogy igy döntöttek...
Viszont örüljünk a 11 jelölésnek, remélhetőleg nagyrészét meg is kapja majd a film!!!
Fodor Ákos
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.