Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
22 éve 1 hónapja #74896 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Telumehtar írta: Ez tök ari:
fan.theonering.net/art/gallery/large/927

Nekem annyira nem tetszik, de persze én még így se tudok rajzolni, úgyhogy csak ne beszéljek...!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #74889 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Telumehtar írta: Ez tök ari:

Hát nem is tudom... :? nekem a szája, a szeme meg az orra kicsit fura... :look: :eek4: de persze én örülnék a legjobban, ha így tudnék rajzolni :look: :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #74569 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Áfi: (bocs az Áfony-ért :oops: )
Mennyi mindenre jó egy paróka!

Több
22 éve 2 hónapja #74562 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Ragoran írta: Áfony:(ez nem hangzik jobban, mint az Áfi?)

Uff, neeem. :D :D :D (Má' bocs. :oops: :lol: )

a képek nagyon jók,de nincs egy csöppet lapát füle ezeken a képeken??

Egyébként is az van neki, csak a GYU-ban takarja a paróka! :mrgreen: :tongue: (A fals hobbitfülekről nem is beszélve. :wink: )

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 2 hónapja #74538 Írta: Ragoran
Ithil: Én nem értek hozzá, ne érts félre! Én nem akartam beléd kötni!! :cry:

Több
22 éve 2 hónapja #74524 Írta: Estel Adániel
Az animált emotikonsoroktól szvsz jobban lassul... vagy nem? :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 2 hónapja #74518 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Öööö... A cseten yavasolták!.... (Nayo... nemkenekát semmit senkire... :oops: )
Akkor bocsi mindenkitüll!!!! :crazy:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 2 hónapja #74515 Írta: Ragoran
Ithil: nagyon ügyes vagy, de ezzel a fajta beszúrással nagyon lassul a fórum, nem??? *ezt csak én mondom*
De egyébként komolyan nagyon ügyes vagy!!

Több
22 éve 2 hónapja #74514 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

:biggrin2:
A másikat saynos nemtoom betenni.... :cry:
Delegalább ezsikerült... :roll:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 2 hónapja #74446 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rago: Jóó kép ;)

Ez tök ari:

Több
22 éve 2 hónapja #74369 Írta: Ragoran
nbpl.nsn.org/readers/LotRimages/dominic.jpg

Több
22 éve 2 hónapja #74367 Írta: Ragoran
Áfony:(ez nem hangzik jobban, mint az Áfi?) a képek nagyon jók,de nincs egy csöppet lapát füle ezeken a képeken??

Több
22 éve 2 hónapja #74363 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand

Több
22 éve 2 hónapja #74350 Írta: Ragoran
Áfi:(akkor bátorkodlak én is így hívni :wink: )
Nagyon jók a képek!!!
Ezek a történetek!! :lol:
Én még csak az Aragón-medencével(?) találkoztam, viszonylag könnyű volt megjegyezni, hogy Északon fekszik! :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #74305 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Telumehtar írta: Még mindig örök favorit:A föcitanárom: A Gyürük Urát valami 70 hibával készitették...na erre rögtön...nem is igaaaz!!!!
Ja és a másik: volt táborban rabszolga verseny...Egyik kérdés:Meik az a könyv amiben a főhőst Frodónak hivják??? :) :D

Meg a Gosford Parkban Pipnek :!: hívják a kutyát, és van ott egy Sam nevű csávó is. :lol: :mrgreen: És azt se semmi: "Itt nyugszunk, Vándor, vidd hírül a spártaiaknak..." :lol:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #74244 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sziasztok!

Azt még nem mondtam Nektek,hogy a nyolcadikos irodalom könyvünkben van egy Trufa nevezetű tréfás történetet elmondó vers.Jó mi? :lol: :mrgreen:
Ja egyébként tök jókat írtatok.
:up: :hello: És bocsi az offért. :oops:

Több
22 éve 2 hónapja #74213 Írta: Ithilgalad
És a Golan-fennsík, megaz Aragón-medence... :D :D

Több
22 éve 2 hónapja #74210 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Narië írta: Nálunk az osztály nagy része GyU-fan(persze nem olyan mértékben mint mi,de mindenki olvasta a Könyvet és csak1 ember nem látta a Filmet),és amikor föcibôl Spanyolországot tanultuk,felfedeztek egy Aragóniai síkságot....Na akkor volt nagy röhögés :D

Én meg Bilbao helyett mindíg Bilbót olvasok, nem is tudom miért... :lol: :lol:

Több
22 éve 2 hónapja #74193 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Még mindig örök favorit:A föcitanárom: A Gyürük Urát valami 70 hibával készitették...na erre rögtön...nem is igaaaz!!!!
Ja és a másik: volt táborban rabszolga verseny...Egyik kérdés:Meik az a könyv amiben a főhőst Frodónak hivják??? :) :D

Több
22 éve 2 hónapja #74103 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nálunk az osztály nagy része GyU-fan(persze nem olyan mértékben mint mi,de mindenki olvasta a Könyvet és csak1 ember nem látta a Filmet),és amikor föcibôl Spanyolországot tanultuk,felfedeztek egy Aragóniai síkságot....Na akkor volt nagy röhögés :D

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #74090 Írta: Áfonya

zsoffija írta: A képek
nagyon-nagyon-nagyon ééééééééédik! :wink: (ez oan elolvadós pofa)
Örök hála értük,Áfonya! :itscool:

No problemo, szívesen! :D

OFF:

Telumehtar írta: Áfi : (nem gáz a megszólitás????)

Hát, remélem hogy nem az, mert mindenki így hív... 8O :lol:

Megint OFF: Még halványan rémlik Kis Pippin valahonnan törióráról, de meg nem mondanám miféle király volt... Karoling, talán? :?
(Egyébként sejtettem, h. vki fel fogja majd hozni. :lol: 8))

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand

Több
22 éve 2 hónapja #74027 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sziasztok!
Bocsi,de ezt el kell mondanom.Ma tanultunk töri órán Kis Pippinről és vajon mindenkinek ki jutott eszébe?Hát persze,hogy a mi kis Pippinünk... :D :lol: :mrgreen: Hallani kellett volna azokat a pusmogásokat.Tök jó volt. :up:
Bocsika az off-ért... :oops:

Több
22 éve 2 hónapja #73956 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
A képek
nagyon-nagyon-nagyon ééééééééédik! :wink: (ez oan elolvadós pofa)
Örök hála értük,Áfonya! :itscool:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 2 hónapja #73928 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Áfonya írta: www.brandyhall.net/screencaps/hwi/domhwi1m.jpg (Ez nagyon husi!)

Ez a kedvencem!
Itt annyira-annyira-annyira aranyos!!!!!!!!!!! :D :P :D :P :roll: Meg kell zabálni! :D :wink:

PS: a többi kép is irtó jó!

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 2 hónapja #73711 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Áfonya írta: Nah, ne aludjunk, kérem. :wink:
Ím egy kis vizuális csemege - Dom a "Hetty Wainthropp Investigates" c. brit sorozatból, 18 évesen...
Hát nem édes? :D

De!!!!!Elolvadook!!!*csöpp* *csöpp*

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #73683 Írta: Telumehtar
Áfi : (nem gáz a megszólitás????) Ezek a képek nyamynam....de az uccsó2 huhhh.....

Több
22 éve 2 hónapja #73597 Írta: Áfonya
Nah, ne aludjunk, kérem. :wink:
Ím egy kis vizuális csemege - Dom a "Hetty Wainthropp Investigates" c. brit sorozatból, 18 évesen...
Hát nem édes? :D

www.brandyhall.net/screencaps/hwi/domhwi1c.jpg

www.brandyhall.net/screencaps/hwi/domhwi1m.jpg (Ez nagyon husi!)
www.brandyhall.net/screencaps/hwi/domhwi1o.jpg
www.brandyhall.net/screencaps/hwi/domhwi4a.jpg (Maciiiii!!! :mrgreen: )
www.brandyhall.net/screencaps/hwi/domhwi6e.jpg (Cupp! :D )
www.brandyhall.net/screencaps/hwi/domhwi4h.jpg
www.brandyhall.net/screencaps/hwi/domhwi6t.jpg (Paróka=gáz 8O)
www.brandyhall.net/screencaps/hwi/domhwi6s.jpg (8O Ez nem uccsó... nekem nincs ilyen lábam szoknyában... :evil2: :o h:)

Többit lehet szemezgetni innen:
www.brandyhall.net/screencaps/hettyone.htm
www.brandyhall.net/screencaps/hettytwo.htm

Én meg mára végeztem. :cool:

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand

Több
22 éve 2 hónapja #73439 Írta: Ragoran
Dodiee: hár egen! Yó kérdés! :lol:

Több
22 éve 2 hónapja #73434 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rago: ezeken a képeken Dom-on rajta maradt a hobbitfül? tisztára olyan...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 2 hónapja #73433 Írta: Ragoran
Profi?? Én?? 8O Na ezt nem mondanám! Inkább álmos, megyek is aludni! :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.904 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére