Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 2 hónapja #221470 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Nimrodel (Melklerien) írta:

Lin írta: Igen, a 2. részben játszik, de csak pár pillanatig mutatják :cry:

Sajnos tényleg csak egy pillanat... Megláttam, felsikítottam, mire elhallgattam már ott se volt... :(

Igen, ez valóban nagy kár. Még szerencse, hogy az a film egyébként is szuper - szvsz -, nem csak Lij miatt érdemes megnézni.

Ja, és firefly, üdv néked! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #221440 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ilúvatar Gyermeke írta: Nem tudom, hogy vagytok vele, de a Lij-os fórummal problémák adódnak. Pl el akarok küldeni egy hozzászólást, erre kiírja, hogy a lap elévült, frissítsem. Utána viszont úgy tűnik, mintha nem küldtem volna el, erre mégegyszer próbálkozom- ugyanaz. Kilépek, belépek ujra - erre mit látok? Kétszer is elküldte a hozzászólást. Ez veletek is így van?

Ismerős... :?

Lin írta: Igen, a 2. részben játszik, de csak pár pillanatig mutatják :cry:

Sajnos tényleg csak egy pillanat... Megláttam, felsikítottam, mire elhallgattam már ott se volt... :(

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #221405 Írta: Perlanthir
Perlanthir válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Lin írta: Igen, a 2. részben játszik, de csak pár pillanatig mutatják :cry: Kép róla pl. itt.

Oh, köszönöm! :) Ez a kép nagyon édes, mingyá meg is nézem megin a filmet! :wink:

"Even the smallest person can change the cause of the future."

Több
20 éve 2 hónapja #221401 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

firefly írta: Sziasztok! Most tanúi lehettek az első hozzászólásomnak! :D
Még régen olvastam egy olyat, hogy Elijah játszik a Vissza a jövőbe-ben (sajna már nem emléxem melyik részben). Ezen felbuzdulva még egy párszor végignéztem, de egyszerűen nem láttam benne! Ti hogy vagytok ezzel? Csak én vagyok ilyen vak?! :?

Igen, a 2. részben játszik, de csak pár pillanatig mutatják :cry: Kép róla pl. itt.

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 2 hónapja #221393 Írta: Perlanthir
Perlanthir válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok! Most tanúi lehettek az első hozzászólásomnak! :D
Még régen olvastam egy olyat, hogy Elijah játszik a Vissza a jövőbe-ben (sajna már nem emléxem melyik részben). Ezen felbuzdulva még egy párszor végignéztem, de egyszerűen nem láttam benne! Ti hogy vagytok ezzel? Csak én vagyok ilyen vak?! :?

"Even the smallest person can change the cause of the future."

Több
20 éve 2 hónapja #221146 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
OFF: ma szerverbővítés volt az UW-n, szóval elvileg most jó darabig nem fordulhat elő 504-es hiba... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 2 hónapja #221046 Írta: Lin

Ilúvatar Gyermeke írta: Nem tudom, hogy vagytok vele, de a Lij-os fórummal problémák adódnak. Pl el akarok küldeni egy hozzászólást, erre kiírja, hogy a lap elévült, frissítsem. Utána viszont úgy tűnik, mintha nem küldtem volna el, erre mégegyszer próbálkozom- ugyanaz. Kilépek, belépek ujra - erre mit látok? Kétszer is elküldte a hozzászólást. Ez veletek is így van?

PS: Azért írtam ide, mert itt normálisan működik. Bocs az OFF-ért... :oops:

PS2: jók a képek, Lin. Amit legjobban szeretek benne, az a végtelen türelme és szeretete a rajongók iránt. :wink:

Ilyen probléma még nálam se jött elő, csak a szerveres, amet Arelenwen is írt.
PS2: detto :lol:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 2 hónapja #220995 Írta: Arelenwen
Ezek a képek nagyon jók. Néhányon (a fekete haj ellenére :D ) nagyon jól néz ki sztem. És tényleg látszik rajta a türelem, meg hogy törődik az emberekkel, és szereti őket. Ez tök jó.

Nekem eddig csak kétszer volt problémám a Lij-fórummal, esti órákban, az az 504 Gateway blabla volt a gond. Nemtom, mi lehet a baj :roll: :?:

Több
20 éve 2 hónapja #220984 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem tudom, hogy vagytok vele, de a Lij-os fórummal problémák adódnak. Pl el akarok küldeni egy hozzászólást, erre kiírja, hogy a lap elévült, frissítsem. Utána viszont úgy tűnik, mintha nem küldtem volna el, erre mégegyszer próbálkozom- ugyanaz. Kilépek, belépek ujra - erre mit látok? Kétszer is elküldte a hozzászólást. Ez veletek is így van?

PS: Azért írtam ide, mert itt normálisan működik. Bocs az OFF-ért... :oops:

PS2: jók a képek, Lin. Amit legjobban szeretek benne, az a végtelen türelme és szeretete a rajongók iránt. :wink:

There is no reality. Only perception.

Több
20 éve 2 hónapja #220943 Írta: Lin
Lij nemrég részt vett egy gyerekeknek szóló jótékonysági akcióban, képek róla itt.

Több
20 éve 2 hónapja #220732 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Nimrodel (Melklerien) írta:

Lin írta: Csak nálam nem jön be az elijah-forum?

Hol igen, hol nem...
"504 Gateway Time-out
The server didn't respond in time."
Ezt írja ki a dög...

Ezek szerverhibák, úgy tudom, kb amiatt van, hogy egy-egy honlap nagyon leterheli az ultraweb szervereit. Sz*r, tudom, de nem nagyon tehetek róla. Azt kell csinálni, hogy egy kicsit kes

Több
20 éve 2 hónapja #220727 Írta: Lin
Nagyon aranyos video 1990-ből itt letölthető formában pedig itt (jobb klikk, 1,95MB)

Több
20 éve 2 hónapja #220670 Írta: Coralie

Lin írta: Csak nálam nem jön be az elijah-forum?

Hol igen, hol nem...
"504 Gateway Time-out
The server didn't respond in time."
Ezt írja ki a dög...

Nimrodel

Több
20 éve 2 hónapja #220656 Írta: Lin
Csak nálam nem jön be az elijah-forum?

Több
20 éve 2 hónapja #220652 Írta: Coralie

Fangi írta: nekem azon a képen amelyiken a kisorsolt csaj átadja neki a díjat,nem nagyon tetszik,a fekete haj nekem nem jön be!

Részemről fekete haj rulz! Bár a Frodós sötétbarna azért jobb... :wink: Nekem inkább a nagyon rövid hajjal vannak problémáim.

Nimrodel

Több
20 éve 2 hónapja #220650 Írta: Haebrethilien
Haebrethilien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
sztem tök jó a fekete haj neki. bár az eredeti sokkal jobb, de sztem semmi baj nincs vele, és sztem fő a változatosság, színben és fazonban!
(arelenwen tudja, miért mondom ezt:o))

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 2 hónapja #220543 Írta: Lin

Ilúvatar Gyermeke írta: Mikor megnéztem a TV műsort, láttam, hogy lesz a Jégvihar c. film. :D Nagyon megörültem, de aztán kiderült, hogy ez egy másik "Jégvihar"...

Jó is lenne :roll:
A fekete haj szvsz nem rossz :wink:
Tavalyi Focus interjú magyarul itt.

Több
20 éve 2 hónapja #220487 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Mikor megnéztem a TV műsort, láttam, hogy lesz a Jégvihar c. film. :D Nagyon megörültem, de aztán kiderült, hogy ez egy másik "Jégvihar"... ez 2002-ben készült, ő meg az 1997-esben játszott... :cry: :cry: :cry:

Több
20 éve 2 hónapja #220474 Írta: Aldaron (büzsü)

Arelenwen írta: Nekem se tecc a fekete haj...

Egyáltalán nem talál hozzá. Neki a sötétbarna való. Kikérem magamnak :evil: :D

Több
20 éve 2 hónapja #220460 Írta: Arelenwen
Nekem se tecc a fekete haj...

Több
20 éve 2 hónapja #220445 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
nekem azon a képen amelyiken a kisorsolt csaj átadja neki a díjat,nem nagyon tetszik,a fekete haj nekem nem jön be!

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 2 hónapja #220266 Írta: Coralie

Ancalima Anarórë írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...size=medium&cat=3017

:bawling: Hol is láttam már ezt...? :wink:

Nimrodel

Több
20 éve 2 hónapja #220259 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 2 hónapja #220182 Írta: Ilúvatar Gyermeke

Lin írta: Kisorsoltak egy mázlistát a szavazók közül, aki elmehetett L.A.-be és személyesen átadhatta a díjat! Kép róla itt. Hogy nálunk miért nincs ilyesmi :roll:

Inkább hívjuk Magyarországra! :wink: Akkor mindenki találkozhatna vele! :lol:

Nemrég "beszélgettünk" Lij iskolázottságáról van
itt egy cikk erről. A magyar fordítása pedig itt . :lol:

Több
20 éve 2 hónapja #220163 Írta: Lin

Arelenwen írta: Oksa. Különben is rámfér egy kis "nyelvtudás-felelevenítés" :D

Szuper :P
Egy Yam nevű német újság, még áprilisban felhívta az olvasóit, hogy szavazzanak: Ki volt 2003 szupersztárja? És ki nyert? Persze, hogy Elijah!! :hello: Kisorsoltak egy mázlistát a szavazók közül, aki elmehetett L.A.-be és személyesen átadhatta a díjat! Kép róla itt. Hogy nálunk miért nincs ilyesmi :roll:

Több
20 éve 2 hónapja #219962 Írta: Arelenwen
Oksa. Különben is rámfér egy kis "nyelvtudás-felelevenítés" :D

Több
20 éve 2 hónapja #219958 Írta: Lin

Arelenwen írta: Én tanultam franciául. Ha akarjátok, megpróbálhatom lefordítani majd, ha lesz időm. (De ahogy bele-beleolvastam, nem sok új infót ír.)

Az jó lenne!!! Esetleg megelégszünk az új infókkal is, meg, hogy nagyjából miröl írnak benne! :mrgreen:

Több
20 éve 2 hónapja #219957 Írta: Arelenwen
Én tanultam franciául. Ha akarjátok, megpróbálhatom lefordítani majd, ha lesz időm. (De ahogy bele-beleolvastam, nem sok új infót ír.)

Több
20 éve 2 hónapja #219833 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Elég érdekesen néz itt ki. :lol:
A többi kép a francia magazinból: always.ejwfiles.net/images3/cinelive02.jpg
always.ejwfiles.net/images3/cinelive04.jpg
always.ejwfiles.net/images3/cinelive05.jpg

[size=9:1besaui7]Esetleg tud itt valaki franciául?[/size] :roll:
[size=9:1besaui7]Most már nem kellett 1 napot gondolkodnom, hogy Büzsünél mi az a 600... fejlődőképes vagyok?! :wink: [/size]

Több
20 éve 2 hónapja #219796 Írta: Aldaron (büzsü)
Nim, te a filmek terén tényleg peches vagy. Nagyon sajnállak. De szerintem ne szomorkodj emiatt. Sok időd marad legalább más szép dologra, mint pl. a fórumozás :D :P
Az Eternal király film, jó hogy már DVD-n is megvan...

(600)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.279 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére