Csavardi Samu

Több
22 éve 6 hónapja #50078 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
ha már a névről van szó, az utolsó könyv végén található függelékekben (szntén a végén) található egy bekezdés, azt hszem a Borboggyan, és Csavardi nevekről.. ( a Borbuggyanba em vagyok biztos)..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #50077 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Nem tudom, megbeszéltétek-e már ezt, de felmerült, hogy miért Csavardi Samu vezetékneve, és miért nem Cövek.
Csavardi a családi neve, csak az apja beceneve volt Cövek Bódi.

Igazából azért írtam, hogy az új fórumon is kinn lássam a nevem. :)

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #50053 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
sziasztok!!!

én is imádom SAMUT!!!
a régi fórumon már elmondtam a véleményemet róla.
ja, és szerintem Sean tök jó választás volt, mondjuk minden szereplő az volt!!! :!: :!: :D

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #49952 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Csavardi Samu

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 6 hónapja #49949 Írta: zsoffija

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 6 hónapja #49946 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Mink is szeressük! :?

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 6 hónapja #49944 Írta: zsoffija
Szeressük Csavardi Samut! :mrgreen:

Több
22 éve 6 hónapja #49929 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Éljen Csavardi Samu a hűséges!!!!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 6 hónapja #66 Írta: svindler
Csavardi Samu téma létrehozva svindler által
Csavardi Samu

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.388 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére