- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- Konyhatünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Namárie! Nai hiruvalye Valimar.
Nai elye hiruva. Namárie!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Minerva
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
December 15-én a National Geographicon lesz egy dokumentumfilm a RotK-ról.
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Undómiel
- Nem elérhető
Bocsánat, de nem tudom kihagyni. Az nem Viggo fia!!! Az a kép ősszel készült, amikor Viggo Izlandon volt (asszem), és elment Henryvel (aki a helyszínen volt, csak már kisdednek egyáltalán nem mondható) lovagolni. Na, a kiskölyök a lovász fia vagy ilyesmi. De ez volt valamikor. Vagy a www.houseoftelcontar.com - on archívvban biztos megvan!Itt meg egy kép a fiával együtt:
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/1723024.pict
Pontosítok. Tavasszal. www.houseoftelcontar.com/news/2003/april.html Na, csajok, az Henry!!!
- Adelard
- Nem elérhető
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Vilya
- Nem elérhető
Eldafinde írta: Images from The Return of the King Premiere in Berlin, Wednesday December 10th, 2003.
www.theonering.net/scrapbook/group/1219/range/1
Az egyik külföldi tv-n adták a premiert. Pont kapcsolgattam tévét és nézem, nicsak ott egy Arwen... Arwen és rögvest vissza.
Nem értek rendesen angolul, de mikor Aragorn/Viggo beszélt a végén azt mondta:
"... Peace!"
Ez biztos... a többire sajnos már nem emlékszem.
- svindler
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
www.viggophile.com/images/azo/azo86.jpg
www.viggophile.com/images/azo/azo92.jpg
És Viggo:
www.viggophile.com/images/azp/azp06.jpg
www.viggophile.com/images/azp/azp08.jpg
www.viggophile.com/images/azp/azp07.jpg
www.viggophile.com/images/azo/azo95.jpg
Tears unnumbered
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Eldafinde írta:
Igen, szerintem is.Namarie írta:
Ha jól látom, épp Faramirt gyógyítja?Elza Eldanielle írta: Gornis háttér
Na most egy kicsit pirulok.
Én raktam be a hátteret, és még csak fel sem tűnt, hogy Aragorn Faramir gyógyítja a képen.
[size=9:2mbeglc7]De azért Éowyn felismertem.[/size]
- Eldafinde
- Nem elérhető
Namarie írta:
Elza Eldanielle írta: Gornis háttér
Ha jól látom, épp Faramirt gyógyítja?
Igen, szerintem is.
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Namarie
- Nem elérhető
Elza Eldanielle írta: Gornis háttér
Ha jól látom, épp Faramirt gyógyítja?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Eldafinde
- Nem elérhető
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
- Eldafinde
- Nem elérhető
KBRIGO (#204974)
Válasz erre | Adatok | e-mail 2003-12-12 11:25:15 (2276) | Töröl
"Rekordnagyságú tömeg A király visszatér londoni premierjén
2003/12/12
A rossz idő ellenére is rekordnagyságú, 10.000 fős tömeg gyűlt össze a londoni Leicester Square-en A Gyűrűk Ura – A király visszatér premierjére. Sokak szerint a trilógia befejező része megkapja a legjobb filmnek jár Oscart, Peter Jackson a vörös szőnyegen azonban azt mondta, hogy bár ez fantasztikus lenne, de semmit sem akar elkiabálni.
„Csodálatos ez a fogadtatás. Hallom, hogy sokan hajnali öt óra óta itt várnak, és ez igazán megható” – mondta Jackson, de nemcsak őt, hanem a film szereplőit, Liv Tylert, Ian McKellent, Sean Astint, Billy Boydot, Dominic Monaghant és Andy Serkist is lenyűgözte az ujjongó tömeg látványa. A tömeg, melynek soraiban a BBC szerint magyar Gyűrűk Ura-rajongók is voltak, Jackson mellett a legnagyobb üdvrivalgással Viggo Mortensent köszöntötte, akinek a jópasiversenyben ezúttal nem akadt konkurenciája, mivel Orlando Bloom a Haven című film forgatása miatt nem tudott részt venni a londoni premieren, amely minden idők legtöbb embert vonzó angliai filmpremierje volt.
Jackson több mint 20 percen át osztott autogramot, és arról beszélt, hogy vegyes érzésekkel van tele: „Egyrészt egyfajta büszkeség és megkönnyebbülés van bennem, de szomorú is vagyok, mert éveken át dolgoztam ezekkel a csodálatos színészekkel, és most ennek az egésznek vége. A harmadik rész látványosabb, mint az előző kettő, de érzelmesebb is, hiszen nincs több Gyűrűk Ura.”
A Gyűrűk Ura – A király visszatér iránt egyébként akkora az érdeklődés Angliában, hogy bár még napok vannak hátra a 17-i premierig, az Odeon mozihálózat szerint már több mint egymillió font értékben váltottak rá elővételben jegyet. Ezzel A király visszatér máris felülmúlja A két torony eredményeit, és az Empire Online szerint mindebből valószínűsíthető, hogy A király visszatér bevételei meghaladhatják majd az egymilliárd dollárt."
HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :fight:
Images from The Return of the King Premiere in Berlin, Wednesday December 10th, 2003.
www.theonering.net/scrapbook/group/1219/range/1
Images from the British premiere of 'Lord Of The Rings : The Return Of The King' at The Odeon, Leicester Square, London Thursday, Dec. 11, 2003.
theonering.net/scrapbook/group/1222/
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
img-nex.theonering.net/images/sc ... /10890.jpg
img-nex.theonering.net/images/sc ... /10883.jpg
img-nex.theonering.net/images/sc ... /10882.jpg
img-nex.theonering.net/images/sc ... /10868.jpg
img-nex.theonering.net/images/sc ... /10867.jpg
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Sil
- Nem elérhető
www.bagendinn.com/group/images/e ... kla160.jpgAncalima Anarórë írta: Szerintem ők. Kár, h. olyan kicsi...
www.bagendinn.com/group/images/e ... kla163.jpg
www.bagendinn.com/group/images/e ... kla164.jpg
Hmm... Lehet, hogy ide elfelejtettem berakni múlt héten a kedvenc képeimet a Los Angeles-i premierről?
www.bagendinn.com/group/images/e ... kla242.jpg
www.bagendinn.com/group/images/e ... kla001.jpg
www.bagendinn.com/group/images/e ... kla002.jpg
www.bagendinn.com/group/images/e ... kla230.jpg
www.bagendinn.com/group/images/e ... kla264.jpg
Tears unnumbered
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Vilya
- Nem elérhető
Találtam egy képecskét:
www.im-net.hu/rovatok/hip2_orlando4.jpg
Ugye ez Viggo Orlival!?
Lehet, hogy volt már ne haragudjatok, de most nem tudok vissazolvasni.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Dehogy halt meg a felesége! Amúgy valaha punk énekesnő volt, nem? Azt hiszem...
A könyv-Viggo-n gondolkozom...
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Tényleg szép és tényleg nagy! Köszi, Sil!Sil írta: Szép nagy Gorni:
www.cinematrix.hu/fajlok/galeria ... otk-58.jpg
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Nilraen
- Nem elérhető
Sorel írta: És egy új téma: Milyen kedvenc irodalmi alkotásookat tudnátok Viggóval a főszerepben elképzelni? Milyen szerepek,, figurák valók hozzá?
Hmm..nehéz kérdés.A Szilmarilokban el tudnám képzelni...akár noldának is...Bár azok után,hogy eljátszotta Aragornt,eléggé megzavarná az embereket....mondjuk Fingolfinként..
Szóval nem tudom...majd ha eszembejut valami leírom.
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Sorel
- Nem elérhető
Nagyon kiváncsi vagyok erre a Hidalgóra. A poszter nagyon szép. Ha valaki megtudja, mikor mutatják be, azonnal jelezze!
És egy új téma: Milyen kedvenc irodalmi alkotásookat tudnátok Viggóval a főszerepben elképzelni? Milyen szerepek,, figurák valók hozzá?
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Eldafinde
- Nem elérhető
Majd megkeresem a CINEMA-cikket.
Minerva írta: Hivatalos Hidalgo poszter, nem tudom, volt-e már...:
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/2411315.pict
Hidalgo trailerből kép 8O
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/2401341.pict
Itt meg egy kép a fiával együtt:
Holtak ösvénye... 8O
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/2401574.pict
Ez a songokus beállás 8O
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/2330592.pict
(remélem, bejönnek... Ha nem, akkor itt az oldal )
Látom, azért valamire használható a topikom.... :hello:
Ez ösztönzőleg hat most rám!!!!! Eddig nem maradt rá időm
- Minerva
- Nem elérhető
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/2411315.pict
Hidalgo trailerből kép 8O
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/2401341.pict
Itt meg egy kép a fiával együtt:
Holtak ösvénye... 8O
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/2401574.pict
Ez a songokus beállás 8O
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/2330592.pict
(remélem, bejönnek... Ha nem, akkor itt az oldal )
- Adelard
- Nem elérhető
Nilraen írta:
Mármint az szerencsére,hogy nem hasonlít az apjára,vagy az szerencsére,hogy a kövérsége nem az apjáé??Tinúviel!Tinúviel! írta: Egyébként én olvastam egy cikket miszerint Henry már 15 éves! De ahhoz képest elég alacsony, nem? És nagyon kövér szegény! Ebben nem az apjára hasonlít! Szerencsére!
[size=9:v9mqf73z](na ez is egy nagyon értelmes mondat volt... )[/size]
az h a kövérsége nem az apjáé... sztem leglábbis én igy értettem
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Minerva
- Nem elérhető
Jó, jó, igazatok van, csak láttam már, mi lesz abból, ha az ember nem szól időben. A stílusért meg bocsi. (a legnehezebb az embernek a saját offjait törölni )Sorel írta: Igazad van Elfprincess!
Minerva, nem kell olyan szigorúnak lenni! Jöjjön minden, ami Viggóról az eszünkbe jut.
Harry elég régóta 15 éves, nem? Tavaly, amikor kibeszéltük ugyanitt, akkor is 15 éves volt
Tudnánk róla, ha Viggo exfelesége meghalt volna... 8O Nem? Szerintem nem halt meg 8O
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.