- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- Celebrom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
leaysaye.tripod.com/leasattic/id24.html Hát nem tökéletes?????
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nilraen
- Nem elérhető
Nos...A ROTK-ról.Hát elmondhatatlanul KIRÁLY film,de ezt kifejtettem a 3.rész topicban.Azt meg ,hogy Viggo milyen volt,gyakorlatilag nem lehet elmondani,ezért meg sem próbálom.Legyen annyi elég,hogy az utókornak egy nagyon Aragornos Aragornt testesített meg Viggo.Tehát bárki bármit is mond,ha valaki kimondja azt a szót,hogy Viggo mindenkinek az jut majd először eszébe:Aragorn!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Az tetszett a legjobban - nagyon megható és szép volt -, mikor Arwennek látomása volt Gorniról és a kisfiúkról. Ahogy a fiú odaszalad a papájához, és ő felemeli, az nagyon szívbemarkolóan szép volt.
- Elfprincess
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Leírom, hogy mikor :
Arwen visszalovagol Elrondhoz és elmondja neki, hogy azért fordult vissza, mert egész életében bánná ha elhagyná Aragornt.
Pippin éneke
Theoden halála
Ez a legérdekesebb: Amikor Elrond előveszi Andúrilt és átadja Aragornnak és azt mondja, hogy Tedd félre a Kószát...
És hát minden olyan jelenet ahol Aragorn van, az nem sírás de extra totál libabőr és sóhajtozás.
"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."
- Eldafinde
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta: és akkor Aragorn hirtelen letámadta Arwent! Én akoor eléégé könnyeztem!
Én meg irigykedtem, é olvadoztam...
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Elfprincess
- Nem elérhető
Saint írta: melyik moziban vetitik szunettel(?!), tenyleg szentsegtores! Hisz olyan gyorsan elroppen az a 3 ora! Hat igen, Aragorn Kiraly volt
A Cinema City hálózatban és pár vidéki városban szünettel vetítik. Hát én kifogtam egy Cinema Cityset...ghrrrrrr.....
Kép elsötétül, emberek ki, kb. 10 perc szünet, majdnem szétrobbantam. Szünet vége...emberek vissza (természetesen hatalmas popcornokkal), ugye a mozihálózatnak nem kis üzlet kétszer megzabáltatni a jónépet. (bocsi)
Asszem megnézem szünet nélkül is majd valahol.
"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
- Elfprincess
- Nem elérhető
Itt már mindenki elmondta, hogy milyen fantasztikus és szuper és és és....nem lehet überelni. Nem is tudok ehhez hozzátenni semmit, csak azt, hogy csatlakozom a többiek véleményéhez: ezért PJ-nek oscart kell kapnia minimum. (illetve a háromért együtt)
Megvan SVCD-n is otthon... kb. egy hete, de mivel csak tegnap tudtam megnézni moziban (sajnos szünettel vetítették ) ezért otthon direkt nem néztem meg.
Istenem....Aragorn, mindig megállapítom, hogy ilyen full szexi, gyönyörű pasi nincs még egy a földön.
- kvantumfantum
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
árnyékból a fény kiszáll;
összeforr a törött szablya,
s koronás lesz a király.
- Ellana
- Nem elérhető
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.tolkien.hu/images/film/offic ... rotk50.jpgLuineheciel írta:
Van? 8O Megmutatod?Sil írta: Ellana: Majd a bővítettben lesz Faramir meggyógyítása, van róla kép...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Van? 8O Megmutatod?Sil írta: Ellana: Majd a bővítettben lesz Faramir meggyógyítása, van róla kép...
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Ellana
- Nem elérhető
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- Jocii
- Nem elérhető
- Gwaleriol
- Nem elérhető
Ezt a werkfilmet adták a premieren is. Jó volt még egyszer látni, sok aranyos és szép momentum volt benne.Arden Borough írta: Nem tudom láttátok -e a mostani esti Így készült a ROTK dokumentumfilmet, de volt benne egy nagyon szép jelenet! Azokat a napokat mutatták amikor a szereplők még visszamentek Új-Zélandra nléhány jelenetet leforgatni még és azt mutatták többk között hogy Viggo egy jelenet után odament PJ-hez és átölelte és mintha meg is könnyezte volna egy kicsit...Megható volt nagyon!
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Sil
- Nem elérhető
Meg volt egy olyan jelenet forgatása is, amikor Éowyn fekszik azon az ágyon Meduseldben, és Gorni megfogja a kezét.
Tears unnumbered
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Sil
- Nem elérhető
És arról a cikkről írtam is, hogy szvsz nem túl nagy az igazságtartalma... Az ilyen cikkeknek meg a bulvárlapoknak felesleges hinni.Undómiel írta: Sil tett be egy cikket az RTL honlapról a Paltrow-dologgal kapcsolatban és abban volt egy olyan mondat, hogy ,,Mortensen egyik nőt fogyasztotta a másik után". Szóval szerintem Viggo érzékeny lélek, csak keres.
Tears unnumbered
- Undómiel
- Nem elérhető
Nagyon nem!!! De szerintem a LOTR PC Games Gornijában sincs sok viggós... Szóval azóta nem lepődök meg semmin...Orsie írta: Szerintetek ez hasonlít Viggóra?
www.sideshowtoy.com/cgi-bin/cate ... &item=9335
Tin Drága! Nem, ő Lola Schnabel, az ex, akivel állítólag 2 évig járt. Azért állítólag, mert Vig mindig akkor szakít a nőkkel, amikor elkezdenek róla nyilatkozni, és Lola azt állítótta, hogy Viggo nem áll túl közeli kapcsolatban a szappannal és a vízzel - az, hogy mit szeretett benne Viggo, innentől kezdve nem tudom elképzelni, mert az intelligencia leghalványabb esélyének is lőttek, szépnek pedig a hölgyike abszolút nem mondható.
Sil tett be egy cikket az RTL honlapról a Paltrow-dologgal kapcsolatban és abban volt egy olyan mondat, hogy ,,Mortensen egyik nőt fogyasztotta a másik után". Szóval szerintem Viggo érzékeny lélek, csak keres. És vannak azok a nők, akikkel szórakozik (a walesi szörny és még jó páran) és akiket komolyan vesz(mint pl Gwyn). Mármint az én olvasatomban. Úgy értem, ismerek pasit ilyen hozzáállással, ráadásul szép mint az álom, csak ha nem vagy önmagad ellensége, nem kezdesz vele ki (más hibájából tanul az okos).
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- zoliorsi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Most vagyunk itt elöször, lenne egy érdekes kérdésünk és szeretnénk ha megirnátok véleményeiteket. Mi már ezen sokat vitatkoztunk, majdnem el is váltunk ezért . A kérdés: Szerintetek Aragorn bedobta volna-e a Gyürűt a tűzbe. Azaz hatot-e volna rá a Gyűrű ereje(negativan). Persze tudjuk neki más volt a végzete, de mint elméleti kérdés fogalmazódott meg bennem.
Írjatok
Sziasztok
Aragorn és Tolkien a király
ZOLIORSI
SZIASZTOK
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Mellesleg Viggo igencsak jól néz ki azon a képen! Szvsz Viggo túl tökéletes és ezért nem bír senki melett megmaradni huzamosabb ideig! De komolyan! Szerintem, ha ránéz valaki akkor tökéletes!Hát bozony....ez van ha valaki ilyen népszerű és gyönyörű.......!
- Drizzt
- Nem elérhető
A rajongók biztos tudják, és bevallom, hogy nem olvastam vissza az összes eddigi hozzászólást , de talán van olyan aki nem látta még...Szal' tegnap újra megnéztem az Angyalok háborúja (The Prophecy) című filmet, amit elég rég láttam utoljára, és most esett csak le, hogy Lucifert Viggo Mortensen játsza . Kicsit más figura, mint Aragorn ...amúgy elég jó film...sorry annak, aki tudta.
- Undómiel
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
Amikor felnyalábolja a kisfiút... Hát én annyit bőgtem... Jó, tudom mindenki látta, nem akarlak vele Titeket untatni, csak szeretném hinni, hogy mindenki másnak látta, mindenkinek mást adott. Ha van kedvetek, megdumcsizhatjuk. Egy szóban tudom Viggo színészi teljesítményét összefoglalni: TÖKÉLETES.
Ő??? Nagyképű??? Velem akkor rossz pillanatomban ne találkozzon az az újságíró!!! Én lekezelem, a szó minden értelmében. És halk szavú? Hát alig lehet hallani, mert nem artikulál rendesen és New York-i akcentussal beszél, de szerintem ragadt rá egy kis-zélandi is. És azért beszél halkan, mert azt akarja, hogy figyeljenek rá. Ez pszichológia, csak épp részéről elég tudatos. Aztán lehet, hogy nem, csak így szokta meg. Erről talán ennyit.
- Sil
- Nem elérhető
www.livejournal.com/community/vi ... 74924.html
lilithlotr.ejwsites.net/Viggo/LA ... /index.htm
www.geocities.com/guacamole73/viggo/vm12.txt
Ez volt már szvsz, de naon cuki:
katt ide
A lábikája szegénykének 8O :
katt ide
Tears unnumbered
- Jocii
- Nem elérhető
Szoval a lekezelö stilust én se hiszem , én talán inkább a "ebböl már elegem van" stilust tudom elképzelni.
Hisz valoban rengeteg helyen nyilatkozta Viggo , hogy Ő nem Aragorn , hanem ő Viggo MOrtensen.
Aragorn csak egy általa megformált szerep.Amit ő játcik , az se önmaga , hanem müvészet , amiben eljátca az éppen kiadott szerepet.
Ezt a szerepet persze PJ kicsit biztos formálta , és igy alakult ki maga Aragorn mint szerep.
Szoval Aragorn nem egyenlő Viggo , hanem egy Tolkien által leirt és Viggo+PJ által kiadott instrukciok által megtestesitett szerep.Ezt a szerepet valoban nagy átéléssel játszott el , dehát ugye vanank rossz szinészel és jo szinészek.
Szerintem épp ezért van , hoyg Viggonak elege van abbol , hogy Viggo Mortensen és Aragorn szerepe közé egyenlőségjelet tesznek.
Én Viggora mint Szinészre nézek , és nem mint Aragornra.
Épp ezért van , hogy pl a Hidalgoban is számomra majd ö Viggo Mortensen a szinész lesz , és ugy is nézem meg majd a filmet.
Én ugyenbár abban a helyzetben vagyok , hogy kicsit "kivülálloként" láttom a szinészeket a GYU-ban, hisz egyikhez sem köt bármiféle rajongás.Valahogy ugy tudom leirni , hogy ugy tekintem hoyg számukra ez egy munka , amit szeretnek , sé meg is látszik azon , ahogy eljátszanak bizonyos szerepeket.Persze azért a szerepbéli karakternek is kicsit hasonlitania kell a szinészhez. Viggo-t pl nem tudnám elképzelni Goliátnak
Én nem fogom mondani , hogy de ari vagy hu de szexi , de ha valaki jol játcik egy szerepet , az legyen akárki , el fogom ismerni
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.