Csavardi Samu

Több
20 éve 9 hónapja #164710 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Minden elismerés Csavardi Samué és az őt alakító színészé a Rotk-ban nyújtott szerepléséért!

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #164701 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Sziasztok!

Iowa írta:

Szméagol írta: Hát :emotikonnemfejezikiezt: És az az arc, amiről beszéltek, no én is azt kutatom órák óta. Az a báj, az az örök hűség, azok a csillogó meleg barna szemek, az a kedves lágy mosoly... Hacsak rágondolok úgy érzem van egy barátom. :D Olyan gyönyörű. Szóval, aki megtalálja ne legyen önző! Tegye be!

Pontosan melyik képre gondolsz? Ahol Csűrös Roziról beszél?

Hát nem voltam egyértelmű? Amit olyan sokan "homoerotikusnak" neveznek. No, nekem potosan az kell legyen akármilyen erotikus... :P :lol:

Ellana: Igen. A könyvben is van az a jelenet, mikor Frodó először szólal meg a Gyűrű elpusztítása után és Samu úgy látja megint a régi megyebeli ura áll ott. Olyan szép...Hajaj... *sóhaj*

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #164554 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Samu karakterében engem is az a Frodó iránti feltétlen BARÁTI szeretet (mert sajnos mostanában ezt ki kell emelni, nehogy félreértsék... :evil: ) fogott meg. Hogy akkor is hűséges maradt barátjához, mikor az megbánotta, mert Samu értette, hogy erről nem Frodó tehet, hanem a Gyűrű. És tudta, hogy ha a Gyűrű megsemmisül, akkor visszakaphatja a "régi" Frodót. Szerintem ez (is) motiválta Samut. Meg persze a barátai és a Megye iránti szeretet.

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
20 éve 9 hónapja #164491 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Csavardi Samu

Szméagol írta: Hát :emotikonnemfejezikiezt: És az az arc, amiről beszéltek, no én is azt kutatom órák óta. Az a báj, az az örök hűség, azok a csillogó meleg barna szemek, az a kedves lágy mosoly... Hacsak rágondolok úgy érzem van egy barátom. :D Olyan gyönyörű. Szóval, aki megtalálja ne legyen önző! Tegye be!

Pontosan melyik képre gondolsz? Ahol Csűrös Roziról beszél?

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #164488 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Sziasztok!

Ha Sean ezek után nem kapja meg Oscart... Akkor az már nem is díj!
Ilyen alakítást! Gyönyörűen alakított! Nekem Frodó a kedvencem és én őt mindenkinél jobban imádom, de Sean őt is jóval túlszárnyalta. Amiket már elmondtatok ahhoz hozzá tenném a magamét: Amikor ülnek azon sziklán Frodóval és mondja, hogy Csűrös Rozit elvette volna... Aztán Frodó mondja, hogy örül, hogy itt van vele... Hát :emotikonnemfejezikiezt: És az az arc, amiről beszéltek, no én is azt kutatom órák óta. Az a báj, az az örök hűség, azok a csillogó meleg barna szemek, az a kedves lágy mosoly... Hacsak rágondolok úgy érzem van egy barátom. :D Olyan gyönyörű. Szóval, aki megtalálja ne legyen önző! Tegye be!

Több
20 éve 9 hónapja #164466 Írta: Iowa
Tegnap láttam pár képkockát a filmből amiben Sean játszott és nagyon fiatal volt még benne, de jól nézett ki. :roll: :D

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #164440 Írta: Nightmare
Nightmare válaszolt a következő témában: Csavardi Samu

Rabyn írta: igen az valami gyönyörűű jelenet volt (arról keresek én képet de sehol se találok)
pedig az a mosoly.. az mindennel felér.. MINDENNEL

Teljesen egyetértek. Azt a jelenetet nem lehet szavakkal kifejezni. Ha eszembe jut...MIndjárt elkezdek megint zokogni..

Több
20 éve 9 hónapja #164417 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
igen az valami gyönyörűű jelenet volt (arról keresek én képet de sehol se találok)
pedig az a mosoly.. az mindennel felér.. MINDENNEL

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 9 hónapja #164414 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Annyira örültem, hogy A Filmet pont úgy Samuval fejezték be, ahogy a Könyvet!
Az volt a legjobb, amikor Frodó magához tért, és mindenki jött be, és a hobbitok ugráltak az ágyára, de Samu nem, ő csak ott állt, és ahogy nézett Frodóra...

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 9 hónapja #164413 Írta: Rabyn
eh..
Mi ott ájuldoztuk a tévé előtt anyával:DD

Több
20 éve 9 hónapja #164411 Írta: Nightmare

Rabyn írta: Nightmare: Háme lőtte benne meg vot benne véér..

De ilyen a sima akciofilmekben is van, azok mégis csak 12-esek.. De nem lényeges.
Hugom meg elkezdi, hogy ez nem a Frodó? :roll: No comment.

Több
20 éve 9 hónapja #164399 Írta: Rabyn
Nightmare: Háme lőtte benne meg vot benne véér..

Több
20 éve 9 hónapja #164396 Írta: Nightmare

Gwaleriol írta: Mikor Billy a barátját siratja, egyből Samu jutott eszembe. :cry:

Nekem is.. Nagyon durva volt az a rész.. :cry: Ahogy ott viszzafogták.. Mindent egybevetve jó film volt, és Sean, ahhoz képest, hogy milyen fiatal volt, nagyon jól alakított! Csak azt nem értettem, miért volt 16-os a film.. Elvégre semmi durva dolog nem volt benne.. Na mindegy, nem lényeges.

Több
20 éve 9 hónapja #164288 Írta: Rabyn
Mi fel is vettük a filmet, és szvsz nagggyon király film.

Más Sean Filmek nincsenek meg valakinek?? (Mindent a győzelemért, Tüzesjég stb)

Több
20 éve 9 hónapja #164287 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: Csavardi Samu

Palimir írta: A terror iskolája:
Láttam már régen ezt a filmet, de most egy kicsit más szemmel néztem :)
Sean, az iskola hőse! :)

Ezzel én is így voltam. Mikor Billy a barátját siratja, egyből Samu jutott eszembe. :cry:

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.

Több
20 éve 9 hónapja #164284 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
A terror iskolája:
Láttam már régen ezt a filmet, de most egy kicsit más szemmel néztem :)
Sean, az iskola hőse! :)

Minden megtörténhet... még az is ami nem.

Több
20 éve 9 hónapja #164220 Írta: Ilmen
Ilmen válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Mindennel, amit leírtatok -Samuról és Seanról- azzal teljes szívemből egyetértek. Sean fantasztikusan játszott. Nagyon sok úgymond "nagy" színész elbújhatna mögötte.....Ha más nem is, de Ő igazán megérdemelné az Oscart a színészek közül. Nem ez így nem jó: Sokan megkaphatnák a szobrot, de Ő a leginkább.
...Annyi mindent szeretnék még írni, de nem tudok. Végig pörgetem a fejemben a filmet és nem tudom szavakba önteni, amit érzek.

Remélem, hogy még sok filmben viszontláthatom.

Ú i vethed nâ i onnad.

Több
20 éve 9 hónapja #164180 Írta: Ellawyn
Ellawyn válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Fantasztikusan játszott, óriási tehetség, pedig nagyon nehéz lehetett eljátszani Samut, mindent remekül megcsinált, Őt télleg csak dícsérni lehet, olyan megható volt amikor Frodó elküldte :bawling:

Több
20 éve 9 hónapja #164144 Írta: Iowa
Na gondoltam Én is jövök aztán írok valamit, mert elég nehéz feldolgoznom a filmet olyan jó lett és Sean valami csodálatosat alakít ebben a részben... nem mintha az eddigi kettőben nem tette volna ezt, de ez volt a csúcs... Szóval tényleg annyira meghatóak voltak a jelenetei, annyira szépek, fantasztikusak.. Pld. amikor lecsúszik azokon a lépcsőkön és megtalálja a lembast és mégis Frodo után megy... meg a hasonló részek, pld. a Banyapók utáni, ahol Frodo falfer és Samu azt hiszi meghalt... meg tul.képp. az összes amiben szerepel(nek)... Na persze meg a Szürkerév a végén, annyira sajnáltam Samut... FŐLEG Samut, de alapvetően mindenkit, úgy értem Trufát és Pippint is...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #164113 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Én is csak csatlakozni tudok hozzátok!Sean fantasztikusat alakít a RotK-ban...Mikör megküzd a Banyapókkal,Frodó hazaküldi,aztán a legvégén mikor Frodót is a hátára veszi és úgy küzdi fel magát a hegyen... :(
Bár a legszebb kétségkívűl Szürkerév.Úgy sajnáltam szegény Samut,h el kell búcsúznia Frodótól...Annyira szép a barátságuk. :cry:

Ja és sztem jó,hogy a "Hát,hazaértem" mondattal fejezték be!

És nagyon-nagyon remélem,h Seant jelölik Oscarra.Úúúúúgy megérdemelné... :( :oops:

Több
20 éve 9 hónapja #164058 Írta: Nightmare
Nem is tudom mit írjak ide.. Nem tudom szavakkal illetni Sean Astin alakítását.. Egyszerűen zseniális volt.. Amikor Frodo hazaküldi.. Azt hittem, megszakad a szivem.. És amikor megtalálja a Lembast.. de akkor tört ki belőlem a legnagyobb zokogás, amikor elkezdett Frodonak a megyéről mesélni, és a hátára vette... :bawling:
az is nagyon tetszett, hogy vele fejeződött be a film.. Pont mint a könyben.. Nem tudok magamhoz térni!

Több
20 éve 9 hónapja #163888 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Sean egyszerűen fantasztikus volt a ROTK-ban!! Itt megkapta a lehetőséget hogy kibontakozhasson és ezt teljes mértékben ki is használta! Le a kalappal! :itscool:
Remélem megkapja az Oscart...

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 9 hónapja #163876 Írta: Gwaleriol

Gwaleriol írta: De nagyon remélem, hogy Oscarra is jelölik! (Bár őszintén szólva erre nem sok esélyt látok.)

Most, hogy láttam a filmet, a második mondatot visszavonom. Sean alakítása csodálatos. 8O :bawling: Remélem, az Akadémia is így látja majd.

Több
20 éve 10 hónapja #163543 Írta: Frodo Baggins
Frodo Baggins válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Szerintem a "Terror iskolájá"-t jópár évvel ezelőtt is adták már.
(Igaz,akkor nem néztem meg,mert még nem ismertem Sean-t. :roll: )
És a videónk még mindig rossz! :crying:

:disappear:

"Így tűntek el a világok, kikötők, révpartok és korall-lagúnák[...]"

Több
20 éve 10 hónapja #163456 Írta: Diamond/Samu
Diamond/Samu válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Lesz a Terror iskolája!!!! :bounce: :bounce:
Jan. 9. (péntek) RTL KLUB 21:30
Nézzétek meg :P !!

"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."

Több
20 éve 10 hónapja #163188 Írta: Rabyn
képek neked nam tessék (egyébként a film készitéséné Sean lehetett vagy 20-22 éves....)

www.bagendinn.com/Sean/toysoldiers.asp

Több
20 éve 10 hónapja #163162 Írta: Gwaleriol
Lenne egy kérdésem/kérésem: nincs meg valakinek véletlenül a Rudy (Mindent a győzelemért!) című film? (Magyarul vagy angolul, videon, cd-n, vagy dvd-n is jó lenne).
Nagyon régen szeretném megnézni, annyi szépet és jót hallottam róla, de sajnos egyik tékában sincs már meg, ahova járok. :cry:

Több
20 éve 10 hónapja #163088 Írta: Gwaleriol
Egy rövid leírás és jó pár kép:

nostale.raindrops.hu/

Samu/Sean menüpont - Szerepek - A terror iskolája

Több
20 éve 10 hónapja #163086 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Betennél egy képet, ha kérhetlek? Akkor ő nem terrorista,, hanem ygerek lesz? (Láttam már a filmet amúgy, de nem emlékszem kristálytisztán, és ezekszerint félrenéztem az újságot...)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 10 hónapja #163085 Írta: Gwaleriol

Namarie írta: A héten lesz egy film Sean astinnal, a Terror iskolája a címe. Azt figyeljétek ki, hogy a kedves Samu hogy terrorizál vagy 90 gyereket!!! :wink:

Sean ebben a filmben is a jó oldalon áll... sőt, egy rettenthetetlen hőst játszik, aki - némi segítséggel ugyan - de likvidál egy csomó terroristát! :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.563 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére