- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- Nilraen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Sil írta: Nilraen: Természetesen a Gy.U. De utána az Angyalok Háborúja... Abban láttam először... Emlékszem, teljesen leesett tőle az állam, és a végén visszapörgettem a stáblistát, hogy kicsoda ő...
Ja, és hoztam egy Gorni fanartot:
katt ide
Nekem is a GyU,na én ott néztem meg hogy ki is játsza Aragorn szerepét...
Az a fanatart nagyon szép!Ha én igy tudnék rajzolni....
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Ja, és hoztam egy Gorni fanartot:
katt ide
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nilraen
- Nem elérhető
Undómiel írta: De ezen a +/- dolgon nem fogunk összeveszni! Ahogy írtad... Ízlések esete...
Igy van,ne vesszünk össze...
Egyébként ha már itt tartunk nektek melyik a kedvenc Viggo filmetek?
- Undómiel
- Nem elérhető
Hm, hát igen. Bár én is a GYU-ban láttam először. Illetve azt hittem. Csak később tudatosult, hogy ő játszott a Daylightban és a Tökéletes Gyilkosságban is. De ezen a +/- dolgon nem fogunk összeveszni! Ahogy írtad... Ízlések esete...Nilraen írta: De mindegy már kezdem megszokni,és már nem döbbenek le ugy mint az Indián vérnél/pl:mikor megveri a feleségét/
- Nilraen
- Nem elérhető
Undómiel írta: Szerintem viszont sokkal jobban áll neki, ha negatív figurát alakít!
hát izlések és pofonok....1ébként lehet hogy nekem is tetszenének ezek a szerepek ha mondjuk nem a GYU-ban látom előszőr...de mindegy már kezdem megszokni,és már nem döbbenek le ugy mint az Indián vérnél/pl:mikor megveri a feleségét/
- Undómiel
- Nem elérhető
Szerintem viszont sokkal jobban áll neki, ha negatív figurát alakít! Én a The Prophecy-ből pár pillanatot láttam csak, az nagyon tetszett pont a szívzabit... Az Indián vér is nagggyon jó volt, én azt összekevertem egy másikkal, de megnéztem és rájöttem hogy szupi! Igggen jó volt a Vanishing Point. De a legtutibb az az Egy hölgy arcképe, az alig 10 perces szereplése ellenére, és még jófiú is. Meg a Tökéletes gyilkosság. Nekem talán a 28 napban tetszett legkevésbé (akkora rakás szerencsétlenség), utána pedig a Sétában. Még a Psycho is OK, ahhoz képest, hogy az utolsó 30percet áttekertem...Nilraen írta: Igen-igen ezért éreztem olyan nem-viggos -nak ezt a szerepet.Mondjuk én előszőr a GYU-ban láttam,aztán a 28napban ezért nem tudom elfogadni az olyan szerepeket ahol "negativ" figurát alakit (ha szabad igy fogalmaznom)
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Nem tom láttátok e már...egy Aragorn kép:
www.theonering.net/scrapbook/group/902/view/7676
- Varda Elentári
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Olyan szerepeket is el tud játszani, amilyekre a való életben - szerintem- képtelen lenne. Vagy nem?
Nîn o Chithaeglir
lasto beth daer;
Rimmo nîn Bruinen
dan in Ulaer!
- Nilraen
- Nem elérhető
Lalaith Scarlett írta: Engem a szerepében az zavart, hogy pl. el nem tudnám képzelni, hogy civil emberként Viggo megver egy nőt , de ez a feleség-elhagyás se illik rá tényleg...
Igen-igen ezért éreztem olyan nem-viggos -nak ezt a szerepet.Mondjuk én előszőr a GYU-ban láttam,aztán a 28napban ezért nem tudom elfogadni az olyan szerepeket ahol "negativ" figurát alakit (ha szabad igy fogalmaznom)
- elf
- Nem elérhető
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 227582.jpg 8O ...
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 416036.jpg
Elen síla lúmenn' omentielvo!
- Vilya
- Nem elérhető
- elf
- Nem elérhető
Varda Tintalle írta: Aha. Még nem láttam sajnos. És félelmetes?
hát ha misztikus horror, akkor nagy a valószínűgése...
- Varda Elentári
- Nem elérhető
Nîn o Chithaeglir
lasto beth daer;
Rimmo nîn Bruinen
dan in Ulaer!
- Sil
- Nem elérhető
Üdv itt!Varda Tintalle írta: Sil: Ez az Angyalok háborúja milyen tipusú film?
Hát, elég meghatározhatatlan típusú, leginkább misztikus horror.
Tears unnumbered
- Varda Elentári
- Nem elérhető
Sil: Ez az Angyalok háborúja milyen tipusú film?
Nîn o Chithaeglir
lasto beth daer;
Rimmo nîn Bruinen
dan in Ulaer!
- Sil
- Nem elérhető
Jó kis filmecske, nekem a kedvenceim közé tartozik. A videókazim valahol Pesten leledzik, de hogy most épp kinél, fogalmam sincs... Mintha a tavaszi közgyűlésen visszakaptam volna, és rögtön oda is adtam megint valakinek, ha jól emlékszem...Fiona írta: O, de gusztusos kis filmecske lehet....... Érdemes lenne megnézni..
Tears unnumbered
- Fio
- Nem elérhető
Sil írta: Hopp, találtam egy Prophecy-előzetest (sajna, Viggo nincs benne... ):
moviefilmfest.com/800/the_prophecy.htm
A film főszereplője egy zsaru, aki eredetileg papnak készült, de elvesztette a hitét. Furcsa hullákat találnak, és kideríti, hogy azok angyalok voltak, és hogy a mennyben háború dúl, mert egyes angyalok féltékenyek lettek az emberekre. Gábriel, a fellázadt angyalok vezetője meg akarja szerezni egy nagyon gonosz ember lelkét, aki tábornok volt, hogy a segítségével győzzön. Viszont egy Simon nevű angyalnak sikerül elrejtenie azt a lelket egy Mary nevű kislányba. Ezt a kislányt próbálja megmenteni a zsaru, meg a csaj, akinek nem jut eszembe a neve. Viggo csak a film végén szerepel, de tényleg isteni (vagy ördögi, ebben az esetben... ). Nekem főleg az tetszik, amikor fogja azt a virágot, egyenként kitépdesi a szirmait, és aztán a "csutkát" megeszi... Meg amikor kitépi Gábriel szívét, és megeszi... Meg amikor valami olyasmit mond a főszereplő pasinak, hogy "Szeretlek, szeretlek, jobban, mint Jézus..."
O, de gusztusos kis filmecske lehet....... Érdemes lenne megnézni..
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Sil
- Nem elérhető
moviefilmfest.com/800/the_prophecy.htm
A film főszereplője egy zsaru, aki eredetileg papnak készült, de elvesztette a hitét. Furcsa hullákat találnak, és kideríti, hogy azok angyalok voltak, és hogy a mennyben háború dúl, mert egyes angyalok féltékenyek lettek az emberekre. Gábriel, a fellázadt angyalok vezetője meg akarja szerezni egy nagyon gonosz ember lelkét, aki tábornok volt, hogy a segítségével győzzön. Viszont egy Simon nevű angyalnak sikerül elrejtenie azt a lelket egy Mary nevű kislányba. Ezt a kislányt próbálja megmenteni a zsaru, meg a csaj, akinek nem jut eszembe a neve. Viggo csak a film végén szerepel, de tényleg isteni (vagy ördögi, ebben az esetben... ). Nekem főleg az tetszik, amikor fogja azt a virágot, egyenként kitépdesi a szirmait, és aztán a "csutkát" megeszi... Meg amikor kitépi Gábriel szívét, és megeszi... Meg amikor valami olyasmit mond a főszereplő pasinak, hogy "Szeretlek, szeretlek, jobban, mint Jézus..."
Tears unnumbered
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- elf
- Nem elérhető
www.viggophile.com/images/azd/azd66.jpg
www.viggophile.com/images/azd/azd64.jpg
www.viggophile.com/images/azd/azd63.jpg
www.viggophile.com/images/azd/azd62.jpg
www.viggophile.com/images/azd/azd61.jpg
www.viggophile.com/images/azd/azd60.jpg
www.viggophile.com/images/azd/azd59.jpg a körmeit figyeljétek...
www.viggophile.com/images/azd/azd58.jpg
www.viggophile.com/images/azd/azd57.jpg
www.viggophile.com/images/azd/azd56.jpg
www.viggophile.com/images/azd/azd55.jpg
www.viggophile.com/images/azd/azd54.jpg
www.viggophile.com/images/azd/azd53.jpg
www.viggophile.com/images/azd/azd52.jpg
www.viggophile.com/images/azd/azd51.jpg
www.viggophile.com/images/azd/azd50.jpg
További képeket itt találhattok:
www.viggophile.com/gallery.html
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Nilraen írta:
nekem az Indián vérben nem tetszett......olyan furcsa volt,pl.mikor otthagyta a feleségét miután megszülte a gyereküket
1ébként én sem láttam még sok Viggo filmet....Indián vér,28 nap,(Kis szemtanú)és persze a GYU....a Pscyho megvan kazettán de még nem néztem meg.
Nekem a GYU-filmek és a G.I. Jane van meg a filmjeiből, de ma a Psychot felveszem
Engem a szerepében az zavart, hogy pl. el nem tudnám képzelni, hogy civil emberként Viggo megver egy nőt , de ez a feleség-elhagyás se illik rá tényleg...
Sil:jók a képek
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Sil
- Nem elérhető
Angyalok háborúja :itscool: :
www.viggo.ca/Photos_files/PhotosX.htm
www.littlereview.com/fanfic/goof ... ophart.htm
www.littlereview.com/fanfic/goof ... ophar2.htm
www.viggophile.com/xgalleryprop.html
Börtönhalál:
specialrealms.com/VM/prison1.html
Tears unnumbered
- Nilraen
- Nem elérhető
Lalaith Scarlett írta: Végignéztem a G.I. Janet, és nem tetszett benne Vig szerepe..
nekem az Indián vérben nem tetszett......olyan furcsa volt,pl.mikor otthagyta a feleségét miután megszülte a gyereküket
1ébként én sem láttam még sok Viggo filmet....Indián vér,28 nap,(Kis szemtanú)és persze a GYU....a Pscyho megvan kazettán de még nem néztem meg.
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Egy pillanatkép-galéria:
www.theargonath.cc/characters/ar ... uncil.html
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Vilya
- Nem elérhető
Lécci tegyél abból a filmből be pár képet! Nagyon szépen köszönöm!!elf írta: Nah én erre akkor döbbentem rá, mikor láttam pár képet abból a filmből, ahol a sátánt alakítja - pontosan nem tudom melyik ez, majd ha akarjátok beszúrom a képeket -
- elf
- Nem elérhető
Sil írta:
Na, ez az Angyalok háborúja (avagy The Prophecy I.)...elf írta: Nah én erre akkor döbbentem rá, mikor láttam pár képet abból a filmből, ahol a sátánt alakítja - pontosan nem tudom melyik ez, majd ha akarjátok beszúrom a képeket -
yah áhá) akkor az az:> majd meg kéne néznem , mert nagyon teccettek róla a képek
- Sil
- Nem elérhető
Na, ez az Angyalok háborúja (avagy The Prophecy I.)...elf írta: Nah én erre akkor döbbentem rá, mikor láttam pár képet abból a filmből, ahol a sátánt alakítja - pontosan nem tudom melyik ez, majd ha akarjátok beszúrom a képeket -
Tears unnumbered
- elf
- Nem elérhető
Sil írta: Viggo-nak nagggyon jól áll a vér...
Nah én erre akkor döbbentem rá, mikor láttam pár képet abból a filmből, ahol a sátánt alakítja - pontosan nem tudom melyik ez, majd ha akarjátok beszúrom a képeket -
- Sil
- Nem elérhető
(A Terror a Yachton-t, ami szintén a kazin van, még nem néztem meg, most szép lassan adagolom Viggo-t... És egyre jobban hiányzik az Angyalok háborúja-kazettám... )
Tears unnumbered
- elf
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.