- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- Artemisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Hát, megírtam a novellát, amit Nilraen kért, Eldarionról, Evenstar címmel.
Érdekel vkit?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Elfprincess
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
jocii írta: Sziasztok !
Szerintem Viggo nem érezte jol volna magát egy Oscaron , mert lehet én láttom rosszul , de Ő nem szereti ha csak egy - két szerephez kötik .
Ő szeretne az maradni aki ő saját maga , azaz Viggo MOrtensen.
DE ugy gondolom neki is kell gratulálni , hisz ő is szerepet játcott a a film 11 Oscarjaban
Lehet, hogy nem szereti, ha egy szerephez kötik, de ha már szerepelt abban a filmben, akkor azzal nem fogja ezt a kötést kitörölni, ha nem megy el a díjkiosztójára. Ha elvállalta és szívvel lélekkel csinálta, akkor pedig tudhatta volna, hogy nem csak addig fog tartani, amig elkészül a film. Az ehhez kapcsolódó promóció, ismertség stb.....szóval nem lehet, hogy kész a film, aztán hagyják békén. Persze szíve joga, ha nem akar elmenni, nem kényszeríthetik és persze, hogy nem Aragorn, hanem Viggo. Én ezekkel egyet értek. Azzal viszont nem, hogy igen Aragorn "segít" abban neki, hogy többen megnézik a képeit, elolvassák a verseit. Kösznönhet Aragorn figurájának többszörös érdeklődést többek között. Lehet, hogy amúgy a kutya nem lenne kíváncsi a másik dolgaira, vagy csak egy szűk kör. Ezért gondolom, hogy ennyi "színészi alázat" lehtene benne, hogy ne akarjon mán ennyire megszabadulni a Gorni képtől. Egy idő után úgy is lekopik...ha meg nem, semmi baja nem lesz belőle. Különben meg imádom Vig-et....
"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."
- Jocii
- Nem elérhető
Szerintem Viggo nem érezte jol volna magát egy Oscaron , mert lehet én láttom rosszul , de Ő nem szereti ha csak egy - két szerephez kötik .
Ő szeretne az maradni aki ő saját maga , azaz Viggo MOrtensen.
DE ugy gondolom neki is kell gratulálni , hisz ő is szerepet játcott a a film 11 Oscarjaban
- Rubikon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Bigott szülei halála után Darkly (Brendan Fraser) az erdőbe menekül. A bibliát szorongató, halálosan kimerült fiúra egy teherautó-sofőr talál rá, s elviszi az erdő mélyén lakó szerelmespár (Ashley Judd, Viggo Mortensen) házába. A lány gondjaiba veszi Darklyt, aki csakhamar őrülettel határos megszállottsággal vonzódni kezd iránta...Különleges hangulatú filmcsemege, ekkor még pályájuk elején álló világsztárok főszereplésével. Rendező:Philip Ridley
- Rubikon
- Nem elérhető
Március 08-án, m2, 21.50-kor. Címe: Darkly Noon passiója (1995)
- Rubikon
- Nem elérhető
Március 08-án, m2, 21.50-kor. Címe: Darkly Noon passiója (1995)
- Ragoran
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Ezt szépen összefoglaltad! Pontosan így gondolom én is! :itscool:Rubikon írta: Lehet az is, hogy nekünk ez a film ugyan rettenetesen jelen idő (most mutatták be, most volt a díjeső), de Viggonak ez valószinű már múlt idő.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Rubikon
- Nem elérhető
A helyhiány nem lehet kifogás, mert ha a 4 hobbitnak és Gandalfnak jutott hely, Aragornnak (a tulképpeni címszereplőnek) is helye lett volna.
Nyilván nem akart, vagy nem tudott elmenni.
- Artemisz
- Nem elérhető
Viggo magának való ember, művészlélek, és herótot kap a rivaldától meg az ostoba riporterektől.
És mit ne mondjak, megértem.
Lehet, hogy az ő helyében én is ugyanezt tettem volna.
Billy, Lij, Dom, meg a többiek élvezik ezt, de ő már kinőtt a haknizásból, és valszeg nem is illett soha az egyéniségéhez.
Ő szvsz jobban tudott örvendezni akár egymagában, akár a szerettei körében. Ez részemről maximálisan érthető.
És mélységesen tisztelem Viggot, hogy MER önmaga lenni!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Ragoran
- Nem elérhető
azért ő is kaphatott volna vmi díjat...
- Artemisz
- Nem elérhető
És milyen HELYES rajta, áhh!! Pont, mint az álmomban... Az a kalap!
(persze a korona még mindig jobb.. )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Tündekö/Myrtus
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Tegnap végre volt alkalmam megnézni a Hidalgo előzetesét! Nagyon tetszett az egész, egy bizonyos jelenetig: Miért nem mondta senki, hogy ebben a filmben nők is lesznek?! (Vagy csak lemaradtam róla?) Tudja valaki, hogy ki az a színésznő, akivel Viggo beszél? És hogy mikor mutatják be a filmet Magyarországon?
Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.
- Celeb Eithel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Éljen a Király!!!!!!!!!!!!
Csillag hét és kő is hét,
S egy fehér fa, látom.
- Elfprincess
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Elza Eldaniella írta: Reggel, mikor a Király visszatér megnyerte a Legjobb Film Oscarját, és mikor mindenki felment a színpadra, nagyon kerestem Viggot, de nem volt ott.
Én nagyon szeretem Viggo-t, de mi lehetett, az az ok amiért egy Oscar díjkiosztóra nem ment el. ????? Remélem nem v.mi betegség... Mert ha nem az, akkor mi???? Direkt?
"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Nos, nem volt ott az Oscar Díj átadáson, pedig lett volna mit ünnepelni! 11 jelölésből, 11 díj!!!
Ott volt viszont Liv Tyler, Elijah Wood, Sean Astin, Billy Boyd, Dominic Monagham, Sir Ian McKellen, PJ - természetesen, és a főbb alkotógárda is. A legjobb filmnél mindenki a színpadra vonult! Büszkék is lehetnek magukra, az egész Oscar történelmeben, nem volt még arra példa, hogy ilyen sok jelölést kapjon egy film, és azt mind el is vigye!
GRATULÁLUNK!
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Undómiel
- Nem elérhető
www.nydailynews.com/front/story/ ... 6774c.html - Viggo nem lesz ott az Oscaron!
www.190north.com/ - 16 perces interjú!
www.viggo-online.net/images/arti ... 1_4_04.jpg
www.viggo-online.net/images/arti ... 2_4_04.jpg
www.viggo-online.net/images/arti ... 3_4_04.jpg
www.viggo-online.net/images/arti ... 4_4_04.jpg
horsecity.com/stories/120903/lif ... s_HB.shtml
seattlepi.nwsource.com/movies/16 ... ggo26.html
www.sfgate.com/cgi-bin/article.c ... 53FUQ1.DTL
www.viggo-online.net/images/arti ... 220_01.jpg
www.viggo-online.net/images/arti ... 220_02.jpg
www.chron.com/cs/CDA/ssistory.mp ... nt/2411417
Négy videó
www.chron.com/content/news/mm/04 ... viggo1.ram
www.chron.com/content/news/mm/04 ... viggo2.ram
www.chron.com/content/news/mm/04 ... viggo3.ram
www.chron.com/content/news/mm/04 ... viggo4.ram
www.ajc.com/living/content/livin ... ments.html
www.viggo-online.net/images/arti ... 219_01.jpg
www.viggo-online.net/images/arti ... 219_02.jpg
www.viggo-online.net/images/arti ... 203_01.jpg
www.viggo-online.net/images/arti ... 203_02.jpg
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Vagy akkor akinél van.... Mért lehet, hogy a sajátja! nem????Ragoran írta: Gazdája?
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Ragoran
- Nem elérhető
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Bárki írja meg a novellát sztem ide fel lehetne rakni...mondjuk attól függ mien hosszú lesz...
- Timona
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Ezt láttátok már?
www.warofthering.net/photoforum/ ... 3azp22.jpg
Igen volt már, de még mindig haláli aranyos- persze a cicára gondoltam
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
Nem feltétlenül... De mivel Te igencsak jól tudsz fogalmazni ha gondolod megírhatod....Artemisz (Celebthil) írta:
Nil, ez "FELHÍVÁS KERINGŐRE" akart lenni? (Nagyon úgy tűnik..)Nilraen írta: Ebből jó kis fanfictiont lehetne írni...
Sajna én novella-műfajban nem vagyok olyan jó, inkább a készülő regényembe illesztgetek bele különböző epizódokat, de ha nagyon akarjátok....
Megpróbálhatom. Nos?
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.