- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- Nilraen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eldafinde
- Nem elérhető
www4.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=208
A 257. hozzászólástól!
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Timona
- Nem elérhető
Rubikon írta: Hiába: csodás ez a dal Lennoxtól.
Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Ma kb 5* hallgattam meg mig tanulni próbáltam.
Ami azt illeti Viggo eddigi filmjet nagyjából ismerv meglepődtem, hogy őt választották, de tökéletesen bevált az tuti. Az is biztos, hogy ezen trilógia az ami alapján tömegek kezdtek el rajongani érte. Végülis ő tehet róla, nem volt kötelező ilyen jól eljátszani! Ez viszont nagyjából igaz lehet a többi szerplőjére is, mert nem ismert szinészekkel dolgozik PJ, inkább új tehetségeket szeret felfedezni.
Rubikon különben olvasgatva a hozzászólásaidat igencsak tetszik, hogy próbálod szinesiteni a hozzászólásaink palettáját
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Abban mindenképpen igazad van, hogy a rajongók tehetnek róla, hogy nem hogy nem hagyják békén az újságírók,de nem szabad elfelejteni, hogy Ő vállalta el a szerepet! Másrészt pedig, szerintem a magyar rajongóknak semmi köze az amerikai újságírókhoz! és amennyi magyar újságíró megfordul nála, annyit bőven kibír!
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Rubikon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Egy kicsit azért beleborzolnék ebbe a topicba!
Azt gondolom, hogy elsősorban a szinész alakítását, az általa megszemélyesített figurát csodáljuk. Ha ezek után figyelmünk a szinész felé fordul, az a szükséges plussz. Kezdjük keresni a régi filmjeit, gondolkodunk rajta hol is tünt fel először, mikor ültük végig a stáblistát, hogy megtudjuk ki is volt az a színész... Nekem: az Egy hölgy arcképe.
Mikor felröppentek a hírek, hogy megfilmesítik a LOTR-t és jött a hír, hogy Aragornt Viggo Mortensen fogja játszani, sokan nem is tudták kicsoda.
És most jönnek a negatívumok:
Ezután annyira rajongunk érte, hogy már minden érdekel róla. Ez az érdeklődés vezet oda, hogy kedvencünket megőrjítik a paparazzik és innentől nincs egy természetes megnyilvánulása szegénynek, mert addig kotorásznak a kagylóban, hogy totál becsukódik.
Ráadásul a rajongók hada azonosítja a figurával és innentől több esélyes a játszma:1. Vagy nem kap többé más tipusú szerepet 2. vagy nem mer többé mást vállalni 3. vagy juszt is vállal, de megbukik mert a kutya sem kiváncsi rá 4. esetleg halad tovább a saját útján, és minden izgalmas szerepet elvállal és sikeres marad- de ez csak az igazán nagyokra jellemző. VM vajon melyik lesz?
Valaki kérdezte, hogy vajon Aragorn el tudta-e volna pusztítani a gyűrűt.
A könyv ismeretében mondom, hogy NEM. 1.Isildur sem tudta. Indok:A gyűrű arra van a legkevésbé hatással, aki semmilyen formában nem akar uralkodni. Ezért kellett egy hobbit, aki el tudta vinni a Végzet hegyéhez és így vagy úgy , de elpusztította. Aragorn királyok leszármazotja és a Gondori trón örököse. Mint király uralkodnia kell és ember is, akiket a legkönnyebben uralma alá hajt a gyűrű.2. Aragorn nagyon nemes , talán a gyűrű csábításának ellen tudott volna állni, talán bele tudta volna dobni a lávába, de őt észrevette volna Szauron, nem tudott volna észrevétlenül Mordor földjére lépni.
Hiába: csodás ez a dal Lennoxtól.
- Orsie
- Nem elérhető
Egy tucatnyi Viggo-videó, remélem találtok benne olyat, amit még nem ismertek:
www.eonline.com/Facts/People/Multimedia/0,1041,11214,00.html
Viggo videók
www.nelonen.fi/sormustenherra/mortensen.htm
Viggo 6:49 perc interjú
www.zdf.de/ZDFde/mediathek/0,1903,MD-1000053,00.html
Viggo interjú a német ZDF oldalán, itt a jobb oldali sorból ki kell választani a Viggo-interjút, és ráklikkelni
www.comingsoon.net/movies/h/hidalgo.php
Hidalgo trailerek
tv.terra.com.br/popup/0,6070,OI35049-EI971-FIWV,00.html
brazil site, Viggo-interjúk
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Aldarion
- Nem elérhető
Svsz biztos, hogy benne lessz. Ha nem lenne benne, Farami&Eowyn rész is kimaradna. Az meg elég fura lenne. 8ORingbearer írta: Nagyon Gratu neki, mert nagyon jól játszott a 3. részben!
Reméljük a bővítettben benne lesz az Ispotály is!
Más lett a világ
- Undómiel
- Nem elérhető
Nem tudjuk? : 8O :Ringbearer írta: Reméljük a bővítettben benne lesz az Ispotály is!
- Ringbearer
- Nem elérhető
Reméljük a bővítettben benne lesz az Ispotály is!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
Jesszus.Vigyázhatna egy kicsit jobban magára...Még nekiáll itt elveszni nekem!Plusz majdnem megfulladt a forgatáson...meg a lábujja is eltört... 8O Kezdem félteni ezt az embert! ( )Undómiel írta: Azt hallottuk, hogy Viggo a LOTR forgatásán eltévedt a dzsungelben éjjel és a vakuja villogtatásával próbálta megkeresni az utat??? és hogy a képeket utána megjelentette? Cseppet morbid csak!!!
- Undómiel
- Nem elérhető
- Ellana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Tinúviel!Tinúviel! írta:
kovacstimi írta: Na, hölgyeim, én megtaláltam Aragornt!!!
Mármint belsőleg, külsőleg sajna van "némi" differencia, de van egy óriás Aragorn poszterem.....
Na de komolyra fordítva a szót: IGENIS léteznek még olyan férfiak, akiknek fontos a hűség, a kitartás, a barátság, a hit(mindegy, miben), a romantika, a kultúra, az értékek.....
És ami a legfontosabb, tudnak úgy szeretni, hogy mellettük mi is Arwennek érezzük magunkat....
Hmmm... örülök, hogy neked sikerült. Az a baj, hogy ma már tényleg nagyon kevés ilyen ember van. Mert ma már az alapvető pozitív értékek tehernek számítanak. Aki tiszta szívből (és nem érdekből) becsületes, hűséges stb. azt félrelökik, mert a többiek nem azok. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- Undómiel
- Nem elérhető
Pedig erre mást nem mondhatok!!!kovacstimi írta: Ezek után, nehogy valaki azt merje mondani, hogy pesszimista vagyok!!!!
Találtam egy olyan képet, amit még nem láttam, és az a felirat rajta, azaz a Viggo-idézet, hogy ,,Gyerekkoromban nem voltak barátaim, csak magamra számíthattam". Nekem a szívem szakadt meg!!!
www.cinematrix.hu/galeria.php?ga ... 75&aktiv=1
Második oldal első kép...
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Mármint belsőleg, külsőleg sajna van "némi" differencia, de van egy óriás Aragorn poszterem.....
Na de komolyra fordítva a szót: IGENIS léteznek még olyan férfiak, akiknek fontos a hűség, a kitartás, a barátság, a hit(mindegy, miben), a romantika, a kultúra, az értékek.....
És ami a legfontosabb, tudnak úgy szeretni, hogy mellettük mi is Arwennek érezzük magunkat....
Ez nem ér! Elraboltad előlem az egyetlen Mo-n élő Aragornt! ÁÁÁÁÁ Én nagyon szomorú vok!!!! Komolyra fordítva a szót, ha élnek Aragornok a világban akkor 1.Soha nem fogok velük találkozni 2.ha igen akkor nem fogom észrevenni mert én lelkileg értem az Aragorn 3. ha mégis észre venném, akkor kevés a valószínűsége, hogy ő lesz a barátom!
Ezek után, nehogy valaki azt merje mondani, hogy pesszimista vagyok!!!!
- Undómiel
- Nem elérhető
Holnap este, azaz magyar idő szerint holnapután hajnalban lesz Los Angelesben egy jótékony kiállítás-árverés megnyitója, aminek Viggo lesz a házigazdája. Biztos lesz róla sok szép beszámoló, és még több kép, szóval a Tisztelt Képvadászokat ezennel felkérném, hogy álljanak rá a témára, persze, csak ha idejük van...
Azt hallottuk, hogy Viggo a LOTR forgatásán eltévedt a dzsungelben éjjel és a vakuja villogtatásával próbálta megkeresni az utat??? és hogy a képeket utána megjelentette? Cseppet morbid csak!!!
- Ragoran
- Nem elérhető
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Viggo fantasztikus volt a ROTK-ban, olyan nemes, királyi... ha most visszagondolok a FOTR-beli kószára És milyen szépen énekelt!!! Egyedül az a smacizós jelenet nem tetszett vele, az nagyon nem illett oda, de a többi...
Ez a pasi TÖKÉLETES! Viggonak mindene megvan: intelligens, értelmes, naggggyon szexi (LETARTÓZTATJA a tekintetemet...hülyén hangzik de igaz ), ért a költészethez, festészethez, zenéhez, és nem utolsó sorban a színészethez is.... kell ennél több? Ilyen pasiból csak egy van...
Minden elismerésem Viggo-drágáé, szerintem az Oscart is megérdemelné ezért az alakításáért
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Nilraen
- Nem elérhető
sherry írta: Én is erre gondoltam, csak a "kihagyhatatlan" poénnak találtam azt az első mondatot!!
Háát, nem jött be...
Én tudom,hogy poén volt,csak mások is írták,hogy Aragorn külsejű pasit nehéz találni...
Csak a tiédet idéztem...hogy értsük miről van szó...
- sherry
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Háát, nem jött be...
Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.
- Nilraen
- Nem elérhető
sherry írta:
Nilraen írta:
Na ebben igazad van.Soha az életben olyan pasit nem fogunk találni mint Aragorn,Faramir vagy Éomer....Tinúviel!Tinúviel! írta: Egy óriási baj van: Soha a büdös életben nem fogok olyan pasit találni ebben a világban, mint Aragorn! Mondjuk én egy Éomerrel is megelégednék!
Ez azt is jelenti, hogy minden kedves "kérőnek" lovon kell érkeznie karddal az oldalán??
Azért még lehetne reménykedni, hogy megtaláljuk Aragorn, Éomer vagy Faramir lelki tükörképét, neeem?
Jaj,én nem arra gondoltam,hogy külsőre legyen olyan mint Aragorn,aki ez esetben Viggo, mert azért vannak még jó kinézetű pasik a világon.Olyanok is akik elérhető közelségben vannak,tehát nem sztárok.De nagyon kevés Aragorn,Faramir ,és Éomer lelkű ember rohangál a világban.És ha van is pár,nehéz őket megtalálni....
- Timona
- Nem elérhető
Fodor Ákos
- Elfprincess
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ezt most nagyon jól mondtad tényleg!!!!!!! Nagyon szépen...
"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."
- Ilweran
- Nem elérhető
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Gwaleriol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Viggo Mortensen – a király, aki visszatért
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Timona
- Nem elérhető
Én is inkább a pesszimistákhoz csatlakoznék e téren, mert nem valószinű, hogy valaha szembejön velem Aragorn se külsőleg, de belsőleg még valószinűtlenebb, sajnos. Azért még nem baj ha hiszünk a csodákban hátha valakinek összejön:)
Fodor Ákos
- Undómiel
- Nem elérhető
Mi ez a pesszimizmus??? Jó, valszeg nem egy Aragorn-cuccban rohangáló ámokfutóhoz mentek (megyünk) feleségül, de a film annyira jó volt (többek között ezért is), hogy innentől kezdve tudod, melyek azok a értékek, amelyeket keresel egy férfiben. Ez ugye mindenkinek más, de ha egy kicsit is tudsz önző lenni, nem adod alább (nekem eddig működött). Szerintem Viggónak az az igazi problémája, hogy túl közel került Aragornhoz. Azaz fel van háborodva, hogy mindenki Aragorn=Viggo elméletben gondolkodik, pedig erről ő nagyon is tehet. Én arra jutottam, nincs helye részéről a felháborodásra. Oké, mindneki azt szeretné, ha azért szeretik, amilyen. De még attól félek nem fogta fel a kicsike, mivel jár az, ha a nők azt a férfit látják benne, akikért asszonyok és lányok millói rajonganak szerte a világon.Nilraen írta:
Na ebben igazad van.Soha az életben olyan pasit nem fogunk találni mint Aragorn,Faramir vagy Éomer....Tinúviel!Tinúviel! írta: Egy óriási baj van: Soha a büdös életben nem fogok olyan pasit találni ebben a világban, mint Aragorn! Mondjuk én egy Éomerrel is megelégednék!
- sherry
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nilraen írta:
Ez azt is jelenti, hogy minden kedves "kérőnek" lovon kell érkeznie karddal az oldalán??
Azért még lehetne reménykedni, hogy megtaláljuk Aragorn, Éomer vagy Faramir lelki tükörképét, neeem?
Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.
- Nilraen
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.