- Köszönetek: 0
Frodó (Elijah Wood)
- Lili
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
naughty:akkor nekem is eltudnád küldeni azt a tesztet?Nagyon hálás lennék érte.
Amúgy télleg jöhetne már vmi Lij-es film a mozikba,de ha az Ash-t márciusban mutatták be,akkor hamarosan ide is el kell,hogy érjen.
Mondjuk nekem egy ideig nem lesz Lij hiányom,ugyanis holnap megyek GYU-t nézni!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- naughty
- Nem elérhető
mégis fel tudtam jönni, de nem sok időre!!!
és köszi az mtv linket is!!!
NEMTOM MIKOR LESZ FILM, DE ÉN MÁR NAGYON VÁROM AZ ASH -ET!!
MÁRC 11 -ÉN MUTATTÁK BE AMCSIBAN, MÁR IGAZÁN ELKEZDHETNÉK REKLÁMOZNI ITT IS!
majd meg kéne néznem a mozi-mozi-mozi-t, mert talán lesznek infók!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- n8n
- Nem elérhető
naughty írta: KÖSZI N8N!!!!!!!!
A bLOOM TOPICBAN , MÁR MEGKÉRDEZTEM,HOGY láttak -e már embert , aki hasonlít vkire a LOTR-ből???
én ma láttam "orlit", de sajna , LIj-t még nem!!!
nekünk van a suliban(Tref.gimn) egy emberke, aki teljesen Elwood!!!! csak magasabb( khmmm...) ja, meg a buszon is, scak annak a srácnak piercingje volt, és sztem az is magasabb lehetett(mert ülve láttam) naughty: jó a fejed!!!
Wood film:passz (csak azokról tok, amiről dumáltunk régebben)
n8n returns
- Esgalfanawen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ez olyan aranyos!NÉZZÉTEK VAN FEJEM!!!!!!
"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Hááááát... Az a kép. 8O Nem tudom mit szóljak...
Mindegy. Mikor lesznek már az új Elijah Wood-os filmek???
Erről sajnos nem tudok semmit
Hm?
- Leana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nem vagyok biztos benne, hogy lehet-e még szavazni, mert nem találtam semmilyen "szavazóhelyet", de lehet, hogy csak regisztrálnom kéne magamat. Egyébként ha már szavaztok, ne csak a legjobb férfi színészhez nézzetek be, hanem a legjobb filmhez is, mert A Filmet is jelölték.
Szóval szavazásra fel!
"All we have to decide is what to do with the time that's given to us." (Gandalf)
- naughty
- Nem elérhető
ha lehet még, akkor lécci linkelje be valaki a pontos címet,mert az mtv.com-on nem találom !!!!
ÉN MÉG CSAK 1x SZAVAZTAM!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- naughty
- Nem elérhető
neked!!!!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- naughty
- Nem elérhető
de mindegy.... este lehet,hogy nem tudok feljönni, mer későn érek haza!!
viszont majd töröm a fejem,hogy kitaláljak valami jó témát, mert most eléggé fogytán vagyunk!!!
nyulhopsz!: írtam nekem egy mailt, egy aranyos teszt van benne, érdemes megcsinálni!!!
Lili ,ha akarod elküldöm neked is!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- naughty
- Nem elérhető
EZ HASONLÍT A LEGINKÁBB RÁM , AZÉ VÁLASZTOTTAM EZT!!!!
(najó, azért nem hasonlít annyira, csak a feket haj...ilyesmik)
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- shaira
- Nem elérhető
- manó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.
- Lili
- Nem elérhető
- naughty
- Nem elérhető
sziasztok!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- naughty
- Nem elérhető
én is!!!!
LIj-t már sokan mondták,hogy láttak, de én még nem!!!
lehet,hogy jobb is, mert szegény gyereknek , lehet,hogy a nyakába ugranék, szegény Orlit is tökre bámultuk a barátnőmmel!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Lili
- Nem elérhető
Én sajna még se "Orlit",se "Lij-t" nem láttam,de mondjuk akkor örülnék a legjobban,ha az igaziakat láthatnám.
- Dez
- Nem elérhető
Csak sokkal magasabb (175-180 centi?), a haja fel volt zselézve. Nagyon meglepődtem!
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- naughty
- Nem elérhető
A bLOOM TOPICBAN , MÁR MEGKÉRDEZTEM,HOGY láttak -e már embert , aki hasonlít vkire a LOTR-ből???
én ma láttam "orlit", de sajna , LIj-t még nem!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- n8n
- Nem elérhető
naughty írta: hopppáááá!!!!!
Lij baba nem cicózik!!!
nem, nem
és naughty: tetszik az aláírásod!
n8n returns
- Lili
- Nem elérhető
Én viszont most megyek,mert még tanulnom kell!Jó éjt!
- naughty
- Nem elérhető
jóéjt!!!
Erendil fénye kíséje utatokat!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- naughty
- Nem elérhető
egyébként ez a franka csaj nem egy gebe liba!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- naughty
- Nem elérhető
Lij baba nem cicózik!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- n8n
- Nem elérhető
mellesleg miért küldi L kétszer...már próbáltam szerkezteni dehát....
n8n returns
- Tar-Ancalime
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"A képzelet fontosabb,mint a tudás."
Albert Einstein
- n8n
- Nem elérhető
NÉZZÉTEK MEG A KÉPET, AMIT ANNA KÜLDÖTT!
sztem nem baj, ha az SW-ről is dumálunk, nem csak Lijől....1.)mert ő is szereti 2.)mert leglább nem pang a topic.
Tar:
Ha az SW annyira üres és szar film,akkor vajh Elijaht mi fogta meg benne...? az Sw nem szar és üres....de ha valaki szerint az, és kapálózik, hogy Lijről legyen szó, vitassa meg azt, amit Tar felvetett....szal itt a kép, amiról az elején írtam:
always.ejwsites.net/images/grabfranka.jpg
de ha ez nem jön be: akkor....
always.ejwsites.net/index.htm
és ezen meg azt a képet, ami Sunday, 19 May 2002 alatt van, és: Hehe, just a quick update, i just *had* to post this pic, lol. NOTE: This isn't exactly a PG picture. [Elijah and Franka] I think that's pretty funny really, hmmm.... Elijah and Franka not dating?? i think not! Thanks 'Pounce'! <-szal itt található Anyóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóós.....
NÉZZÉTEK MEG A KÉPET, AMIT ANNA KÜLDÖTT!
sztem nem baj, ha az SW-ről is dumálunk, nem csak Lijől....1.)mert ő is szereti 2.)mert leglább nem pang a topic.
Tar:
Ha az SW annyira üres és szar film,akkor vajh Elijaht mi fogta meg benne...? az Sw nem szar és üres....de ha valaki szerint az, és kapálózik, hogy Lijről legyen szó, vitassa meg azt, amit Tar felvetett....szal itt a kép, amiról az elején írtam:
always.ejwsites.net/images/grabfranka.jpg
de ha ez nem jön be: akkor....
always.ejwsites.net/index.htm
és ezen meg azt a képet, ami Sunday, 19 May 2002 alatt van, és: Hehe, just a quick update, i just *had* to post this pic, lol. NOTE: This isn't exactly a PG picture. [Elijah and Franka] I think that's pretty funny really, hmmm.... Elijah and Franka not dating?? i think not! Thanks 'Pounce'! <-szal itt található
n8n returns
- Lili
- Nem elérhető
Hát összeveszni azt télleg nem kéne,hanem végre kéne találni vmi jó kis témát,ami vmi módon kapcsolódik Lij-hez.Habár végülis nekem mind1... Csak ne veszekedjetek!!!!naughty írta: Tar: jó, tessék én is elmondtam a véleményemet a magam stílusában, sőt, nem is a magam stílusában, hanem abban a stílusban, amiben te kioktattál minket!!!
de én most nem akarok összeveszni, mert ha valamiről, akkor arról tényleg nem szól ez a topic!!
IGAZ, LILI???
- Tar-Ancalime
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"A képzelet fontosabb,mint a tudás."
Albert Einstein
- Lili
- Nem elérhető
A könyv vége tényleg olyan szomorú,igaz én nem sírtam mikor olvastam,de nagyon meghatódtam.
- naughty
- Nem elérhető
de én most nem akarok összeveszni, mert ha valamiről, akkor arról tényleg nem szól ez a topic!!
IGAZ, LILI???
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.