Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 6 hónapja #52420 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Igen, pl. a Fekete-Fehért, de abban nem jőátszik vmi sokat.
De én a Faculty-t sem tartom jónak, ikor először láttam, akkor csak Lij miatt néztem meg, és nem nagyon tetszett. Most meg már szinte megnézni sincs kedvem...

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #52415 Írta: Sarah
Sarah válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sesy: Melyik filmjeit tartod igénytelennek?
Szerintem az egyetlen rossz filmje a Fekete-Fehér. Néhány az "elmegy" kategóriába tartozik, de a nagy része tényleg jó!

Sarah Michelle Gellar

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #52411 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én a North-t és a Radio Flyert láttam a régebbi filmjei közül, azokban sztem jól játszott!

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 6 hónapja #52410 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hát én a Jégvihart nem sorolnám a 'gyerek' kategóriába...
Nekem kb. az az elképzelésem, hogy a North-ig van a 'gyerek' kategória, a Flipper, Jégvihar, Twist Olivér, Deep Impact, The Faculty megy a 'tini' kategóriába, a Fekete-Fehértől kezdve meg az a kategória, aminek még nem adtam nevet :oops: :D ...
Vhogy egyik se teccett, amit én kitaláltam...
:oops: :oops: :oops:

Több
22 éve 6 hónapja #52408 Írta: Sesy
Én csak a Radio Flyert láttam a régebbi filmjei közül, és az jo volt, a többit nem láttam.
Amugy az a baj, hogy Elijah sok igénytelen filmben játszott... és akármennyire jó is egy szinész, a történeten nem tud változtatni.

Több
22 éve 6 hónapja #52407 Írta: Sarah
Szerintem a gyerekkori filmjei is nagyon jók! Azokból nekem a Háború tetszett a legjobban, meg a Radio Flyer.

Sarah Michelle Gellar

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #52372 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Annyira azért ne sajnáljátok azokat a gyerekkori filmeket.Nem túl jók-kivétel a Radio Flyer.
Én csak a Jégvihart sajnálom, mert az egy jó film, kiváló szereposztással.Sajnos még én sem tudom kivenni, tv-ben láttam, késő éjszaka vetítették.Napközben meg nyomják a sok szart.Hihetetlen.

Több
22 éve 6 hónapja #52287 Írta: Nyulhopsz!
Sarah: Hát, ez tényleg gáz, hogy nem lehet megszerezni ezeket a filmeket... meg úgy Elijah majd' összes gyerekkori filmjét...

Én a Flipperre tökre emléxem, mivel nem is olyan rég kivettem a viditékából. 8)

Több
22 éve 6 hónapja #52239 Írta: Sarah
Szijjasztok!

Lenne egy fontos kérdésem hozzátok: Látta vki az Avalon vagy a Földi Paradicsom c. filmeket?? Mert ezt a 2-t sehonnan sem tudom megszerezni, egyik tékában sem tudnak róluk semmit! :cry:
Ha vki látta mondja el hogy jó vol-e vagy vmit! :D

Sarah Michelle Gellar

Több
22 éve 6 hónapja #52192 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én is láttam a Flippert ezer éve, de semmire nem emlékszem belőle, csak arra, hogy ott nem igazán fogott meg Elijah... :roll:

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 6 hónapja #52184 Írta: Sesy
Én láttam, olyan 5 éve. Ami meg maradt bennem, az Elijah unott arca a film elején :oops: :) :)

Több
22 éve 6 hónapja #52183 Írta: Galadriel Úrno
Galadriel Úrno válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
nem akarok reklámozni de a bravo girlben van egy két dolog lijröl meg egy kevésbéjó kép nem ál jól neki a szakál. :roll:

Ai! laurie lantar lassi súrinnen!
Aratsirien

Több
22 éve 6 hónapja #52182 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én láttam, kint Angliában, úgy 6 évvel ezelőtt, kábé az 5. sorból, úgyhogy a nagy kék szemeken kívül nem sok maradt meg bennem...

Galadriel Úrno írta: Valaki látta itt a flippert? bocsi hogy igy félbe szkitom a témát. :oops:

~ Une lumi

Több
22 éve 6 hónapja #52179 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
én nem , de nyuszi biztosan!!!!!

nekem most mennem kell!!!!
szasztok!!
El veletek!!
szép álmokat!!!

Erendil fénye kísérje utatokat és álmotokat!!!

naughty

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #52176 Írta: Galadriel Úrno
Galadriel Úrno válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Valaki látta itt a flippert? bocsi hogy igy félbe szkitom a témát. :oops:

Ai! laurie lantar lassi súrinnen!
Aratsirien

Több
22 éve 6 hónapja #52160 Írta: Nyulhopsz!
Off: Az Armageddonról eszembe jutott, hogy vki. megkérdezte ma a tanárt, hogy az, hogy 'armageddon' mit jelent?' :D :D :D :D

Több
22 éve 6 hónapja #52158 Írta: naughty
kössz az útbaigazítást nyulhopsz!!! :oops:
megnéztem a deep impact-et a hétvégén ,de aszthittem, hogy többet szerepel benne!!!
de nem is olyan gáz az a film, mint az ilyen világvégések szoktak lenni!!
pl az armageddonon és a függ.napján csak röhögni (vagy a szörnyülködéstől sírni)tudtam!!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #52152 Írta: Nyulhopsz!
Elijah 11 volt a RFben!! :lol:

Végülis ő egy kis 'small guy', ahogy ő mondta :D :D

Több
22 éve 6 hónapja #52147 Írta: naughty
n8n:nem olyan nagy szám a film,de persze lij édi benne .! :)
kb 8 éves, vagy ilyesmi!!!!
te ott voltál a talin???

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #52140 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
naughty: sose lehessen tudni, avagy "Never knowse what the truth is..."
én még nem láttam, és nincs HBO-nk!!! :cry:

n8n returns

Több
22 éve 6 hónapja #52132 Írta: naughty
háát, alahogy én sem tudom őt szerelemtől tébolyultan, boldognak elképzelni!!!
nam az a fajta pasi szerintem, bár szerintem a pasik kevésbé tudnak megrészegedni a szerelemtől , mint a csajok , bár lehet, hogy tévedek!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #52126 Írta: Sesy
Óóh, ez nagyon aranyos sztori :) :oops:
de valahogy a kis drágát nem tudom elképzelni szerelmesnek :)

Több
22 éve 6 hónapja #52124 Írta: naughty
hééé emberek !!!
épppen a radio flyer megy az hbo-n,aki még nem látta!!!!

egyébként sziasztok!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #52123 Írta: n8n
Nyúlhopsz:
ne szomorkodj nem érdemes! *vigasztal-vigasztal-vigasztal* :D
ya, h egyszer volt igazán? így már érthető...szegény barátnői, ha ezt most olvasnák...

n8n returns

Több
22 éve 6 hónapja #52120 Írta: Nyulhopsz!
Ezt gondolom inkább úgy értette, hogy egyszer volt igazán szerelmes.
Szerette a többi barátnőjét is, de igazán, olyan tényleg nagyon csak ebbe a Sarahba volt szerelmes.

Óhhh, ilyenkor mindig olyan hülyén érzem magam!
Elképzelem milyen lehet Lij, amikor szerelmes, és elszontyolodom, hogy asse tudja, hogy létezem!! :cry:

Több
22 éve 6 hónapja #52112 Írta: n8n
Sesy: mi van azon a képen? nem jön ki...valami olaszhablaty jön ki...aranyos a story... :lol: egyszer volt szerelmes? naffene..és az úgynevezett barátnői(lásd.előbb :wink: ) :?:

n8n returns

Több
22 éve 6 hónapja #52100 Írta: Mirtus
Mirtus válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Tudjátok mit imádok én a Szépszeműben? Hogy nem álszent. A szép archoz nem társul báj-image! Ő olyan, amilyen, és ezt nem takargatja. Nem akar édi-bédi, és tündi-bündi lenni. Kicsit nagy arca van, és ezt vállalja is. Na, ezt értékelem a lurkóban! 8)

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #52093 Írta: Anna
Ok, nem sikerült. :(
Na szóval, angolul jól tudóknak:
A www.elijahfan.com oldalon találtam egy nagyon jó kis Rollingstone magazin-interjút.Tényleg érdekes, nagyon sok infó megtudható belőle.
Az Information feliratra kell kattintani, azon belül pedig az Interviews-ra.
Ott már biztosan megtaláljátok.
Addig is egy kis ízelítő:

"Egy délután megkérdeztem Elijah-t:Hányszor voltál szerelmes?
EW:Ó, a francba(ok, rondábbat mondott,de ez egy rendes fórum-Anna)
Ó, Jézusom-mondja brit akcentussal.
Aztán újra a saját hangján válaszol végre a kérdésre.
EW:Egyszer voltam szerelmes, de ez egy olyan igazi ügyetlen gyerekszerelmféle volt, tudod, amilyen egy tizenhat éves szerelme lehet.
Egy Sarah nevű lány volt az illető.Hajnali ötkor odajött a házunkhoz, csak ölelkeztünk, amíg el nem kellett indulnia a suliba.

Hát, ez egy aranyos kis történet. :)
Tényleg érdemes elolvasni ezt az interjút.

Több
22 éve 6 hónapja #52090 Írta: Mirtus
Mirtus válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szia Anna! Mi van veled? Rég láttalak, vagy mi...
Van valami új fejlemény a házad táján. Na meg valami új hír a Szépszeműről? :?: :P

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #52088 Írta: Anna
Most teszek egy próbát:
www.elijahfan.com//rollingstone interview

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.327 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére