Csavardi Samu

Több
22 éve 6 hónapja #55865 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
hódica: azt nem lehet tudni, hogy az első kép mikor készült? (az volt ráírva, hogy "Sean new" - lehet, hogy mostani???)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #55860 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Csavardi Samu

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #55720 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Jók a Seanos képek! Sajnos nem tudtam megnézni a filmet, pedig láttam a TV újságban, hogy Sean Astin fog benne szerepelni!!!!!! :evil: ARRRRRRRGGHHHHHH!!!!!!! Már adtak le olyan filmet is, amiben Viggo és Elijah játszott, de én azokat sem láttam!!!!!!!!!! Nem baj, előbb vagy utóbb úgyis leadják mégegyszer.......

Több
22 éve 6 hónapja #55662 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
manó: ok!! elintézem!!! :lol: :lol: :lol: 8)

olyan műsor lesz, de olyan..... 8) 8)
garantálom,hogy a képernyőre tapadtok!!!

pl: oscar wild szerelmei, flipper, faculty, GYU., midsummer murders, tökéletes gyilkosság.....szóval minden ami belefér viggo, orli és persze lij is, meg sean....

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #55647 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Ezt nézzétek meg, jó kis képecskék...
lotrpics.123hostnow.com/seana/album1.html

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 6 hónapja #55494 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Én meg nem figyeltem :( Szörnyű.Naughty ha úgyis te vagy az igazgató,akkor intézd el hogy mégegyszer adják le :)

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 6 hónapja #55459 Írta: naughty
jaja, ő smárolt azzal a csajjal, de szerintem hasonlít magára,és olyan 12 lehetett!!!
már láttam ezt a filmet, de csak a végén jöttem rá!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #55397 Írta: manó
Ő smárolt a csajjal???? :) :)

Több
22 éve 6 hónapja #55330 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Szerintem is

I make my own luck.

Több
22 éve 6 hónapja #55273 Írta: hódica
Meg kell hogy mondjam, nem nagyon hasonlít így az emlékképeim alapján Sean önmagára.(mondjuk kb 2 éve láttam a filmet :? )Kb. hány éves volt?Szerintem 11 körül.

naughty:nincs mit! :P

Több
22 éve 6 hónapja #55243 Írta: naughty
naaaaa???? :twisted: :evil:
szóval: www.musingsofviggo.com

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #55240 Írta: naughty
manó: MIKE -NAK HÍVTÁK A FILMBEN!!!

hodica: kössssszzz!!! :D :P
és kössz a privátot is, mert még mindíg senki sem válaszolt!!
ja, és megnéztem a viggo-s oldalt , tényleg tök sok kép van!!

NÉZZÉTEK MEG TI IS: www. musingsofviggo.com

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #55206 Írta: manó
Én tegnap néztem a kincsvadászok végét.Közben tanultam... Mondom jó hülye egy film.Aztán a végén látom :Sean Astin. Csak én lehetek ilyen hülye! MÉR NEM FIGYELTEM ODA???? Mi volt a neve a filmben? Én abból nem tudom hogy a nagynak az öccse. :oops:

Több
22 éve 6 hónapja #55133 Írta: Lara
hódica:igen,ő volt az

I make my own luck.

Több
22 éve 6 hónapja #55115 Írta: hódica
Sean a főszereplő(az az idős gyerek) öccsét játszotta?

naughty:
Támogatom, hogy te legyél az RTL igazgatója!!
Adják le Flippert, Deep Impackt + összes Lijes filmet.Meg persze GYU-t is!
:P

Több
22 éve 6 hónapja #55114 Írta: naughty
én nem is láttam!!!! :oops: :oops: :cry:
úgy gondoltam , nekem elég volt a szabadítsátok ki Willit!!!
de már tudom, hogy miről maradtam le!!!! :cry:

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #55110 Írta: Lara
Igen,a Flippert leadhatnák,már nem is emlékszem belőle másra,csak arra,hogy volt benne egy delfin,meg persze Elijah Wood

I make my own luck.

Több
22 éve 6 hónapja #55104 Írta: naughty
jaja, pl leginkább az hbo!!!
de szólj, ha tudsz valamit!!! :D
nemrég a dunán adták az oscar wild szerelmeit, de asszem akkor még nem láttam a gyu-t és nem is tudtam, ki az az orlando bloom, de azé meg akartam nézni a filmet,de persze nem jött össze!!!
leadhatnák még1szer!!!
magy a mindsummer murders nevű sorozatot!! vagy a FLIPPERT! a flippert!!!!!!!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #55103 Írta: Lara
Naughty az új igazgató,ha rajtam múlna,már mehetnél is :D ,bár semmi bajom az RTL-klubbal,jó a műsoruk(ez a reklám helye).Amúgy most rengeteg adó játssza az olyan filmeket,melyekben a GYU egy-egy szereplője van,és ez nem is baj

I make my own luck.

Több
22 éve 6 hónapja #55100 Írta: naughty
:roll:
jéé, én meg pont azt gondoltam, hogy a szája tökre nem hasonlít ....
én az orráról és a szeméről ismertem meg!!!

olyan lúzer az RTL klub!!!
én biztos mondtam volna a bemutatóban, hogy...a gyu-ból ismert Sean Astin főszereplésével!!!
ja, meg azé is lúzer, mer nem igaz, hogy a hp-ről tudtak werk-filmet adni a GYU-ról meg nem!!!!!!

és leadhatnák a flippert is , ha már itt tartunk vagy vmilyen El -es filmet!!!
tuti, hogy minden Woodista a képernyőre tapadna!!!!

na, tudok én!! ki is nevezhetnének igazgatónak vagy ilyesmi!!! 8) 8)

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #55097 Írta: Lara
Én igazából a szájáról gondoltam,hogy ő.Tök ugyanúgy tartotta mint most nagy korában :)

I make my own luck.

Több
22 éve 6 hónapja #55093 Írta: naughty
IGEN, Ő VOLT MIKE!!!!
tökre hasonlított magára, csak soványabb volt, és fiatalabb!!! 8)
(ez úgy hangzott, mintha egy 200kg -os , 50 éves emberről beszélnék)

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #55090 Írta: Lara
Én is láttam már régebben a filmet,de most kifejezetten Sean miatt néztem meg.(Nagyon klassz kis film :wink: )Ő volt Mike?

I make my own luck.

Több
22 éve 6 hónapja #55088 Írta: naughty
jaj!!

olyan édi volt!!!
egyébként szeritnem már én is láttam ezt a filmet, de nem biztos, mert ilyen tipikus disney családi film, szóval, lehet, hogy összekeverem vmivel,de a vége olyan ismerős volt!!!
olyan édi volt, mikor zavarban volt!! :lol:

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #55070 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Hát... :D Most volt vége a filmnek.Mikor eltátotta a száját ugyanúgy nézett ki mint Samuként.(Persze egy kicsit fiatalabb kiadásban :D )
"De érdekes gyertya,szikrázik!"
"Ez nem gyertya,hanem dinamit!Hülyék!" :D

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 6 hónapja #55019 Írta: hódica
Én már láttam azt a filmet(2x), de nem emlékszem, hogy Sean hogy néz ki fiatalon.Mondjuk rég láttam és akkor még nem figyeltem a szereplőket, de nem rémlik Sean.

Kíváncsi vagyok. :P

Több
22 éve 6 hónapja #54967 Írta: naughty
Elanor:holnap???? azaz szerdán????

jajdejó!!!! :D
meg kell nézni!!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #54965 Írta: naughty
n8n: TÉNYLEG!!!!!
NEKEM csak annyit mondtak, hogy sean és automatikusan azt hittem , hogy sean astin, mert én őt szeretem , nem Boromirt!!!

tök nagyot csalódtam a klipben!!! :? :?
belerakhatták volna lij-t vagy orlit!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #54940 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Hmm... ennek a topicnak miért nem úgy van a címe, hogy Csavardi Samu (Sean Astin) ?? Na mindegy...

Szóval holnap lesz 16.20-kor az RTL Klubon Sean Astin egy filmje, méghozzá a Kincsvadászok, amiben Sean még fiatal :) )
Najó, nem azt mondom, hogy most olyan öreg lenne... :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 6 hónapja #54534 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Csavardi Samu

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.507 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére