Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 1 hónapja #219718 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Phaedra/Namarie írta: Ha jól emlékszem, a berlini állatkertben született egy medvebocs. Neve: Frodó. :lol:

A következö kutyámat biztosan Frodónak fogják hívni! :wink: (Feltéve, ha a családom nem fog sikítva kirohanni a világból, mikor ezzel jövök majd...)

www.imdb.com/Recommends/Rec1.html
Itt már DVD-n is megjelent az Eternal, én meg még moziban sem tudtam megnézni! :evil: :(

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #219710 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Phaedra/Namarie írta: Ha jól emlékszem, a berlini állatkertben született egy medvebocs. Neve: Frodó. :lol:

:mrgreen:
Büzsü: emotikon :itscool:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #219600 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ha volt már, elnézést, de most jutott az eszembe:

Ha jól emlékszem, a berlini állatkertben született egy medvebocs. Neve: Frodó. :lol:

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 1 hónapja #219510 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Arelenwen írta: Ezt a beyond-blue.net -et ugyanaz készíti, mint a bagendinn-t. Kár, hogy ez utóbbit már csak archívumnak fogja használni, de azért kíváncsi vagyok erre az új oldalra is!

Szerintem nem kell izgulnod, mert ha ugyanaz szerkeszti, akkor nem lesz semmi gond. :wink: :D

Amúgy találó emotikon a topichoz:

Több
20 éve 1 hónapja #219502 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ezt a beyond-blue.net -et ugyanaz készíti, mint a bagendinn-t. Kár, hogy ez utóbbit már csak archívumnak fogja használni, de azért kíváncsi vagyok erre az új oldalra is!

Több
20 éve 1 hónapja #219408 Írta: Lin

Aldaron (büzsü) írta:

Ilúvatar Gyermeke írta: Csatlakozom az előttem szólókhoz... Éljen az 1000. oldal és a mi kis kedvencünk!!! :lol: :lol: :lol:

Ennek örömére új szavazás a Lij-os fórumon itt .

Ill. két szavazás lett indítva: A másik itt: Mikor/Hol izgultál legjobban Frodóért?

[size=9:mjwdu3om]De tudomásom szerint Lin is fog indítani egyet...[/size]

Igen, igen, még ma megcsinálom! És ha lesz még időm, felrakom a fordításaimat is.
Új oldal van készülőben: www.beyond-blue.net

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 1 hónapja #219399 Írta: Aldaron (büzsü)

Ilúvatar Gyermeke írta: Csatlakozom az előttem szólókhoz... Éljen az 1000. oldal és a mi kis kedvencünk!!! :lol: :lol: :lol:

Ill. két szavazás lett indítva: A másik itt: Mikor/Hol izgultál legjobban Frodóért?

[size=9:oqmvnqoi]De tudomásom szerint Lin is fog indítani egyet...[/size]

Több
20 éve 1 hónapja #219320 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Csatlakozom az előttem szólókhoz... Éljen az 1000. oldal és a mi kis kedvencünk!!! :lol: :lol: :lol:

There is no reality. Only perception.

Több
20 éve 1 hónapja #219298 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Aldaron (büzsü) írta: De ne feledkezzünk meg a legfontosabb személyről sem, mert nélküle mi nem lennénk rajongók :)

ÉLJEN E L I J A H WO O D !

Ez mind nekem megy LIJ:

ez nem semmi.....és ehhez én is hozzájárultam....
:)
remélem ennél fogva nem érdekük továbbra is megszüntetni a mi fórumunkat....

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 1 hónapja #219258 Írta: Aldaron (büzsü)

Sil írta: (Sala Baker = Szauron... :wink: )

Aztán később én is rájöttem... :wink: :D Azért köszi :) ))

Több
20 éve 1 hónapja #219232 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
(Sala Baker = Szauron... :wink: )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 1 hónapja #219231 Írta: Aldaron (büzsü)
Sala's birthday party: [size=9:kgk08w6d](Ki az a Sala?)[/size]

party 01 , party 02 , party 03 , party 04 , party 05 , party 06 , party 07 , party 08 , party 09 , party 10 , party 11 , party 12 , party 13 , party 14
(Jobb egérgombos módszer...)

[size=9:kgk08w6d]Csak hogy ne OFFoljunk annyit... :) [/size]

Több
20 éve 1 hónapja #219220 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Aldaron (büzsü) írta: De ne feledkezzünk meg a legfontosabb személyről sem, mert nélküle mi nem lennénk rajongók :)

Ez mind nekem megy LIJ:

Csatlakozom!!! :mrgreen: :mrgreen: ÉLJEN LIJ! :mrgreen: :mrgreen:

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
20 éve 1 hónapja #219218 Írta: Aldaron (büzsü)
De ne feledkezzünk meg a legfontosabb személyről sem, mert nélküle mi nem lennénk rajongók :)

Ez mind nekem megy LIJ:

Több
20 éve 1 hónapja #219200 Írta: Arelenwen
Éljen az 1000 oldalas topic! És köszönet minde Frodó/Lij-rajongónak, aki ehhez hozzájárult!
:mrgreen:
:biggrin2: :biggrin2:
:sungl: :sungl: :sungl:
:itscool: :itscool: :itscool: :itscool:
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
:hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

[size=9:32lfn9om]Ez a topic az első a fórumon, amely elérte ezt a bűvös számot![/size]

Több
20 éve 1 hónapja - 20 éve 1 hónapja #219192 Írta: Lin
Csatlakozom: éljen a topic és az 1000 oldala :bounce: :bounce: :hello:
És persze Elijah Wood

Nim.: nálunk is elég hamar levették a müsorról :cry: Talán nem sokára videón :wink:

[size=9:1a09yir0]Büzsü: nagyon örülök, hogy legalább ez megoldódott! Most jöhet a többi sorban. Tudod: Aurë entuluva![/size]

Több
20 éve 1 hónapja #219177 Írta: Aldaron (büzsü)

Nimrodel (Melklerien) írta: Vajon miért van az, hogy Györben nem játsszák az Eternal Sunshine-t?! :hein: :bawling: :evil:
Nem értem... már a hazai premierje óta mást se nézegetek, csak a mozimüsorokat... és sehol semmi! Ilyen nincs! Ez hogy lehet?! :bawling: Vagy csak egy hétig volt, és akkor pont nem figyeltem? De hát ilyet nem csinálnak! Kétsége vagyok esve! :cry:

NE sírj drága Nim!

Amúgy is a mi rajonfásunk ellnére nem sok szerep jutott Lijnek. És egyébként is elég negatív, pancser, mindenre elszánt szereplőt alakít. Mondjuk nekem így is tetszett, no de azért... :roll:
Szóval en keseredj el. Szerintem valamelyik héten úgyis fogják játszani.

És azért is légy boldog, mert nagyon jó hírem van:
1000 oldalas lett a Frodó topic!!!!

Boldog ünneplést kívánok! Itt a millenium :P [size=9:3vspdy5d](az én hozzászólásom miatt lett : :P )[/size]

[size=9:3vspdy5d]Lin: Most már egy kicsit jobban vagyok, mert van lakásom Kolozsváron, de a többi probl. még nem oldódott meg sajnos... :? [/size]

Több
20 éve 1 hónapja #219173 Írta: Coralie
Vajon miért van az, hogy Györben nem játsszák az Eternal Sunshine-t?! :hein: :bawling: :evil:
Nem értem... már a hazai premierje óta mást se nézegetek, csak a mozimüsorokat... és sehol semmi! Ilyen nincs! Ez hogy lehet?! :bawling: Vagy csak egy hétig volt, és akkor pont nem figyeltem? De hát ilyet nem csinálnak! Kétsége vagyok esve! :cry:

Nimrodel

Több
20 éve 1 hónapja #218888 Írta: Arelenwen
Sajna én nem tudtam normálisan megnézni az előzetest, mert lassú a netem,de elég érdekesnek bizonyult az alapján a pár kép alapján is, amit láttam. Jó ötlet,h fekete-fehér, és néha bizonyos dolgok színesek benne. De van egy olyan sejtésem, hogy ez a Sin City nem az én műfajom: attól tartok,h túl sok - számomra - ijesztős dolog lesz benne. Nem feltétlen látványilag, hanem mondjuk a cselekményben. És ha Lij nem szerepel sokat, akkor meg úgyis feleslegesen ijesztgettetném magamat. öreg vagyok én már az izgalmakhoz... :)

Több
20 éve 1 hónapja #218885 Írta: Lin

Aldaron (büzsü) írta:

Lin írta:

Aldaron (büzsü) írta: Nem láttam. De ha te mondod :roll: :wink: :D

Ezt nem egészen értem, hogy érted :lol:

Úgy értem, ahogy én értettem :lol:
Szóval nem láttam az előzetest, mert nagyon csiga a netem, és lassan töltené le. De ha te mondod, hogy "sz*r", akkor elhiszem neked :) Amúgy tényleg nem lehet biztosat tudni arról, hogy ilyen vágott lesz-e a film?

Köszönöm a bizalmat, sz*rnak nem mondanám, csak furának. Hogy ilyen lesz e a film? Hát, ha az előzetes ilyen :roll:

Több
20 éve 1 hónapja #218884 Írta: Aldaron (büzsü)

Lin írta:

Úgy értem, ahogy én értettem :lol:
Szóval nem láttam az előzetest, mert nagyon csiga a netem, és lassan töltené le. De ha te mondod, hogy "sz*r", akkor elhiszem neked :) Amúgy tényleg nem lehet biztosat tudni arról, hogy ilyen vágott lesz-e a film?

Több
20 éve 1 hónapja #218881 Írta: Lin

Több
20 éve 1 hónapja #218800 Írta: Aldaron (büzsü)

Lin írta: Büzsü: láttad az előzetest? Szvsz nem rossz, ahogy közbe vannak vágva a rajzok, de nem tudom hogyan hatna, ha az egész film alatt menne. Engem lehet, hogy fárasztana :roll:
Más:

Ulmo a 3. rész topikjában írta: a fórum topicjai felülvizsgálat alatt vannak. Ennek végén bizonyos topicok bezárásra kerülnek, mások össze lesznek vonva.
Valószínű, hogy a filmes topicok egy része a bezárás sorsára jut.

Nem szándékom a pánik keltés, de nagyon nem szeretném, ha ez minket is fenyegetne :roll: :evil:

Nem láttam. De ha te mondod :roll: :wink: :D
Szerintem sem kell nekünk aggódnunk, hogy bezárnák a topicot, hisz mi vagyunk a legkirályabbak :D :D 8) HAJRÁ Lij-fanok :) ))

Több
20 éve 1 hónapja #218763 Írta: Coralie
Boldog szülinapot Frodónak!!! (És Bilbónak) :D

(Szerk.: Most tudtam meg, hogy nem most kell ünnepelni...)

Nimrodel

Több
20 éve 1 hónapja #218751 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem tudjátok, hogy Elijah új filmjeit, az Everything is Illuminated-et és a Sin City-t fogják-e nálunk játszani?

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
20 éve 1 hónapja #218749 Írta: Lin

Sil írta:

Lin írta:

Ulmo a 3. rész topikjában írta: a fórum topicjai felülvizsgálat alatt vannak. Ennek végén bizonyos topicok bezárásra kerülnek, mások össze lesznek vonva.

Nem szándékom a pánik keltés, de nagyon nem szeretném, ha ez minket is fenyegetne :roll: :evil:

Ezt komolyan gondolod, hogy bezárnánk a Fórum egyik legnépszerűbb, és messze a legnagyobb terjedelmű (nemsokára 1000 oldalas!) topicját?

Persze, hogy azt reméltem, nem, de nem tudhatom milyen szempontok alapján dől el, melyik topic maradhat és melyik nem. Csak kicsit ijesztő volt ezt olvasni, és az aggodalmamnak kívántam csupán hangot adni, semmilyen rossz szándékom nem volt. :oops: De akkor most megnyugtattál! :D

Több
20 éve 1 hónapja #218745 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Lin írta:

Ezt komolyan gondolod, hogy bezárnánk a Fórum egyik legnépszerűbb, és messze a legnagyobb terjedelmű (nemsokára 1000 oldalas!) topicját?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 1 hónapja #218744 Írta: Lin
Büzsü: láttad az előzetest? Szvsz nem rossz, ahogy közbe vannak vágva a rajzok, de nem tudom hogyan hatna, ha az egész film alatt menne. Engem lehet, hogy fárasztana :roll:
Más:

Több
20 éve 1 hónapja #218700 Írta: Aldaron (büzsü)

Lin írta:

Nimrodel (Melklerien) írta:

Lin írta: Most fedeztem fel a Sin City előzetesét:
www.movie-list.net/exclusive/sincity-480.mov (jobb klikk, 33MB, QuickTime)
Sajnos Lij-t nem tudtam felfedezni benne :cry: , de annyi már látszik, hogy nem lesz semmi a film :wink: 200!

Hú! 8O Érdekes! Miröl is fog szólni? Mert ebböl számomra nem sok derült ki. Maga a film is ilyen furcsa színü és idönként rajzolt lesz, vagy ez csak beetetés?

Annyit tudok róla, hogy Frank Miller képregényeiből készült. A rajzolt képek gondolom onnan vannak. Hogy a filmben is lesznek e, azt nem tudnám megmondani. :wink:

Szerintem nagyon profi lenne, ha a kettőt kevernék, olyan művészi lenne - és az mint tudjuk, nagyon is találna Lijhez :) :wink:

Több
20 éve 1 hónapja #218568 Írta: Aldaron (büzsü)

Nimrodel (Melklerien) írta: Az elijahwood.lap.hu -t ki szerkeszti?

Iowa szerkeszti. Elküldtem neki a likajánlón a fórumunk-linkjét. Remélem beteszi hamarosan. :roll: :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.225 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére