Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
20 éve 8 hónapja #176933 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Üdvöz, társak!!!

Hát, megírtam a novellát, amit Nilraen kért, Eldarionról, Evenstar címmel.
Érdekel vkit?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #176865 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
egyetertek Elfprincess. meg, ha az ember (szinesz :D ) nem is szereti az effajta felhajtasokat, akkor is illik neha-neha megjelenni. lasd Johnny, koztudott, hogy mennyire Hollywood ellenes, megis ott volt, pedig nem sok eselye volt nyerni.

Fear from the best and hope for the worst

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #176864 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

jocii írta: Sziasztok !

Szerintem Viggo nem érezte jol volna magát egy Oscaron , mert lehet én láttom rosszul , de Ő nem szereti ha csak egy - két szerephez kötik .
Ő szeretne az maradni aki ő saját maga , azaz Viggo MOrtensen.
DE ugy gondolom neki is kell gratulálni , hisz ő is szerepet játcott a a film 11 Oscarjaban :)

Lehet, hogy nem szereti, ha egy szerephez kötik, de ha már szerepelt abban a filmben, akkor azzal nem fogja ezt a kötést kitörölni, ha nem megy el a díjkiosztójára. Ha elvállalta és szívvel lélekkel csinálta, akkor pedig tudhatta volna, hogy nem csak addig fog tartani, amig elkészül a film. Az ehhez kapcsolódó promóció, ismertség stb.....szóval nem lehet, hogy kész a film, aztán hagyják békén. Persze szíve joga, ha nem akar elmenni, nem kényszeríthetik és persze, hogy nem Aragorn, hanem Viggo. Én ezekkel egyet értek. Azzal viszont nem, hogy igen Aragorn "segít" abban neki, hogy többen megnézik a képeit, elolvassák a verseit. Kösznönhet Aragorn figurájának többszörös érdeklődést többek között. Lehet, hogy amúgy a kutya nem lenne kíváncsi a másik dolgaira, vagy csak egy szűk kör. Ezért gondolom, hogy ennyi "színészi alázat" lehtene benne, hogy ne akarjon mán ennyire megszabadulni a Gorni képtől. Egy idő után úgy is lekopik...ha meg nem, semmi baja nem lesz belőle. Különben meg imádom Vig-et.... :oops:

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
20 éve 8 hónapja #176852 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok !

Szerintem Viggo nem érezte jol volna magát egy Oscaron , mert lehet én láttom rosszul , de Ő nem szereti ha csak egy - két szerephez kötik .
Ő szeretne az maradni aki ő saját maga , azaz Viggo MOrtensen.
DE ugy gondolom neki is kell gratulálni , hisz ő is szerepet játcott a a film 11 Oscarjaban :)

Több
20 éve 8 hónapja #176788 Írta: Rubikon
Rubikon válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nem láttam. Leírom a TV újság zanzáját:
Bigott szülei halála után Darkly (Brendan Fraser) az erdőbe menekül. A bibliát szorongató, halálosan kimerült fiúra egy teherautó-sofőr talál rá, s elviszi az erdő mélyén lakó szerelmespár (Ashley Judd, Viggo Mortensen) házába. A lány gondjaiba veszi Darklyt, aki csakhamar őrülettel határos megszállottsággal vonzódni kezd iránta...Különleges hangulatú filmcsemege, ekkor még pályájuk elején álló világsztárok főszereplésével. Rendező:Philip Ridley

Több
20 éve 8 hónapja #176784 Írta: Rubikon
Film Viggoval a TV-ben!
Március 08-án, m2, 21.50-kor. Címe: Darkly Noon passiója (1995)

Több
20 éve 8 hónapja #176782 Írta: Rubikon
Film Viggoval a TV-ben!
Március 08-án, m2, 21.50-kor. Címe: Darkly Noon passiója (1995)

Több
20 éve 8 hónapja #176781 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Azért Lij és a többiek teljesen mások.Az a tipikus bulizós típus...de vhogy szvsz Vig nem érezné jól magát kiöltözve ennyi ember elött,ő 1xűen nem ien.nem szeret feltünősködni,inkább ül otthon és onnan szurkol...szvsz

Több
20 éve 8 hónapja #176768 Írta: Artemisz

Rubikon írta: Lehet az is, hogy nekünk ez a film ugyan rettenetesen jelen idő (most mutatták be, most volt a díjeső), de Viggonak ez valószinű már múlt idő.

Ezt szépen összefoglaltad! Pontosan így gondolom én is! :itscool:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #176766 Írta: Rubikon
Valószinű, hogy Viggo nem nagyon szeret smúzolni. Ráadásul én az összes interjúból azt vettem ki, hogy nem akar csak Aragornként bevonulni a köztudatba. Lehet az is, hogy nekünk ez a film ugyan rettenetesen jelen idő (most mutatták be, most volt a díjeső), de Viggonak ez valószinű már múlt idő.
A helyhiány nem lehet kifogás, mert ha a 4 hobbitnak és Gandalfnak jutott hely, Aragornnak (a tulképpeni címszereplőnek) is helye lett volna.
Nyilván nem akart, vagy nem tudott elmenni.

Több
20 éve 8 hónapja #176763 Írta: Artemisz
Tin, kedves, szem elől tévesztettél pár fontos dolgot!

Viggo magának való ember, művészlélek, és herótot kap a rivaldától meg az ostoba riporterektől.
És mit ne mondjak, megértem.

Lehet, hogy az ő helyében én is ugyanezt tettem volna.
Billy, Lij, Dom, meg a többiek élvezik ezt, de ő már kinőtt a haknizásból, és valszeg nem is illett soha az egyéniségéhez.
Ő szvsz jobban tudott örvendezni akár egymagában, akár a szerettei körében. Ez részemről maximálisan érthető.
És mélységesen tisztelem Viggot, hogy MER önmaga lenni!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #176761 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nem haragudjatok de azt kell mondjam ez az ember tök beteg! Én loholtam volna az Oscar-díj átadásra még úgy is ha nem jelölnek! Együtt sírhatott és nevethetett volna mindenkivel! A legszebb az volt mikor mindeki kivonult és a kamera külön mutatott mindenkinek lehetett látni szemében azt a bizonyos meg-megcsillanó örömkönnycseppecskét... :cry:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 8 hónapja #176754 Írta: Ragoran
Viggo eddig sem ment el a díjkiosztókra meg ienek,1xűen nem tartja fontosnak,h elmenjen...

azért ő is kaphatott volna vmi díjat...

Több
20 éve 8 hónapja #176588 Írta: Artemisz
A MOM-parkban már kinn van a Hidalgo posztere!! 8O

És milyen HELYES rajta, áhh!! Pont, mint az álmomban... :roll: :oops: Az a kalap!
(persze a korona még mindig jobb.. :P )

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #176551 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ha az arab csajszira gondolsz, őt Zuleikha Robinsonnak hívják... Melyik előzetest láttad? Van több is...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #176539 Írta: Tündekö/Myrtus
Tündekö/Myrtus válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Valahol azt olvastam, hogy azért nem ment el az Oscarra, mert készül a Hidalgo bemutatójára.

Tegnap végre volt alkalmam megnézni a Hidalgo előzetesét! Nagyon tetszett az egész, egy bizonyos jelenetig: Miért nem mondta senki, hogy ebben a filmben nők is lesznek?! (Vagy csak lemaradtam róla?) Tudja valaki, hogy ki az a színésznő, akivel Viggo beszél? És hogy mikor mutatják be a filmet Magyarországon?

Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.

Több
20 éve 8 hónapja #176474 Írta: Celeb Eithel
Celeb Eithel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hú, 11-ből 11, hát ez csúcs. Végre méltóképpen elismerték a fantasy film műfaját is. Ez egyszerűen hihetetlen.

Éljen a Király!!!!!!!!!!!! :P

Csillag hét és kő is hét,
S egy fehér fa, látom.

Több
20 éve 8 hónapja #176472 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Elza Eldaniella írta: Reggel, mikor a Király visszatér megnyerte a Legjobb Film Oscarját, és mikor mindenki felment a színpadra, nagyon kerestem Viggot, de nem volt ott. :cry:

Én nagyon szeretem Viggo-t, de mi lehetett, az az ok amiért egy Oscar díjkiosztóra nem ment el. ????? Remélem nem v.mi betegség... Mert ha nem az, akkor mi???? Direkt?

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
20 éve 8 hónapja #176467 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Reggel, mikor a Király visszatér megnyerte a Legjobb Film Oscarját, és mikor mindenki felment a színpadra, nagyon kerestem Viggot, de nem volt ott. :cry:

Több
20 éve 8 hónapja #176442 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Jó reggelt!

Nos, nem volt ott az Oscar Díj átadáson, pedig lett volna mit ünnepelni! 11 jelölésből, 11 díj!!!
Ott volt viszont Liv Tyler, Elijah Wood, Sean Astin, Billy Boyd, Dominic Monagham, Sir Ian McKellen, PJ - természetesen, és a főbb alkotógárda is. A legjobb filmnél mindenki a színpadra vonult! Büszkék is lehetnek magukra, az egész Oscar történelmeben, nem volt még arra példa, hogy ilyen sok jelölést kapjon egy film, és azt mind el is vigye!
GRATULÁLUNK!

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 8 hónapja #176231 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Aragornos skinek winamphez:
www.winamp.com/skins/browse.php? ... ry=Aragorn

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 8 hónapja #176139 Írta: Undómiel

Több
20 éve 8 hónapja #175853 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Ragoran írta: Gazdája?

Vagy akkor akinél van.... :wink: Mért lehet, hogy a sajátja! nem???? :oops:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 8 hónapja #175843 Írta: Ragoran
Gazdája?

Több
20 éve 8 hónapja #175833 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Szerintem nagyon aranyos novella lenne! Az a kép még mindig nagyon-nagyon édes.... Főleg a macska gazdája... Viggo! Mint mindíg! :lol:

Több
20 éve 8 hónapja #175832 Írta: Ragoran
Artemisz:Haláli aranyos egy jelenet.Tökre el tom képzelni;o)

Bárki írja meg a novellát sztem ide fel lehetne rakni...mondjuk attól függ mien hosszú lesz
...

Több
20 éve 8 hónapja #175689 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Penngaladiel írta: Ezt láttátok már?

www.warofthering.net/photoforum/ ... 3azp22.jpg

Igen volt már, de még mindig haláli aranyos- persze a cicára gondoltam :wink: :lol: :D

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 8 hónapja #175609 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ezt láttátok már?

www.warofthering.net/photoforum/ ... 3azp22.jpg

Több
20 éve 8 hónapja #174356 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Novellát! Novellát! Hajrá Artemisz! :wink: :lol: Ha írsz nekem is küldj! :roll:

Több
20 éve 8 hónapja #174307 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Artemisz (Celebthil) írta:

Nilraen írta: Ebből jó kis fanfictiont lehetne írni...

Nil, ez "FELHÍVÁS KERINGŐRE" akart lenni? :wink: :twisted: (Nagyon úgy tűnik..)

Sajna én novella-műfajban nem vagyok olyan jó, inkább a készülő regényembe illesztgetek bele különböző epizódokat, de ha nagyon akarjátok.... :D

Megpróbálhatom. :P Nos?

Nem feltétlenül... :) De mivel Te igencsak jól tudsz fogalmazni ha gondolod megírhatod.... :wink:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.062 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére