Csavardi Samu

Több
21 éve 11 hónapja #95911 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Na itt van Rosie, illetve Pipitért.
www.bagendinn.com/images/rosie.jpg

Lij, you are my life!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #95870 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Csavardi Samu

Elanor írta: Tudod, amikor Frodó mondja Samunak, hogy kérd fel Pipitért egy táncra (Bilbó sz.n.-ján), akkor az tulképp Rozi, csak a fordítók ügyeskedtek...
Meg a Zöld Sárkányban is mutatják a böv. vált.-ban, meg amikor jönnek ki belőle.

Bővítettet nem láttam... :cry: :cry: :twisted:
De megnyugodtam, hogy nem én vagyok hülye, mert a szinkronizáltban valóban nem Rozit mondanak :roll: :?

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #95866 Írta: Iowa

Elanor írta: Tudod, amikor Frodó mondja Samunak, hogy kérd fel Pipitért egy táncra (Bilbó sz.n.-ján), akkor az tulképp Rozi, csak a fordítók ügyeskedtek...
Meg a Zöld Sárkányban is mutatják a böv. vált.-ban, meg amikor jönnek ki belőle.

Ezt nem tudtam. Szép az a nő.
Nagyon szeretem ezt a képet.
always.ejwsites.net/images3/7.JPG

Lij, you are my life!

Több
21 éve 11 hónapja #95856 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Tudod, amikor Frodó mondja Samunak, hogy kérd fel Pipitért egy táncra (Bilbó sz.n.-ján), akkor az tulképp Rozi, csak a fordítók ügyeskedtek...

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 11 hónapja #95852 Írta: hódica

Elanor írta:

hódica írta: Ő lesz Rozi :arrow:
www.theonering.net/movie/cast/mcleod.html

Nemcsak lesz, hanem már ő is, nem? :roll: (Mármint a FotR-ban is szerepel.)

Tényleg?????Hol???? :oops: 8O 8O Erről lemaradtam... :roll:

Több
21 éve 11 hónapja #95606 Írta: Elanor

hódica írta: Ő lesz Rozi :arrow:

Nemcsak lesz, hanem már ő is, nem? :roll: (Mármint a FotR-ban is szerepel.)

Több
21 éve 11 hónapja #95500 Írta: Iowa
Jók a képek.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 11 hónapja #95289 Írta: hódica

Niphredil/Szméagol írta: A film legmeghatóbb része volt, amikor a regékröl beszélt, ez tény! 8) Úgy, mint az 1. részben, amikor "ö megígérte" Úgy látszik, mindig Samu a film egyik fénypontja!

Jaja!!! Samu a sztár! :wink: 8)

Itt infó a filmbeli Elanorról, illetve az életbeli Kislányáról :arrow: www.theonering.net/movie/cast/aastin.html

Ő lesz Rozi :arrow:

Több
21 éve 11 hónapja #95103 Írta: Iowa
A gyengébbek kedvéért magyarul is légyszi'. :roll:
Én sajnálom, és szégyenlem a legjobban, de ennyire jól még nem tudok angolul.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 11 hónapja #95083 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Jaj, de széép! 8O 8O Szipp, hüpp... :bawling: :itscool: Gratula, T. bá' és köszi, Áfi! :itscool:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 11 hónapja #95081 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Az eredeti Samu-dal Cirith Ungolban: (állítólag Tolkien jegyzeteiből) Kár, hogy megváltoztatta, mert ez nekem nagyon tetszik! 8O

"I sit upon the stones alone;
the fire is burning red.
the tower is tall, the mountains dark;
all living things are dead.
In western lands the sun may shine,
there flower and tree in spring
is opening, is blossoming;
and there the finches sing

But here I sit alone and think
of days when grass was green;
and earth was brown, and I was young;
they might have never been
For they are past, for ever lost,
and buried here I lie.
and deep beneath the shadows sink,
where hope and daylight die.

But still I sit and think of you;
I see you far away
Walking down the homely roads
on a bright and windy day.
It was merry then when I could run
to answer to your call,
could hear your voice or take your hand;
but now the night must fall.
And now beyond the world I sit,
and know not where you lie!
O master dear, will you not hear
my voice before we die?"

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
21 éve 11 hónapja #94202 Írta: Iowa
Én is nagyon szeretem Samut. Engem nagyon megfogott a természete, de főleg a Frodóval való végtelen szeretete, a Frodóval való mély barátsága. És szerintem Sean-ál jobbat ennél a szerepre nem találhattak volna. Annyira tökéletesen játszotta el :!: [size=9:30rbh7ye](Mondjuk Elijah is, Frodóét)[/size]

Lij, you are my life!

Több
21 éve 11 hónapja #94094 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
A film legmeghatóbb része volt, amikor a regékröl beszélt, ez tény! 8) Úgy, mint az 1. részben, amikor "ö megígérte" Úgy látszik, mindig Samu a film egyik fénypontja!
Ismét pár kép (tessék gyönyörködni):
members.tripod.com/~sean_astin_w ... istine.jpg
members.tripod.com/~sean_astin_w ... _smile.jpg
:D

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 11 hónapja #94071 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
csá!!!

jaja annyira édi volt a TTT-ben Samu!!! elsírtam magam annál a résznél, amikor Frodo majdnem leszúrja, meg akkor is amikor arról beszélnek,h vajon benne lesznek e a regékben!!!! --> ez amúgy is a kedvenc részem (az egyik ) a könyvben, úgyhogy nagyon örültem, h beletették!! :up:

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
21 éve 11 hónapja #93978 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Viszont már TTT végén is kezdte pedzegetni már.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 11 hónapja #93810 Írta: Elanor
Sztem az ő karaktere, jelleme igazán a RotK-ban fog majd megmutatkozni. Eddig is kaphattunk belőle ízelítőt, de sztem ott tud majd a legjobban kibontakozni. Már alig várom! :)

Több
21 éve 11 hónapja #93704 Írta: Niphredil/Szméagol
Gyöngyszem: igen, mások is! Samu hüséges, jó és elbüvölöen szeretnivaló. Sean tökéletes volt erre a szerepre. Kíváncsi vagyok, mit alakít majd a ROTK-ben, a Banyapók ellen!
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 11 hónapja #92933 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Nekem Csavardi Samu azért áll közel a szívemhez, mert annyira érzékeny és hűséges, át tudja élni azt, hogy mi történik urával, valamint nagyon megértő. És vele egésznek tekinthető a történet, mert ebben a könyvben benne van a jó, a rossz, és ezeknek is különféle típusai. Samu ebből az egyik legszebb tulajdonságai alapján.

Remélem, mások is így gondolják.

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 11 hónapja #92879 Írta: Iowa

Niphredil/Szméagol írta: Imádlak, Sean!
Imádlak, Samu!

Annyira, de annyira jó volt a TTT-ben! Egy igazi, bátor, hüséges, csodálatos, rettenthetetlen hobbit! :up:

A végén nagyon jó volt ez a rész. Mikor kicsit halkabban megjegyezte Sam: Rettenthetetlen Samu. Frodó meg olyan édesen mosolygott.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 11 hónapja #92137 Írta: Niphredil/Szméagol
Imádlak, Sean!
Imádlak, Samu!

Annyira, de annyira jó volt a TTT-ben! Egy igazi, bátor, hüséges, csodálatos, rettenthetetlen hobbit! :up:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 11 hónapja #91808 Írta: Iowa
Köszi Ery, Orlando.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 11 hónapja #91567 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
A Storyban van egy pici cikk Seanról.És egy naon aranyos kép...

Több
21 éve 11 hónapja #91286 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Miért van szakálla? A tokája miatt? Mert szerintem az nem olyan vészes, hogy takargatni kelljen (mint Jáksónak kellene)

Több
21 éve 11 hónapja #91282 Írta: Niphredil/Szméagol

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 11 hónapja #90991 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
De ravasz itt vki :lol: Na jó, ne OFF :nono: [size=9:1mpncv6p]most én kezdtem, bocs :oops: [/size]

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 11 hónapja #90983 Írta: Ery
Hidd el, hogy igaz, csak ösztönözni kell a lányt, hogy aktivizálja magát, mert így ítéletnapig se ír egy szót se.
A csel bevált :)

Καναπή!

Több
21 éve 11 hónapja #90980 Írta: [Nerwen]
Éértem...na most v összebeszéltetek v télleg hugi :? Jólvan hiszek nektek :D Csak nem hazudtok a szemembe...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 11 hónapja #90976 Írta: Havaska
Havaska válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Nerwen!: bár nem ismersz, de én vagyok Ery huga, és mindaz amit Ery írt, az igaz :roll:

Előre Éorlfiak!
Ne féljétek a Sötétséget!

Több
21 éve 11 hónapja #90974 Írta: Ery
Várj csak! Mindjárt hitelesít!

Καναπή!

Több
21 éve 11 hónapja #90972 Írta: [Nerwen]
Ery:aha.Peersze.Ne kend a hugira, valld csak be nyugodtan... :lol:

I hate my pathetic life"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.502 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére