Frodó (Elijah Wood)

Több
21 éve 10 hónapja #98605 Írta: Elen
Elen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ez igaz de a Lijes poszter annál inkább!!(bár már 100000 láttam azt a képet és vagy 1,5 éves)És nézted az elején a HP.˝ szívtipróit˝????Azok a jó pasik!! :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #98600 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
A Háború tényleg nagyon jó volt, megható, igazán művészi alkotás. (szerintem)
Az Orlis popmail nekem nem volt valósághű...... :roll:

Lij, you are my life!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #98597 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Láttam a Háborút, nagyon szép film. Az Avalon elég hülye időpontban lesz... nem ismétlik meg vmikor?

Több
21 éve 10 hónapja #98596 Írta: Elen
Nem csak örülne,tuti meg is kapja!!!Még mindig jók a képek!!!Az e havi IM tele van GyU.:val:Orlis+Gornis Cikk,Billys+Domos Apróság,ÉÉÉÉÉÉssss LIJES POSZTER!!!!!!!!!!!![color=#][/color]Az ajándék egy gagyi csatt.A jövő haviban Lijes popmail lesz!!!! Még egyszer és ezerszer BOLDOG SZÜLINAPOT LIJ!!!!!!!!!!!!! :cheers:

Több
Több
21 éve 10 hónapja #98577 Írta: Iowa
'Lij biztos nagyon örülne ennyi jókívánságnak.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #98568 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
A jépek vmi eszméletlen jóóók :itscool:

Boldog szülinapoot!! :dance: :cheers:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #98553 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
BoldogszülinapotLij!!!

Ismétcsakannyihogy:édik a képek... :hello: :frodo4:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #98551 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ezt a tökéletes időzítést!!! Kedvenc és egyetlen Zsákos Frodónk :D születésnapján mit leltem a chipsben? Hát kedvenc és egyetlen Zsákos Frodónk becses és értékes képmását!!! :bounce: :frodo2:
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, FRODÓ/LIJ!!!

Több
21 éve 10 hónapja #98540 Írta: shark
shark válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Boldog születésnapot Zsákos Frodó! :)

pajkosponi.fpn.hu/modules.php?na ... cle&sid=60

Kár hogy nem lehetünk ott a koccintáson :roll:
Sebaj akkor is boldog születésnapot 8)

Valaki nem tudja a címét, mert levelet szeretnék írni neki, hogy küldjön egy aláírást

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu

Több
21 éve 10 hónapja #98526 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nos akkor először is:

:!: :D Boldog Szülinapot LIJ!!!!!!!!! :D :!:

itt van 2 kép, ami mindenkinek kötelező megnézni(figyelem, olvadásveszély :wink: ) :arrow: www.bagendinn.com/images/lij/torontolijhuge1.jpg
www.bagendinn.com/images/lij/torontolijhuge2.jpg

Bár nem lehetek ott a koccintáson gondoljatpk rám! :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #98506 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
BOLDOG SZÜLINAPOT LIJ!!! :D

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 10 hónapja #98497 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
BOLDOG SZÜLINAPOT DRÁGA LIJ!!! :bounce: :frodo2:

És azért rám is gondoljatok a koccintásnál! :(

Több
21 éve 10 hónapja #98463 Írta: Erendil
Erendil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
De nagyon jóóóók.... :lol:

HAPPY BRITHADAY ELIJAH!WE LOVE YOU!

:cheers: :hello: :frodo2: :lol: Majd gondoljatok rám,jó?Sajna nem tok menni... :cry:

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!

Több
21 éve 10 hónapja #98449 Írta: Elen
Gondolatban mindenkivek koccintok!!!!És neki meg sok BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!
Jók a képek f?leg az utolsó.

Több
21 éve 10 hónapja #98395 Írta: Iowa

Több
21 éve 10 hónapja #98386 Írta: Iowa
HAPPY 22nd BIRTHDAY ELIJAH !!!

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #98345 Írta: Iowa

Több
21 éve 10 hónapja #98336 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Fúúú, mien kicsi! 8O Na erre most már tényleg kiváncsi vaok! A haja oan mint a Radio Flyerbe, de azt nem tudom hányévesen csinálta, de vmikor abban a korban lehet, nem?

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 10 hónapja #98334 Írta: Iowa
Én se, de az a lényeg, hogy láthatjuk nem?
A film '90-ben készült. Tehát 9 éves volt.
Egy kép a filmből:
www.frodoandsam.net/film/gallery/images/...lijah-avalon-009.jpg

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #98332 Írta: Sesy
Az Avalont láttam a kölcsönzőbe (vagyis, hogy benn vann), de megnéztem a hátulját, és egy szó nem volt Lijről (még ugysem, hogy ven benne egy kissrác, vagy vmi). Azért kiváncsi leszek rá, mert ezekben a kisgyerekkori filmekben zabálnivaló a kis drága :wink:

Iowa, naon aranyos az a kép... imádom a Chain of Foolst :D

[size=9:2sqima85]Elanor... ettől a gyurmaembertől elkezdtem röhögni, és abba sem bírom hagyni... bocs az offért amugy :oops: [/size]

Sztem leszünk egy páran holnap... nem haltak ki a woodisták még szerencsére... 8)

Több
21 éve 10 hónapja #98329 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ő mindenhogy szép!!! :)

Ugye sokan leszünk holnap a koccintásnál??? 8)

Háború: még nem néztem meg a felvételt, de láttam én is nyáron [size=9:1aaqku9s](ugye Sesy? ;) :arrow: horkol a gyurmaember :lol: )[/size], és tényleg nagyon jó!

Örülök, hogy lesz az Avalon, azt még nem láttam, és pont a napokban gondoltam, hogy meg kéne nézni :) De abban még kisebb, nem? És nem szerepel vmi sokat, vagy igen...? (Szinte semmit nem tudok erről a filmről!)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #98328 Írta: Iowa

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #98327 Írta: Sesy
Nekem is tetszik a bőre, nemarról van szó, hogy nem! :roll: csak lebarnulva is naon cép :)

Több
21 éve 10 hónapja #98326 Írta: Iowa
Sápadt?
Én szeretem, hogy szép világos a bőre, nem fehér, de világos.
Nagyon imádom. O.K. nyugszik...

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #98321 Írta: Sesy
Én még régebben láttam először, nyáron, és akkor a szinkronhangjától majdnem dobtam egy hátast... :) :) a haja sem tetszett annyira,de végülis aranyos így is. Meg az is tetszik, hogy ebben a filmben le van barnulva, eddig mindig csak sápadtan láttam. Amikor sír az annyira, de annyira.... naon ügyi és naon helyes :D

Több
21 éve 10 hónapja #98318 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
ÁÁÁÁÁ...a képek tényleg oltárira naon jók! Elszáll az agyam! A kis szívdöglesztő!

Sesy Olórea írta: Wow, mostanában tényleg sok Lij-os filmet adnak... tök jó :wink: :smokin:
Néztétek ma a Háborút? Hiába láttam 50*-er, még most is tetszett :D

Igen!!! Nagyba jövök haza a suliból, és oan jó volt arra hazajönni, h ott van elöttem egy új film fölvéve! (Én csak most láttam először és tökre vártam :D ) aaaanyira jó volt, oan kis édi benne, és az a frizu nagyon jól állt neki! Kissé meglepődtem a szinkronon /[size=9:1lafpqin]a kis pösze [/size]:biggrin2: /, de azért nagyon aranyos volt! szuper jól játszotta a szerepét, meg amikor sírt...szegényke, én is annyit bőgtem a filmen :crying: :bawling: olyan megható!
És akkor most jön még egy filmje! Hát ez eszméletlen! Úgy örülöök! :hello:

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 10 hónapja #98310 Írta: Iowa
Engem nagyon mellbevágott ez a film, voltak részek, ahol könnyeztem, de lehet, hogy csak azért, mert először láttam, bár nem hiszem, mondjuk ez volt a Gyűrűk Urával is pár helyen az első, második részben is.
Avalont is fel fogom venni. Tök jó, hogy lesz. Annyira örülnék, ha a Flippert is mutatnák.
www.frodoandsam.net/film/gallery/images/...lijah-thewar-007.jpg
www.frodoandsam.net/film/gallery/images/...lijah-thewar-013.jpg

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #98308 Írta: Elen
Iszonyat jók a képek!!!!!!!!!!!! Vissza térve arra a cikkre anyu egy hétig azzal szekált! :? A tesóim meg csak fogták a hasukat :evil:

Több
21 éve 10 hónapja #98229 Írta: Sesy

Erendil írta:
Sesy,nem jártál Te blue fire fórumra?

De, jártam (még régebben). :roll:

A képek nem jönnek be :bawling:

Wow, mostanában tényleg sok Lij-os filmet adnak... tök jó ;) :smokin:
Néztétek ma a Háborút? Hiába láttam 50*-er, még most is tetszett :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.288 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére