Aragorn (Viggo Mortensen)
- Ragoran
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Sil:képek cépek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- nathalee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Ellana írta:
Ragoran írta: itt az exe
Ööööö...hmm....hát, ízlések és pofonok. Ha pasi lennék, első látásra letennék róla, de aztán lehet, hogy tényleg rendes, meg különleges...végül is, első látásra a külső számít, de bizonyos ismeretségi határ után már nem.
Nemtom. Nekem tetszik a csaj
Lehet, mert én is ilyen körökben forgok, így nem "mellbevágó" számomra a csaj
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ellana
- Nem elérhető
Ragoran írta: itt az exe
Ööööö...hmm....hát, ízlések és pofonok. Ha pasi lennék, első látásra letennék róla, de aztán lehet, hogy tényleg rendes, meg különleges...végül is, első látásra a külső számít, de bizonyos ismeretségi határ után már nem.
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- nathalee
- Nem elérhető
Sil írta: Exene punkénekesnő, szóval nem véletlenül néz ki úgy, ahogy kinéz...
Na, hoztam pár Gornis képecskét... (jobb egérgomb, cél mentése...):
www.warofthering.net/photoforum/ ... harrow.jpg
www.warofthering.net/photoforum/ ... 306_01.jpg
www.warofthering.net/photoforum/ ... golas1.jpg - ez különösen rúlzik...
www.warofthering.net/photoforum/ ... rburst.jpg
www.warofthering.net/photoforum/ ... tirith.jpg
www.warofthering.net/photoforum/ ... _peter.jpg
Ezért örülök neki hogy ilyen Hát inkább mint vmi Csitriszpirz féleség
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Na, hoztam pár Gornis képecskét... (jobb egérgomb, cél mentése...):
www.warofthering.net/photoforum/ ... harrow.jpg
www.warofthering.net/photoforum/ ... 306_01.jpg
www.warofthering.net/photoforum/ ... golas1.jpg - ez különösen rúlzik...
www.warofthering.net/photoforum/ ... rburst.jpg
www.warofthering.net/photoforum/ ... tirith.jpg
www.warofthering.net/photoforum/ ... _peter.jpg
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- nathalee
- Nem elérhető
Undómiel írta:
És mi? Mert én azért fontosnak tartom, hogy egy nő igenis nőies legyen. És a pasik is így vannak ezzel a tapasztalataim szerint. Szóval ha választhatnak egy okos és szép és egy okos és nem túl szép nő között... Azt hiszem, evidens. És benne ebből nem látok túl sokat. Bár nem én tartottam magam mellett Viggót (így vagy úgy) 10évig.nathalee írta: Én akkor is örülök neki. Közelebb áll hozzám ez a stílus. Vannak előnytelen képek róla, de van benne vmi...
Erre szokták mondani, hogy olyan nő aki okos és szép is egyben.../fehér holló... / Bár biztos vannak kívételek! Lehet hogy hallotta énekelni a koncerten, rájöttek hogy nagyon egy hullámhosszon vannak, meg kedves, megbízható, stb... EGYÉNISÉG
Velem többszőr előfordult, hogy egy ADONISZ-t megismerve rögtön kiábrándultam... Viszont egy "különcben" megfogott vmi.
Vagy egyszerűen vmi nagyon jól "tud" az a nő...
- Undómiel
- Nem elérhető
És mi? Mert én azért fontosnak tartom, hogy egy nő igenis nőies legyen. És a pasik is így vannak ezzel a tapasztalataim szerint. Szóval ha választhatnak egy okos és szép és egy okos és nem túl szép nő között... Azt hiszem, evidens. És benne ebből nem látok túl sokat. Bár nem én tartottam magam mellett Viggót (így vagy úgy) 10évig.nathalee írta: Én akkor is örülök neki. Közelebb áll hozzám ez a stílus. Vannak előnytelen képek róla, de van benne vmi...
- nathalee
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Oké, hogy nem a modell tipusú csajok jönnek be neki, de ez a nő már túl :emotikumnemfejeziki: lerobbantul fest.
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Nem mondod, hogy ez a csaj volt az exfelesége???? Ez egy össze vissza tetovált hülyegyereknek néz ki!!!!Ragoran írta: itt az exe
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- nathalee
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Tinúvel:szivi
Eldafinde:nekem tetszik!Tök jó!
Nimrodel:az az újság címlap naon rulz!!
Sil:igazad van,mint mindíg!
- nathalee
- Nem elérhető
Sil írta:
Nem azt mondja hogy Gondor királya, hanem hogy a gondori Elendil utóda... És válasznak megkapja, hogy még ha király lenne, se mehetne be így, mert ez Théoden háza, nem az övé...Tinúviel!Tinúviel! írta: Szerintem Gamling tudta, hogy Aragorn király, mert a könyvben amikor Aragorn, Legolas,Gandalf és Gimli be akartak menni Meduseldbe, akkor nem engedték be őket fegyverrel és akkor Aragorn azt, mondja, hogy nem érti miért előbbre való Théoden akarata mind Aragorné, Gondor királyáé! vagy valami ilyesmit!
Ott a pont
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Nem azt mondja hogy Gondor királya, hanem hogy a gondori Elendil utóda... És válasznak megkapja, hogy még ha király lenne, se mehetne be így, mert ez Théoden háza, nem az övé...Tinúviel!Tinúviel! írta: Szerintem Gamling tudta, hogy Aragorn király, mert a könyvben amikor Aragorn, Legolas,Gandalf és Gimli be akartak menni Meduseldbe, akkor nem engedték be őket fegyverrel és akkor Aragorn azt, mondja, hogy nem érti miért előbbre való Théoden akarata mind Aragorné, Gondor királyáé! vagy valami ilyesmit!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- nathalee
- Nem elérhető
Csak kiváncsi vagyok hogy néz ki.
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- nathalee
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta: Ragoran: De aktív itt valaki?! Köszi a rakás képet! Nagyon arik! Szerintem Gamling tudta, hogy Aragorn király, mert a könyvben amikor Aragorn, Legolas,Gandalf és Gimli be akartak menni Meduseldbe, akkor nem engedték be őket fegyverrel és akkor Aragorn azt, mondja, hogy nem érti miért előbbre való Théoden akarata mind Aragorné, Gondor királyáé! vagy valami ilyesmit!
Nem lehet, hogy csak annak mondja, akinek hallania kell?
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- nathalee
- Nem elérhető
Eldafinde írta: TTT-bővített: Éowyn&Gorni + a ragu
www4.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=208
A 257. hozzászólástól!
Mekkora a nazgull a háztetőn!!!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Lejjebb belinkeltem, asszem 19-én.
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- nathalee
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta: www.theonering.net/scrapbook/view/11810
A Film Comment újság címlapján.
Most hogy ezt láttam, tényleg elhiszem, hogy Viggo minden este hálát mondott az esti fürdővíz minden egyes cseppéért
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- nathalee
- Nem elérhető
- Elfprincess
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
nathalee írta:
Ragoran írta: De a könyvben csak a gyógyítgatós résznél terjed el,h ő a király,nem?
Vhogy nem az a típus aki fűnek-fának eldicsekedik...
Na igen. Nem volt vmi büszke arra, kinek a leszármazottja...
nathalee tök jó stílusod van
ez nekem új
"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."
- nathalee
- Nem elérhető
Ragoran írta: De a könyvben csak a gyógyítgatós résznél terjed el,h ő a király,nem?
Na igen. Nem volt vmi büszke arra, kinek a leszármazottja...
- Ragoran
- Nem elérhető
- nathalee
- Nem elérhető
Ragoran írta: Nilraen:mindkettőnek
1ébként a táborban tudták,h Aragorn király-jelölt?Sztem nem...v rosszul emléxem?
itt az aláhúzott szövegre rá lehet kattintani.Ott találsz az adott filmről képeket,meg mindenféle videókat,szövegeket,az alján is
1-2 ember biztos nem volt tisztában ki is ő, de szerintem gyorsan híre ment. Legkésőbb a koronázásnál...
- Ragoran
- Nem elérhető
1ébként a táborban tudták,h Aragorn király-jelölt?Sztem nem...v rosszul emléxem?
itt az aláhúzott szövegre rá lehet kattintani.Ott találsz az adott filmről képeket,meg mindenféle videókat,szövegeket,az alján is
- Nilraen
- Nem elérhető
Amikor a filmben ez a jelenet van,elhangzik a mondat:Utat a királynak!(vagy v.mi ilyesmi)
Tinúviellel összesúgunk:Na de melyiknek?
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.