Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 3 hónapja #132856 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

elf írta:

Lalaith Scarlett írta: A képeket a csajairól nem én szúrtam be:), mondjuk azokis gázosak amiket én raktam :wink: :roll:
Én az egyéb filmjei közül a Daylightot és a Tökéletes gyilkosságot ajánlom, és a Viggo-filmek nem offok :twisted:

Jah télleg, sorry :oops: .. összekevertem :/
nem t'om, én azt hallottam, hogy a GYUn kívül pocsék az összes filmje. De nem állítom én is ezt, hiszen még egyet se láttam :>
Majd megpróbálom kivenni és megnézni most már egy-két filmjét :roll: .

Semmibaj :wink:
Nekem tetszett a legtöbb filmje, dehát ízlések és ficamok :) Hajrá, irány akkor a videótéka :wink: :P

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #132836 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Lalaith Scarlett írta: A képeket a csajairól nem én szúrtam be:), mondjuk azokis gázosak amiket én raktam :wink: :roll:
Én az egyéb filmjei közül a Daylightot és a Tökéletes gyilkosságot ajánlom, és a Viggo-filmek nem offok :twisted:

Jah télleg, sorry :oops: .. összekevertem :/
nem t'om, én azt hallottam, hogy a GYUn kívül pocsék az összes filmje. De nem állítom én is ezt, hiszen még egyet se láttam :>
Majd megpróbálom kivenni és megnézni most már egy-két filmjét :roll: .

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #132784 Írta: Lalaith Scarlett
A képeket a csajairól nem én szúrtam be:), mondjuk azokis gázosak amiket én raktam :wink: :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #132769 Írta: elf

Undómiel írta: Elf! Az (remélhetőleg már jó régóta) exe gáz vagy a képek nem tetszenek? Tényleg, neked melyik filmje a kedvenced?

Arra gondoltam, amit Scarlett szúrt be, azt a cikket a csajszikkal a tetején + néhány másik kép a legutóbbiak közül.

Természetesen a GYU a kedvencem, mást még ne is láttam tőle :oops: , azt mondják a többi filmjei nagyon off-ok... :wink: . NEked?

Több
21 éve 3 hónapja #132754 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Aha. Hát, az első 10 perc ér belőle valamit. A vége nagyon gáz... Ja, abban az ominózus 10 percben Vig... hogy mondjam... szóval ÚGY látható. Akinek mond valamit (aki látta), annál már csak az Indián vér pár másodperce ütősebb. Bár szerintem a Psycho elején Viggo jobban néz ki, de ízlések és pofonok. Maga a film a klasszikus Psycho feldolgozása. A nagy nevek ebben az esetben nem jelentenek garanciát. Moore, Vaughn, Arquette, Mortensen még mind nagyon a karrierjük elején csinálták.
Ha ezek ellenére megnézed, végülis vesztenivalód nincs, bár engem a végén sokkolt, de nem jó értelemben.

Elf! Az (remélhetőleg már jó régóta) exe gáz vagy a képek nem tetszenek? Tényleg, neked melyik filmje a kedvenced?

Több
21 éve 3 hónapja #132749 Írta: elf
NAh megnéztem a képeket... némelyik télleg eléggé gáz...:/

amúgy augusztus 15-én asszem 21től lesz a HBOn a Psycho...
Ti már láttátok?

Több
21 éve 3 hónapja #132740 Írta: Lalaith Scarlett
A mai pasik nem ismerik a jó csaj fogalmát??? :o :o Tudom, hogy nemcsak a külső a lényeg de akkoris...ez NAGYON GÁÁÁÁÁÁÁÁZ!
Elf:kösz, mostmár bejönnek a képek :wink:

28 nap
Tökéletes gyilkosság1
Tökéletes gyilkosság2
A Walk on the Moon
Crimson Tide (ez melyik film??)
(bocs ha voltak)

Több
21 éve 3 hónapja #132733 Írta: Undómiel
www.dishmag.com/issue28/celebrity/cel400-p6.html

Esküszöm, most kapok idegrohamot!!! :evil: :evil: :evil: Hogy lehet, hogy egy ekkora jó pasi két ekkora tramplival álljon össze. Ennek a Viggónak nők terén 0-hoz közeli lehet az önbizalma! Még ha szép lenne a kedvese!!! De ezek ketten! Most kezdjen mindenki hízókúrázni vagy mi???!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Több
21 éve 3 hónapja #132708 Írta: elf

Lalaith Scarlett írta: Köszi a posztert! Az utolsó hozzászólásodban nem jönnek be a képek... :roll:

nah most már remélem bejönnek!

Több
21 éve 3 hónapja #132707 Írta: Undómiel
LÖRDAG 19 JULI 2003
Aftonbladet
Inget fel p

Több
21 éve 3 hónapja #132704 Írta: Lalaith Scarlett
Köszi a posztert! Az utolsó hozzászólásodban nem jönnek be a képek... :roll:

Több
21 éve 3 hónapja - 21 éve 3 hónapja #132682 Írta: elf
Itt van néhány újabb kép:
us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mo/hidalgo.jpg
us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mo/hidalgoth8.jpg
us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mo/hidalgoth4.jpg
us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mo/hidalgoth2.jpg
Hosszú link 1
Hosszú link 2
Hosszú link 3

Western and Action/Adventure
Based on the true story of the greatest long-distance horse race ever run, “Hidalgo” is an epic action-adventure and one man’s journey of personal redemption. Held yearly for centuries, the Ocean of Fire — a 3,000 mile survival race across the Arabian Desert — was a challenge restricted to the finest Arabian horses ever bred, the purest and noblest lines, owned by the greatest royal families. In 1890, a wealthy Sheik invited an American and his horse to enter the race for the first time. Frank T. Hopkins (Viggo Mortensen) was a cowboy and dispatch rider for the US cavalry who had once been billed as the greatest rider the West had ever known. The Sheik (Omar Sharif) would put this claim to the test, pitting the American cowboy and his mustang, Hidalgo, against the world’s greatest Arabian horses and Bedouin riders—some of whom were determined to prevent the foreigner from finishing the race. For Frank, the Ocean of Fire becomes not only a matter of pride and honor, but a race for his very survival as he and his horse, Hidalgo, attempt the impossible.
Release Date: March 5th, 2004 (wide).
Distributor: Walt Disney Pictures

Cast and Credits

Starring: Viggo Mortensen, Omar Sharif, Zuleikha Robinson, Louise Lombard, Said Taghmaoui
Directed by: Joe Johnston
Produced by: Casey Silver

Több
21 éve 3 hónapja #132680 Írta: elf

Lalaith Scarlett írta: Akkor jóéjt!
Tényleg nehéz elhinni, ha legközelebb látod majd azt a posztert, felrakod ide?

Igen, itt is volna:

www.adangio.com/gallery+images/large/movie77.jpg :arrow: ott van alul a színészek között a neve...

és még pár kép a Hidalgoból, asszem ezek még nem voltak:

www.viggo.ca/Photos_files/Hidalgo_files/1.jpg

www.viggo.ca/Photos_files/Hidalgo_files/2.jpg

Több
21 éve 3 hónapja #132667 Írta: elf

Lalaith Scarlett írta: Elf:Kicsit olyan furi ezen a képen, de a kalap még mindig jó :wink: ...(a link végéről töröld le az img-t)

Hallottam olyan pletykákat, miszerint Viggo szerepelni fog a Kör2-ben. Ez ugye nem igaz? :roll: 8O :roll:

Hát igen, olyan mint valami halott. de gondolom direkt... /inkább nem nyúlok hozzá, mert a végén még beszúrja.../
majd még linkelek be képeket, csak most mennem kell.
igen, én is hallottam és posztert is láttam róla, és Viggo neve ott szerepel a színészek között. elég nehéz elhinni.

Több
21 éve 3 hónapja #132666 Írta: Lalaith Scarlett
Elf:Kicsit olyan furi ezen a képen, de a kalap még mindig jó :wink: ...(a link végéről töröld le az img-t)

Hallottam olyan pletykákat, miszerint Viggo szerepelni fog a Kör2-ben. Ez ugye nem igaz? :roll: 8O :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #132636 Írta: elf

Undómiel írta: Az a csöves helyiség pedig a SLU (aki nem tudná: Saint Lawrence University) előadócsarnoka, ahol Viggo épp az újonnan megnyílt kiállítása kapcsán beszél, utána pedig felolvasóestet tart. Gondolom a jegyzetei vannak a SZATYORBAN.

Értem, és bocsi :oops:
Lalaith, úgy látszik Neked is sikerült képet beszúrnod... Te sem emléxel hogyan? Amúgy nagyon yoo a kép! Főleg a kalapja tetszik, mármint Viggonak... :)

Több
21 éve 3 hónapja #132630 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A "Comic Con 2003"-ról Aragonról egy kép amint egy elárusító sátor előtt áll. Netán őt is meg lehet venni?

www.theonering.net/scrapbook/group/852/view/7166

Több
21 éve 3 hónapja #132620 Írta: Lalaith Scarlett
Egy kép a Hidalgo-ból, bocs, ha már volt :oops:
i.imdb.com/Photos/Ss/0317648/C169-12.jpg

Több
21 éve 3 hónapja #132612 Írta: Undómiel

Sorel írta: A szatyros kép tényleg hátborzongató. Annak ellenére,hogy szerintem kék zokni van rajta, és nem fehér.
Remélem mostanra levágatta ezt a szőkített hajzatot, mert úgy néz ki, mint egy hajléktalan. Homokos hajléktalan.

Én a fehér zokni (szerintem is fehér, mi más?) témához csak annyit tudnék hozzátenni, hogy a hőbörgők kicsit gondolkodjanak el. Bár Viggo öltözködés terén néha érdekes dolgokat produkál, a világos nadrághoz egy szín passzol, ha zokniról van szó... A fehér. Bocsika. Aki életében egyszer már öltöztetett pasit, az tudhatja.

A képen látható frizurával kapcsolatban már szinte mindenki kifejtette a véleményét... Sorel és jómagam biztosan. Úgyhogy talán nem kellene nekünk kettőnknek tovább ragozni.

Az a csöves helyiség pedig a SLU (aki nem tudná: Saint Lawrence University) előadócsarnoka, ahol Viggo épp az újonnan megnyílt kiállítása kapcsán beszél, utána pedig felolvasóestet tart. Gondolom a jegyzetei vannak a SZATYORBAN.

Több
21 éve 3 hónapja #132585 Írta: elf

Sorel írta: A szatyros kép tényleg hátborzongató. Annak ellenére,hogy szerintem kék zokni van rajta, és nem fehér.

Remélem mostanra levágatta ezt a szőkített hajzatot, mert úgy néz ki, mint egy hajléktalan. Homokos hajléktalan.

hát igen, szegényke elég szerencsétlenül fest abban a csöves helyiségben...

Több
21 éve 3 hónapja #132544 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A szatyros kép tényleg hátborzongató. Annak ellenére,hogy szerintem kék zokni van rajta, és nem fehér.

Több
21 éve 3 hónapja #132506 Írta: Undómiel
www.musingsofviggo.com/ArchivedN ... edBack.htm

Eltolták a Hidalgo premierjét. Angolul nem tudóktó bocsánat, de a fordítás holnapra lesz meg.

Hidalgo Pushed back to March 2004?
Several sources including TheOneRing.net are reporting that Hidalgo has been pushed back to March 2004. But they list no source. We’ve gotten a few emails from people saying Disney Reps are telling them the same thing, but we can’t call that conclusive evidence either since it’s hearsay. We have not, as of this moment, been able to find anything from a reliable source as yet. We will keep you posted.

UPDATE - 6:22 PM Eastern
The source for TORn seems to be someone in the marketing department of Rave motion pictures. She forwarded me an email stating that the Hidalgo trailer was to be pulled from Pirates of the Caribbean since it had been pushed back. The email is from someone from Buena Vista Pictures Distribution.
We’ll let you know if we get more sources.

UPDATE – 7:05 PM Eastern
It’s official. Disney’s Hidalgo website is now showing a March 5 release date.

Több
21 éve 3 hónapja #132446 Írta: elf
Nekem is tetszettek a képek, bár a szatyros tényleg gáz egy kicsit... :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #132440 Írta: Elza Eldaniella

Elfprincess írta: forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9086159

ha ezen az oldalon lefelé mentek megtaláljátok a szatyros képet is és még sok szép Viggo képet. Egy nagy fekete-fehér az a kedvencem innen. Tessék megkeresni! 8) :)

Nagyon jók a képek.
A szatyros kép is, igaz egy kicsit égő :) , de azért nagyon aranyos is egyben rajta VM.

Több
21 éve 3 hónapja #132418 Írta: Lalaith Scarlett

Elfprincess írta: forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9086159

ha ezen az oldalon lefelé mentek megtaláljátok a szatyros képet is és még sok szép Viggo képet. Egy nagy fekete-fehér az a kedvencem innen. Tessék megkeresni! 8) :)

Ez tényleg elég égő.... :roll: 8O 8O , de attólmég mi ugyanúgy szeretjük Viggot :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #132399 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9086159

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
21 éve 3 hónapja #132398 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Most láttam egy képet Viggo-ról egy topicban. Sajnos nem tudom ide belinkelni.
A kép aláírása: A világ legszexisebb férfija kiábrándító fehér zokniban és nejlonszatyorral a kezében.
És valóban igy néz ki. Ül egy szinpad szélén (valószínűleg valami sajtótáj.) és világos öltöny, barna cipő, fehér zokni és valóban egy nejlonszatyrot tart a kezében al lábai között.

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
21 éve 3 hónapja #132381 Írta: Lalaith Scarlett
Ezaz, gratulálok, csak így tovább :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #132379 Írta: elf

Elza Fischer írta: Először osztották ki a Spacey - díjakat. Viggo Mortensen Aragornkén lett a kedvenc filmhős.
A Spacey – díjnál nem tartanak átadó ceremóniát, hanem „házhoz szállítják” a díjakat, egy tévéműsorban mutatják be a győzteseket és köszönőbeszédeiket. Viggo új filmjének, a Hidalgonak forgatási helyszínén köszönte meg a díjat.

Gratu, Viggo!!

Több
21 éve 3 hónapja #132378 Írta: Elza Eldaniella
Először osztották ki a Spacey - díjakat. Viggo Mortensen Aragornkén lett a kedvenc filmhős.
A Spacey – díjnál nem tartanak átadó ceremóniát, hanem „házhoz szállítják” a díjakat, egy tévéműsorban mutatják be a győzteseket és köszönőbeszédeiket. Viggo új filmjének, a Hidalgonak forgatási helyszínén köszönte meg a díjat.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.084 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére