- Köszönetek: 0
Elrond (Hugo Weaving)
- Lara
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
[size=9:1cww06ki]vagy vhol kinyomtatni(olcsón)[/size]
I make my own luck.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Nálam meg ez, még mindig :sherry írta: [size=9:t1qwtsh8]Bár nem Gyűrűk Ura, de nállam ez viszi a pálmát!!![/size]
kep.tar.hu/silmarien/images/pic3576500.jpg
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Aldarion
- Nem elérhető
Klikk
Más lett a világ
- sherry
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Csak be akartam szúrni a kedvenc képemet Hugo-ról!!
[size=9:4tr11gf6]Bár nem Gyűrűk Ura, de nállam ez viszi a pálmát!!![/size]
www.imdb.com/gallery/ss/0234215/ ... ng,%20Hugo
Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.
- Sil
- Nem elérhető
Ja, és a kis Elrondos kép alatt, ahol arról van szó, hogy Liv 3 részen át Apucinak szólítja, és hogy féltékenyek vagyunk-e, ahhoz csak azt tudnám mondani: Igen. Liv-re.
És az milyen aranyos tőle, amikor azt mondja, hogy amikor szomorú, segítségkérő leveleket kapott, akkor ő oda akart repülni, és bekopogni az ajtajukon...
Tears unnumbered
- Finarfiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
kép és interjú a maximból
Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Finarfiel
- Nem elérhető
- sherry
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Artemisz (Celebthil) írta: Oké, most itt végem lett! Erre már nincs még tünde szó se!!
ELROND APUCIII!! AZZAL AZ ÉDES HOSSZÚ HAJÁVAL!!!
Hmm.. a novellám idevágó részlete, ha kíváncsiak volnátok:Illik?Elrond lehajtotta fejét, hosszú haja előreomlott, arcát lánya homlokához simította, szép nagy kezét beletemette selymes hajába, s bizony erős karjával legalább olyan vadul és fájón szorította magához, mint amilyen kétségbeesetten a lány kapaszkodott őbelé.
[size=9:2a2cgc8x]ÜGYI VAGY, ELENIEL!! [/size]
Ez a kép is nagyon illik rá!!!!! www.tolkien.hu/galeria.php?mode= ... =32&mnu=28
Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.
- Sil
- Nem elérhető
Hugo írta: I was on top of Keanu Reeves, he was on his back and I was on my trunk, and I was breathing down his neck for hours and hours. It was... very erotic. ... Yes, there was lots of rain. Very wet.
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Figwit, Csillaglány kérdésére:
"Frodo is gre... who is that?!"
Amikor Frodó föláll, és bejelenti, hogy elviszi a gyűrűt Mordorba, az embert elönti az érzés, hogy "Wow, Frodó nagyszerű!" Ám ebben a pillanatban felbukkan a képernyőn egy igen vonzó tünde, elhomályosítva az előbbi felemelő pillanatot, innen a mondat másik fele: "ez meg kicsoda?"
- Artemisz
- Nem elérhető
8OSil írta: "(És milyen cuki, amikor fél... )
SMITH ÜGYNÖK FÉL?!! Az hogy lehet?!
Júj, de dili!!
Sil, örülök, hogy tecc, de vhogy sejtettem, hogy erre a kifejezésre rákattansz!
(Kösz a klipecskét! Ezt a részt nagyon szeretem, sőt imádom!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
Amúgy itt a kedvenc jelenetem a FotR bővítettből, Elrond és Gorni Gilraen sírjánál :
www.jo.spacia.org/elrond/etc/fotrclip.avi
És végre láttam a Mátrix 3-at! :dance: Maga a film nem egy nagy eresztés, de Hugo egy isten! (És milyen cuki, amikor fél... )
Tears unnumbered
- Artemisz
- Nem elérhető
:eek2: *HUKK*Finarfiel írta: Még egy topps kártya
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Oké, most itt végem lett! Erre már nincs még tünde szó se!!
ELROND APUCIII!! AZZAL AZ ÉDES HOSSZÚ HAJÁVAL!!!
Hmm.. a novellám idevágó részlete, ha kíváncsiak volnátok:
Illik?Elrond lehajtotta fejét, hosszú haja előreomlott, arcát lánya homlokához simította, szép nagy kezét beletemette selymes hajába, s bizony erős karjával legalább olyan vadul és fájón szorította magához, mint amilyen kétségbeesetten a lány kapaszkodott őbelé.
[size=9:2rtd9wuf]ÜGYI VAGY, ELENIEL!! [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Érdekes, nekem nem tűnik dühösnek azon a képen, ahol Orlandónak magyaráz...
Vagyis... inkább úgy mondom, hogy nem biztos, hogy ott mérges. Csalóka a megvilágítás, lehet, hogy azért vonja össze a szemöldökét, mert valamire visszaemlékezik/elmélyülten magyaráz... stb.
A Tropps kártya isteni! Jól áll Elrondnak ez a hajviselet!
Félhosszú hajjal pedig igazi Hugo... maga az ember, se nem Elrond, se nem Smith ügynök.
[size=9:cqn17uey]Látod, Artemisz, gyakorolgatom a szerkesztést...[/size]
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Finarfiel
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Ez sztem is így van! Kösz a kiigazítást!Finarfiel írta: De a lányában biztos nem csalódott, csak nem esik jól neki a döntése.
JÚJ, FINI!!!
Igen, pontosan ezeket kértem! És kösz, hogy ilyen gyorsan teljesítetted! Puszii!!
xXx Marcika: lehidalás!!!:
Másik kettő: 8O khm.. valahogy nem az igazi...
DE HUGO!!!!!
Amikor Orlira haragszik!!
Tyűha, szinte hallom, ahogy mondja neki a magáét!! (azon a szuperklassz, nyomatékos hangján!) Orli meg csak les megszeppenve! És azt is imádom, hogy ilyen jó magas! Még Orlinak is fölébe magasodik! IGAZI TÜNDE!!
A félhosszú hajú:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Finarfiel
- Nem elérhető
Hugo: félhosszú hajjal , Orlira mérgesen , Isildurra mérgesen
Mártonkánk: xXx , szugesszíven , khm... összekócolnivalóan
- Finarfiel
- Nem elérhető
Szomorú és megfáradt? Igen. De a lányában biztos nem csalódott, csak nem esik jól neki a döntése.
- Nimashilin
- Nem elérhető
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Artemisz
- Nem elérhető
SZIA, NIMA!! MINŐ KELLEMES MEGLEPETÉS!!!!Nimashilin írta: Elrond tényleg nagyon szép az első kártyán! Valahogy... nem találok rá szavakat. Erős, határozott, de itt kicsit mintha csalódott is lenne...
Csalódott? Na, azt ne mondd, hogy nincs neki miért annak lenni! Szvsz emellett még kiábrándult és szomorú is.. szegény..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Nimashilin
- Nem elérhető
Elrond tényleg nagyon szép az első kártyán! Valahogy... nem találok rá szavakat. Erős, határozott, de itt kicsit mintha csalódott is lenne...
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Artemisz
- Nem elérhető
KÖSZI, DRÁGÁM!!!!!Gyémánt_Hajnal írta: Hello mindenkinek! Csak egy röpke üzi, Artemisz kérését teljesítem csak
[size=9:32mesb4x]800!!!!!!!! [/size]:dance:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Voltam a RingCon-on én egy teázás alkalmával - mikor Lawrence Makoare, John Leigh, Marc B. Lee és még néhányan a teázóban ültek (mellettem), agyba-főbe dícsérték Hugot, hogy milyen nagyzserű ember és nagyszerű színész és. Bevallom, nekem is öröm volt hallgatni a Hugoról szoló dicséreteket.
pusssz
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Hmm... én még azt a verziót hallottam erről, hogy a rajongók adták neki ezt a nevet, ami voltaképpen a "Frodo Is Great... Who Is That" szókezdő betőinek összeolvasása. De hogy miért éppen ő kapta ezt a nevet, és hogy jött ez ide... arról gőzöm sincs.
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Nem mintha ez jelentene valamit, csak úgy mondom...
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Az első Topps-kártyán lévő Elrond-kép gyönyörű!!! 8O :agree:
Figwit meg csak így, megzabolázatlan hajjal??? Ha nem mondjátok, hogy ő az, nem jöttem volna rá.
Hmm... de azért határozottan tetszik...
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Artemisz
- Nem elérhető
ILYET ÉN IS SZOKTAM CSINÁLNI!!Sil írta: Egyébként tegnap este azt csináltam, hogy szépen elővettem a kedvenc Elrond-fényképemet, kiraktam magam elé, és újraolvastam a könyvből az Elrondos részeket, különös tekintettel arra, amikor leírja... És még mindig azt mondom, hogy Hugo a tökéletes Elrond... Pontosan megfelel a leírásnak is: kortalan, tiszteletet parancsoló, hatalmas, stb stb... És a szeme, az meg valami egészen fantasztikus
És milleg igazat adok Neked, Sil! Szeressem apucimat!! De Hugót is!
A Topps Card: !!!
Figwitke se rossz! Elfogadnám tesókának!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.