Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
20 éve 8 hónapja #176767 Írta: Fircorwen
Fircorwen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Billy singing :D :
www.bobbi-brendan.com/images/LOTR/billeh.mp3
Nem vmi jó minőségű[size=9:15715twg](és néhány felhevült nőszemély végig sikítozik... :twisted: )[/size], de sztem azért érdemes végighallgatni...

"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #176175 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Artemisz (Celebthil) írta: Hogy tetszik?

Egészen meghatódtam... :cry: nagyon szép...

Meg a könnycseppes kép is.

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #176170 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Aina: Ez gyönyörű és is akarok könnycsepp lenni! Olvastátok a cikket, az oldalon ahonnan Domos videót lehet letölteni?? Dom megpuszil v. csókolt egy vad idegen lányt 8O Mé nem engem????? Én is akarom!!! :evil:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 8 hónapja #176169 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Haebrethilien írta:

ainawethien írta: www.biatv.hu/~slash/avatar/konnycsepp2.jpg

ez gyönyörű!egészen meghatódtam!

Thanx.. bár fogalmam sincs honnan van az idézet, de naon megtetszett, és pont ehhez a képhez való.

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
20 éve 8 hónapja #176149 Írta: Haebrethilien

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 8 hónapja #176120 Írta: Haebrethilien

Több
20 éve 8 hónapja #176119 Írta: Haebrethilien

ainawethien írta: www.biatv.hu/~slash/avatar/konnycsepp2.jpg

ez gyönyörű!egészen meghatódtam!

Több
20 éve 8 hónapja #176104 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
20 éve 8 hónapja #176100 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Helló, kedveskéim!
A regényembe most készült el egy fejezet, melyben a hobbitok kinn ülnek Minas Tirith falán, Aragorn és Arwen esküvője után, ülnek a csillagok alatt, és Pippin énekel. (Természetesen Billy hangja ihletett meg :wink: )
Gondoltam, megosztom Veletek szeretettel:

Messzi földeket bejártam,
Hej, de számos csodát láttam,
Ádáz, véres küzdelmeket,
Különös, ősi lényeket.
Rosszat, jót is, vad fajzatot,
Nyájas entet, gyilkos orkot;

Megéltem elveszett reményt,
A Sötétség lehelletét.
Átok hatalmát kardomon,
A halál ízét ajkamon.

De végül megtört a végzet,
Békét, nyugalmat remélek,
Kandallónál üldögélek,
Nem súlyul rám végítélet.
Király katonája vagyok,
Megye fia, Peregrin Tuk

Hogy tetszik?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #175966 Írta: ainawethien
Ezen az oldalon (az élménybeszámoló után) le lehet tölteni Dom-ról videókat a New Orleans-i parádéról!!! :P :D

www.livejournal.com/users/rosiegalbasi/4...hread=354530#t354530

Több
20 éve 8 hónapja #175911 Írta: ainawethien

Rabyn írta: wááháhááá rossz képet raktam be :oops:

beastybunny.com/lotr/billy/enews ... ndex.shtml

erre a képre gondoltam:http://beastybunny.com/lotr/billy/bafta0204/images/bafta021504_001.jpg

Igen, ő az, ő a barátnője.
Amúgy ezt a fenti interjút le is lehet ám tölteni ITT

Több
20 éve 8 hónapja #175771 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
wááháhááá rossz képet raktam be :oops:

beastybunny.com/lotr/billy/enews ... ndex.shtml

erre a képre gondoltam: beastybunny.com/lotr/billy/bafta0204/images/bafta021504_001.jpg

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 8 hónapja #175723 Írta: ainawethien

Timona írta: Ma az HBO-n úgy reklámozták, hogy 2:00... :!: :?:

Valszeg azért, mert az HBO (is >> PRO7 jobb szokott lenni ebben, sőt néha CNN is adja, de az csak a preshowt) le szokott adni egy kevéske pre-showt.

Több
20 éve 8 hónapja #175690 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Fangi írta: Oscar gála időpontja!

Február 29, Vasárnap 2.30,HBO-n!A vágott változatott hétfőn este 9-kor adják le.

Ma az HBO-n úgy reklámozták, hogy 2:00... :!: :?:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 8 hónapja #175587 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Oscar gála időpontja!

Február 29, Vasárnap 2.30,HBO-n!A vágott változatott hétfőn este 9-kor adják le.

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 8 hónapja #175576 Írta: ainawethien

Rabyn írta: beastybunny.com/lotr/billy/bafta0204/images/bafta021504_001.jpg (- ez itten a Barátnője??

Nem.. ő az: ;) :twisted: beastybunny.com/lotr/billy/bafta0204/images/bafta021504_010.jpg

;) Amúgy de, ő a barátnője. Szerintem összeillenek. Aranyosnak tűnik a nő.

Több
20 éve 8 hónapja #175544 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Haebrethilien írta: nem tom volt-e már ez a kép,nekem ez az egyik kedvencem:
www.halogirl.com/billy/images/14.jpg

Ki van rakva a falamra:DDD Még a 18. szülinapomra kaptam Thaurtól:)) én is nagyon szeretem:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 8 hónapja #175534 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
bocs, hogy kiszedtem a szineket az írásokbol de nem tudtam elolvasni. Gondolom ti nem zöld háttérel rendelkeztek. Azon nagyon nehzé a csodaszép (amugy az egyik kedvenc színem) bordó betűket olvasni...

Kárpotlásul képek
beastybunny.com/lotr/billy/bafta ... 04_010.jpg
beastybunny.com/lotr/billy/bafta ... 04_001.jpg (- ez itten a Barátnője??

beastybunny.com/lotr/billy/bafta ... 04_002.jpg
beastybunny.com/lotr/billy/bafta ... 04_005.jpg
beastybunny.com/lotr/lotr/rotk/i ... isc005.jpg
beastybunny.com/lotr/billy/misc/ ... 04_001.jpg

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 8 hónapja #175529 Írta: Haebrethilien
nem tom volt-e már ez a kép,nekem ez az egyik kedvencem:
www.halogirl.com/billy/images/14.jpg

Több
20 éve 8 hónapja #175278 Írta: ainawethien
Liv csak kíváncsi. Én is az lennék. 8) :twisted:

Haebrethilien: nem semmik ezek a képek.. Billy érdekesen néz ki. :twisted:

Több
20 éve 8 hónapja #175229 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Jajj...nagyon ari ez a szoknya....olyan skótos benne...nem??? Ki gondolta volna... Liv elég fura dolgokat művel szegény Billyvel.... Az a két uccsó kép 8O 8O

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 8 hónapja #175091 Írta: Haebrethilien
hű!hát yól összeválogatta a cuccosát! :D
www.great-scot.net/as/sag39.jpg
www.great-scot.net/as/sag38.jpg

Több
20 éve 8 hónapja #175089 Írta: Haebrethilien
yay de éééééééédi szoknyában!!!!! :tongue:
igaza van!egy skót az legyen skót,és vegyen fel néha szoknyát!!

Több
Több
20 éve 8 hónapja #174976 Írta: Timona

Több
Több
20 éve 8 hónapja #174945 Írta: ainawethien

Nilraen írta: Ez a shadow c. szám legalább annyira beteges mint Én..Tetszik! :D

szerintem a Maybe betegebb.. :) de nekem is tetszenek a számok, főleg a Shadow.. órákon át hallgatnám a hangját... [size=9:trd4e922]élőben..[/size] 8)

Több
20 éve 8 hónapja #174930 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ez a shadow c. szám legalább annyira beteges mint Én..Tetszik! :D

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 8 hónapja #174917 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Hát, igen! Ez a Shadow című szám elég beteg, de nekem tetszik! Dom majdnem végig csak dallamosan beszé, de jó hangja van! de azvégén az Ohhhhhhhhhhh-nál énekel és szép a hangja! :twisted:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.131 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére