Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
22 éve 4 hónapja #67415 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Én éppenséggel visszajöttem... :oops: Fel kellene dobni valami témát... Mondjuk mit lehet tudni, Trufa és Pippin megnősült később. Én nem emlékszem rá, hogy akár a függelékben, akár máshol olvastam volna, de azért megkérdezem, hátha Ti tudtok róla valamit... Samuról tudjuk, hogy igen, Frodóról az, hogy nem... Bár ha jobban belegondolunk, nagy divat volt a nőtlenség a hobbitoknál, vagy nem? :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #67413 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Jajj de kihalt lett ez a hely....SOS....gyertek mert meghalok itt egyedül....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66997 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Szia!!!!
Sok orkmentes nyarat...

Elég pangás van itten....

Több
22 éve 4 hónapja #66755 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Holnap utazom a Ködhegységbe... (de a Magas-Tátrába bisztos!) Ha nem kapnak el az orkok 11 nap múlva yövök! Namarië!

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 4 hónapja #66744 Írta: Telumehtar
galad:huh...odáig még nem jutottam...na ime a többi kép izé majd ha megtalálom őket.....

Több
22 éve 4 hónapja #66743 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Tel: Nagyon yok!! Köszi őket!! Várom a többit!
(Legalábbis amik beyönnek! :twisted: ,de azé inkább ne ugory le a Lánchídról!!! )

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 4 hónapja #66730 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Az a nyelves kép elég durva...
De nagyon aranyosak!

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 4 hónapja #66703 Írta: Telumehtar
Most megyek a Lánchídra és leugrom....

MI AZ HOGY EZEK SEM JÖNNEK BE???

Több
22 éve 4 hónapja #66702 Írta: Telumehtar
billyboyduk.yoll.net/misc/misc01.jpg -nah...ez egy furi kép...
billyboyduk.yoll.net/misc/misc02.jpg -még furibb kép (Billy mosogat?)
billyboyduk.yoll.net/misc/misc05.jpg -ez egy jó kép....
billyboyduk.yoll.net/misc/misc06.jpg -Billy búvárkodik
billyboyduk.yoll.net/misc/misc07.jpg - a konkrét csávó
billyboyduk.yoll.net/misc/misc11.jpg -jó kép csak MÉRT NEM BOROTVÁLKOZIK???
billyboyduk.yoll.net/misc/misc15.jpg -a szörfösök....
billyboyduk.yoll.net/misc/misc16.jpg -mi az hogy mindenki ilyen béna képet vág??Valaki megfulladt???
billyboyduk.yoll.net/misc/misc17.jpg -Mosolygós Billy

Több
22 éve 4 hónapja #66696 Írta: Telumehtar
rájöttem:Ha valaki meg akarja nézni a képeket az mentse el a képet másként (magyarul mentés másként) és úgy megnézheti....

Több
22 éve 4 hónapja #66694 Írta: Telumehtar
Na itt lehet megnézni a képeket:
dominicmonaghan.tripod.com/

Több
22 éve 4 hónapja #66693 Írta: Telumehtar
Hüpp....hüpp...nem jönnek be a képek...grrrr.....csúnya tripod :bawling:

Több
22 éve 4 hónapja #66692 Írta: Telumehtar
Na itt vannak a képek:

dominicmonaghan.tripod.com/dombillymtv.jpg - :eek2: hát ezek a fejek...jujj..de aranyosak....
dominicmonaghan.tripod.com/3hobbitsandanelf.jpg -ööö....hát....elég furi kép....
dominicmonaghan.tripod.com/laprem9.jpg -érdekes hogy Billy tud mosolyogni Dom viszont nem...NEM????Szegény....
dominicmonaghan.tripod.com/nyprem4.jpg -na de azért is tud... :tongue: és Billyn az a szoknya...
dominicmonaghan.tripod.com/mtvtrl_dom_billy.jpg -Hát a hobbitok NAGY beleéléssel mesélnek...
dominicmonaghan.tripod.com/article_you_mainpic.jpg -nagyon nagy Dom...(érdemes tanulmányozni a szemeit)
dominicmonaghan.tripod.com/laprem5.jpg -ezen a képen mindenki más felé néz...muszály volt betennem...
dominicmonaghan.tripod.com/laprem4.jpg -ezen viszont idefigyelnek...
dominicmonaghan.tripod.com/laprem3.jpg -na Dom megint nem mosolyog....Billy viszont már röhög...
dominicmonaghan.tripod.com/hobbits_lonpremiere_2.jpg -Úristen mi történt a szemével????

Több
22 éve 4 hónapja #66690 Írta: Telumehtar
Jó reggelt mindenkinek!!!

Mivel a kérdésemre válasz nem érkezett ezért beteszek majd pár képet!!!!!

Több
22 éve 4 hónapja #66660 Írta: Telumehtar
galad:Azt még nem láttam de lehet hogy mondjuk kettőt dobtak neki...najó ez hülyeség....
Na mind1.....
Egyébként csak félve kérdezem meg:
Jók azok a képek amiket belinkeltem???
És kellenek még?
(Csak azért kérdem mert ha nem akkor nem eröltetem magam fölöslegesen....)

Több
22 éve 4 hónapja #66656 Írta: Ithilgalad
Asztat észrevettétek a 2. reggelis yelenetnél, hogymikor Aragorn megdobya Pippint az almával, őugyebár hátratántorodik, de akkor már a kezében van egy másik alma, meramit Ari dobott az leszáll a feyéről :!: 8O :twisted:

Több
22 éve 4 hónapja #66566 Írta: Telumehtar
:cooljump: :pimp: Bocs hogy itt cigiztetem az emotikonokat de olyan cukuk....

galad: először rálépsz a tárgy alatt az URL-re majd beírod a címét amit be akarsz linkelni (pl.:www.tolkien.hu) és utána mégegyszer URL.....

Szép Billys/Domos álmokat mindenkinek megyek pihizni.....

Több
22 éve 4 hónapja #66491 Írta: Ithilgalad
Hogyaszöszbe kell képet berakni??

Több
22 éve 4 hónapja #66457 Írta: Ithilgalad
Tel: Aza 2. reggeli az egyik kedvencem (a sok közül... :wink: ) :D

Több
22 éve 4 hónapja #66447 Írta: Telumehtar
pippin.all-ends.net/pippin88.jpg -szentem kimaradt jelenet,de furcsa igy látni a hobbitokat...(és Bugát) :lol: :lol:
pippin.all-ends.net/pippin68.jpg -és még a hobbitok is nevetnek rajta....
pippin.all-ends.net/pippin10.jpg -és a második reggelivel mi lesz????
pippin.all-ends.net/pippin53.jpg -Igyunk a Gyűrűre!

Több
22 éve 4 hónapja #66440 Írta: Telumehtar
Undómiel...ezt a képet már láttam csak nem emlékeztem rá....
És Dom megmutatta a hülyegyerek oldalát is ( :lol: 8O )
Lásd második kép....olyanok ott a szemei....
De olyan édes......

Nos íme a 10 érvem:

Trufa:

1.Olyan szééép szemei vannak...és ráadásul kéééék...
2.Olyan de olyan édes mosolya van....
3.A a ROTKban milyen komollyá válik...
4.És ahogy Téodennek a fegyverhordozójává válik.....
5.Jaajj meg amikor a könyvben miután megőlte a Boszorkányúrt és találkozik Pippinnel akkor megkérdezi tőle:-Eltemetsz?
6.A hasa....jajjj...fölzabálom...fölzabálom....
7.Azt hogy milyen képeket tud vágni egyes fotókon...
8.Hogy mikor elrabolják az orkok (Pippinnel együtt) milyen ügyesen eltudnak szökni....
9.Azt a csapzott göndör séróját....
10.ÉS MAGÁBAN AZ EGÉSZ DOMINIC MONAGHAN-t!!!!!!!!

Jujj...bocsi Billyről talán késöbb írok.....
Vagy holnap.....
Addig is mutatok neketek pár édi képet....

Több
22 éve 4 hónapja #66403 Írta: Ithilgalad
Egy naon fontosat kihagytam!! Az orrát!
Aszt naon naon ceretem benne!!!

Több
22 éve 4 hónapja - 22 éve 4 hónapja #66401 Írta: Ithilgalad
Svin: Köci naon a topicot :!: :!: :D :D :D
Tel: Hogy mit ceretek Pippinben/Billyben?
10 pontban??:
-a száját
-a mosolyát
-a szemeit----Hogy tud velük nézni... :roll:
-az állát
-a beszédét :arrow: Télleg yo az akcentusa! :wink:
-a gesztusait
-aszt ha magyaráz
-a szétszórtságát
-a parókáját :)
-MINDENT :!: :!: :!:

Több
22 éve 4 hónapja #66384 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Megtaláltam! Itt van a nyelves kép!
oberongirl.com/viggo/photos2.htm

Több
22 éve 4 hónapja #66367 Írta: Telumehtar
Na please új Téma a láthatáron...:

Irjátok le mi az a 10 dolog amit nagyon szerettek Trufában/Pippinben....

Ja és mi az az 5 dolog amit meg nem???

Várom a válaszotokat...

Több
22 éve 4 hónapja #66358 Írta: Undómiel
Ja, az akcentusa! Az halálos! Ki kellfeküdni tőle! Érdemes lenne meghallgatni! Nekem itthon eredetiben van meg a film, én a szinkronhoz sem tudok hozzászólni, mert magyarul nem is láttam! Kb. úgy beszél angolul, mint egy csángó magyarul! Olyan ízesen! Ez egy kicsit durva volt, de nagyjából talán sikerült érzékeltetni!
A nyelves kép! Behalás! Valamelyik Viggós oldalról lehet leszedni, majd utánanézek!

Több
22 éve 4 hónapja #66341 Írta: Fircorwen
Fircorwen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."

Több
22 éve 4 hónapja #66332 Írta: Telumehtar
pippin.all-ends.net/pippin11.jpg -hm....szép álmokat Pippin....
pippin.all-ends.net/pippin112.jpg -ez most csak egy fél kép???
pippin.all-ends.net/pippin90.jpg -a hobbitok sötét oldala?
pippin.all-ends.net/pippin43.jpg -Boromir terorizálja Trufáékat???? Mindjárt kap tőlem.... :twisted:

Több
22 éve 4 hónapja #66314 Írta: Telumehtar
pippin.all-ends.net/pippin123.gif -jééé hullócsillag....mit is kívánjak? Frodót????IGEN!!!
pippin.all-ends.net/pippin44.jpg -na ezt kockázatos megnézni és tátva marad a szátok :wink:
pippin.all-ends.net/pippin33.jpg -szegénynek feldagadt az arca????

Több
22 éve 4 hónapja #66312 Írta: Telumehtar
pippin.all-ends.net/pippin105.jpg -na ezek most alszanak vagy mi a szösz?
pippin.all-ends.net/pippin76.jpg - a határozott hobbitok...
pippin.all-ends.net/pippin104.jpg - és még azt álítják hogy a hobbitok nem lobbanékony természetüek....
pippin.all-ends.net/pippin39.jpg -hm....úgy tünik Pippint NAGYON érdekli hogy Trufa miről beszél neki
pippin.all-ends.net/pippin67.jpg -a hobbitok sziesztáznak...
pippin.all-ends.net/pippin120.jpg -akkor is a LOTR a legjobb film!!!
pippin.all-ends.net/pippin15.jpg -Pippin beteg? Pippin álmos? Pippin gondolkozik?
pippin.all-ends.net/pippin28.jpg -nézd milyen szép a mosolyom

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.850 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére