Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 3 hónapja #131345 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Undómiel írta: www.ellynmaybe.com/ - láttok itt valami furcsát?

Ez alapján valószinüleg tényleg ne haragban vált el Exene és Viggo.
És hogy tetszik nektek ez a borító, amit Viggo tervezett?
Szerintem nem is rossz....

Ki lehet ez az Ellyn?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #131341 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
www.ellynmaybe.com/ - láttok itt valami furcsát?

Kicsit más.
The “Lord of the Rings” star accepts Filmstar in New Zeeland
Aftonbladet’s readers voted him best foreign actor of 2002. Aragorn, aka Viggo Mortensen, was so happy that he drew a Swedish flag.
“Many thanks! I’ll have to go and show this to my son Henry”
Viggo Mortensen has received Aftonbladet’s award Filmstar. Dressed as Aragorn, he is there to film a new scene for “the Return of the King”.
Then he comes running and finds me again.
“Look at what I’ve done. That’s a bit better, don’t you think?” says Viggo Mortensen.
In his hand he has a Swedish flag. Stuck to a pen.

A GYU sztárja Új-Zéladon kapta meg a Filmstart (díj)
Az Aftonblandet (magazin) olvasói őt választották a 2002-es év legjobb külföldi színészének. Aragorn, azaz Viggo Mortensen olyan boldog volt, hogy KAPOTT (kicsit sok jelentése van a szónak, inkább ez, mint a rajzolt) egy svéd zászlót.
,,Nagyon köszönöm. Megyek, meg kell megmutatom a fiamnak, Henrynek." Viggo nyerte el az Aftonbladet magazin Filmstar díját. Aragorn jelmezébe öltözve, azért van itt, hogy a ROTK egy új jelenetét felvegye. Aztán rohanva jön és mikor megtalál: ,,Nézd, mit csináltam! Így kicsit jobb, nem?"-kérdi Mortensen. A kezében a svéd zászló. Egy tollra ragasztva.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #131238 Írta: encalwen-
encalwen- válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Elza Fischer írta: Én még új hozzászólaló vagyok itt, de már jó ideje olvasom a fórumot. Remélem szívesen láttok magatok között. Szeretem mind Aragornt, mind Viggot.
Örömmel olvastam, hogy végre van magyar honlapja Viggonak - ilyet már régóta keresek. A készítőknek meg csak gratulálni tudok nagyon jó az oldal - szép kivitelű, áttekinthető, esztétikus - egyszóval fantasztikus. Mégegyszer legöszintébb gratulálció.
Most olvasom, hogy Viggo is játszik a Kis szemtanúban. Régebben jó párszor láttam a filmet, megtudnátok mondani kit alakít benne? Meg probáltam visszaemlékezni de nem tudtam rájönni.

Kb. 10 másodpercig szerepel benne, egyszer azért megszólal, megejt egy "hello"-t. Viggo elég fiatalka, de aranyos. Jókedvű ácsfiút játszik, és a tíz másodperc alatt folyamatosan mosolyog. Egyébként a film szerintem nem túl jó, elég lassú mai szemmel nézve, bár sokan dícsérik.

Több
21 éve 4 hónapja #131078 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Újabb cikk Viggóról, kapott valami svéd díjat. :D Hogy mit összehülyülhetnek ezek ott a forgatáson... :lol: (És yesss, benne lesz a Holtak Serege is! :wink: )
katt ide (cikk)
meg ide (angolul)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 4 hónapja #130999 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nos a fenykepek. Annyi keszult, amennyihez volt képem. Nem szeretek senkit sem zavarni. Nem is mindegyik sikerult, mert nem akartam vakuzni, es neha beremegett. De vannak jo kepek, ha a legjobb pillanatot nem is sikerult elkapnom, mikor lejott az emeletrol a kavejaval. Jo, az annyira hirtelen ert, mert az sem tudtam, hogy felszokott az emeletre. De ekkor lattam meg teljes valojaban es :oops: Ok, nem tartozik ide. :wink:

Na szoval, ambar nem kertem autogrammot, nem birtam megalni, hogy ne legyen egy kozos fotonk. O erre mondta, hogy ja, persze, termeszetesen es felallt, megfogta a vallamat, ( en a derekat :twisted: )
es keszult 2 kep.

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 4 hónapja #130989 Írta: Undómiel
Lolita: Lola Schnabel, Julian Schnabel lánya, ronda dundi 22éves, (remélhetőleg) ex-barátnő.

Több
21 éve 4 hónapja #130979 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
ÁÁHHH!!!Lemaradtam egy kicsit...Hajnal Te egy nagyonnagy mázlista vagy(olyan,aki megdolgozik azért amit szeretne).
Annyira örülök Neked!!!Ez is bizonyítja,hogy nem is annyira elérhetetlenek!Jajdejóóó!!Jól mondja Sil,Te vagy a mi hősünk!
[size=9:31ehrsln]Fotó készült?bocsi az érzelemkitörésemért[/size]

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 4 hónapja #130969 Írta: Gyémánt_Hajnal
Koszike, nagyon jol esik, hogy buszkek vagytok ram :)

A nem minden arany dolgot masra ertettem, amit magamnak akarok megtartani.

Nos a meghivas. Atadtam, de meg semmi sem biztos.

Több
21 éve 4 hónapja #130965 Írta: Sil

Gyémánt_Hajnal írta: Amugy kerek mindenkit, hogy ne legyen ram feltekeny, mert nem esik jol, ha feltekenyek ram.

Nem vagyunk féltékenyek... [size=9:10kibobx]de egy kicsit irigykedni azért csak szabad?[/size] :roll:
Te vagy a mi hősünk, büszkék vagyunk rád! :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hónapja #130963 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Olyan jó neked!!!!!!!Én ilyet mér nem tudok???Nagyon gratulálok..... :itscool:
Még jó hogy nem felejtettél el,beszélni.....

Gyémánt_Hajnal írta: Mar nagyon hianyzik a hazam, es ambar Viggo, ambar ez a csodalatos orszag, nem minden arany ami fenylik.

Hát nem tom,de én elég sok heyre elmennék hogy Viggoval talizhassak....

Sil írta: Sikerült átadni a meghívást?

Na,tényleg.....sikerült???

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 4 hónapja #130958 Írta: Gyémánt_Hajnal
Lalaith: lehet, de csak akkor, ha te vagy az utolso hozzaszolo.

Amugy kerek mindenkit, hogy ne legyen ram feltekeny, mert nem esik jol, ha feltekenyek ram. Osszejott, es kesz. Igaz, meg is dolgoztam erte, es segitseget is kaptam.
Hamarosan otthon leszek, es akkor kaptok kepeket. Mar nagyon hianyzik a hazam, es ambar Viggo, ambar ez a csodalatos orszag, nem minden arany ami fenylik.

Több
21 éve 4 hónapja #130955 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Gyémánt!
Irigyellek,de naon örülök neki,h vkinek legalább sikerült megvalósítani amit szeretett volna.Így nem tünnek oan lehetetlennek a dolgok :wink:

Több
21 éve 4 hónapja #130953 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hajnal, te mázlista! :wink: Úgy kellett visszacsukni az állam, amikor elolvastam... Gratulálok:)
És a legfontosabb, ami lejött a beszámolódból:
Viggo nem egy olyan beképzelt fa**, mint a legtöbb hollywoodi sztár, hanem egy intellinges, értelmes ember...

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 4 hónapja #130937 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Elfprincess írta: Azért Gyémánt Te megvalósítottad sokunk álmát (de azért kicsit sárgulok, nem baj? ) :wink:

De ne felejtsétek el, hogy Gyémánt ezért "megdolgozott". Nem az volt a reakciója, hogy "á, úgysem fog sikerülni" - ahogy ma ez divat -, hanem nekigyürkőzött és minden követ megmozgatott, hogy elérje célját (én már csak tudom, én is segítettem neki egy kicsit!). És a sok energia amit befektetett, meg is hozta az eredményt, pedig az elején, úgy nézett ki, nem fog sikerülni, aztán mégis!!! :lol: Ha IGAZÁN akar valamit az ember, az egész Univerzum összefog, hogy megvalósíthasd az álmodat (ez egy könyvben volt, de tök igaz erre is!)

Khirály! :cooljump:

Ja és még valami: Gyémánt beszámolóját kicsit összeszerkesztve felraktam a honlapunkra, hogy mindenki élvezkedhessen!

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Több
21 éve 4 hónapja #130890 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Gyémánt_Hajnal írta: Nos, en nem kertem autogrammot, nagyon faradt is volt, de a baratnom kapott. Azt most scanneltuk be. En csak lelettem vele fotozva, miutan beszelgettunk. De amugy utalok autogrammokat kerni. Igy is vegig sznevedtem azt az egy oras sorban allast, amig a biztonsaigor eszre nem vett, es be nem tessekelt. Ja, o nem is biztonsagi volt, csak azt a szerepet vallalta be. Szal, de a baratnom kapott. Es Viggotol meg nem volt pofam kerni. Amennyi fenykepet tudtam, csinaltam. Nem mertem sokat, nem akartam a szemebe vakuzni. Valahogy ahhoz se volt pofam. DE AZERT VANNAK KEPEK.
Nagyon jol tartja magat, es piros polot viselt, alatta fekete hosszuujju pulcsival, es cowboy csizmaja volt! :D Meg kalapja is volt..... NAON ARAN!!!!!

Remélem minél hamarabb felkerülnek ide azok a képek. Rettentően kiváncsi vagyok és mindenki szerintem. Tényleg fantasztikus, ami veled történt. Jesszusz....én is tuti elfelejtettem volna megszólalni, nemhogy angolul, de még magyarul is.
"jól tartja magát"...ez tény :) :roll:
Azért Gyémánt Te megvalósítottad sokunk álmát (de azért kicsit sárgulok, nem baj? ) :wink:

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
21 éve 4 hónapja #130886 Írta: Gyémánt_Hajnal
Nos..... Ahhoz, hogy tudtam vele beszelni, az bolt, hogy ugy allok hoza minden hires emberhez, hogy ok is emberek. Furcsa, mert abszolut nem voltam ideges. Valahogy termeszetesnek vettem, hogy en ott vagyok, es o is ott van.

Undomiel: Itt nyaralok egy baratnom csaladjanal, akik nagyon kedves emberek, es szinte a masodik csaladomma lettek. Mindent megtesznek azert, hogy nekem jo legyen itt, es azt is lehetove tettek, hogy Viggoval talalkozzak. Egy kis varosba mentunk, nem messze, ahol a baratnom nagybatja dolgozik, es o tudta meg, hogy Viggo ott lesz. Igy elmentunk. Ugy jottem Daniaba, hogy se Odensben, sehogyan nem tudok Viggoval talalkozni. Raadasul a baratnom azota kopni-nyelni se tud, azt mondta, hogy olyat ertem el, amit Daniaban keptelenseg es nem szokas. Egy hires ember kozelebe kerulni, ismerosi szinten. Miota itt vagyok ezt hallottam: Lehetetlen. Lehetetlen. Lehetetlen.

Es most csak azt mondom: I DID IT!

Egyebkent...... van benne valami kulonleges. Valami kisugarzas, ami szerintem nagyon sok ferfibol hianyzik, es inkabb keves muveszben talalhato meg. Az embernek ra kell ereznie, hogy mit kivannak, mit szeretnek, es akkor a tenyerebol esznek. Szerencsem volt, hogy elso latasra szimpatikus voltam mindenkinek, ami nagyon fontos. Es az, hogy tudd, hogyan kell viselkedni.

Na jo, az angolom kicsit akadozott..............de egesz Daniai utom alatt. Talan azert, mert folyton danul beszelnek korulottem, es ez bezavar. De mindegy. Viggo megertett, mindenki megertett. En meg Viggot ertettem. Nagyon ari angolja van, es kulon jo volt danul hallani beszelni.

Na jo, annyit nem tudok Viggorol, csak keveset. Ki az a LOLITA?

Több
21 éve 4 hónapja #130885 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Gyémánt_Hajnal nagyon irigyelek, hogy találkoztál vele.
De örülök, hogy valaki találkozott Viggo-val mert így tud mesélni róla nekünk többieknek is a kedvencünkről.

Több
21 éve 4 hónapja #130875 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Yayyayyyayyy!!! TE MÁZLISTA!!! Ajóéletbe!!! Hát én sem tudnék megszólalni, az biztos - Orlinál meg főleg... :mrgreen:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 4 hónapja #130869 Írta: Laivinë
Laivinë válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én meg azt a minimális angoltudásomat is elfelejteném, ami van.. :oops:
Ezek után Quenyául jobban el tudtam volna beszélgetni Vele, mint angolul. :roll:

Laivinë Laurelassë

Több
21 éve 4 hónapja #130867 Írta: Sil
Jut eszembe, még azt nem értem, hogy hogy tudtál egyáltalán megszólalni? :wink: Ha nekem ilyen szerencsém lenne, hogy egyáltalán láthatnám Viggo-t, biztos, hogy köpni-nyelni nem tudnék... :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hónapja #130837 Írta: Undómiel
OK, de hogyan kerültél oda? És egyébként (nem külsőleg) milyen volt. Nem akarok tolakodni, és gondolom, hogy kicsit sokkolt, stb. Szóval ha kedved és időd engedi, válaszolj nekünk. És Lolita nem volt a közelben?

[size=9:22r43hs2]OFF: Pont egy nappal vagy idősebb nálam! (Bocsi gazdák)[/size]

Több
21 éve 4 hónapja #130827 Írta: Gyémánt_Hajnal
Nos, en nem kertem autogrammot, nagyon faradt is volt, de a baratnom kapott. Azt most scanneltuk be. En csak lelettem vele fotozva, miutan beszelgettunk. De amugy utalok autogrammokat kerni. Igy is vegig sznevedtem azt az egy oras sorban allast, amig a biztonsaigor eszre nem vett, es be nem tessekelt. Ja, o nem is biztonsagi volt, csak azt a szerepet vallalta be. Szal, de a baratnom kapott. Es Viggotol meg nem volt pofam kerni. Amennyi fenykepet tudtam, csinaltam. Nem mertem sokat, nem akartam a szemebe vakuzni. Valahogy ahhoz se volt pofam. DE AZERT VANNAK KEPEK.
Nagyon jol tartja magat, es piros polot viselt, alatta fekete hosszuujju pulcsival, es cowboy csizmaja volt! :D Meg kalapja is volt..... NAON ARAN!!!!!

Több
21 éve 4 hónapja #130823 Írta: Undómiel
De nem úszod ám meg ennyivel. Milyen volt Viggo? És én csacsi azt sem tudom, pontosan hogy kerültél oda. Nagyon várom a beszámolód, és igazán szerencsés vagy! Én is irigyellek, de csak egy kicsit és nagyon örülök a sikerednek. Ki a menedzsere? Pilar? Vagy ő csak a PP-t csinálja?

Több
21 éve 4 hónapja #130815 Írta: Sil
Hajnal, te mázlista! :wink: Ha tudnád, hogy most hogy irigyellek... Gondolom, nem csak én... :roll: Sikerült átadni a meghívást? Vagy legalább szereztél nekünk autogramot? Legalább egy ici-picit? :roll:

Egy cikk Viggo dániai útjáról:
katt ide
És az angol fordítása:
katt ide

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hónapja #130800 Írta: Gyémánt_Hajnal
Nos.......

Elindultunk es mikor megerkeztunk a konyvesboltba, meg csak keszulodes volt. Beszeltem nehany emberrel, elmondtam nekik, hogy ki vagyok, es mikor megkezdodott a nagy sorban allas, soron kivol behivtak, beszelgettem a managerevel, kaveztam, oda mentem ahova akartam, es megvartam, mig befejezi, ez mar benne volt a negy oraban, de sztem a dedikalas tobb is volt, mert rengetegen voltak.
Miutan vege lett, bementunk egy irodaba, ahol en, o, meg nehany ott dolgozo volt. A dedikalas alatt interjut kesztitettek velem (nem tom mert), benne leszek egy ujsagban, ja, nagy felhajtas volt, hogy Magyarorszagrol jottem, ezert, aztan megvartam mig a dolgozoknak is dedikal, utana beszelgettunk, o faradt volt, csinaltunk nehany fotot, majd elbucsuztunk, es en most itt vagyok.

Egy kavebol ittunk, es termeszetesnek ereztem, hogy ott van. Kellemes, nyugodt ember. Es persze elveztem, hogy atolelhettem.

Ennyi. Roviden.

Több
21 éve 4 hónapja #130798 Írta: adastra

Gyémánt_Hajnal írta: Roviden csak annyit, hogy Viggo egy csodalatos ember, es szerencsesen vegzodott minden, es megismerhettem, mint a vilag egyik legcsodalatosabb emberet, es akinek orok es kulonleges helye van a szivemben, es hogy legalabb negy orat eltolthettem vele.

Viggo, koszonom!

IGENIGENIGENIGENIGEN!!!!!! :cheers:
Tudtam, hogy megcsinálod!!!!!!!:hello:

Mesét akarunk!!!!! :bounce:

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 4 hónapja #130797 Írta: adastra

Sil írta:

Minerva írta: Láttátok már az új RotK posztert? :) )[/size]
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/6956.jpg
vov...

Wow... És van belőle desktop is:
www.theonering.net/scrapbook/view/6957

Szerintem is csúcs! Sokkal jobb, kifejezőbb és erőteljesebb, mint a TTT-s!!!! :itscool:

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 4 hónapja #130795 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
NÉGY ÓRÁT?? Csak kékülök-zöldülök az irigységtôl!!!

De komolyra fordítva a szót: örülnék (és gondolom, nem csak én), ha egy kicsit többet is mesélnél róla. Fantasztikus lehetett találkozni vele!

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."

Több
21 éve 4 hónapja #130792 Írta: Sil
Hajnal, ennél azért bővebben, ha kérhetnénk... :cry:

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hónapja #130791 Írta: Gyémánt_Hajnal
Roviden csak annyit, hogy Viggo egy csodalatos ember, es szerencsesen vegzodott minden, es megismerhettem, mint a vilag egyik legcsodalatosabb emberet, es akinek orok es kulonleges helye van a szivemben, es hogy legalabb negy orat eltolthettem vele.

Viggo, koszonom!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.082 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére