Frodó (Elijah Wood)

Több
21 éve 11 hónapja #97344 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én mennék, de holnap elutazok, kedden meg előkészítő :x :x
Telu sztem ere nincs külön név, vagy igen?

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #97338 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem napi rendszerességgel...nem úgy és nem is bánatában...csak amikor pl. valami buli van akkor iszik...huhhh...ezt hogy is nevezik? nem jut eszembe :roll: a lényeg hogy nem rendszeresen hanem néha..csak néha ;) érted ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #97336 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Persze, hogy nem!! Lijről jót vagy semmit! ;) (Hmm...ezt másra szokták mondani... :x )

Szóval: szeretnétek akkor koccintani Lij egészsére a sz.n.-ja alkalmából???

És mikor? Amik eddig szóba jöttek (asszem... :roll: )
szombat [size=9:162t4tgg](felőlem, lehet...)[/size]
vasárnap [size=9:162t4tgg](neee!!)[/size]
kedd [size=9:162t4tgg](nekem ez is jó)[/size]

Más eshetőség nem volt, ugye? Akkor döntsünk!! :) Egyáltalán ki jönne?

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 11 hónapja #97331 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Telumehtar írta: Iowa: át persze hogy nem ;) Csak azt mondjuk hogy szokott inni...DE nem alkoholista ;)

A képek nagyon ééédesek :)

Na, de pld. hogy érted, hogy szokott inni. Nem napi rendszereséggel. Mondta, hogy nem iszik, nem drogozik. A szülinapján meg azért megengedheti magának.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 11 hónapja #97324 Írta: Telumehtar
Iowa: át persze hogy nem ;) Csak azt mondjuk hogy szokott inni...DE nem alkoholista ;)

A képek nagyon ééédesek :)

Több
21 éve 11 hónapja #97321 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sesy Olórea írta: Csak kidobta a taccsot, szegényem... :)

Forgatás közben Zsákos Frodó így panaszkodott: nagyon kell... A stáb nem vett tudomást a problémáról, ráadásul Wood egyik kollégája még viccesen hastájékon is bökte a szorult helyzetben lévő szinészt. Az eredmény: nadrágcsere. Lám, még a nagyokkal is előfordul...

Forrás: 100*szép
Véleményem: ...

Iowa: a képek naon édesek!

Én a 100xSzépben nem igazán hiszek.......... :?
Nagyon jók a képek.
Ez is egy nagyon édi kép. www.bagendinn.com/images/lij/lijsunshine26.jpg
Tudom, hogy ez már volt, de nem tudok betelni vele, annyira tetszik, olyan aranyos rajta. www.bagendinn.com/images/lij/lijsunshine27.jpg
Azért ne állítsátok be Lijt úgy mint egy alkoholistát. :cry:

Lij, you are my life!

Több
21 éve 11 hónapja #97256 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 11 hónapja #97133 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!(nemtom, láttátok-e már...)
Egy nagyon édes kép felnŒtt istenünkrŒl:
www.bagendinn.com/images/f/fashion2.jpg
És még egy, csak itt kicsit morci :cry: , de így is szexi :D :
www.bagendinn.com/images/E/elijahhot.jpg
És a világ legaranyosabb képe:
:lol:
www.bagendinn.com/images/FunnyCap_BW.jpg
Hát, egyelŒre ennyi. 8)

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 11 hónapja #97128 Írta: hódica

Telumehtar írta: 21 évesen lépik át a nagykoruság határát ;) nem emlékeztek hogy tavaly is milyen nagy bulit csapott Lij...és ha jól emléxem nem volt túl józan a Drága :) hihi

huhh..megnézném Lijt részegen! 8) :lol: :lol: :lol: 8)
mondjuk, sz.tem mindenki, akinek volt 21. szülinapi bulija(márminr az USA-ban), az tuti síkrészeg volt :wink: :roll:

Több
21 éve 11 hónapja #97043 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jók a képek :wink:

Iowa írta: gallery.ejwsites.net/top10pic/gallery/cl...elijah_seductive.jpg

Eh, tiszta terminátor :lol:

A febr. 15.-ei mozizásra én is mennék ha lehet :roll: Habár még nem tom h tok-e menni, de lehet, nna :)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 11 hónapja #97018 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 11 hónapja #97002 Írta: Sesy
Csak kidobta a taccsot, szegényem... :)

Forgatás közben Zsákos Frodó így panaszkodott: nagyon kell... A stáb nem vett tudomást a problémáról, ráadásul Wood egyik kollégája még viccesen hastájékon is bökte a szorult helyzetben lévő szinészt. Az eredmény: nadrágcsere. Lám, még a nagyokkal is előfordul...

Forrás: 100*szép
Véleményem: ...

Iowa: a képek naon édesek!

Több
21 éve 11 hónapja #96992 Írta: Iowa

Több
21 éve 11 hónapja #96959 Írta: Elanor
Aragorn! (Mármint a dumcsizás ;) )

Én is láttam már néhányat (hála a bátyá által rendezett buliknak is... :x ), és sztem attól is függ, hogy előtte az ember milyen hangulatban van, stb, stb... de ez hiper-mega-super-off, úgyhogy tényleg hagyjuk!!! (Bár azt megbeszélhetnénk, hogy Lij vajon melyik fajtába esett :lol: )

Hogy fog ünnepelni...hát gondolom először az anyucijával, aztán elmegy egyet bulizni a haverokkal! :twisted:

Több
21 éve 11 hónapja #96957 Írta: Telumehtar
Elanor: Persze :) Elötte is meg utána is ;)

A másik: Tapasztalat ;) is :) minda4et láttam már és állitom hogy nagyon is különböznek egymástól...de nem emberfüggö...hanem alkohol függö :) Tartsak kiselőadást? :mrgreen:

Egyébként szerintetek hogyan fog ünnepelni Lij? :)

Több
21 éve 11 hónapja #96955 Írta: Elanor
Telu: tapasztalat, vagy mi? ;)

A mozi után (vagy esetleg előtt) tervezünk vmi dumcsifélét?

Több
21 éve 11 hónapja #96951 Írta: Telumehtar
Öh....szentem azért nem lehet olyan aranyos...többféle részeg van: a vidám,a depressziós,a síros és a hülye ;) De ebbe ne nagyon menjünk bele ;)

Több
21 éve 11 hónapja #96948 Írta: Niké
Niké válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
ok...akkor tévedtem :lol: :oops: bocs...
mien ari lehet tök részegen :lol: ..ahagy viháncol ,dűlöngél,folyton röhög és fél órába telik mire kimond egy értelmes szót :mrgreen:
Édi lehet!Eccer megnézném....ki tudja mire lehet ilyenkor rávenni az embert! :twisted:
(ejnye Nik!de rossz vagy :evil: :oops: )
ezek olyan arik: :frodo1: :frodo2: :mrfrodo: :disappear:

Több
21 éve 11 hónapja #96939 Írta: Telumehtar
21 évesen lépik át a nagykoruság határát ;) nem emlékeztek hogy tavaly is milyen nagy bulit csapott Lij...és ha jól emléxem nem volt túl józan a Drága :) hihi

Több
21 éve 11 hónapja #96938 Írta: Niké
Niké válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Iowa írta:
Lij már 21 évesen átlépett a felnőtt korba. Tök jó Amcsiba, hogy csak ilyenkor.

Én igazán nem akarok kukacoskodni de ezt nem értem.Én úgy tudta hogy a 22.évüket betöltve lesznek ott nagy korúak. :lol: Vagy rosszul tudom?
Amugy szerintem nem olyan jó az...Mostmár mehet ahova akar ihat stb...
most aztán kiélheti magát :twisted:

Több
21 éve 11 hónapja #96936 Írta: Telumehtar
Igen, tudom hogy jobb a feliratos....dehát a kártyákért mindent...hehe..biztos jól megfogom szívni valami orkkal :) Na mind1.. akkor be kéne írni a közösbe is ;)

Több
21 éve 11 hónapja #96927 Írta: Elanor
Telu: hát nemtom, felőlem lehet más is, de elvileg ezt beszéltük meg...de én már semmiben sem vagyok biztos :wink: (csak ne 8-a legyen, nekem bármi más jó sztem... :) ).

A Corvinba...? Miért? A kártyák miatt? :) Én személy szerint jobb szeretném inkább feliratosan, de igazából mind1 :)

Több
21 éve 11 hónapja #96926 Írta: Telumehtar
február 15.-e? Jó tudni :D Akkor ugye megyünk akkor is TTTzni? 1 kérés: Plíííz a Corvinbaaaa :) Naaa :D

Több
21 éve 11 hónapja #96911 Írta: hódica

Elanor írta: hódica: elvileg lesz...február 15-én, csak az még nincs eldöntve, hogy azon belül mikor, hova, stb... :roll:

arra talán el tudok menni...olyan rég voltam már talin

Több
21 éve 11 hónapja #96903 Írta: Elanor
A kedd az talán nekem is jobb lenne, de a szombat is jó! Csak döntsük el! ;)

hódica: elvileg lesz...február 15-én, csak az még nincs eldöntve, hogy azon belül mikor, hova, stb... :roll:

Több
21 éve 11 hónapja #96899 Írta: Sesy
Vasárnap nekem sem jó... kedd az még jobb lenne, habár nem biztos... :? De azért koccintani fogok én is itthon, magammal ;)

Több
21 éve 11 hónapja #96894 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Tényleg nem tudja valaki a címét? [img]file:///C:/WINDOWS/Asztal/Andi/Emotikonok_elemei/icon_please.gif[/img]

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 11 hónapja #96887 Írta: Telumehtar
Hihihi:

;)

Több
21 éve 11 hónapja #96881 Írta: hódica
hát azt hiszem én nem tudok menni :cry: :cry: :cry: nem hiszem, hogy anyu elenged...félév + ilyenek :? :? de azért én is koccintok Lij egészségére :D :wink:

apropó, mi van azzal a februári talival? :roll: :P

Több
21 éve 11 hónapja #96694 Írta: Elanor
Vasárnap...? :? Akkor már inkább inkább legyen szombat, vagy nemtom... csak hétfő semmiképpen se!!! [size=9:26ixcd5n]Tudom, hogy az eddig szóba se jött, de ne is!! :) )[/size]

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.388 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére