- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- Undómiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Finn??? 8O 8O 8O Walesi!!! Azaz ott született, és nem hiszem, hogy túl nagy lenne a valószínűsége, hogy finn lenne egyetlen őse is. Mert ugye ő fullblack, még tejeskávénak sem mondható, a fekete bőrű lakosság száma az északi országokban elenyésző, ha nem egyenlő a nullával. De remélhetőleg már tárgytalan. Mármint a csaj.Alagi írta: De ez a Dzsozi Dárbi, vagy ki, finn származású igaz? Mert én valahol azt olvastam.
Sil: A neten nem találtuk meg, de azt mondta, a teletexten is fenn volt.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.online.rtlklub.hu/szorakozas ... 0312101591
Egyébként amit annak idején mondott Viggo erről a pletykáról :
Viggo írta: I had a great sex scene with Christopher Walken in The Prophesy and no one started rumours about us. When will people realize that actors act? If we didn't make love scenes believable, we wouldn't be doing our job properly.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nilraen
- Nem elérhető
Gwyneth Paltrownak nem a Coldplay énekese a férje?? 8O 8OGyöngyszem írta: Az Rtl klub TXTjén pedig azt irják ma, hogy Gwyneth Paltrowot (v hogy kell leirni ) nézte ki magának....
Ja és.Nagyon boldog és sikerekben gazdag új évet Viggonak!
És persze Nektek is.
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Slytherin James Halliwell
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Undómiel írta:
Alagi, sajnos régi az infód. Ez egy 2 hetes hír , azóta se erősítette meg senki, hogy együtt lennének (persze a csajon kívül), az enyém pedig a netről származik tegnapról, de fogggalmam sincs honnan, mert egy barátnőm küldte át, és még nem írt vissza, honnan. Erről ennyit. Ja, és ő mondta azt is, hogy Vig állítólag Henryvel töltötte a karácsonyt. (a csaj neve ejtve pedig legjobb tudomásom szerint Dzsozi Dárbi)Alagi írta: Undómiel: Sajnos téves az infód, ugyanis:
Viggo becsajozott
quizilla.com/users/orliwhore/quizzes/Wha...nsen%20are%20you%3F/ -ezt nézzétek!!! 8O
Akkor le vagyok maradva.
Undomiel: Ez angol amit betettél... nemtok angolul...
De ez a Dzsozi Dárbi, vagy ki, finn származású igaz? Mert én valahol azt olvastam.
Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.
hogwarts.uw.hu
- Lora
- Nem elérhető
ja bocsi, ezt már Undómiel irta lejjebb
Alagi: ez a hir néhány hete volt szintén az RTL Klub TXTjén
Gyöngycem (voltam valaha)
- Undómiel
- Nem elérhető
Alagi, sajnos régi az infód. Ez egy 2 hetes hír , azóta se erősítette meg senki, hogy együtt lennének (persze a csajon kívül), az enyém pedig a netről származik tegnapról, de fogggalmam sincs honnan, mert egy barátnőm küldte át, és még nem írt vissza, honnan. Erről ennyit. Ja, és ő mondta azt is, hogy Vig állítólag Henryvel töltötte a karácsonyt. (a csaj neve ejtve pedig legjobb tudomásom szerint Dzsozi Dárbi)Alagi írta: Undómiel: Sajnos téves az infód, ugyanis:
Viggo becsajozott
quizilla.com/users/orliwhore/quizzes/Wha...nsen%20are%20you%3F/ -ezt nézzétek!!! 8O
- Nem elérhető
Viggo becsajozott
Viggót meghódította egy kitartó nő!
Viggo Mortensennek a sok megpróbáltatással járó forgatás és az azt követő sikerdömping után végre új barátnője van. Új kedvesét Josie D'Arbynak hívják, a Merseybeat című brit televíziós krimisorozatban rendőrnőt alakít, de mivel az elmúlt hétvégén épp szolgálaton kívül volt, pénteken Párizsba repült, és az egész hétvégét az elegáns V. György Hotel egyik lakosztályában töltötte királyával - csak a szombat esti A király visszatér partira mozdultak ki a szállóból. A színésznő először a mozivásznon találkozott Viggóval és akkoriban folyton azzal traktálta a barátait, mennyire tetszik neki a titokzatos Aragornt alakító figura. Mire a második rész a mozikba került, a könyvet is elolvasta, és a tavalyi bemutató után egy bulin sikerült összeakadnia ideáljával.
Kedvesét Joise D'Arby-nak hívják. Rákerestem a google-n:
http://thumb2.sac.overture.com/image/334253223
Nem tudja valaki, hogy kell ejteni a csaj nevét?
Boldog Új Évet!
hogwarts.uw.hu
- Konyhatünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Akkor homályosítsatok föl, kivel kever most kedvenc kircsink! 8O
Namárie! Nai hiruvalye Valimar.
Nai elye hiruva. Namárie!
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Undómiel
- Nem elérhető
Én ezzel a hírrel kívánok mindenkinek sikeres, boldog és Viggóban gazdag Új Évet!
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta: Ez egy elég részletes jellemzés volt, Alagi!
Sil: Azt a linket hová raktad be?
Hát igen, elég részletes.
hogwarts.uw.hu
- Nilraen
- Nem elérhető
Sil írta: Tessék:
ABC PrimeTime: Journey to Middle-Earth, RotK werkfilm...
Jobb egérgomb, cél mentése más néven (vigyázat, 114MB!):
www.warofthering.net/downloads/r ... _ABCon.mov
QuickTime kell hozzá.
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Sil: Azt a linket hová raktad be?
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Nem elérhető
Név: Aragorn, II.
Angol elnevezés: Aragorn II.
Nemzetség: dúnadán
Idő: Hk. 2931 márc. 1. - Nk. 120
A név nyelve: ?
A név jelentése: ismeretlen, de az "Ara" előtag jelentése király, úr
Egyéb nevek: Elessar, Tündekő, Kósza, Telcontar, Isildur Örököse, Újító, Hosszúléptű, Sebes Léptű, Vándor
Előfordulás: GyU
Dúnadán, az Északi Dúnadánok tizenhatodik és egyben utolsó vezetője (2933 - 3019), aki visszaállította a középföldi dúnadán királyságok egységét és Elessar néven az első Újraegyesített Királyság uralkodója lett (3019 - Nk. 120).
Isildur örököseként titokban nevelték fel Völgyzugolyban, és húszéves koráig Estelnek hívták, míg Elrond fel nem fedte előtte származásának titkát. Ezután Aragorn útnak indult, és elment a Vadonba. Közel hetven évi különböző módokon küzdött Szauron ellen, és számos nép szokásait kitanulta, míg kora legkeményebb és legbölcsebb embere vált belőle. Ebben az időben álnéven és rangrejtve szolgálta a rohani Thengelt és a gondori Ectheliont. Gondorban Thorongil néven ismerték a Kószák csillaga miatt, amit viselt.
Legnagyobb tettére 2980-ban került sor, amikor egy csapattal rajtaütött Umbaron, és elpusztította a kalózflotta jelentős részét. 2956-ban találkozott Gandalffal, és hamarosan közeli barátokká váltak. 3017-ben, tizenhárom évig tartó kutatás után - Gandalf kérésére -, elfogta Gollamot. A következő évben Bríben találkozott Frodóval és társaival, majd segített nekik eljutni Völgyzugolyba.
Aragorn egyike lett a Gyűrűszövetség kilenc tagjának, és miután Khazad-d
hogwarts.uw.hu
- Sorel
- Nem elérhető
Így aztán én vagyok az, aki még egy trailert vagy előzetest sem látott...
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Undómiel
- Nem elérhető
Én asse tudom mi az a spoiler, de a werkfilm naggyon jó!!! ROTK van benne, Arwen és Elrond, a többi zömmel így készült... De zet nézzétek meg, mert hihetetlen jó!!! Viggo parókát kap, elég részletesen mutatják, hogyan teszik rá arra a nemnormális fejére. És írtam, hogy virág és filmelőhívás, de pl. Orlie is nagyon jó. Előadja, hogy ő a silent guy a filmben, nem beszél, csak izé.. Hümmög. És halálra nevettem magam...Sil írta:
Az egy RotK werkfilm, de szvsz megnézhető, spoilermentes (már amennyire meg tudom ítélni... a legvégén van egy félperces jelenet a RotK-ból).Nilraen írta: Az lehet,de én nem nézek meg semmilyen képet a ROTK-ból.
Azon a videón ahol Viggo a pocsolyában tombol,van v.mi ROTK?
- Sil
- Nem elérhető
Az egy RotK werkfilm, de szvsz megnézhető, spoilermentes (már amennyire meg tudom ítélni... a legvégén van egy félperces jelenet a RotK-ból).Nilraen írta: Az lehet,de én nem nézek meg semmilyen képet a ROTK-ból.
Tears unnumbered
- Nilraen
- Nem elérhető
Az lehet,de én nem nézek meg semmilyen képet a ROTK-ból.Sil írta:
A Faramir, illetve az Éowyn topicba tettem is be képet erről az utalásról...Nilraen írta:
Húha... :cool2: Ezzel az erővel Gimli és Legolas is összeházasodhatnának,mert egy lovon ültek...Nimrodel Melian írta: [size=9:1rmsjytc]Asszem ez kimarad, és a kapcsolatukra csak enyhe utalás lesz (egymás mellett állnak, vagy hasonló).[/size]
- Sil
- Nem elérhető
A Faramir, illetve az Éowyn topicba tettem is be képet erről az utalásról...Nilraen írta:
Húha... :cool2: Ezzel az erővel Gimli és Legolas is összeházasodhatnának,mert egy lovon ültek...Nimrodel Melian írta: [size=9:2cbslijd]Asszem ez kimarad, és a kapcsolatukra csak enyhe utalás lesz (egymás mellett állnak, vagy hasonló).[/size]
Tears unnumbered
- Nilraen
- Nem elérhető
Húha... :cool2: Ezzel az erővel Gimli és Legolas is összeházasodhatnának,mert egy lovon ültek...Nimrodel Melian írta: [size=9:3330h9co]Asszem ez kimarad, és a kapcsolatukra csak enyhe utalás lesz (egymás mellett állnak, vagy hasonló).[/size]
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Nekem se jött be.. De próbáld meg jobb egérgomb, cél mentése másképpen! Úgy nekem bejön... Sok sikertú!
- Sorel
- Nem elérhető
Sil írta: Arwen és Aragorn a koronázáson... khmm, örülnek egymásnak... :
www.warofthering.net/photoforum/ ... VD_149.jpg
Hát, nekem ez se jön be...
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta:
Mondd csak, nem a féltékenység beszél belőled, véletlenül?Tinúviel!Tinúviel! írta: Sil: Húúú... De hevesek! Mármint ebből a képből az jön le, hogy Arwen ugrott rá Aragornra.....Húúúúúúú
[size=9:37edegf9]Asszem ez kimarad, és a kapcsolatukra csak enyhe utalás lesz (egymás mellett állnak, vagy hasonló).[/size]Tinúviel! Tinúviel! írta: Mellesleg, tudom, hogy ez nem igazán ide tartozik, de az esküvővel kapcsolatban jutott eszembe... ..Szóval Faramir és Éowyn esküvője benne lesz???????
Én nem vagyok féltékeny !! Kikérem magamnak! [size=9:37edegf9]Csak picikét! [/size]
És aki nem olvasta a könyvet, az, hogyan fog rájönni arra, hogy az, hogy Faramir+Éowyn egymás melett állnak, az célzás arra, hogy később összeházasodnak?
- Coralie
- Nem elérhető
Mondd csak, nem a féltékenység beszél belőled, véletlenül?Tinúviel!Tinúviel! írta: Sil: Húúú... De hevesek! Mármint ebből a képből az jön le, hogy Arwen ugrott rá Aragornra.....Húúúúúúú
[size=9:2x7u55ju]Asszem ez kimarad, és a kapcsolatukra csak enyhe utalás lesz (egymás mellett állnak, vagy hasonló).[/size]Tinúviel! Tinúviel! írta: Mellesleg, tudom, hogy ez nem igazán ide tartozik, de az esküvővel kapcsolatban jutott eszembe... ..Szóval Faramir és Éowyn esküvője benne lesz???????
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Mellesleg, tudom, hogy ez nem igazán ide tartozik, de az esküvővel kapcsolatban jutott eszembe... ..Szóval Faramir és Éowyn esküvője benne lesz???????
- Coralie
- Nem elérhető
Némileg érthető módon.Sil írta: Arwen és Aragorn a koronázáson... khmm, örülnek egymásnak... :
Akkor végül is lesz esküvőjük a Filmben? Mármint, hogy ez egy lényeges momentum lesz, vagy csak jelzik, hogy megvolt, és átsiklanak a témán?
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Sorel
- Nem elérhető
Undómiel írta: Sil betett az előzetesek topicba egy 114 megás videót, nagggyon sok Viggóval!!! Csak miért nem nyitja ki a drága a száját!!! Elmegy virágot venni, forgatási szünetben bead egy tekercs filmet előhivatni, pocsolyában tombol, szénabálával akciózik, meg persze 28szor vesz fel egy Gandalf-Aragorn jelenetet... És nagggyon Viggo!!! És van benne így készült Viggo, azaz a haja, szóval TÖLTSÉTEK LE!!!!
Kedves szerencsések, akik le tudjátok tölteni ezt a videót, legyetek szívesek részletesen leírni, miről is van szó. Benne van, hogy hogy sminkelik ki Viggót Aragornná? Parókát kap? Ilyesmi?
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.