Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 2 hónapja #137990 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Nimrodel Melian írta:

Sil írta: Gorni egy 7Up-os dobozon :lol: :
www.theonering.net/scrapbook/view/7968

Most hirtelen nem tudom, hogy a röhögéstől fetrengjek, vagy bőgjem el magam...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Nem hiszem el.... :fight:

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #137989 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta: Gorni egy 7Up-os dobozon :lol: :

Most hirtelen nem tudom, hogy a röhögéstől fetrengjek, vagy bőgjem el magam...

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #137937 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Gorni egy 7Up-os dobozon :lol: :

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #137786 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ringbearer írta: A 3. rész Elessar?
Én még sose írtam ebbe a topicba, de úgy megleődtem,
hogy Viggo ennyire művész...zenét nem ír? :wink:

de.. legalábbis énekel :) (bár abban nem a legtehetségesebb szvsz :oops: :) )
Sil: A vanishing Point az Száguldás a semmibe volt ha jol emléxem. És még tavaly adta az RTL klub vagy nem? :? Egyébként a Vanishing point az télleg nagyon jo film nekem is teccet de sztem most nem az lesz :(

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 2 hónapja #137769 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A 3. rész Elessar?
Én még sose írtam ebbe a topicba, de úgy megleődtem,
hogy Viggo ennyire művész...zenét nem ír? :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 2 hónapja #137753 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Bocs, hogy ide írom, de nincs meg valakinek a Gyűrűk Ura filmzene cd? És ha igen, át tudná nekem írni? Ha kell, adok cd-t.

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 2 hónapja #137729 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát ja-ja.Nem volt valami nagy szerepe.De lehet hogy csak statiszta és mondjuk járokelőt játszik. :twisted: Na jó,ez azért tuti nem lesz.... :wink: :D

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 2 hónapja #137723 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát, annál azért csak több lesz. :wink: Szerintem AKSZT-nál csak azokban a filmekben szerepelt kevesebbet, amiből kivágták. Mennyi volt, 1 mondat? BÁr édi volt meg minden, de hát azért mégis! :D :D :D

Több
21 éve 2 hónapja #137716 Írta: Nilraen
Húú,ez most egy kicsit zavaros volt...de akkor most a Boiling point lesz.Nem sok mindent tudok a filmről,de remélem több szerepe lesz mint a Kis szemtanuban... :wink:

Több
21 éve 2 hónapja #137714 Írta: Coralie
A Boiling Point-ban hol kell keresni? Nagyon kevés szerepe van?

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #137712 Írta: Sil
Nimrodel: Igen, az a Boiling Point. A Vanishing Point arról szól, hogy a pasi felesége veszélyeztetett terhes, és amikor megindul a szülés, a pasi (Viggo) többezer mérföldre van tőle, és bármire hajlandó, hogy hazajusson hozzá, és őrült száguldásba kezd, a végén már az összes rendőr őt hajkurássza... Nagyon-nagyon jó film, csak múltkor lemaradtam az első pár percről... És Viggo főszerepet játszik benne, méghozzá nem is akárhogy... És kivételesen nem is hal meg az elején...

A kérdés az, hogy a kettő közül melyik lesz a TV2-n? Én a Vanishing Pointnak jobban örülnék... :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #137710 Írta: Coralie
Ja igen, ott az eredeti cím is: Boiling Point.
8)

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #137708 Írta: Coralie

Sil írta: Van egy olyan filmje, hogy Boiling Point (gondolom, ez a Robbanáspont a sztori alapján), és van egy Vanishing Point is (ami volt az RTL Klubon, méghozzá mintha Forráspont címmel lett volna, de nem biztos). Ami a TV2-n lesz, az melyik a kettő közül?

Amit én találtam, az arról szól, hogy megölnek valakit, aki hamis pénzzel üzletel, és a kollégája elkezd nyomozni ezügyben. Viggo egy Ronnie nevű pasit alakít, aki sajnos nem főszereplő :( (mivel a leírásban nem szerepel ez a név).

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #137706 Írta: Sil
Van egy olyan filmje, hogy Boiling Point (gondolom, ez a Robbanáspont a sztori alapján), és van egy Vanishing Point is (ami volt az RTL Klubon, méghozzá mintha Forráspont címmel lett volna, de nem biztos). Ami a TV2-n lesz, az melyik a kettő közül?

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #137699 Írta: Nilraen

Nimrodel Melian írta: Szeptember 2.-án a TV 2-n 21:10-kor FORRÁSPONT!

Király!Akkor azt meg kell nézni.
1ébként a tolkien.hu-n a Viggo életrajznál csak olyan filmje van hogy Robbanáspont(bár ha szó szerint fordítjuk tényleg Forráspontot jelent).Ugyanarról a filmről van szó?

Több
21 éve 2 hónapja #137680 Írta: Coralie
Szeptember 2.-án a TV 2-n 21:10-kor FORRÁSPONT!

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #137543 Írta: Undómiel
A francia Marie-Claire magazin szeptemberi száma.
www.houseoftelcontar.com/images/ ... _Week1.jpg
www.houseoftelcontar.com/images/ ... _Week2.jpg
www.houseoftelcontar.com/images/ ... _Week3.jpg

Több
21 éve 2 hónapja #137433 Írta: Coralie

Sil írta: Gorni a trónteremben:
katt ide

Itt mire készül?

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #137431 Írta: Nilraen
Sziasztok!
Következtetések:
:arrow: megnézem a filmet
:arrow: tök unszimpi ez a csaj,valamint nincs humorérzéke
:arrow: Viggo még mindig király,és jó a humora

Több
21 éve 2 hónapja #137134 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Következtetések:
1.Én mindenképp megnézem majd a filmet :wink:
2. Viggo iszonyú jófej
3.A csaj egy hülye p*csa
:twisted:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 2 hónapja #137104 Írta: Undómiel
Rachel Weisz (keressétek le a ww.imdb.com - on) A Four Fine Day c. romantikus vígjátékban áruházi eladót játszik, aki egy váratlan örökség folytán milliomos lesz. Két férfi (Brendan Fraser és Viggo Mortensen) is vetekedik az immáron jómódú hölgy kegyeiért. ,,Csodálatos Armani-kosztümöt viseltem a filmben -mondja a színésznő. -Az egyik jelenetben rohannom kellett Viggo Mortensen után, és néhány gyermekstatiszta állt az utamba. Viggo azt mondta a gyerekeknek, hogy a zsebem tele van cukorkával, mire a srácok valósággal leszaggatták rólam a ruhát. A rendezővel együtt majdnem idegrohamot kaptam."

Na ehhez mit szóltok? Én:
1, Minenkit meg lehet vásárolni (romantikus vígjáték vs. a Psycho újabb remake-jének gondolata)
2, A nőnek abszolúte nincs humora
3, Viggonak meg van!!! :D :D :D

Több
21 éve 2 hónapja #136930 Írta: Sil
Aragorn a Holtak Ösvényén:
www.theonering.net/scrapbook/group/926/view/7837
www.theonering.net/scrapbook/group/928/view/7853
Óriásplakát a DVD-ről:
www.theonering.net/scrapbook/view/7880
És még egy adag kép, főleg Gorniról:
www.theonering.net/scrapbook/group/934
Gorni a trónteremben:
katt ide
Khirály! :)

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #136866 Írta: Lalaith Scarlett
Nemértem, miért hordja le mindenki a sárga földig a Psychot. Szerintem egy nagyon érdekes film, a vége pedig megdöbbentő. A faterom látta az eredeti Hitchkok-változatot is, és szerinte az sokkal jobb, de nekem ezis tetszett, és nagyon kiv. vagyok az eredetire is.
Hogy apámat idézzem: "Az benne a jó, hogy nem látsz sok vért és megcsonkított hullákat, mégis félelmetes a film, már eleve a ház is ijesztő, ahogy kinéz..."
Vig nagyon jó volt benne (főleg az elején meztelenül :wink: :roll: ), és a többi színész is jól játszott. Csak a haja nem tetszett... :roll:

Több
21 éve 2 hónapja #136827 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta:

elf írta: Ez pl. sztm nagy hülyeség, mert ha sokat keresnek egy filmmel - márpedig Viggo filmjei manapság sztm sokat érnek -, akkor minek veszik le a műsorról a drágáim??

Valószínűleg azért, mert a filmjogok meghatározott időre szólnak. (Pl. a FotR januári vetítéséhez a Corvinban nekünk is külön engedélyre volt szükségünk Londonból, mert a jogok tavaly dec. 31-ével lejártak.) Ezenkívül ha mindig ugyanazokat a filmeket játszanák, akkor nem lenne túl sok nézőjük... :wink: Én csak azt sajnálom, hogy a régebbi filmeket nem tűzik időnként újból műsorra... Az Angyalok háborúját pl. már vagy két éve levették a műsorról... :cry:

Úristen, most nehogy kiakadjatok azon, hogy a Psychót, (aminek ráadásul ez a változata - Viggo ide vagy oda - nagyon gyengén sikerült) leveszik műsorról. Aki nem látta, nem veszített semmit.
Egyébként meg, ha HBO problémátok van, csak ki kéne nyitni a pici szátokat, és szólni kéne, hogy: "kriszana lécci vedd föl nekem ezt és ezt, ekkor és ekkor az HBO-ról. Adok kazettát, mikor tudunk összefutni valahol?"
Mert kriszananéninek van HBO-ja. Szóval nem kell nyavajogni. Szóljatok, és megoldjuk.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 2 hónapja #136825 Írta: Sil

elf írta: Ez pl. sztm nagy hülyeség, mert ha sokat keresnek egy filmmel - márpedig Viggo filmjei manapság sztm sokat érnek -, akkor minek veszik le a műsorról a drágáim??

Valószínűleg azért, mert a filmjogok meghatározott időre szólnak. (Pl. a FotR januári vetítéséhez a Corvinban nekünk is külön engedélyre volt szükségünk Londonból, mert a jogok tavaly dec. 31-ével lejártak.) Ezenkívül ha mindig ugyanazokat a filmeket játszanák, akkor nem lenne túl sok nézőjük... :wink: Én csak azt sajnálom, hogy a régebbi filmeket nem tűzik időnként újból műsorra... Az Angyalok háborúját pl. már vagy két éve levették a műsorról... :cry:

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #136810 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sajnos nekem sincsen HBO és RTL 2-ről sem tudok. :(
De miért adják a Psycho-t utoljára? Annyiszor játszótták? Nagyon régi film?

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 2 hónapja #136668 Írta: Lalaith Scarlett
Nincs RTL2nk :(
Viszont ma lesz utoljára a Psycho, 21.00kor az HBO-n!!! :wink:

Több
21 éve 2 hónapja #136367 Írta: Sil
Elf: Végülis ez már a Fangorn, itt már nem volt nekik annyira sietős... Nem voltak már orkok... :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #136363 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta:

Lalaith Scarlett írta: Láttam már ezerszer jobbat is Alan Leetől:
www.nightrunner.com/cgi-bin/show ... =3601&pn=3

Hát igen, szvsz Alan Lee-től ez a legjobb Aragorn:
www.nightrunner.com/cgi-bin/show ... =3585&pn=1

yah ezt én is nagyon imádom, ugye ez az a rész, mikor Legolassal és Gimlivel üldőzik az okrokat, nem úgy tűmik, mint akinek nagyon sietős.. LEgolas nagyon el van ott a háttérben pl... :roll:

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Több
21 éve 2 hónapja #136324 Írta: Sil

Lalaith Scarlett írta: Láttam már ezerszer jobbat is Alan Leetől:
www.nightrunner.com/cgi-bin/show ... =3601&pn=3

Hát igen, szvsz Alan Lee-től ez a legjobb Aragorn:
www.nightrunner.com/cgi-bin/show ... =3585&pn=1

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.276 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére