Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
20 éve 8 hónapja #174240 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Itt mindenféle trailerek...

www.killermovies.com/h/hidalgo/

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #174220 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Artemisz (Celebthil) írta:

Ragoran írta: *olvad*

Grrrrrr, ezt a csodát nem lehet leszedni!!! :evil: :x

Lementi txt formátumba, egy csomó hieroglifaként!

HEEELP!!!!
MI A JÓ ERUT CSINÁLJAK?????????!!!!!!!!!!!!!
:bawling: :bawling:

Mae govannen!

A suliban is hieroglifaként szedi le a gép, de otthon nem: le tudtam menteni. Ha megírod priviben az e-mail címed, akkor küldöm.

Akinek még kell, jelezze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #173952 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Nilraen írta:

Artemisz (Celebthil) írta: Jaj, most képzeljétek el (mert én elképzeltem): :oops:
Kis tipitopi Eldarion beszalad a szüleihez, Arwen a nyakába akasztja a láncot, a picur meg hatalmas szemeket csinál, aztán elkezdi nézegetni, milyen szép csillogó dolgot kapott! Arwen és Aragorn meg mosolyogva figyelik...
Áááá.. csapjatok le, mielőtt elcsöpögök!! :roll: [/color]

Ebből jó kis fanfictiont lehetne írni...ahogy most elképleztem elképesztően ari jelenet lehetne!

Inkább megható és elragadó és iszonyat édes! A tökéletes család, tökéletes apucival!! és édi gyerekkel!

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 8 hónapja #173951 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Nilraen írta: Ebből jó kis fanfictiont lehetne írni...

Nil, ez "FELHÍVÁS KERINGŐRE" akart lenni? :wink: :twisted: (Nagyon úgy tűnik..)

Sajna én novella-műfajban nem vagyok olyan jó, inkább a készülő regényembe illesztgetek bele különböző epizódokat, de ha nagyon akarjátok.... :D

Megpróbálhatom. :P Nos?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #173947 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Artemisz (Celebthil) írta: Jaj, most képzeljétek el (mert én elképzeltem): :oops:
Kis tipitopi Eldarion beszalad a szüleihez, Arwen a nyakába akasztja a láncot, a picur meg hatalmas szemeket csinál, aztán elkezdi nézegetni, milyen szép csillogó dolgot kapott! Arwen és Aragorn meg mosolyogva figyelik...
Áááá.. csapjatok le, mielőtt elcsöpögök!! :roll: [/color]

Ebből jó kis fanfictiont lehetne írni...ahogy most elképleztem elképesztően ari jelenet lehetne!

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 8 hónapja #173946 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

[/color]

Én el tudom képzelni...sőt!!!!Milyen sdes eetett Eldarion! Egy ilyen édes apucival........Aki nem is néz ki rosszul...sőt!

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 8 hónapja #173926 Írta: Artemisz

Elza Eldaniella írta: Én nem tudom biztosan, de mintha úgy rémlene nekem, a könyvben Frodó kapja meg a nyakláncot - nem 100%. - [size=9:2rtjgl9w]javítson ki valaki ha tévednék[/size]

Az más!
Az csak egy szimpla fehér ékkő volt, láncon. Nem az Esticsillag.
Szvsz a világ legtermészetesebb dolga, hogy Eldarion kapja meg a nyakláncot. Elvégre kis herceg a drága!
Jaj, most képzeljétek el (mert én elképzeltem): :oops:
Áááá.. csapjatok le, mielőtt elcsöpögök!! :roll:

Huj, Ragoran, az a pacis kép naggyon ütős!!!! 8O Majd leestem a székről!
Újfent István királyt juttatta eszembe.

Pici Eldarion kép ÉÉÉDEEES!!!!! :roll: :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #173913 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ragoran írta: aranyos! azt nem értettem,h mért kapja meg Eldarion a nyakláncot... :oops: Ez volt a könyvben is és csak én vok ien hüle megint?

Én nem tudom biztosan, de mintha úgy rémlene nekem, a könyvben Frodó kapja meg a nyakláncot - nem 100%. - [size=9:3hz0sfs5]javítson ki valaki ha tévednék[/size]

Több
20 éve 8 hónapja #173857 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
aranyos!
azt nem értettem,h mért kapja meg Eldarion a nyakláncot... :oops: Ez volt a könyvben is és csak én vok ien hüle megint?

Több
20 éve 8 hónapja #173855 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Picike Eldarion, most lopkodtam:
hugoweaving.uw.hu/multimedia/cap ... darion.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #173854 Írta: Ragoran
Tin:ebben van vmi :lol: addig nem jutottam el,h megnézzem miről szól... :lol:

Több
20 éve 8 hónapja #173847 Írta: Ragoran

Több
20 éve 8 hónapja #173843 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Artemisz (Celebthil) írta: WOW!!!!

erre! Először én sem jöttem rá, de erre a WOW-ra rá lehet kattintani... :wink:

Több
20 éve 8 hónapja #173833 Írta: Ragoran
Ez a sok örömködés most konkrétan mire vonatkozott? :oops:

Több
20 éve 8 hónapja #173704 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Artemisz (Celebthil) írta: WOW!!!! 8O 8O Eldobom magam!!!! Ez eszméletlen!!!!

Teljes mértékig 1et értek!!!
Mondanom sem kell, rögtön lementettem, és megcsináltam háttérnek a gépemre. :D

Több
20 éve 8 hónapja #173700 Írta: Artemisz
WOW!!!!
8O 8O
Eldobom magam!!!!
Ez eszméletlen!!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 8 hónapja #173679 Írta: Artemisz

Celeb Eithel írta: Szerintem a remény szót nagy betűvel kellet volna írni a feliratnál, mert az Estel szó itt Aragornra vonatkozik, hiszen ez volt régen a neve...
Szerintetek nem? :?: [/color]

Való igaz......

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #173669 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
tudom Tin :wink: csak viccenk szantam, tudom en, hogy ennel jobb izlesed van (es itt mindenkinek :wink: )

Fear from the best and hope for the worst

Több
20 éve 8 hónapja #173665 Írta: Celeb Eithel
Celeb Eithel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Arról a részről mi a véleményetek, amikor Elrond elviszi az Andúrilt Aragornnak, és azt mondja a párbeszédük végén neki, hogy reményt adtam az embereknek." Ónen-i Estel edain". Szerintem a remény szót nagy betűvel kellet volna írni a feliratnál, mert az Estel szó itt Aragornra vonatkozik, hiszen ez volt régen a neve...
Szerintetek nem? :?:

Csillag hét és kő is hét,
S egy fehér fa, látom.

Több
20 éve 8 hónapja #173664 Írta: Celeb Eithel
Celeb Eithel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Üdvözlök mindenkit!

A fórumotok csúcs szuper, már régóta figyelemmel kísérem.
Természetesen én is nagy Viggo rajongó vagyok. Egyszerűen csúcs az a pasi... 8)

Csillag hét és kő is hét,
S egy fehér fa, látom.

Több
20 éve 8 hónapja #173660 Írta: Artemisz

Grrrrrr, ezt a csodát nem lehet leszedni!!! :evil: :x

Lementi txt formátumba, egy csomó hieroglifaként!

HEEELP!!!!
MI A JÓ ERUT CSINÁLJAK?????????!!!!!!!!!!!!!
:bawling: :bawling:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #173600 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta: Eldarion:
www.warofthering.net/photoforum/ ... darion.jpg

WOW, már rég keresek egy jobb képet Eldarionról. Köszi Sil! :mrgreen: :up:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 8 hónapja #173577 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Eldarion:
www.warofthering.net/photoforum/ ... darion.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #173561 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
www.warofthering.net/photoforum/ ... ll1024.jpg De szépek így együtt!!!!De azt nem tudom miért zöld???
www.warofthering.net/photoforum/ ... agorno.bmp De szép a palástja!
www.warofthering.net/photoforum/ ... d_King.jpg
www.warofthering.net/photoforum/ ... ragorn.jpg

Több
20 éve 8 hónapja #173524 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Artemisz (Celebthil) írta:

Jajaaaj! 8O
Most már tudom, hogy nézett ki Estel Völgyzugolyban húszévesen!!
Ez a kép egy TÖKÉLY!!!

Bizony, hogy az...ahogy mondod..TÖKÉLETES és ennél már nem is lehetne jobb!
Saint: Én azt Ragoran *olvad-olvad* képére értettem! Mert olyan aranyosan néz rajta! :wink:

Több
20 éve 8 hónapja #173386 Írta: Artemisz

Jajaaaj! 8O
Most már tudom, hogy nézett ki Estel Völgyzugolyban húszévesen!!
Ez a kép egy TÖKÉLY!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #173313 Írta: Ragoran
Saint:Azt 1előző képre értette.
szvsz

Több
20 éve 8 hónapja #173310 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
ez a csavo nez huncutul a jelmezben?! Ugye nem igy ertetted Tin!:)

Fear from the best and hope for the worst

Több
20 éve 8 hónapja #173302 Írta: Ragoran
Tinúvel:
1,nem tom...én is ezen akadtam ki...
2,Ez a legjobb kép sztem eddig róla...

Több
20 éve 8 hónapja #173291 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
És ki az a muki benne?? Nem tom.. Viggon kicsivel Aragornosabb!
Ragoran: Az az utolsó kép! teljesen igazad van! *olvad-olvad*! Tiszta Aragorn és ráadásul milyen huncutul néz... :oops: :P

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.089 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére